|
miskotes
|
 |
« Odgovor #30 poslato: 31. 08. 2010. 11:23 » |
Idi gore
|
zašto bi mene bolio ku*ac za fbih? taman da ih bagerom pregaze ili med i mlijeko da im teče - šta me briga za njima.... od moje plate, kao i od tvoje, se hrane razni lopovi poput dodika&co - ne dobijaju oni ništa od federalnih matriksovaca.
jebeš bakira! je li bakir kriv i što se u željeznicama rs kupuje 10 novih auta, a hoće nama na gorivo 5 feninga po litru da nametnu plaćanje istih?! ili zašto svaki novouposleni u žrs mora obezbijediti 50 glasova generalnom, i još nekima, na narednim izborima da bi mogli zadržati posao. je li i za to bakir kriv?
ili šta se desi sa onih 200000 evra koji poklonismo strabagu za raskid ugovora? koliko je takvih štetnih ugovora potpisano? je li i za to bakir kriv?
Iskreno i mene boli ona stvar za tamni vilajet. 200000 nisu nikakve pare, a dokumentacija je ostala. Reću ti zašto yapad nema cvonjka, zato štrabak nije radio. Ista je situacija sa ČEZ nema love. I da jednu stvar raščistimo željeznice su bile gubitaš i u prošlom sistemu, a neka mi neko navede zemlju u svetu gde željeznice posluju pozitivno . Preko goriva idu razni nameti tako je npr i u germaniji i svim zemljama sveta, ne opravdavam ali je jednostavno tako. Bakir i njemu slični medijskom propagandom kriminalizuju RS. Jel ima kriminala ima dakako, pitanje je sad koliko ? Imamo incka koji dolazi iz zemlje čija banka proneveri na milijarde evra. Sav kriminal u RS nije do kolena toj jednoj banci, a mi smo kriminalci a proneveritelji i stanovnici te zemlje gde je pronevera izvršena i muslimanima i hrvatima preko banke stizalo oružje ( mada bi embargao ) oni nisu kriminalci. Toj proneveri i lopovluku mogu samo da pariraju pokradena stredstva od umanitarne. Malo gospodine pogledaj cene komunalnih usluga i svega u RS i federaciji pa će ti se mnogo samo kasti.
|
Nezavisna Srpska!!! Il si, znaš već šta!
|
|
|
|
Tommy Gavin
|
 |
« Odgovor #31 poslato: 31. 08. 2010. 12:02 » |
Idi gore
|
Tommy, шта је приоритет и предуслов за економски развитак, борбу против корупције, борбу против криминала и спреге политичара, лопова и судија?
preduslov za ekonomski razvitak jeste borba protiv korupcije i kriminalne sprege između političara-lopova, tajkuna-lopova i sudija-lopova. jer da bi ostvario bilo kakav ekonomski napredak moraš da riješiš njegovu rak ranu(drugi dio prve rečenice). kako to postići? rekao bih da je jedan od načina borbe aktivnost građana, ne samo politička, nego i samoinicijativa kroz proteste - putem, najviše nevladinog sektora, pri tome ne mislim na nevladine organizacijen nego na radnike, studente, poljoprivrednike. izaći i blokirati banju luku ako treba(fbih me ne zanima). mirni prostesti - nenasilni, gandijevski. ako treba i nasilni, jer policija neće sigurno sjediti. vladin pendrek će uvijek po poštenim građanima udariti. ne znam, naravno, sve načine - ali kada bi ovde 10 ljudi reklo 5 predloga kako, već bi bili na pola puta za rješenje situacije....
