Nezavisne novine - Diskusije
24. 05. 2012. 03:32 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 2 3 [4]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Кинези ће градити путеве (и) у Републици Српској!?  (Pročitano 5010 puta)
Oyada
Novajlija

Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:
MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0

« Odgovor #45 poslato: 05. 10. 2010. 05:11 »
Podeli temuIdi gore

aerodrom u trebinju  Joj Joj Aplauz Aplauz al prije nego sto sagradite "aerodrom" trebali bih ste bombardovati taj u Komsiluku u dubrovniku radi konkurencije HAHAHA  do duse nemate vise jna, al zato ima NATO u zracnoj luci Dubrovnik hihihihi
Sunny day
Glavni urednik
Na mreži Na mreži

Windows 7 Windows 7
Browser:
Firefox 3.6.10 Firefox 3.6.10

« Odgovor #46 poslato: 05. 10. 2010. 05:35 »
Podeli temuIdi gore

aerodrom u trebinju  Joj Joj Aplauz Aplauz al prije nego sto sagradite "aerodrom" trebali bih ste bombardovati taj u Komsiluku u dubrovniku radi konkurencije HAHAHA  do duse nemate vise jna, al zato ima NATO u zracnoj luci Dubrovnik hihihihi

da ne ispadas smijesan trebao si provjeriti koliko aerodrom u komsiluku radi dana u godini.... v^s

a taj komsijski aerodorm je u drugoj drzavi sto znaci da ovaj u RS moze biti konkurentniji i po ekonomskim osnovicama a uz to moze raditi citave godine za razliku od komsijskog v^s

PS.cuo sam da ce kinezi takodje graditi piramide u visokom....za  "faraona"
zabranjen nik
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.0.10 Firefox 3.0.10

« Odgovor #47 poslato: 05. 10. 2010. 08:08 »
Podeli temuIdi gore

jeste  Plazi se

balzamovanje sda faraona ce se vrsiti u nuklearnim elektranama sirom Federacije , a nasa ce za isto traziti tehnologiju od naucnika iz sahrajeva  Kafica

"Raspad BiH se davno dogodio, a na ruševinama se mora graditi održiva budućnost kroz suživot i toleranciju tri naroda kroz tri nezavisne države"
http://www.youtube.com/watch?v=58PQj6QcuxQ
Oyada
Novajlija

Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:
MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0

« Odgovor #48 poslato: 14. 10. 2010. 01:13 »
Podeli temuIdi gore

jeste  Plazi se

balzamovanje sda faraona ce se vrsiti u nuklearnim elektranama sirom Federacije , a nasa ce za isto traziti tehnologiju od naucnika iz sahrajeva  Kafica
cuti ne brukaj se, vidio sam te na pederskom trljoguzu u srbiji neki dan, cak sam cuo da si clan raelske sekte Joj Joj Prst dole Sad znam
Stranice: 1 2 3 [4]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 18. 05. 2012. 02:52