Nezavisne novine - Diskusije
24. 05. 2012. 03:56 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1] 2   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: "Bosnjaci su trenutno relativna vecina za 20-30g. bice apsolutna...... "  (Pročitano 1576 puta)
Matovilo
Počasni član
Na mreži Na mreži

« poslato: 15. 08. 2010. 05:37 »
Podeli temuIdi gore

Bosnjaci su trenutno relativna vecina za 20-30g. bice apsolutna......

Naravno misli se na nivou Dejtonske skalamerije nametnute americkim bombama i raketama,sankcijama i slicnim demoNokratskim argumentima.

Ovako i slicno veoma cesto citam a bogomi i cujem od pripadnika (velikomuslimana) tj.onih koji su sebi u glavu utuvili da je Brozova "avnoj" grunt BiH njihova i samo njihova.O suludosti te zlozamisli ovaj put nebih vec se pitam i pitam ovdasnje diskutante sta vi velite o ovim zlomislima velikomuslimanskima koji neposredno i sami doakzuju sta,kako su velikomuslimani s ALijom I zamisljali,planirali i krenuli da ostvare tu zlozamisao cim se vlasti docepali.

Oni koji od svoga nastanka 1463 pa naovamo svakom agresoru/osvajacu/zlosili bijahu pomocnici s krvavim rukama do laktova ........zlosanjaju isalmiju korak po korak strategijom isalsmke atomske bombe tj.demografskom eksplozijom i smicalicama njima znanim u strategiji istiskivanja kako oni akzu "kjafira" tj.NEmuslimana.

Za sada toliko.

Za sada vidimo da velikomuslimanima a strategija dobro ide u slucaju njihove brace po kami i jami ,bastovani & cvijece ..

Mogu li velikomuslimasnke zlomisli ovakvu njihovu zamisljenu strategiju da ostvare i na gruntu nase RS???

{alt}
Matovilo
Počasni član
Na mreži Na mreži

« Odgovor #1 poslato: 15. 08. 2010. 05:48 »
Podeli temuIdi gore

Misle velikomuslimasnki zlotvori......ovako otprilike:
"kada vec nismo mogli u zadnjem ratu da se izborimo za 100% islamiju na 100% gruntu Brozove Be i Ha .......ajmo ostvariti nas san demografskom eksploijom,preglasavanjima,........i s nasim siajset startegijama izbacivanja i zatiranjima kjafia iz nase jedne i jedine bosne".
 Joj Joj Joj

{alt}
grgo
Legenda
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 15. 08. 2010. 07:30 »
Podeli temuIdi gore

Bosnjaci su trenutno relativna vecina za 20-30g. bice apsolutna......

Naravno misli se na nivou Dejtonske skalamerije nametnute americkim bombama i raketama,sankcijama i slicnim demoNokratskim argumentima.

Ovako i slicno veoma cesto citam a bogomi i cujem od pripadnika (velikomuslimana) tj.onih koji su sebi u glavu utuvili da je Brozova "avnoj" grunt BiH njihova i samo njihova.O suludosti te zlozamisli ovaj put nebih vec se pitam i pitam ovdasnje diskutante sta vi velite o ovim zlomislima velikomuslimanskima koji neposredno i sami doakzuju sta,kako su velikomuslimani s ALijom I zamisljali,planirali i krenuli da ostvare tu zlozamisao cim se vlasti docepali.

Oni koji od svoga nastanka 1463 pa naovamo svakom agresoru/osvajacu/zlosili bijahu pomocnici s krvavim rukama do laktova ........zlosanjaju isalmiju korak po korak strategijom isalsmke atomske bombe tj.demografskom eksplozijom i smicalicama njima znanim u strategiji istiskivanja kako oni akzu "kjafira" tj.NEmuslimana.

Za sada toliko.

Za sada vidimo da velikomuslimanima a strategija dobro ide u slucaju njihove brace po kami i jami ,bastovani & cvijece ..

