|
miskotes
|
 |
« Odgovor #30 poslato: 25. 07. 2010. 05:00 » |
Idi gore
|
Odavno ima zakonska regulativa da tečni tereti idu željeznicom i da se kontrolišu kvalitet tečnih goriva. Ma ne samo koridor 5C, nego sve srugo osim auto puta BL- gradiška i SA -ZE - možda do doboja. Od jablanice ce kilometar biti ko zna koliko.
Ja isto mislim da su hrvati dobro pusnili praveći puteve, kad se radilo i BDP je bio dobar. Zadužilo se, sad nema više gradnje, a gostiju je samo 3 mjeseca, ko plaća razliku lokalno stanovništvo. Regionalne puteve ne održavaju više.
|
Nezavisna Srpska!!! Il si, znaš već šta!
|
|
|
|
free2020
|
 |
« Odgovor #31 poslato: 25. 07. 2010. 05:36 » |
Idi gore
|
Odavno ima zakonska regulativa da tečni tereti idu željeznicom i da se kontrolišu kvalitet tečnih goriva. Ma ne samo koridor 5C, nego sve srugo osim auto puta BL- gradiška i SA -ZE - možda do doboja. Od jablanice ce kilometar biti ko zna koliko.
Ja isto mislim da su hrvati dobro pusnili praveći puteve, kad se radilo i BDP je bio dobar. Zadužilo se, sad nema više gradnje, a gostiju je samo 3 mjeseca, ko plaća razliku lokalno stanovništvo. Regionalne puteve ne održavaju više.
Tu zakonsku regulativu niko ne poštuje, jer mnogo puta mi se desilo da od Bijeljine do Banjaluke moram preteći više od 40 cisterni i 60 šlepera. Ako noću kreneš na put npr od Tuzle do Mostara vidjećeš da sve vrvi od pretovarenih šlepera i cisterni. Izbjegavaju vage...
|
”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло, сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
|
|
|
|
Matovilo
|
 |
« Odgovor #32 poslato: 14. 09. 2010. 03:54 » |
Idi gore
|
Objavljeno 14.09.2010. u 15:52
Biznews Kinezi zainteresirani za gradnju autoputeva i aerodroma u RS-u
Predsjednik Vlade Republike Srpske Milorad Dodik potpisao je danas u Banjoj Luci okvirni sporazum o saradnji u oblasti izgradnje infrastrukture s predstavnicima Kineske kompanije za međunarodnu saradnju China Zhonghang International Cooperationa Co. Ltd, koju je predvodio predsjednik Kompanije Zhao Xiaolong.
Dodik i predstavnici ove kineske kompanije razgovarali su o mogućnostima učešća “Zhonghanga“ u izgradnji aerodroma u Trebinju i proširenju aerodroma u Banjoj Luci, kao i o učešću u izgradnji autoputeva, brzih cesta, mostova i bolnica u RS, saopćeno je iz entitetske vlade.
Predstavnici kineske kompanije će tokom boravka u Banjoj Luci razgovarati, kako se dodaje, s predstavnicima resornih ministarstava i javnih preduzeća koja se bave infrastrukturnim projektima, da bi se upoznali o dosadašnjim aktivnostima na pripremama za izgradnju aerodroma u Trebinju i autoputeva u RS-u. (FENA)
|
|
|
|
|
Zalutalo_prase
Gost
|
 |
« Odgovor #33 poslato: 14. 09. 2010. 03:58 » |
Idi gore
|
Objavljeno 14.09.2010. u 15:52
Biznews Kinezi zainteresirani za gradnju autoputeva i aerodroma u RS-u
Predsjednik Vlade Republike Srpske Milorad Dodik potpisao je danas u Banjoj Luci okvirni sporazum o saradnji u oblasti izgradnje infrastrukture s predstavnicima Kineske kompanije za međunarodnu saradnju China Zhonghang International Cooperationa Co. Ltd, koju je predvodio predsjednik Kompanije Zhao Xiaolong.
Dodik i predstavnici ove kineske kompanije razgovarali su o mogućnostima učešća “Zhonghanga“ u izgradnji aerodroma u Trebinju i proširenju aerodroma u Banjoj Luci, kao i o učešću u izgradnji autoputeva, brzih cesta, mostova i bolnica u RS, saopćeno je iz entitetske vlade.