|
|
|
|
|
|
Zalutalo_prase
Gost
|
 |
« Odgovor #32 poslato: 31. 08. 2010. 12:08 » |
Idi gore
|
preduslov za ekonomski razvitak jeste borba protiv korupcije i kriminalne sprege između političara-lopova, tajkuna-lopova i sudija-lopova. jer da bi ostvario bilo kakav ekonomski napredak moraš da riješiš njegovu rak ranu(drugi dio prve rečenice). kako to postići? rekao bih da je jedan od načina borbe aktivnost građana, ne samo politička, nego i samoinicijativa kroz proteste - putem, najviše nevladinog sektora, pri tome ne mislim na nevladine organizacijen nego na radnike, studente, poljoprivrednike. izaći i blokirati banju luku ako treba(fbih me ne zanima). mirni prostesti - nenasilni, gandijevski. ako treba i nasilni, jer policija neće sigurno sjediti. vladin pendrek će uvijek po poštenim građanima udariti.
ne znam, naravno, sve načine - ali kada bi ovde 10 ljudi reklo 5 predloga kako, već bi bili na pola puta za rješenje situacije....
Лепо је то што си написао, само можеш ли ми навести пример неке земље где је корупција искорењена мирним (или било каквим другим) протестима?
|
|
|
|
|
|
Tommy Gavin
|
 |
« Odgovor #33 poslato: 31. 08. 2010. 12:16 » |
Idi gore
|
Лепо је то што си написао, само можеш ли ми навести пример неке земље где је корупција искорењена мирним (или било каквим другим) протестима?
mogu ti jedino navesti primjer irske, koja je bila teško shrvana ratom, kriminalom, lošom privredom....70ih je bila na nekih 60% standarda v. britanije, da bi u 90im sve do danas došli na 95% standarda britanaca, sa veoma niskom stopom kriminala. ni kod njih političari nisu htjeli da razmrse klupko, ali su učestale građanske inicijative uspjele u naumu i otklonile sve negativne strukture iz vlasti. to nije kratko trajalo, ali je važno započeti. malim dijelom o tome ti govori i film "viktorija gerin" o borbi sa mafijašima kojima su glavno sredstvo prihoda narkotici. ovo ti govorim ovako iz glave, bez kojekakvih traženja podataka gdje je kakva situacija bila u pojedinim zemljama.
|
|
|
|
|
|
Tommy Gavin
|
 |
« Odgovor #34 poslato: 31. 08. 2010. 12:25 » |
Idi gore
|
Iskreno i mene boli ona stvar za tamni vilajet. 200000 nisu nikakve pare, a dokumentacija je ostala. Reću ti zašto yapad nema cvonjka, zato štrabak nije radio. Ista je situacija sa ČEZ nema love. I da jednu stvar raščistimo željeznice su bile gubitaš i u prošlom sistemu, a neka mi neko navede zemlju u svetu gde željeznice posluju pozitivno . Preko goriva idu razni nameti tako je npr i u germaniji i svim zemljama sveta, ne opravdavam ali je jednostavno tako. Bakir i njemu slični medijskom propagandom kriminalizuju RS. Jel ima kriminala ima dakako, pitanje je sad koliko ? Imamo incka koji dolazi iz zemlje čija banka proneveri na milijarde evra. Sav kriminal u RS nije do kolena toj jednoj banci, a mi smo kriminalci a proneveritelji i stanovnici te zemlje gde je pronevera izvršena i muslimanima i hrvatima preko banke stizalo oružje ( mada bi embargao ) oni nisu kriminalci. Toj proneveri i lopovluku mogu samo da pariraju pokradena stredstva od umanitarne. Malo gospodine pogledaj cene komunalnih usluga i svega u RS i federaciji pa će ti se mnogo samo kasti.
