Nezavisne novine - Diskusije
11. 02. 2012. 10:28 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 18   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Bosanski identitet  (Pročitano 10451 puta)
modricanin
Elitni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #165 poslato: 02. 09. 2010. 04:43 »
Podeli temuIdi gore

U BiH su Turci bili vise od 500 godina, a kod nas se kaze svakog gosta tri dana dosta,
neka ih prime sada drugi koju deceniju, vazala ce se vazda naci... Kolo Živeli Rakijica
radoslav
Gost
« Odgovor #166 poslato: 02. 09. 2010. 07:57 »
Podeli temuIdi gore

U BiH su Turci bili vise od 500 godina, a kod nas se kaze svakog gosta tri dana dosta,
neka ih prime sada drugi koju deceniju, vazala ce se vazda naci... Kolo Živeli Rakijica

Au, ti si baš neki ljuti protivnik Turaka.
Nemoj da te reis čuje...
modricanin
Elitni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #167 poslato: 02. 09. 2010. 08:17 »
Podeli temuIdi gore

Au, ti si baš neki ljuti protivnik Turaka.
Nemoj da te reis čuje...
Nije me bas strah za Reisa , veci mi je problem Tadic iz susjedne nam drzave Cool Cool
radoslav
Gost
« Odgovor #168 poslato: 02. 09. 2010. 08:25 »
Podeli temuIdi gore

Nije me bas strah za Reisa , veci mi je problem Tadic iz susjedne nam drzave Cool Cool

Ne trebaš se ti bolan plašit ZA reisa, nego OD reisa. To je bila poanta, da ti malo bolje pojasnim.
A inače, kakav ti problem imaš s Tadićem? Čovjek je fin, kulturan, ljepo priča, pravi Europejac.
Što bi itko imo bilo kakav problem s Tadićem, a posebice ti?
modricanin
Elitni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #169 poslato: 02. 09. 2010. 08:32 »
Podeli temuIdi gore

Ne trebaš se ti bolan plašit ZA reisa, nego OD reisa. To je bila poanta, da ti malo bolje pojasnim.
A inače, kakav ti problem imaš s Tadićem? Čovjek je fin, kulturan, ljepo priča, pravi Europejac.
Što bi itko imo bilo kakav problem s Tadićem, a posebice ti?
Cudi me da nisi shvatio moju poentu za, Tadica i Tursku, Živeli
jer nista se u buducnosti nece znacajnije desiti  u nasem entitetu bez ove dvojice.. Cool
radoslav
Gost
« Odgovor #170 poslato: 02. 09. 2010. 08:34 »
Podeli temuIdi gore

Cudi me da nisi shvatio moju poentu za, Tadica i Tursku, Živeli
jer nista se u buducnosti nece znacajnije desiti  u nasem entitetu bez ove dvojice.. Cool

Bez koje dvojice?
Tadića i Turska?
modricanin
Elitni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #171 poslato: 02. 09. 2010. 08:40 »
Podeli temuIdi gore

Ime Tadica znam jer je iz Bosne, a ne znam pravo ime predsjednika Turske, koji izgleda danas u Bih
avantgarde
Gost
« Odgovor #172 poslato: 02. 09. 2010. 08:46 »
Podeli temuIdi gore

Ime Tadica znam jer je iz Bosne, a ne znam pravo ime predsjednika Turske, koji izgleda danas u Bih
Citat

Daleko im kuca obojici bila od moje i nek se zabave svojim sranjem u svojoj kuci,imaju ga na pretek.
radoslav
Gost
« Odgovor #173 poslato: 02. 09. 2010. 09:18 »
Podeli temuIdi gore

Zamsili sad tebe - Tadić iz Bosne (valjda si mislio na BiH?), a pravi ti problem? A s druge strane ne znaš ime predsjednika države za koju Reis veli da je Bošnjacima i otac i majka?

Deder mi onda reci - čiji ti identitet onda baštiniš, kad ti "bosanci" pedstavljaju problem, a gadiš se "i oca i majke"?
bez_respekta
Veteran foruma
Van mreže Van mreže

« Odgovor #174 poslato: 02. 09. 2010. 09:32 »
Podeli temuIdi gore

Citat

Daleko im kuca obojici bila od moje i nek se zabave svojim sranjem u svojoj kuci,imaju ga na pretek.

