Nezavisne novine - Diskusije
24. 05. 2012. 03:56 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 [2]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: "Bosnjaci su trenutno relativna vecina za 20-30g. bice apsolutna...... "  (Pročitano 1576 puta)
grgo
Legenda
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: 17. 08. 2010. 05:29 »
Podeli temuIdi gore

Vec cemo vise saznati kad popisemo svo stanovnistvo.
Tako je,,samo jos da kazes KO ono silne ove godine bjezi od popisa ko djavo/musliman od krsta???
Da nisu oni koji se silne ove godine silno hvalise od svoje multiHetnicnosti?
 Joj

Koliko je meni poznato da Srbi ne žele popis  Kad sam bio mlad

Zalutalo_prase
Gost
« Odgovor #16 poslato: 17. 08. 2010. 05:31 »
Podeli temuIdi gore

Koliko je meni poznato da Srbi ne žele popis  Kad sam bio mlad

Daj Grgane jednom stvarno doprinesi diskusiji pa napiši više od par reči! Dosadilo brate ovo tvoje trolovanje!
Razdvojen
Elitni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: 17. 08. 2010. 05:37 »
Podeli temuIdi gore

Halo Sekovici - Montreal, Tuzla on the line, do you hear me? Ja, Srbin, zelim popis, ne znam sta misle Kanadjani.

Laganje je oblik naseg patriotizma i potvrda nase urodjene inteligencije.
grgo
Legenda
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: 17. 08. 2010. 10:05 »
Podeli temuIdi gore

Joj tebi je poznato i da su turci mirnim putem poturcavali na ovim prostorima  Sad znam

Joj tebi je poznato i da su bosnjaci bili ti koji su uvuceni u rat i branili se od zlih agresora   Sad znam

Joj tebi je poznato i da su srbi iako narod sa najvise izbeglica , narod koji je bez pritiska napustao svoja vekovna ognjista  Sad znam
 Joj tebi je poznato i da su bosnjaci multietnicni  Sad znam

Aplauz stvarno si pravi stanovnik Federacije  Aplauz

Sve to što si nabrojao je i tebi vrlo dobro poznato kao i cijelome svijetu al ti ipak gusliš po svome.

Čovječe moj pradjeda (s majčine strane) je bio neznam pravo Pravoslavac ili Katolik pa je pršao na Islam niko ga nije tjerao niti je imao neke koristi od toga.
free2020
Stariji urednik
Na mreži Na mreži

« Odgovor #19 poslato: 18. 08. 2010. 12:59 »
Podeli temuIdi gore

Sve to što si nabrojao je i tebi vrlo dobro poznato kao i cijelome svijetu al ti ipak gusliš po svome.

Čovječe moj pradjeda (s majčine strane) je bio neznam pravo Pravoslavac ili Katolik pa je pršao na Islam niko ga nije tjerao niti je imao neke koristi od toga.

grgice, taj tvoj pradjed je vjerovatno bio obrazovan i informisan baš kao i ti danas, pa je promijenio vjeru.
Oni koji su  mijenjali vjeru činili su to pod pritiskom ili iz nekog interesa.

”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло,
сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
grgo
Legenda
Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: 18. 08. 2010. 08:19 »
Podeli temuIdi gore

grgice, taj tvoj pradjed je vjerovatno bio obrazovan i informisan baš kao i ti danas, pa je promijenio vjeru.
Oni koji su  mijenjali vjeru činili su to pod pritiskom ili iz nekog interesa.
Kao što sam već rekao da je prešao dobrovoljno nije prisiljavan pa evo ja sam mu zbog toga zahvalan.
A ti gusli i dalje.
Matovilo
Počasni član
Na mreži Na mreži

« Odgovor #21 poslato: 19. 08. 2010. 04:18 »
Podeli temuIdi gore

Kao što sam već rekao da je prešao dobrovoljno nije prisiljavan pa evo ja sam mu zbog toga zahvalan.
A ti gusli i dalje.

Tjesi se ti grgonja da nije bilo prislilno,samo se ti tjesi j^j;a da si imao priliku pa da priupitas pradeda ....pa da cujes sta pradeda veli kako je bio zivot pasciji tvoga pradeda i jos svasta nesto nebi tako danaske olako prdoklacio da nije prisiljavan

Samo velika muka ,jad ,beda,strah,prazna creva u stomaku .........prisili coveka da svoje odbaci a tudje usvoji.Dakako za takvo nesto igralo je ulogu i vreme .
Samo oni najcvrsci najtvrdoglaviji i najodaniji svome ostali su i preziveli turski vakt i sacuvali veru pradedova.

PS
Kada sam bio decak od 10-12g straosti imao sam priliku slusati srbsku starinu(cicu) od nekih zamalo 100g starosti kako pripoveda o svom zivotu bolje reci prezivljavanju turskog vakta.Slusati starinu bilo je nesto sto se nikada u zivotu ne zaboravlja.Jednoga dana kada budem raspolozen napisacu sta je starina pripovedao.

{alt}
Stranice: 1 [2]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 18. 05. 2012. 02:54