vidi, ti meni o austriji i fbih a ja tebi o republici srpskoj! kažem još jednom, jebe mi se za austriju i fbih. kriminal u svijetu nikad neće biti iskorijenjen 100%, ali je kod nas takav da nas uguši i ne možemo ni koraka naprijed. mi se moramo izboriti za sebe, neće sigurno austrijanci ili matriksovci. zanimljivost vezana za tu žrs je kako ni pozicija ni opozicija nikome u istoj ne proziva za kriminal. zašto? pa imaju talove i jedni i drugi tamo. to se neće nikada promijeniti ako jedina borba bude za koga ćemo glasati. ima li i jedna "organizacija" da je zainteresovana za rješenje situacije? pojedinac? zna li još neko još kakv oblik borbe protiv ovakve vlasti, a i opozicije. ili može li se bar kritikovat vlast koja nas potkrada, na forumima, u okviru građanskih inicijativa.... ako ne, ostaje nam samo da se udobno zavalimo u fotelje i navijamo za naše gulikože da nas još više oderu.
|
|
|
|
|
|
miskotes
|
 |
« Odgovor #35 poslato: 31. 08. 2010. 01:01 » |
Idi gore
|
kako federacija odvlači lovu iz RS tako i incko koji je ovde zaštitnik austrijskog i slovenačkog kapitala. I jeste problem zajednička država nekad je federalni dio dobijao lovu sukcesivno ačak su bili dobijali i lovu koja je bila namenjena RS. Sad kad je situacija obratna ne dobija niko, tebi to ne smeta. Politička situacija kreira ekonomski ambijent, sad dolazimo do problema... Niti OHR niti federalci ne žele da bude stabilna ekonomska situacija, jedni zbog opstanka a drugi da ovi prvi ostanu i da se i dalje kreira politika iz saHrajeva.
RS je federacija kao i ohr omča oko vrata. Ove dve retrogradne snage rade upravo na tome da se kriminalizuje RS.
Samo mala napomena ako se sećaš TI i priče oko rafinerije. Ja najmanje imam razloga da ovu vlast trenutnu glorifikujem. Mnogo sam imao i imam problema zbog njih. Možda je problem što nikad nisam bio član ni jedne stranke, i jeste to problem ali moj problem. I bilo ko šta uradi dobro treba reći a takođe i loše treba reći. Kakva je situacija uopšte nema biranja između dobrog i lošeg, nego se bira između lošeg i lošijeg.
|
|
|
|
|
miskotes
|
 |
« Odgovor #36 poslato: 31. 08. 2010. 01:06 » |
Idi gore
|
DODIK O GRADNJI PUTA BANJALUKA-DOBOЈ
Premijer Republike Srpske, Milorad Dodik, izjavio je da Vlada RS slovenačkoj kompaniji CPM Maribor nije dala posao izgradnje autoputa Banjaluka - Doboj, nego mogućnost da u roku od 60 dana dokaže da ima novac i istakao da će u suprotnom ta šansa biti ponuđena novom partneru.
Info 13:57 | 31/08/2010
Izvor: SRNA
Foto: FONET
Dodik je naveo da se Vlada RS odlučila na ovaj korak, jer su projekat podržali slovenački premijer, Borut Pahor i banke iz Slovenije, te ocijenio da su beznačajne priče da je ova firma u problemima, ako banke daju 300 miliona evra.
"U Banjaluci su bili predstavnici slovenačkih banaka, a poslali su i pismo namjere, čime su potvrdili da podržavaju ovaj projekat. Ovdje je bio i slovenački premijer, Borut Pahor, koji je takođe podržao projekat. Uvjereni smo da postoje mogućnosti da se to ostvari i zato smo prihvatili da im damo mogućnost od 60 dana", rekao je Dodik novinarima u Banjaluci. On je dodao da CPM tvrdi da će novac obezbijediti u kraćem periodu od predviđenog i da je moguće da radovi na dionici Banjaluka - Doboj počnu već krajem septembra . Ako nabave lovu rade ako ne nabave neće raditi.