Ех, то ја кажем за МХФ-џамахирију!  Dim ...

{alt}

Henry Kissinger:"Until it was created in 1992, Bosnia had never been an independent state. "
modricanin
Elitni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #175 poslato: 02. 09. 2010. 09:39 »
Podeli temuIdi gore

Nije valjda da do sada nisi cuo kad odes u Beograd ili Kraguevac, kako oni kazu za nas, evo ga iz Bosne,
 tako je to i za Tadica, bez pretenzija da se namjerno izostavi Hercegovina...
Kad vec prozivas da se izjasnim ko sam:  ja sam gradjanin Bosne i Hercegovine i toga se ne stididim ili krijem kao neki sto to ovdje rade.
Ne znam gdje si to nasao da mi BOSANCI predstavljaju problem, a ono za gadjenje ne razumijem, jer ne vrijedjam nikoga niti moram bilo kome da se povladjujem Cool
radoslav
Gost
« Odgovor #176 poslato: 02. 09. 2010. 09:52 »
Podeli temuIdi gore

Nije valjda da do sada nisi cuo kad odes u Beograd ili Kraguevac, kako oni kazu za nas, evo ga iz Bosne,
I sad mi, kao, i za jedno i za drugo trebamo da ti vjerujemo na riječ?

Kad vec prozivas da se izjasnim ko sam:  ja sam gradjanin Bosne i Hercegovine i toga se ne stididim ili krijem kao neki sto to ovdje rade.
Eto ti ga opet sindrom čitanja onoga što nisam napiso.
Dakle - nisam te pito TKO SI TI, no sam te pito: ČIJI IDENTITET TI BAŠTINIŠ?

Ne znam gdje si to nasao da mi BOSANCI predstavljaju problem,
Gdje sam pronašo da TEBI "bosanci" predstavljaju problem? Zar je moguće da se ne sjećaš što si napiso prije samo po sata?
Da te podsjetim:
I kao dopuna, čisto da ne bude zabune:
Jel ti sad jasno gdje sam TO našo?

...a ono za gadjenje ne razumijem, jer ne vrijedjam nikoga niti moram bilo kome da se povladjujem Cool
Ama, jel se gadiš Turaka i Turske, ili ih se ne gadiš?
modricanin
Elitni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #177 poslato: 02. 09. 2010. 09:58 »
Podeli temuIdi gore

I sad mi, kao, i za jedno i za drugo trebamo da ti vjerujemo na riječ?

Ako imate taj problem, to je vasa stvar tu ja ne mogu uticati...
Pozdrav!
bezimeni12
Elitni član
Na mreži Na mreži

« Odgovor #178 poslato: 03. 09. 2010. 04:27 »
Podeli temuIdi gore

Posto je BIH stanovnistvo sastavljeno od originalnih Srba i Hrvata, kao i Srba i Hrvata koji su se pod specificnim istorijskim okolnostima islamizirali, kakav bi trebao biti identitet BIH.
Ako se podje od pretpostavke da se identitet crpi od najranijeg spomena drzave, onda je to definitivno kraljevina Srba i Hrvata.
Malo je ipak nerealno danas pricati o originalnom bosanskom identitetu, jer se ovi islamizirani Srbi i Hrvati ne bi slozili sa tim, pa bi bilo dobro da forum da nekoliko originalnih prijedloga na tu temu.
bez_respekta
Veteran foruma
Van mreže Van mreže

« Odgovor #179 poslato: 03. 09. 2010. 08:07 »
Podeli temuIdi gore

Ne znam gdje si to nasao da mi BOSANCI predstavljaju problem, a ono za gadjenje ne razumijem, jer ne vrijedjam nikoga niti moram bilo kome da se povladjujem Cool

Ма нека кажу регионалну одредницу било коју - само нека не убијају сватове из чисте муслиманске ксенофобије....ту је проблем, није проблем у регионалном идентитету или градском или приградском....

Занимљиво како то Муслиманима не иде у главу.... Dim

{alt}

Henry Kissinger:"Until it was created in 1992, Bosnia had never been an independent state. "
Stranice: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 18   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 04. 02. 2012. 05:48