Nezavisne novine - Diskusije
24. 05. 2012. 02:25 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: ..... Dijeta kupusne kapsule ....  (Pročitano 4028 puta)
Edita-Bucka
Tek registrovan

Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.6.3 Firefox 3.6.3

« poslato: 23. 04. 2010. 02:43 »
Podeli temuIdi gore

Nova sam na forumu trazila sam temu Dijete al posto nisam uspijela da nadjem odlucila sam se da ubacim jednu..
Kao sto znamo svi danas ljudi za sve imaju vremena osim za samoga sebe tako se dovodimo do debljanja i potrebne su nam razne dijete i vjezbe da bi se vratili u normalu ...
Poslije teske saobracajne nesrece bila sam vezana par mjeseci za krevet ..
Dobila sam na kilazi i izgubila oblik svoje figure..
Moj organizam nije naviko na razne unose hrane u organizam  i koje god djetu drzim to nikako ne ide ..
Od kolegice sam cula da je na dijeti i da pije kupusne kapsule da bi ubrzala rad metabolizma i smanjila visak tecnosti  ... pa iskreno nisam joj ni vjerovala jer sam izgubila nadu da nesto moze taj proces ..
Narucila sam sebi prvu kutiju i cekala vaganje nakon sedmnog dana .. moja vaga je pokazivala 3 kg manje ...
Unosom odredjene hrane i koristenjem kapsula prije jela sada nakon ispijene kutije smrsala sam 7 kg ..
Tako se nadam da ce ova moja prica postaknuti neke od vas da samim tim ako su na dijeti ubrzaju proces sagorijevanja masti uz pomoc kupusne kapsule ..
Vecina vas je moguce vec  i probala dijetu kupusne supe ..ali ev sada  kupusna kapsula sadrzi tri tanjira kupusne supe i laksa je za koristenje ... takodje nam dosadi da samo jedemo i pravimo jedno te isto ..
Kupusna kapsula sadrzi i B vitamin koje jako bitan i daje nam snagu da ne dodje do malaksavosti ..
Sretno sa koristenjem kupusne kapsule !! Smiley Smiley
sun-25
Putnik u prolazu

Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 18. 08. 2010. 11:49 »
Podeli temuIdi gore

Edita,pazljivo sam procitala Vasa iskustva sa KUPUSNOM KAPSULOM.Niste jedini koji se vrlo pohvalno izrazio vezano za ovaj revolucionarni proizvod.Ljudi,tacnije zene koje su ga koristile kazu da je ova kapsula otkrice stoleca...samo se pridrzavati uputstava nemackih nutricionista(koji su je i izmislili),a to je malo setnje,malo povesti racuna sta pojesti i rezultati su kazu fascinantni.Ja moram priznati nemam veliki problem sa kilogramima,ali par kutija nebi bilo na odmet.Idem se raspitati kako mogu do njih doci... Aplauz
sun-25
Putnik u prolazu

Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 19. 08. 2010. 09:51 »
Podeli temuIdi gore

Ljubi Draga Edita,pa ja obidjoh ceo Beograd,u nadi da cu pronaci KUPUSNU KAPSULU.Ljubazno vas molim da me uputite gde i kako ih mogu kupiti ,posto smo moj decko i ja resili da zajedno pocnemo piti .Moramo skinuti po 3-4kg.,a udruzenim snagama ce bolje ici....jos jednom vas molim pisite..... Pitam se
ljuba2009
Posmatrač

Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 26. 08. 2010. 10:16 »
Podeli temuIdi gore

Sa posebnim zadovoljstvom vam mogu reci da pijem vec 4.kutiju i sta da vam kazem osim da sam skinula vise od 10 kg.Moram priznati ,u pocetku se nisam striktno pridrzavala uputstava,a to je da se ipak pomalo treba i kretati,izbaciti neke glupe grickalice,za kojima sam imala neodoljivu potrebu.Apetit mi se sada unormalio,manje jedem,nisam malaksala niti izgladnela jer one u sebi zaista sadrze kompleks vitamina B,C,i puno minerala.Srecna sam zaista,zamislite 10 kg.manje....neznam da li cu naruciti jos jednu,ali je preporuka da se nastavi sa makar 2 dnevno.Od srca...preporuka
duska
Tek registrovan

Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 26. 08. 2010. 11:34 »
Podeli temuIdi gore

Za sun-25....kupusna kapsula se pojavila i u Beogradu... Aplauz .Nema ih njos uvek u apotekama,ali sve moguce i nemoguce informacije cete dobiti u njihovom predstavnistvu...neznam smem li ih reklamirati,ali ukucajte njihovu web-adresu,tamo sve pise.Srecno Kolo
ljuba2009
Posmatrač

Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: 08. 09. 2010. 09:22 »
Podeli temuIdi gore

Aplauz do sada sam kupusnu kapsulu porucivala iz BIH,boga mi postarina je malo skupa,a sa posebnim zadovoljstvom mogu preneti svim zainteresovanim,da ih sada mozete nabaviti u Beogradu Aplauz .Pozovite njihov br.tel. 0113341 770  ili 3340776  i dobicete sve moguce informacije....srecno!!!!!
sun-25
Putnik u prolazu

Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: 16. 09. 2010. 01:34 »
Podeli temuIdi gore

Grin,Draga Ljuba,pravo si srculence.....ja porucila kupusnu kapsulu i dobila je u roku od 24 casa.Pijem ih uveliko i moja prva zapazanja su zadovoljavajuca...tek sam na prvoj kutiji.Podelicu sa svima svoja iskustva,ma bila ona pozitivna ili negativna.Neka ljudi znaju....
zabranjen nik
Ugledni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: 16. 09. 2010. 06:56 »
Podeli temuIdi gore

dame
predlazem vam solju zelenog caja ujutro , u podne i predvece

zeleni caj se sprema sa vrelom (ne kljucavom vodom) i veoma blagotvorno utice na organizam , metabolizam i samim tim na mrsavljenje

Zaljubljen/a

"Raspad BiH se davno dogodio, a na ruševinama se mora graditi održiva budućnost kroz suživot i toleranciju tri naroda kroz tri nezavisne države"
http://www.youtube.com/watch?v=58PQj6QcuxQ
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page danas u 05:04