Mogu li velikomuslimasnke zlomisli ovakvu njihovu zamisljenu strategiju da ostvare i na gruntu nase RS???

Joj Motavilo pa počeo si se bojati i Muslimanski polni organa hahaha Umro od smijeha Umro od smijeha Umro od smijeha Umro od smijeha
Senahid
Legenda
Na mreži Na mreži

« Odgovor #3 poslato: 16. 08. 2010. 02:04 »
Podeli temuIdi gore

Pa sta cemo sad, Matovilo? Kastrirati svaku drugu musku bebu u RS-u?...
Hebalo vas vise nadglasavanje i hegemonija. Ja bih najvise volio da ovi Kinezi u BiH postanu apsolutna vecina i neka preuzmu vlast. Vrijedan narod.

"
Dilajla
Elitni član
Na mreži Na mreži

« Odgovor #4 poslato: 16. 08. 2010. 07:35 »
Podeli temuIdi gore

Tito dragi, kakvi sve tipovi dominiraju komentarima i u otvaranju tema,.. mislim koji rjecnik, i stil koji najvise podsjeca na nekadasnje komunisticke pamflete o unutrasnjim neprijateljima. Joj

I opet 'nako usput istorija i 1400 i neka. Neki tipovi nemogu skontati na istorija nekog naroda ne pocinje sa primanjem aktuelne vjere, vec i ranije, eno cijela Evropa takva,.. pa tako i Bosnjaci postoje mnogo prije dolaska islama na ove prostore,.. sto je bar zapisano, al haj ti nekome dokazi.

Elem, brojanje krvnih zrnaca opet.  Cheesy Reci cu samo jedno. BiH se moze urediti na 100 razlicitih nacina koji garantuju prava svih, ravnopravnost i odsustvo preglasavanja, naturavanja, diskriminacije,... moze ako se hoce i ako su svi zainteresovani za to. Nemaju Bosnjaci puno hajra od vecine, pa cak ni od ukidanja entiteta ako ce im u Prijedoru biti isto ko danas u Sirokom Brijegu.

Ako ipak postoji opasnost od brojcane vecine, pa neka se Srbi sami pobrinu za svoj natalitet. Nekada je na potezu Celinac-Josavka-Ukrina-Vijacani-...Doboj-Derventa bilo sve naseljeno gdje je svaka kuca imala po cetvero djece najmanje. Danas pusto, odseljeno sto u Italiju ili po usljivim garsonjerama Banjaluke gdje je premija ako porodica ima i jedno dijete. Razmislite malo o tome, pa onda pricajte o Zenickim, Maglajskim, Bihackim cunama. Cheesy
Sunny day
Glavni urednik
Na mreži Na mreži

« Odgovor #5 poslato: 16. 08. 2010. 10:15 »
Podeli temuIdi gore

Tito dragi, kakvi sve tipovi dominiraju komentarima i u otvaranju tema,.. mislim koji rjecnik, i stil koji najvise podsjeca na nekadasnje komunisticke pamflete o unutrasnjim neprijateljima. Joj

I opet 'nako usput istorija i 1400 i neka. Neki tipovi nemogu skontati na istorija nekog naroda ne pocinje sa primanjem aktuelne vjere, vec i ranije, eno cijela Evropa takva,.. pa tako i Bosnjaci postoje mnogo prije dolaska islama na ove prostore,.. sto je bar zapisano, al haj ti nekome dokazi.

Elem, brojanje krvnih zrnaca opet.  Cheesy Reci cu samo jedno. BiH se moze urediti na 100 razlicitih nacina koji garantuju prava svih, ravnopravnost i odsustvo preglasavanja, naturavanja, diskriminacije,... moze ako se hoce i ako su svi zainteresovani za to. Nemaju Bosnjaci puno hajra od vecine, pa cak ni od ukidanja entiteta ako ce im u Prijedoru biti isto ko danas u Sirokom Brijegu.

