Nisam stare mi iznerviran,cak sta vise odlicno sam spavao jer sam ogolio jos jednog malicioznog sovinistu do koske u punom smislu te rijeci.Da li ce biti BiH na svu srecu ne zavisi samo od tebe nego od Martina Raguza,Zvonka Jurisica i ovakvih kao ja.Mada ponavljam po ko zna koji put su za mene sve opcije i realne i moguce.Ako je Bosnjacima komotno u nacionalnom toru u koje su ih gurnule moralne spodobe
tvoga tipa,od volje im, ali kako sada stvari stoje njima je domovina Bosna i Hercegovina,sad sto ksenofob tvoga tipa ima problema s tim sto se Bosnjaci jos uvjek bucnu i u Vrbas i u Drinu a i u Neretvu je veci problem za tebe vjeruj mi nego za Bosnjake.Pocnite dizati zidove i brane,to vam je jedina mogucnost da se izolujete od njih.
Nego,kakva je to alternativna medicina kojem se je sluzio tvoj ideolog,jesi li vec izvrsio test?Ako jesi,de budi posten molim te,da saljem bar kopiju jednog od svojih index-a sa Subotickog fakulteta,ne mogu da docekam da podjelim dozivljaje pa makar ti i iz toga izvukao zakljucak po kojem sam i po tome dzihadovac ,na vjerodostojniju argumentaciju od tebe nisam ni navikao a niti je ocekujem.
maksuz selam
Obaška mi je drago što ljepo spavaš kad ogoljuješ šoviniste.
Cjenim da onda već jako dugo, jako ljepo spavaš držeći ogledalo pokraj kreveta.
Uz to, jadna je ova BiH kad zavisi od takvih aga u pokušaju, kakav si ti. Zbog takvih je jadna i došla ovdje dokle je došla. Da tebe i tebi sličnih nema, običnim ljudima koji samo žele mirno radit i brinuti se za budućnost svoje djece, bilo bi mnogo, mnogo bolje.
"Torovi" postoje samo u glavama suženoga mentalnoga kapaciteta kakva je tvoja. Pitam se samo da li će ti ikada doć iz sražnjice u glavu (ako uopće bude mogla ući) misao da je po toj tvojoj suludoj i izmišljenoj teoriji, svaka nacionalna država istodobno i - nacionalni tor. A nikako ne vidim da se recimo Slouenci, Hrvati, Makedonci i Crnogorci žale da žive u "nacionalnim torovima". Vidiš li to ti možda? Daj onda matereti, idi ih ubedi da su se gadno zajebali kad su se odvajali od bivše Jugoslavije, jer su rasturili jednu državu (koja je bila, kako su ti isti narodi tvrdili - tamnica naroda), da bi sami sebe zatvorili u nekakve "nacionalne torove".
Smješan si u toj svojoj šargijsko-zurlaškoj nacionalističkoj uskoći.
Takve argumente o nekakvim "torovima" ovdje su svi prestali koristit još prije godinu dana, a ti se ko našo mudriujaš da ih opet potežeš. Ko veliš, ispašćeš pametan, jelde?
Naravno da se Bošnjaci mogu kupati u svim rekama u sadašnjoj Bosni, pa i u Bosni (koju si nekako ispustio. Pitam se zašto?). A brane će se počet dizat jedino da bi se spriječila navala raznoraznih facebook krokodila poput tebe, koji po tim rijekama vrebaju svoje žrtve.
Glede tvoje opsjednutosti urinom i fekalijama - na te stvari ti odgovarati neću. Ako imaš fiksaciju na njih, odi si potražiti pomoć.
I na koncu, zbilja bih volio videti "bar kodove" tvojih INDEXA (sic!) (koliko li ih samo imaš?), i to sve s fakulteta u Subotici (šta? nisi se mogo upisat niti na jedan drugi fakultet? Recimo, u Sarajevu.).
Postuj ih ovdje i podjeli s nama tvoje "neoborive dokaze koje imaš na svome Facebook profilu", da vidimo kako si ti to mrčio vojvođanske mađarice dok si ih istodobno učio savršenome srpskome jeziku. Vjerujem da bi jedan takav tvoj post svi ovdje dočekali s velikim odobravanjem.
I da zaključim, pošto ne čitaš pažljivo ono što pišem - nikad ja nisam reko da si ti "džihadovac". Nemaš ti muda za to.
Jedino što sam reko jest da si fundamentalist.
Da li je to taj tvoj identitet koji rabiš?
Sve najbolje, @hrnjice moj