Nezavisne novine - Diskusije
24. 05. 2012. 03:32 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 2 [3] 4   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Кинези ће градити путеве (и) у Републици Српској!?  (Pročitano 5010 puta)
miskotes
Veteran foruma
Na mreži Na mreži

« Odgovor #30 poslato: 25. 07. 2010. 05:00 »
Podeli temuIdi gore

Odavno ima zakonska regulativa da tečni tereti idu željeznicom i da se kontrolišu kvalitet tečnih goriva.
Ma ne samo koridor 5C, nego sve srugo osim auto puta BL- gradiška i SA -ZE - možda do doboja.
Od jablanice ce kilometar biti ko zna koliko.

Ja isto mislim da su hrvati dobro pusnili praveći puteve, kad se radilo i BDP je bio dobar.
Zadužilo se, sad nema više gradnje, a gostiju je samo 3 mjeseca, ko plaća razliku lokalno stanovništvo.
Regionalne puteve ne održavaju više.

Nezavisna Srpska!!!
Il si, znaš već šta!
free2020
Stariji urednik
Na mreži Na mreži

« Odgovor #31 poslato: 25. 07. 2010. 05:36 »
Podeli temuIdi gore

Odavno ima zakonska regulativa da tečni tereti idu željeznicom i da se kontrolišu kvalitet tečnih goriva.
Ma ne samo koridor 5C, nego sve srugo osim auto puta BL- gradiška i SA -ZE - možda do doboja.
Od jablanice ce kilometar biti ko zna koliko.

Ja isto mislim da su hrvati dobro pusnili praveći puteve, kad se radilo i BDP je bio dobar.
Zadužilo se, sad nema više gradnje, a gostiju je samo 3 mjeseca, ko plaća razliku lokalno stanovništvo.
Regionalne puteve ne održavaju više.

Tu zakonsku regulativu niko ne poštuje, jer mnogo puta mi se desilo da od Bijeljine do Banjaluke moram
preteći više od 40 cisterni i 60 šlepera.
Ako noću kreneš na put npr od Tuzle do Mostara vidjećeš da sve vrvi od pretovarenih šlepera i cisterni.
Izbjegavaju vage...

”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло,
сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
Matovilo
Počasni član
Na mreži Na mreži

« Odgovor #32 poslato: 14. 09. 2010. 03:54 »
Podeli temuIdi gore

Objavljeno 14.09.2010. u 15:52

Biznews
Kinezi zainteresirani za gradnju autoputeva i aerodroma u RS-u

Predsjednik Vlade Republike Srpske Milorad Dodik potpisao je danas u Banjoj Luci okvirni sporazum o saradnji u oblasti izgradnje infrastrukture s predstavnicima Kineske kompanije za međunarodnu saradnju China Zhonghang International Cooperationa Co. Ltd, koju je predvodio predsjednik Kompanije Zhao Xiaolong.

Dodik i predstavnici ove kineske kompanije razgovarali su o mogućnostima učešća “Zhonghanga“ u izgradnji aerodroma u Trebinju i proširenju aerodroma u Banjoj Luci, kao i o učešću u izgradnji autoputeva, brzih cesta, mostova i bolnica u RS, saopćeno je iz entitetske vlade.

Predstavnici kineske kompanije će tokom boravka u Banjoj Luci razgovarati, kako se dodaje, s predstavnicima resornih ministarstava i javnih preduzeća koja se bave infrastrukturnim projektima, da bi se upoznali o dosadašnjim aktivnostima na pripremama za izgradnju aerodroma u Trebinju i autoputeva u RS-u.
(FENA)

{alt}
Zalutalo_prase
Gost
« Odgovor #33 poslato: 14. 09. 2010. 03:58 »
Podeli temuIdi gore

Objavljeno 14.09.2010. u 15:52

Biznews
Kinezi zainteresirani za gradnju autoputeva i aerodroma u RS-u

Predsjednik Vlade Republike Srpske Milorad Dodik potpisao je danas u Banjoj Luci okvirni sporazum o saradnji u oblasti izgradnje infrastrukture s predstavnicima Kineske kompanije za međunarodnu saradnju China Zhonghang International Cooperationa Co. Ltd, koju je predvodio predsjednik Kompanije Zhao Xiaolong.

Dodik i predstavnici ove kineske kompanije razgovarali su o mogućnostima učešća “Zhonghanga“ u izgradnji aerodroma u Trebinju i proširenju aerodroma u Banjoj Luci, kao i o učešću u izgradnji autoputeva, brzih cesta, mostova i bolnica u RS, saopćeno je iz entitetske vlade.

Predstavnici kineske kompanije će tokom boravka u Banjoj Luci razgovarati, kako se dodaje, s predstavnicima resornih ministarstava i javnih preduzeća koja se bave infrastrukturnim projektima, da bi se upoznali o dosadašnjim aktivnostima na pripremama za izgradnju aerodroma u Trebinju i autoputeva u RS-u.
(FENA)

Nas i Kineza preko milijarda... Cool2

{alt}
Matovilo
Počasni član
Na mreži Na mreži

« Odgovor #34 poslato: 14. 09. 2010. 04:16 »
Podeli temuIdi gore

Nas i Kineza preko milijarda... Cool2

<Quoted Image Removed>

Ako akooo,samo taaako  Joj

Verujem da ce nesto biti od biznisa s Kinezima ....moji osecaji predvidjanja me nikada ne izdase.
Ma ne da ce biti "nesto" vec ce biti svasta nesto vazno,krupno...eto npr.neka Milorad dodeli Kinezima onaj aerodrom kod Trebinja a Kinezi neka rade sta hoce s njim izvestan broj godina ...itd.