Predstavnici kineske kompanije će tokom boravka u Banjoj Luci razgovarati, kako se dodaje, s predstavnicima resornih ministarstava i javnih preduzeća koja se bave infrastrukturnim projektima, da bi se upoznali o dosadašnjim aktivnostima na pripremama za izgradnju aerodroma u Trebinju i autoputeva u RS-u. (FENA)
Nas i Kineza preko milijarda...  
|
|
|
|
|
|
Matovilo
|
 |
« Odgovor #34 poslato: 14. 09. 2010. 04:16 » |
Idi gore
|
Nas i Kineza preko milijarda...  <Quoted Image Removed> Ako akooo,samo taaako  Verujem da ce nesto biti od biznisa s Kinezima ....moji osecaji predvidjanja me nikada ne izdase. Ma ne da ce biti "nesto" vec ce biti svasta nesto vazno,krupno...eto npr.neka Milorad dodeli Kinezima onaj aerodrom kod Trebinja a Kinezi neka rade sta hoce s njim izvestan broj godina ...itd. Ja poznajem taj teren to je bio ogroman aerodrom,pozicija strasno povoljna,klima(vidljivost) do jaja......samo treba minimalno ulaganje par milona/desetaka miliona i to je to.
|
|
|
|
|
vanzemaljac
|
 |
« Odgovor #35 poslato: 27. 09. 2010. 05:24 » |
Idi gore
|
I odma' otvoriti liniju Peking-Trebinje kojom bismo doveli onih milion Kineza da srede zapustene krajeve u RS i da vam budu dobre komsije. Jeste pukli, k'o da je predizborni period.
|
NEZAVISNA SRPSKA NEMA ALTERNATORA 
|
|
|
|
zabranjen nik
|
 |
« Odgovor #36 poslato: 27. 09. 2010. 05:34 » |
Idi gore
|
I odma' otvoriti liniju Peking-Trebinje kojom bismo doveli onih milion Kineza da srede zapustene krajeve u RS i da vam budu dobre komsije. Jeste pukli, k'o da je predizborni period.
bolje da su mi komsije kinezi nego takvi kao ti 
|
|
|
|
|
free2020
|
 |
« Odgovor #37 poslato: 27. 09. 2010. 07:20 » |
Idi gore
|
bolje da su mi komsije kinezi nego takvi kao ti  Ma, bolje i Mohikanci nego vanzemaljci...
|
”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло, сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
|
|
|
|
|
|
|
|
vanzemaljac
|
 |
« Odgovor #40 poslato: 27. 09. 2010. 09:38 » |
Idi gore
|
Ali starac, zaboravljas da su Kinezi presli sam pravoslavlja na taoizam i da im ne pada na pamet da se vrate u vjeru pradjedova.
|
NEZAVISNA SRPSKA NEMA ALTERNATORA 
|
|
|
|
grgo
|
 |
« Odgovor #41 poslato: 28. 09. 2010. 08:16 » |
Idi gore
|
Само ако буду убијали наше сватове као ''мерхаметли комшије'' Муслимани...
Ma lhko ćete vi sa njima napravite desetak konclogora kao i za alijiće 
|
|
|
|
|
|
|
Oyada
Novajlija
Van mreže
 Windows 7
Browser:
 MS Internet Explorer 8.0
|
 |
« Odgovor #43 poslato: 29. 09. 2010. 01:52 » |
Idi gore
|
|
|
|
|
|
|
free2020
|
 |
« Odgovor #44 poslato: 29. 09. 2010. 11:38 » |
Idi gore
|
Oyada, malo obrazovanja bi ti dobro došlo. Piše se Pyongyang a nalazi se u Sjevernoj Koreji. Izraz teleportacija može se primjeniti prije svega na stanje uma matrixovaca. Oni dijelovi mozga "zaduženi" za logiku i razum bezdušno su teleportovani u matrix-centralu koja ih je deponovala na neodređeno vrijeme. Praznine u mozgu nastale na taj način ozbiljno ugrožavaju zdravstveno stanje novonastalih pacijenata, a jedina terapija koja pomaže je klimanje glavom u znak odobravanja signalima poslanim iz centrale. 
|
|
|
|
|