|
Razdvojen
|
 |
« poslato: 19. 07. 2010. 04:21 » |
Idi gore
|
Višegrad Pripadnik GPBiH spasio četiri državljana Srbije Policijski službenik Jedinice granične policije Višegrad u nedjelju u 05.50 sati prilikom odlaska na posao spasio je na magistralnom putu Ustiprača – Višegrad četiri državljana Republike Srbije koja su pala u liticu duboku oko 20 metara.
Foto: ArhivSrbijanski državljani doživjeli su saobraćajnu nesreću prilikom povratka s ljetovanja iz Crne Gore i putničkim vozilom BMW skrenuli u jezero Hidroelektrane Višegrad.
Policijski službenik Ismet Maslan pomogao je unesrećenima da se popnu uz liticu, a potom im pružio pomoć jer su bili u vidno rastresenom stanju i strahu. S obzirom da su dvije osobe imale lakše povrede, on ih je odvezao u bolnicu Višegrad, gdje im je pružena ljekarska pomoć.
Ovo je samo jedan od primjera proaktivnog djelovanja pripadnika Granične policije BiH i njihovog zalaganja u pružanju pomoći bh. građanima i onima koji prolaze kroz našu zemlju, saopćeno je iz Granične policije BiH.
U proteklih nekoliko mjeseci pripadnici Granične policije BiH iskazali su humanost i hrabrost u više navrata – spasili su državljanku Srbije iz kanjona Rzav, spriječili utapanje dvaju malodobika i starije osobe u rijeci Savi, ugasili požar u privatnom stanu u Velikoj Kladuši te spasili od utapanja mještanina Prisoja iz Buškog jezera.
|
Laganje je oblik naseg patriotizma i potvrda nase urodjene inteligencije.
|
|
|
|
Zalutalo_prase
Gost
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 19. 07. 2010. 04:25 » |
Idi gore
|
Ovako se ne postavlja tema.
Ostavi izvor ove vesti tj. link ka izvoru i daj neki svoj komentar.
|
|
|
|
|
|
Vedoni
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 20. 07. 2010. 12:21 » |
Idi gore
|
Ovako se ne postavlja tema.
Ostavi izvor ove vesti tj. link ka izvoru i daj neki svoj komentar.
Moj komentar glasi: Srpski nacionalisti, necu spominjati imena  , bi radije ostali i ugusili se u jezeru nego pustili Ismetu da ih izvuce. Nacionalizam inace od co'eka napravi morona.
|
|
|
|
|
|
miskotes
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 20. 07. 2010. 12:28 » |
Idi gore
|
Ja sam npr u ratu dao krv za muslimana. Mislio sam da to nije vredno spomena, al ima šovinista ovde. Ja sam npr nacionalista, jel problem što volim svoje  .
|
Nezavisna Srpska!!! Il si, znaš već šta!
|
|
|
|
Vedoni
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 20. 07. 2010. 01:08 » |
Idi gore
|
Ja sam npr u ratu dao krv za muslimana. Mislio sam da to nije vredno spomena, al ima šovinista ovde. Ja sam npr nacionalista, jel problem što volim svoje  . Lijepo je voljeti svoje al postovati tudje. Vecina ovdje mjeri svoj "patriotizam" po mrznji prema drukcijem. To je vec problematicni nacionalizam koji covjeka degradira u topovsko meso i napravi ga gubitnikom.
|
|
|
|
|
|
bez_respekta
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 20. 07. 2010. 01:18 » |
Idi gore
|
Vecina ovdje mjeri svoj "patriotizam" po mrznji prema drukcijem.
