Nezavisne novine - Diskusije
11. 02. 2012. 08:45 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 [2]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Вјеровали или не - матриксовци обиљежавају ''одбрану'' Игмана!?  (Pročitano 1926 puta)
Roki_Rokic
Putnik u prolazu

Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: 19. 08. 2010. 05:33 »
Podeli temuIdi gore

Vidi u tome je razlika izmedju nas dvojice. Ti u meni vidis potencijalnog neprijatelja a ja samo internetskog sugovornika. Nemojmo mijesati babe i zabe, kakva te briljantna akcija spopala (u poslednje vrijeme svi masovni zlocini, genocidi i sve dobijene i izgubljene bitke su po Vama "briljantne akcije"). Kovacica, Kovacevo selo, Pozarnica, Lisaca, i da ne nabrajam dalje su mjesta sa kojih su pobjegli ti strasni vojnici sto uglavnom odradjuju briljantne akcije. Od Simin Hana do Banj Brda je mnogo kilometara Huh?
Jesili ti mozda bio ucesnik bitke na Igmanu?Koliko vidim da nisi nego si pokupio montirane snimke od paljanske televizije pa na onsovu toga mlatis o cemu nemas pojma.Raspitaj se malo kod tih tvoji boraca kada je stigla 7MB gje ste se zaustavili onda su i pancire one do koljena skidali sa sebe bjezajuci nazad.I Kosovsku bitku ste vi slavili ,bez obzira sto ste dobili po nosu.
Razdvojen
Elitni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: 19. 08. 2010. 07:41 »
Podeli temuIdi gore

Roki, citirao si pogresnog covjeka. Nikad nisam bio na Igmanu (tada bio u Tuzli), pogotovo ne onda kada su 7MB i 17 Viteska??? u suradnji sa Vikicevcima, Labudovima, ostatkom Focanske brigade na Malom polju zadali konacni udarac generalu Ratku Mladicu i njegovim specijalcima kada su sve sa sebe skidali i vratili se nazad odakle su dosli. Istina do tog momenta je bilo potpuno rasulo jer je pukla linija gdje su bili Focaci i onda je krenulo padati sve redom (bez otpora do malog polja). Desant je izvrsen na vrhu Bjelasnice.
« Poslednja izmena: 19. 08. 2010. 08:28 Zalutalo_prase »

Laganje je oblik naseg patriotizma i potvrda nase urodjene inteligencije.
miskotes
Veteran foruma
Na mreži Na mreži

« Odgovor #17 poslato: 19. 08. 2010. 08:00 »
Podeli temuIdi gore

Pa kako onda VRS morade vratiti, tj povući se na početne položaje...
Svako malo pojavi se novi džihadlija i krene prosipati pamet ovde.
ja se npr sjećam kad smu zauzeli muslimanske položaje i u muslimanskoj yemunici bio slušao muslimanski radio punio moj puščić muslimanskom municijom pristiglom iz mađarske ( embargo, hahahaha ).
A muslimanski radio javlja kako hrabri muslimanski borci drže početne položaje, a nema ih ni u pičingenu.
Na igmanu ste dobili po njonji ali tad je palila heljpppp bozzzzzzniiiiiiiiiiii pljizzzzzzzzzzzz.

Nezavisna Srpska!!!
Il si, znaš već šta!
Chuck Norris
Gost
« Odgovor #18 poslato: 19. 08. 2010. 08:35 »
Podeli temuIdi gore

Pa kako onda VRS morade vratiti, tj povući se na početne položaje...
Svako malo pojavi se novi džihadlija i krene prosipati pamet ovde.
ja se npr sjećam kad smu zauzeli muslimanske položaje i u muslimanskoj yemunici bio slušao muslimanski radio punio moj puščić muslimanskom municijom pristiglom iz mađarske ( embargo, hahahaha ).
A muslimanski radio javlja kako hrabri muslimanski borci drže početne položaje, a nema ih ni u pičingenu.
Na igmanu ste dobili po njonji ali tad je palila heljpppp bozzzzzzniiiiiiiiiiii pljizzzzzzzzzzzz.

Joj jes jes

srbian pipl ar agresor on as  Zapleši

dej ar ataking as end vi dont hev oruzje end fud  Aplauz

koji su to levati i dzabaljebarosi ... nevidjeno  Joj

Stranice: 1 [2]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page danas u 02:00