|
|
|
|
|
bez_respekta
|
 |
« Odgovor #37 poslato: 31. 08. 2010. 01:14 » |
Idi gore
|
preduslov za ekonomski razvitak jeste borba protiv korupcije i kriminalne sprege između političara-lopova, tajkuna-lopova i sudija-lopova. jer da bi ostvario bilo kakav ekonomski napredak moraš da riješiš njegovu rak ranu(drugi dio prve rečenice). kako to postići? rekao bih da je jedan od načina borbe aktivnost građana, ne samo politička, nego i samoinicijativa kroz proteste - putem, najviše nevladinog sektora, pri tome ne mislim na nevladine organizacijen nego na radnike, studente, poljoprivrednike. izaći i blokirati banju luku ako treba(fbih me ne zanima). mirni prostesti - nenasilni, gandijevski. ako treba i nasilni, jer policija neće sigurno sjediti. vladin pendrek će uvijek po poštenim građanima udariti.
ne znam, naravno, sve načine - ali kada bi ovde 10 ljudi reklo 5 predloga kako, već bi bili na pola puta za rješenje situacije....
Видиш...ниси у праву....јер главни услов је да си И жив И човјек.....е, све ти то алијићка џамахирија покушава одузети....што значи све има своје приоритете - прво слобода, независност и оздрављење од цријевног паразита званог МХ-џамахирија, па онда имаш предуслове за ово што си лијепо рекао.... ..наравно, није да нема мјеста за паралелан рад на оба поља 
|
Henry Kissinger:"Until it was created in 1992, Bosnia had never been an independent state. "
|
|
|
|
Tommy Gavin
|
 |
« Odgovor #38 poslato: 31. 08. 2010. 01:25 » |
Idi gore
|
kako federacija odvlači lovu iz RS tako i incko koji je ovde zaštitnik austrijskog i slovenačkog kapitala. I jeste problem zajednička država nekad je federalni dio dobijao lovu sukcesivno ačak su bili dobijali i lovu koja je bila namenjena RS. Sad kad je situacija obratna ne dobija niko, tebi to ne smeta. Politička situacija kreira ekonomski ambijent, sad dolazimo do problema... Niti OHR niti federalci ne žele da bude stabilna ekonomska situacija, jedni zbog opstanka a drugi da ovi prvi ostanu i da se i dalje kreira politika iz saHrajeva.
RS je federacija kao i ohr omča oko vrata. Ove dve retrogradne snage rade upravo na tome da se kriminalizuje RS.
Samo mala napomena ako se sećaš TI i priče oko rafinerije. Ja najmanje imam razloga da ovu vlast trenutnu glorifikujem. Mnogo sam imao i imam problema zbog njih. Možda je problem što nikad nisam bio član ni jedne stranke, i jeste to problem ali moj problem. I bilo ko šta uradi dobro treba reći a takođe i loše treba reći. Kakva je situacija uopšte nema biranja između dobrog i lošeg, nego se bira između lošeg i lošijeg.
sa boldovanim ću se apsolutno složiti. rafinerija dobro odrađen posao. telekom srpske dobro odrađen posao. slabe investicije nakon toga od dobijenog novca. samo, lako je prodati zlatne koke? zašto nise uspjela privatizacija ostalih državnih preduzeća iz drvnog, metalskog, tekstilnog,... sektora. zašto nema novih investicija u prehrambenu industriju. niti bilo kakvih studija izvodljivosti o razvoju industrije, a da nije ona primarna, koja je najslabije plaćena. nema prerađivačke, a kamo li neke visokotehnološke industrijske investicije. nema ni obećanih mini ili "maxi" hidrocentrala. čega najviše ima to je priča, presipanje iz šupljeg u prazno. poput ovog: DODIK O GRADNJI PUTA BANJALUKA-DOBOЈ
Premijer Republike Srpske, Milorad Dodik, izjavio je da Vlada RS slovenačkoj kompaniji CPM Maribor nije dala posao izgradnje autoputa Banjaluka - Doboj, nego mogućnost da u roku od 60 dana dokaže da ima novac i istakao da će u suprotnom ta šansa biti ponuđena novom partneru.