Ako ipak postoji opasnost od brojcane vecine, pa neka se Srbi sami pobrinu za svoj natalitet. Nekada je na potezu Celinac-Josavka-Ukrina-Vijacani-...Doboj-Derventa bilo sve naseljeno gdje je svaka kuca imala po cetvero djece najmanje. Danas pusto, odseljeno sto u Italiju ili po usljivim garsonjerama Banjaluke gdje je premija ako porodica ima i jedno dijete. Razmislite malo o tome, pa onda pricajte o Zenickim, Maglajskim, Bihackim cunama. Cheesy

nek cujem jednu pametnu i od tebe Joj
hajka
Elitni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: 16. 08. 2010. 11:54 »
Podeli temuIdi gore

Joj Motavilo pa počeo si se bojati i Muslimanski polni organa hahaha Umro od smijeha Umro od smijeha Umro od smijeha Umro od smijeha
[/color]

Mozda , al, samo onih zenskih,,?Huh???
"za dom spremna" 24/7
miskotes
Veteran foruma
Na mreži Na mreži

« Odgovor #7 poslato: 16. 08. 2010. 12:26 »
Podeli temuIdi gore

Natalitet je pao ukupno.
Tako da je priča da se priča.
Ko može da ima 7 dece i da ih hraani svojim radom neka ima.
Problem se stvara ako neko krka decu a nemože im obezbjediti egzistenciju.

Muslimani nikad neće biti većina u RS, jednostavno je to matemaički dokazivo.

Nezavisna Srpska!!!
Il si, znaš već šta!
Matovilo
Počasni član
Na mreži Na mreži

« Odgovor #8 poslato: 16. 08. 2010. 04:13 »
Podeli temuIdi gore

Natalitet je pao ukupno.
Tako da je priča da se priča.
Ko može da ima 7 dece i da ih hraani svojim radom neka ima.
Problem se stvara ako neko krka decu a nemože im obezbjediti egzistenciju.

Muslimani nikad neće biti većina u RS, jednostavno je to matemaički dokazivo.

Tako je misko.
Nema vise Broza da otima od srbskog seljaka zito i sve ostalo pa da hrani dzabalukom one koji prave decu (siptari/muslimani)ko na fabrickoj traci.Na taj nacin svojevremeno siftarija je postigla svetski rekord po pravljenju dece,doslovno se dogadjala demografska eksplozija (islamska nuklerana bomba) kako rece davno jedan expert geopoliticki.

Ima vec 20g i kusur godina od kako zlotvora Broza nema da arnaute i ostale muslimane hrani,odjeva socijalom nagradjuje one koji nista nerade a samo decurliju stancaju ...Sada siftari i muslimani mogu praviti decurliju ali neka ih hrane aaaaaaa hrane i dzabne vise neeeemaaaa pa nema ni demogarfske eksplozije jer nema Broza da od srbina otima i hrani srbske neprijatelje.

Sada siftari ne prave vise malja deca  Joj ,tako i kod Aljinih muslimana ......pa im je demogarfija slicna kao i ostalima Hriscanima  na Balkanu tj.slaba .

A sto se tice ALjinih/Cericevih muslimana i njihova zlosna malo morgen RS ima i svoje dodatne zastitne mahanizme od tog zlosna islamo-teroristickog.

Dakle,pusti snovi velikomuslimanski  Plazi se Plazi se Plazi se

{alt}
grgo
Legenda
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: 16. 08. 2010. 04:20 »
Podeli temuIdi gore

Motavilko pročitaj ponovo naslov teme koju si sam postavio a nebi bilo loše i cijelu temu pa razmisli šta lupaš  Kad sam bio mlad
Matovilo
Počasni član
Na mreži Na mreži

« Odgovor #10 poslato: 16. 08. 2010. 05:47 »
Podeli temuIdi gore

Motavilko pročitaj ponovo naslov teme koju si sam postavio a nebi bilo loše i cijelu temu pa razmisli šta lupaš  Kad sam bio mlad
Grgane,citaj i uci .....al bojim se da je za tebe kasno......mislim,poprilicno si izlapeo   Joj Joj Joj

