Nova sam na forumu trazila sam temu Dijete al posto nisam uspijela da nadjem odlucila sam se da ubacim jednu..
Kao sto znamo svi danas ljudi za sve imaju vremena osim za samoga sebe tako se dovodimo do debljanja i potrebne su nam razne dijete i vjezbe da bi se vratili u normalu ...
Poslije teske saobracajne nesrece bila sam vezana par mjeseci za krevet ..
Dobila sam na kilazi i izgubila oblik svoje figure..
Moj organizam nije naviko na razne unose hrane u organizam i koje god djetu drzim to nikako ne ide ..
Od kolegice sam cula da je na dijeti i da pije kupusne kapsule da bi ubrzala rad metabolizma i smanjila visak tecnosti ... pa iskreno nisam joj ni vjerovala jer sam izgubila nadu da nesto moze taj proces ..
Narucila sam sebi prvu kutiju i cekala vaganje nakon sedmnog dana .. moja vaga je pokazivala 3 kg manje ...
Unosom odredjene hrane i koristenjem kapsula prije jela sada nakon ispijene kutije smrsala sam 7 kg ..
Tako se nadam da ce ova moja prica postaknuti neke od vas da samim tim ako su na dijeti ubrzaju proces sagorijevanja masti uz pomoc kupusne kapsule ..
Vecina vas je moguce vec i probala dijetu kupusne supe ..ali ev sada kupusna kapsula sadrzi tri tanjira kupusne supe i laksa je za koristenje ... takodje nam dosadi da samo jedemo i pravimo jedno te isto ..
Kupusna kapsula sadrzi i B vitamin koje jako bitan i daje nam snagu da ne dodje do malaksavosti ..
Sretno sa koristenjem kupusne kapsule !!