Info 13:57 | 31/08/2010 Izvor: SRNA
Foto: FONET
Dodik je naveo da se Vlada RS odlučila na ovaj korak, jer su projekat podržali slovenački premijer, Borut Pahor i banke iz Slovenije, te ocijenio da su beznačajne priče da je ova firma u problemima, ako banke daju 300 miliona evra.
"U Banjaluci su bili predstavnici slovenačkih banaka, a poslali su i pismo namjere, čime su potvrdili da podržavaju ovaj projekat. Ovdje je bio i slovenački premijer, Borut Pahor, koji je takođe podržao projekat. Uvjereni smo da postoje mogućnosti da se to ostvari i zato smo prihvatili da im damo mogućnost od 60 dana", rekao je Dodik novinarima u Banjaluci. On je dodao da CPM tvrdi da će novac obezbijediti u kraćem periodu od predviđenog i da je moguće da radovi na dionici Banjaluka - Doboj počnu već krajem septembra
a život teče dalje. ako se boje austrijanci, amerikanci, nijemci,...da investiraju. ne boje se kinezi i rusi. pa naguzi se malo milorade, pokloni im nešto, neka investiraju. ne mora baš svaki opštinski odbor snsd-ada se ugradi, uzme proviziju. pokloni im tri godine rada bez poreza na profit. dovoljno će biti da plaćaju dohotke na plate radnika. to ne kontroliše ohr, niti ima šta s tim incko. ili ćemo i dalje da navijamo iz fotelje....možda je tako ipak lakše....
|
|
|
|
|
|
Tommy Gavin
|
 |
« Odgovor #39 poslato: 31. 08. 2010. 01:33 » |
Idi gore
|
Видиш...ниси у праву....јер главни услов је да си И жив И човјек.....е, све ти то алијићка џамахирија покушава одузети....што значи све има своје приоритете - прво слобода, независност и оздрављење од цријевног паразита званог МХ-џамахирија, па онда имаш предуслове за ово што си лијепо рекао.... ..наравно, није да нема мјеста за паралелан рад на оба поља  džamahirija can kiss my ass. ništa oni ne mogu. šta su uradili kad je prodana rafinerija, telekom? ništa, jer ne mogu ništa. ekonomska politika je nezavisna. tako i otvorena predstavništva u briselu, beogradu, moskvi.... što ga ne otvore i u pekingu, ali ne zbog kozmetike, nego da urade ta predstavništva nešto. ono što ti kažeš je da dobijemo nezavisnost pa onda u ekonomsko jačanje? znaš kad će se to desiti? nikad. da bi mogao nešto da dobiješ, poput nezavisnosti moraš da imaš pare i kapital zemalja koje će te priznati unutar teritorije. tada će ti oni koji će te priznati moći i da te zaštite od onih koji žele da te smrve. za sada to je samo malo rusija i još manje srbija, koje niti žele, niti hoće, a još manje žele. jer će njihove investicije biti zaštićeni međunarodnim ugovorima ionako ionako. zadnji primjer tužba protiv hrvatskih institucija od strane američkih, austrijskih, njemačkih, a malim dijelom i srpskih građana, gdje će im ustaše morati isplatiti paprenu odštetu za uzurpiranje imovine u zadnjih 80ak godina. po principu one odluke suda u strazburu koja omogućava plaćanje ili vraćanje imovine oficirima jna u fbih.
|
|
|
|
|
|
WalterWolf
|
 |
« Odgovor #40 poslato: 31. 08. 2010. 01:39 » |
Idi gore
|
Nemojte se ljutiti ali bezveze se lozite. Ovo je samo predizborni fol SNSD-a. Propale im sve investicije i planovi pa sad k'o fol grade i odcjepljuju RS-a. A nista ni od jednog ni od drugog.