Управо тако се добијају избори у џамахиријском дијелу МХ-ф-а ....и то је темељ нелегалне и ратнохушкачке сецесије СРБиХ од СФРЈ и то је темељ алијићко-муслиманске политике од 1990....-мржња према свему немуслиманском - то је јасно и врапцима на грани 
|
Henry Kissinger:"Until it was created in 1992, Bosnia had never been an independent state. "
|
|
|
|
Razdvojen
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 20. 07. 2010. 01:44 » |
Idi gore
|
Namjera mi je bila da otvorim mozda i jedinstveni topik u kojem cemo pisati, prepricavati ili prepisivati sa drugih portala pozitivne price iz naseg regiona. Umjesto normalnog odnosa prema temi i doprinosa u smislu nadovezivanja na primjer na koji sam naisao dobio sam pisani ukor od admina da se tema ne postavlja na taj nacin a poslije su se nadovezali postovi koji nemaju nikakvu vezu sa uvodnim clankom. Molim moderaciju da uredi ovu temu pa da nastavimo u istom tonu.
Hajde barem svako ima barem jednu pricu da podijeli sa nama. Bilo je toga na prvim linijama fronta, u zarobljenistvu, u autobusu, u JNA, na odmoru, u inostranstvu, u avionu, u komsiluku.
"Skoro" sam pratio emisiju sve za ljubav gdje je bivsi pripadnik JNA potrazio svog spasioca Hasana taksistu koji ga je izvukao iz zarobljenistva, cuvao u svojoj kuci i na kraju prebacio u Srbiju preko svojih poznanika. Da samo vidite lica u obojice kada su se vidjeli poslije 17 godina. Pa ovaj cin sto spominje kolega forumas kada se da svoja krv za spas nekoga s kim mozda i nemas nikakvih dodirnih tacaka. Da ne duzim, poz.
|
Laganje je oblik naseg patriotizma i potvrda nase urodjene inteligencije.
|
|
|
|
Zalutalo_prase
Gost
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 20. 07. 2010. 02:15 » |
Idi gore
|
Namjera mi je bila da otvorim mozda i jedinstveni topik u kojem cemo pisati, prepricavati ili prepisivati sa drugih portala pozitivne price iz naseg regiona. Umjesto normalnog odnosa prema temi i doprinosa u smislu nadovezivanja na primjer na koji sam naisao dobio sam pisani ukor od admina da se tema ne postavlja na taj nacin a poslije su se nadovezali postovi koji nemaju nikakvu vezu sa uvodnim clankom. Molim moderaciju da uredi ovu temu pa da nastavimo u istom tonu.
Hajde barem svako ima barem jednu pricu da podijeli sa nama. Bilo je toga na prvim linijama fronta, u zarobljenistvu, u autobusu, u JNA, na odmoru, u inostranstvu, u avionu, u komsiluku.
"Skoro" sam pratio emisiju sve za ljubav gdje je bivsi pripadnik JNA potrazio svog spasioca Hasana taksistu koji ga je izvukao iz zarobljenistva, cuvao u svojoj kuci i na kraju prebacio u Srbiju preko svojih poznanika. Da samo vidite lica u obojice kada su se vidjeli poslije 17 godina. Pa ovaj cin sto spominje kolega forumas kada se da svoja krv za spas nekoga s kim mozda i nemas nikakvih dodirnih tacaka. Da ne duzim, poz.
Ideja teme je dobra ali to ne znači da možeš kršiti pravila foruma. Nisi dobio ukor već sasvim dobronamerno upozorenje. Postove koji su off-topic ostavljam, a ujedno ide upozorenje svima da se drže teme jer će inače njihovi postovi biti brisani. Na kraju, da bih ti pokazao kako treba da izgleda ispravno preuzeta informacija, preneću tu istu vest sa našeg portala: http://www.nezavisne.com/dogadjaji/ufokusu/64013/Granicni-policajac-spasio-cetiri-zivota.html
|
|
|
|
|
|
miskotes
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 20. 07. 2010. 03:27 » |
Idi gore
|
Lijepo je voljeti svoje al postovati tudje.
Vecina ovdje mjeri svoj "patriotizam" po mrznji prema drukcijem. To je vec problematicni nacionalizam koji covjeka degradira u topovsko meso i napravi ga gubitnikom.
