Milion selefija? Nema njih par stotina.
...да...да....срећа, па сам лично учествовао у исељавању њих 800 најрадикалнијих, па ето знам мало више од тебе

....а сви они који гласају за Харетову лудачку ратну политику су исти, само мање експонирани и крију се иза свог кукавичлука...исто тако и гласачи најрадикалније странке у Муслимана (СДА - која је жртвовала мир ради зелених тротоара у блискоисточном Сарајеву) су селефије и вехабије и муџахедини и све оно друго што није за нормалан цивилизован европски живот , арапско име је апсолутно небитно за назив тих сулудих групација надојених Алијизмом....
Milion normalnih Srba? Ne, ima ih vise od toga.
Ма, колико год - битно је да је довољно да одбије надирући балилук из блискоисточног Сарајева

Navijao sam i ja za Srbiju u Splitu, naravno zbog drugih razloga.
Апсолутно ме заболи орган за кога ти навијаш и због чега...немој шта замјерКОВАти

Ti i ne znas cijem korpusu pripadas pa navijas za tudje selekcije, po meni to nije normalno.
Мислиш нормално је изаћи 01.03.1992. на ратнохушкачки референдум који ће ти уништити будућности и отаџбину и твоју селекцију за коју ти навијаш?

ех, ех....лицемјерство и накнадна памет су важни симптоми у препознавању испраних матриксоваца

Може ли матриксовац схватити поруку реципроцитета?! Но да пробам...ево:''Значи навијам за ову селекцију Бу-Ху-а колико си ти навијао за селекцију СФРЈ (твоје отаџбине) тог 01.03.1992. и чекам референдум да то искажем како су АЛијићи исказали....и желим овој наметнутој администрацији да урадим оно што си ти урадио својој отаџбини СФРЈ и чекам реферндум да се то деси....то је фер, зар не....? ....није ваљда да не желиш да се ''твојој администрацији'' деси оно што си радио отаџбини својој?....ма, вјерујем да желиш да се натопрокламованој Б-Х деси што се десило СФРЈ! Сигуран сам чак у то

...и десиће се, не брини....дисолуција Б-Х је неумитна

POgotovo ako te ta drzava ne zeli i koja ti savjetuje da se okrenes vlastima BiH i da tamo trazis svoja prava i pravilno da odradjujes svoje duznosti prema njoj.
Ма, реципроцитет је кључ , како ти већ објасних - испуњаваћу своје дужности према овој администрацији , како су Муслимани испуњавали своје дужности према властима СФРЈ и својој отаџбини и чекам референдум да обавим дужност како су је Муслимани обавили 01.03.1992....

...поштено, зар не?....гле случаја - Срби у Бу-Ху, постали Муслимани у СФРЈ....и одједном Муслиманима у Б-Х смета што су Срби исти као они прије 18 година....лицемјерност....но, нема везе - битно је да се деси референдум и да Срби искажу своје дужности према Бу-Ху-у као што су Муслимани то урадили према СФРЈ