Ja poznajem taj teren to je bio ogroman aerodrom,pozicija strasno povoljna,klima(vidljivost) do jaja......samo treba minimalno ulaganje par milona/desetaka miliona i to je to.

{alt}
vanzemaljac
Elitni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.6.10 Firefox 3.6.10

« Odgovor #35 poslato: 27. 09. 2010. 05:24 »
Podeli temuIdi gore

I odma' otvoriti liniju Peking-Trebinje kojom bismo doveli onih milion Kineza da srede zapustene krajeve u RS i da vam budu dobre komsije.
Jeste pukli, k'o da je predizborni period.

NEZAVISNA SRPSKA NEMA ALTERNATORA {alt}
zabranjen nik
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.0.10 Firefox 3.0.10

« Odgovor #36 poslato: 27. 09. 2010. 05:34 »
Podeli temuIdi gore

I odma' otvoriti liniju Peking-Trebinje kojom bismo doveli onih milion Kineza da srede zapustene krajeve u RS i da vam budu dobre komsije.
Jeste pukli, k'o da je predizborni period.

bolje da su mi komsije kinezi nego takvi kao ti  Dim

"Raspad BiH se davno dogodio, a na ruševinama se mora graditi održiva budućnost kroz suživot i toleranciju tri naroda kroz tri nezavisne države"
http://www.youtube.com/watch?v=58PQj6QcuxQ
free2020
Stariji urednik
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Chrome 6.0.472.63 Chrome 6.0.472.63

« Odgovor #37 poslato: 27. 09. 2010. 07:20 »
Podeli temuIdi gore

Ma, bolje i Mohikanci nego vanzemaljci...

grgo
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #38 poslato: 27. 09. 2010. 09:15 »
Podeli temuIdi gore

Jesi li siguran da za par godina nećeš tražiti referendum da se otcijepiš od mrskih kosooki  Pitam se Joj
bez_respekta
Veteran foruma
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #39 poslato: 27. 09. 2010. 09:19 »
Podeli temuIdi gore

Jesi li siguran da za par godina nećeš tražiti referendum da se otcijepiš od mrskih kosooki  Pitam se Joj

Само ако буду убијали наше сватове као ''мерхаметли комшије'' Муслимани...

{alt}

Henry Kissinger:"Until it was created in 1992, Bosnia had never been an independent state. "
vanzemaljac
Elitni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #40 poslato: 27. 09. 2010. 09:38 »
Podeli temuIdi gore

Ali starac, zaboravljas da su Kinezi presli sam pravoslavlja na taoizam i da im ne pada na pamet da se vrate u vjeru pradjedova.

NEZAVISNA SRPSKA NEMA ALTERNATORA {alt}
grgo
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #41 poslato: 28. 09. 2010. 08:16 »
Podeli temuIdi gore

Само ако буду убијали наше сватове као ''мерхаметли комшије'' Муслимани...

Ma lhko ćete vi sa njima napravite desetak konclogora kao i za alijiće  Kad sam bio mlad
bez_respekta
Veteran foruma
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #42 poslato: 28. 09. 2010. 04:26 »
Podeli temuIdi gore

Ma lhko ćete vi sa njima napravite desetak konclogora kao i za alijiće  Kad sam bio mlad

Није добро убијати недужне сватове...није....ваљда је лекција научена  Mudri starac

{alt}

Henry Kissinger:"Until it was created in 1992, Bosnia had never been an independent state. "
Oyada
Novajlija

Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:
MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0

« Odgovor #43 poslato: 29. 09. 2010. 01:52 »
Podeli temuIdi gore

molimo putnike leta SNSD03102010 Trebinje-Sokolac-Pyong Yang, da odmah pristupe pasoskoj kontroli...HAHAHA  Zapleši Zapleši Dim Dim Joj Joj
u slucaju da zakasnite molimo vas obratite se TELEPORTACISKOJ SLUZBI republike sumske HAHAHAH
HAHAHAHAHHA cuj ovo aerodrom u trebinju HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH samo da znaju kako su mi uljepsali dan HAHAHAHAHAHA Zapleši Zapleši Zapleši Zapleši Zapleši Zapleši

free2020
Stariji urednik
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Chrome 6.0.472.63 Chrome 6.0.472.63

« Odgovor #44 poslato: 29. 09. 2010. 11:38 »
Podeli temuIdi gore

molimo putnike leta SNSD03102010 Trebinje-Sokolac-Pyong Yang, da odmah pristupe pasoskoj kontroli...HAHAHA  Zapleši Zapleši Dim Dim Joj Joj
u slucaju da zakasnite molimo vas obratite se TELEPORTACISKOJ SLUZBI republike sumske HAHAHAH
HAHAHAHAHHA cuj ovo aerodrom u trebinju HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH samo da znaju kako su mi uljepsali dan HAHAHAHAHAHA Zapleši Zapleši Zapleši Zapleši Zapleši Zapleši

Oyada,  malo obrazovanja bi ti dobro došlo. Piše se Pyongyang a nalazi se u Sjevernoj Koreji. Izraz teleportacija
može se primjeniti prije svega na stanje uma matrixovaca. Oni dijelovi mozga "zaduženi" za logiku i razum bezdušno
su teleportovani u matrix-centralu koja ih je deponovala na neodređeno vrijeme. Praznine u mozgu nastale na taj
način ozbiljno ugrožavaju zdravstveno stanje novonastalih pacijenata, a jedina terapija koja pomaže je klimanje
glavom u znak odobravanja signalima poslanim iz centrale.
 Umro od smijeha Joj Umro od smijeha Aplauz

Stranice: 1 2 [3] 4   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 17. 05. 2012. 08:15