|
|
|
|
|
|
bez_respekta
|
 |
« Odgovor #41 poslato: 31. 08. 2010. 01:42 » |
Idi gore
|
džamahirija can kiss my ass. ništa oni ne mogu. Могу те убити на сватовима (Баш Чаршија), могу ти упасти у село и масакрирати те (Сијековац), могу ти упасти на Божић и израфалати те (Коњиц), може те колега из службе убити на дужности и арлаукати:''Убио сам вам Радована'' (ДГС), могу силовати и убити рођену бабу па тебе оптужити (Горажде) итд... Сложићеш се да су ово озбиљнији проблеми од економске проблематике.... СЛожићеш се да мртав не можеш привређивати? . ono što ti kažeš je da dobijemo nezavisnost pa onda u ekonomsko jačanje? znaš kad će se to desiti? nikad. Хм, а гдје си видио колонизовану земљу да је напредовала економски? da bi mogao nešto da dobiješ, poput nezavisnosti moraš da imaš pare i kapital zemalja koje će te priznati unutar teritorije. Јеси ли сигуран? Па, није 1991. и 1992. била баш толико далеко...а ни Чешка и Словачка нису далеко...а ни СЦГ није баш далеко....а о Космету да не причамо...или Осетији и Абхазији.... tada će ti oni koji će te priznati moći i da te zaštite od onih koji žele da te smrve. ех, ех...а можда ће те џамахиријски комшија прије убити док си ти забављен у пољу стварањем нових економских вриједности - чисто ради потуричке традиције.... za sada to je samo malo rusija i još manje srbija, koje niti žele, niti hoće, a još manje žele. jer će njihove investicije biti zaštićeni međunarodnim ugovorima ionako ionako. zadnji primjer tužba protiv hrvatskih institucija od strane američkih, austrijskih, njemačkih, a malim dijelom i srpskih građana, gdje će im ustaše morati isplatiti paprenu odštetu za uzurpiranje imovine u zadnjih 80ak godina. po principu one odluke suda u strazburu koja omogućava plaćanje ili vraćanje imovine oficirima jna u fbih. Но, све је то лијепо....малчице је друкчије у пракси... 
|
Henry Kissinger:"Until it was created in 1992, Bosnia had never been an independent state. "
|
|
|
|
Tommy Gavin
|
 |
« Odgovor #42 poslato: 31. 08. 2010. 02:00 » |
Idi gore
|
Могу те убити на сватовима (Баш Чаршија), могу ти упасти у село и масакрирати те (Сијековац), могу ти упасти на Божић и израфалати те (Коњиц), може те колега из службе убити на дужности и арлаукати:''Убио сам вам Радована'' (ДГС), могу силовати и убити рођену бабу па тебе оптужити (Горажде) итд... Сложићеш се да су ово озбиљнији проблеми од економске проблематике.... СЛожићеш се да мртав не можеш привређивати? Хм, а гдје си видио колонизовану земљу да је напредовала економски? Јеси ли сигуран? Па, није 1991. и 1992. била баш толико далеко...а ни Чешка и Словачка нису далеко...а ни СЦГ није баш далеко....а о Космету да не причамо...или Осетији и Абхазији.... ех, ех...а можда ће те џамахиријски комшија прије убити док си ти забављен у пољу стварањем нових економских вриједности - чисто ради потуричке традиције.... Но, све је то лијепо....малчице је друкчије у пракси...  nemoj meni, molim te, o džamahirijskoj praksi. živio sam ovdje prije, za vrijeme i posle rata. one koje su oni ubili u sijekovcu i na baščaršiji nisu kreirali ekonomsku politiku, nego su bili jadne žrtve, koje da nisu izginuli, bili bi sada sirotinja bez posla ili poljoprivrednici ili prodavci na tržnici arizona....ili bilo kojoj drugoj pijaci. e to se danas smatra uzornim poslovanjem. a otvaranje monopolskih firmi za poslovanje na cijeloj teritoriji je ostalo, jadnoj i napaćenoj, eliti usko povezanoj sa vlastima, sadašnjim i ondašnjim. da se pate sa ekskluzivnom prodajom fiskalnih kasa ili kanti za otpatke(karikiram), koje ne smiješ po zakonu kupiti od eftinije konkurencije... eto protiv toga se treba buniti. ko neće, ne mora. šta ću mu ja. pojedinac sigurno neće promijeniti svijet. da, češka i slovačka i crna gora su imale pomoć svemoćnih amera koji vedre i oblače svijetom. mi bi mogli bar da se izborimo za ekonomsku nezavisnost, ako ne za suštinsku, ali eto čekaćemo tu suštinsku.... ne lipši magarče...