{alt}
Matovilo
Počasni član
Na mreži Na mreži

« Odgovor #11 poslato: 16. 08. 2010. 07:35 »
Podeli temuIdi gore

Demogarfija

1981
http://bosniainfocentar.phpbb3now.com/viewtopic.php?f=23&t=35
Ova karta iz 1981g pokazivala je JOS da je Broz bio podmukli zlotvor sto je srbima zabranio da se BiH nadje u sklopu Srbije.A zamislimo se kakva je ova karta izgledala (plave boje)pre IIsr.tj.pre izvrsenoga uzansoga genocida nad srbima .

Evo 20-ak godina nakon verswsko-gradjanskog rata tj.agresije muslimasnko-hrvatskih naci-fasista napadom na Srbe

2010
http://img199.imageshack.us/img199/9421/demografskakartabih4.png

Neznam koliko je ovo tacno....al znam gde nije a to je moj rodni kraj ,gde je neko nasao 1% nesrba(valjda muslimana)a ja znam garant 100% d anema onih 1%.

{alt}
grgo
Legenda
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: 17. 08. 2010. 09:57 »
Podeli temuIdi gore

Demogarfija

1981
http://bosniainfocentar.phpbb3now.com/viewtopic.php?f=23&t=35
Ova karta iz 1981g pokazivala je JOS da je Broz bio podmukli zlotvor sto je srbima zabranio da se BiH nadje u sklopu Srbije.A zamislimo se kakva je ova karta izgledala (plave boje)pre IIsr.tj.pre izvrsenoga uzansoga genocida nad srbima .

Evo 20-ak godina nakon verswsko-gradjanskog rata tj.agresije muslimasnko-hrvatskih naci-fasista napadom na Srbe

2010
http://img199.imageshack.us/img199/9421/demografskakartabih4.png

Neznam koliko je ovo tacno....al znam gde nije a to je moj rodni kraj ,gde je neko nasao 1% nesrba(valjda muslimana)a ja znam garant 100% d anema onih 1%.

Ove tvoje karte nisu ni približno tačne Recimo Za Kladušu i Cazin znam lično.

Evo napr.Cazin ima najmalje 2% neMuslimana a Kladuša najmanje 4%

Da ovo možda nije tvoj komšija Pitam se Cheesy
zmaj od sipova
Razdvojen
Elitni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: 17. 08. 2010. 02:40 »
Podeli temuIdi gore

A ne grgo, Mato nam je rodom iz poznatih Sekovica. Premda nije lose pogledati sve ove pretpostavke, postoji dosta odstupanja.

Opet 3 posto neSrba u BL kraju  je oko 6000 Hrvata i Bosnjaka koji i dalje zive tamo
A 15 posto neBosnjaka u TZ kraju je oko 27000 Hrvata i Srba u mom gradu.

Vec cemo vise saznati kad popisemo svo stanovnistvo.

Laganje je oblik naseg patriotizma i potvrda nase urodjene inteligencije.
Matovilo
Počasni član
Na mreži Na mreži

« Odgovor #14 poslato: 17. 08. 2010. 03:58 »
Podeli temuIdi gore

A ne grgo, Mato nam je rodom iz poznatih Sekovica. Premda nije lose pogledati sve ove pretpostavke, postoji dosta odstupanja.

Opet 3 posto neSrba u BL kraju  je oko 6000 Hrvata i Bosnjaka koji i dalje zive tamo
A 15 posto neBosnjaka u TZ kraju je oko 27000 Hrvata i Srba u mom gradu.

Tako je,,samo jos da kazes KO ono silne ove godine bjezi od popisa ko djavo/musliman od krsta???
Da nisu oni koji se silne ove godine silno hvalise od svoje multiHetnicnosti?
 Joj

{alt}
Stranice: [1] 2   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 18. 05. 2012. 05:27