Onda ta osoba nije nacionalista nego šovinista. Onda je to velika razlika između nacionaliste i šoviniste.
|
Nezavisna Srpska!!! Il si, znaš već šta!
|
|
|
|
Vedoni
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 20. 07. 2010. 04:20 » |
Idi gore
|
This message has been deleted by Zalutalo_prase as spam! Vedoni's post count has been reduced by 1.
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 20. 07. 2010. 04:24 Zalutalo_prase »
|
|
|
|
|
|
Zalutalo_prase
Gost
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 04. 09. 2010. 02:26 » |
Idi gore
|
http://pressonline.rs/sr/vesti/globus/story/132081/Pre%C5%BEiveli+%C5%A1tenci+sa+%C5%A1okantnog+video+snimka.htmlKada sam gledao šokantni snimak u kome ta bolesnica baca kučiće u reku pomislio sam da su jadni mladunci gotovi. Sreća u nesreći je da ih je ova hrabra baka spasila. Svaka joj čast! 
|
|
|
|
|
|
Matovilo
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 06. 10. 2010. 04:22 » |
Idi gore
|
Jeste baka je spasila a onda nakon koji dan se baka zalila da nemoze psice vise da hrani (mala pemzija/siromasna)ali se niko ne javlja da se psici usvoje ili barem baki pomogne novcano da psice nastavi hraniti.Citao sma taj text apela bake za pomoc .......al sad me mrsko traziti taj text. Aaa pusti kucice......nema hrane za baku i ostale polugladne ...jbga
|
|
|
|
|
bez_respekta
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 06. 10. 2010. 06:04 » |
Idi gore
|
ех, да се разочарама --- испоставило се да их није спасила...тј. признала је бака да је лагала да заштити комшије....
|
Henry Kissinger:"Until it was created in 1992, Bosnia had never been an independent state. "
|
|
|
|
nebitno
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 27. 04. 2011. 09:33 » |
Idi gore
|
slabo nesto pozitivnih prica  Evo da onda stavim moju. Jednom sam volio Banjalucanku, ako je to bitno pretezno srpskoga porijekla. Super mi bilo (a koliko mi se cini i njoj, da sad ne otkrivam detalje), ostala mi u najljepsoj mogucoj uspomeni i dan danas bi stosta napravio za nju bez da ista trazim zauzvrat. Nekako smo imali nedovrsenu pricu, uglavnom zbog mog problematicnog karaktera koji nije znao da sacuva ono do cega mu je stvarno stalo. Neka je prati sreca. Rat, netrpeljivosti i umjetna nacionalna razgranicenja nisu ni trunke promijenili moje osjecaje prema njoj. Bilo je dosta iskreno zainteresiranih zena, ali nijedan nije dosla ni blizu srca ko sto je ona onako lagano usetala. Evo nadam se da je to dobra pozitivna prica.
|
|
|
|
|
|
bez_respekta
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 29. 04. 2011. 08:10 » |
Idi gore
|
slabo nesto pozitivnih prica  Evo da onda stavim moju. Jednom sam volio Banjalucanku, ako je to bitno pretezno srpskoga porijekla. Super mi bilo (a koliko mi se cini i njoj, da sad ne otkrivam detalje), ostala mi u najljepsoj mogucoj uspomeni i dan danas bi stosta napravio za nju bez da ista trazim zauzvrat. Nekako smo imali nedovrsenu pricu, uglavnom zbog mog problematicnog karaktera koji nije znao da sacuva ono do cega mu je stvarno stalo. Neka je prati sreca. Rat, netrpeljivosti i umjetna nacionalna razgranicenja nisu ni trunke promijenili moje osjecaje prema njoj. Bilo je dosta iskreno zainteresiranih zena, ali nijedan nije dosla ni blizu srca ko sto je ona onako lagano usetala. Evo nadam se da je to dobra pozitivna prica. Бањалучанку или Бањалучанина?  ....
|
|
|
|
|