|
|
|
|
|
|
miskotes
|
 |
« Odgovor #43 poslato: 31. 08. 2010. 08:33 » |
Idi gore
|
Meni je simpatična priča o zlatnim kokama i porodičnom srebru. U tim firmama su se hljebili nehljebići. Sad je malo drugačije, firma m:tel je privatna i politika je drugačija. Pogledati koliko koštaju usluge m.tel-a a koliko drugih operatera. Investicije pa pobogu u vremenu krize o kakvim investicijama se može pričati.
Odgovorno tvrdim da su za teško ekonomsko stanje krivi strani dušebrižnici. HGodinama govoriše da je spas u malim i srednjim preduzećima, kad ono trt. Da se ne smije pomagati istim, kad njih pogodi kriza brdo love dadoše u velike konglomerate. Pa o bankama kako ne smijemo tj vlada davati novac za banke kad njih strefi kriza ogromne pare upumpaše u banke. Pa malo o tobi robinson koja je vršljala i uništavala kapital kako po RS tako i herceg bosni. Od investicija yapada nema ništa, zabavili su se svojim jadom.
Da vlada uloži u nekakav projekat 1000000000 nema ništa i to je suludo bar u ovom momentu. Ko je kriv meni što neću u stranku i politiku. Ko je god bio politički angažovan i u komunizmu je dobro prolazio.
|
|
|
|
|
Matovilo
|
 |
« Odgovor #44 poslato: 01. 09. 2010. 02:31 » |
Idi gore
|
Bez Respekta i misko ,svaka cast sve ste Tomiju lepo objasnili ... Jos jedna stvar da cuje Tomica a galsi ovako: RS,Dodik i svi oni koji vode RS (ovo je opstepoznato) trose NAJvise energije i love u odbranu RS i njenih preostalih jos neotetih nadleznosti dobijenih u Dejtonu.Pa majmu mu zar ne citamo svakoga dana kako ALijaci i njihovi sponzori stalno talambasaju o otimanju nadleznosti RS a koje otimanje oni anzivaju "jacanje drzave" "funkcionalna drzava" ....i jos slicnih budalsatina s kojima s ekite pokusavajuci da opravdaju nestanak Srba/RS. Kada bi RS sutra bila slobodna nezavisna drzava ili legalni deo drzave Srbije odmah bi se ekonomski sociajlno i svakako za Srbe u RS znatno poboljsalo.Ovako dok smo god pod okupacijom drzmo se Milorada i njegove ekipe kao pjan plota,ujedinimo se ,ispomagajmo se .izdrzimo ....i uz pomoc Rusije opstacemo a akoBOGda morace doci i ta konacna stvar kojoj tako ceznimo a t je RS-drzava ili RS deo Srbije.Milorad je VEC pokazao i dokazao da je sposoban pametan .. samo treba da Micu podrzavamo na ansem putu,putu slobode i otkacivanja one zlo-prikolice zvana m/h Federacija od anse lokomotive zvana RS. Do tada vazi ova istinita 101% recenica od nasega pametnoga urednika ZP koji je napisao ovako: Хм, а гдје си видио колонизовану земљу да је напредовала економски?
|
|
|
|
|