Nezavisne novine - Diskusije
11. 02. 2012. 08:47 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 2 [3]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: БиХ је насеобина - није држава, у њој ће се завршити распад Југославије  (Pročitano 2100 puta)
Matovilo
Počasni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #30 poslato: 25. 08. 2010. 02:05 »
Podeli temuIdi gore

Dragi nasi zlosusedi iz m/h Fedearcije.

Drago mi je da ste tako samoUvereni u opstanak i trajnost Dejtonske skalamerije nametnute sankcijama,bombama,raketama .....i jos s mnogo cega iz bogatog arsenala NATO pakta i lidera NATO pakta zvana Amerika koja sve vise i vise posrce i slabi i slabi...

.Znam ja da vas priapdnike arapskog kulturnog(NEbosanskog)nasledja ona zelena vasa knjizurina i reis Ceric vaspitava da budete smaoUvereni i svasta nesto neverovatno  :Da sve iz bogatog fonda magije islama . Joj

Posto ste mahom iz dijaspore kako ide ona Cericeva DOislamizacija?Sve mise cini da ta DOislamizacija dosta doprinosi vasoj samoUverenosti i jos svasta nesto neobicno i neverovatno Joj

Nastavite tako biti samoUvereni a Srbi bogme i hrvati ce nastaviti po njihovom samoUverenoscu.
Pa ce se na kraju krajeva rezultati videti,ja kazem ubrzo .. Srpski smajli A vi???

Do tada ostajte nam zdravo i tako samoUvereno  Joj

{alt}
Vedoni
Stariji član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #31 poslato: 25. 08. 2010. 02:30 »
Podeli temuIdi gore

Dragi nasi zlosusedi iz m/h Fedearcije.

Drago mi je da ste tako samoUvereni u opstanak i trajnost Dejtonske skalamerije nametnute sankcijama,bombama,raketama .....i jos s mnogo cega iz bogatog arsenala NATO pakta i lidera NATO pakta zvana Amerika koja sve vise i vise posrce i slabi i slabi...

.Znam ja da vas priapdnike arapskog kulturnog(NEbosanskog)nasledja ona zelena vasa knjizurina i reis Ceric vaspitava da budete smaoUvereni i svasta nesto neverovatno  :Da sve iz bogatog fonda magije islama . Joj

Posto ste mahom iz dijaspore kako ide ona Cericeva DOislamizacija?Sve mise cini da ta DOislamizacija dosta doprinosi vasoj samoUverenosti i jos svasta nesto neobicno i neverovatno Joj

Nastavite tako biti samoUvereni a Srbi bogme i hrvati ce nastaviti po njihovom samoUverenoscu.
Pa ce se na kraju krajeva rezultati videti,ja kazem ubrzo .. Srpski smajli A vi???

Do tada ostajte nam zdravo i tako samoUvereno  Joj

Jarane, ne razumijes se u BiH prilike. A slijepo navijanje ostavi za fudbalske tribine.
hajka
Elitni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #32 poslato: 29. 08. 2010. 09:54 »
Podeli temuIdi gore

Jarane, ne razumijes se u BiH prilike. A slijepo navijanje ostavi za fudbalske tribine.
Dok je tebe i takvih kao ti RS je stvarno "neupitna".!!!
bez_respekta
Veteran foruma
Van mreže Van mreže

« Odgovor #33 poslato: 29. 08. 2010. 02:35 »
Podeli temuIdi gore

А-хаа, ти причаш као реис ти твој претупи, кад је бранио злочине осуђеног, доказаног хоџу-педофила из Глухе Буковице код Травника рекавши за доказану педофилију (парафразирам):''....не разумијете обичаје у босанским селима...''...

Очигледно да се спустиш на тај ниво разумијевања мораш бити Алијић испраног мозга - ко зна како они разумију педофилију....

Тако и ти на свом нивоу интелектуалног морског краставца, односно матриксовца испраног мозга имаш неко своје виђење Бу-Ху прилика  Dim

{alt}

Henry Kissinger:"Until it was created in 1992, Bosnia had never been an independent state. "
Stranice: 1 2 [3]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 10. 02. 2012. 11:29