Nezavisne novine - Diskusije
24. 05. 2012. 04:07 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Sitnu knjigu pišem...  (Pročitano 1277 puta)
avantgarde
Gost
« poslato: 29. 08. 2010. 03:42 »
Podeli temuIdi gore

Хммм...а шта ћемо са 20.000 муслимана у 13. СС дивизији и и једно 40.000 потомака конвертованих турских колаборатора у Усташама?

Шта ћемо са оним Муслиманима који су ишли на тренинге у Јасеновац на специјализацију у клању Срба?

Шта ћемо са оним Муслиманима који су учествовали у такмичењима у клању Срба?

А? Занемарити? Рећи да су балије мерхаметли етнос? Хммм, мало превише матрикса, а?

Ех, ех....симпатичне су балијице...скроз....занимљиви поремећаји свијести....

Ti bi mogao biti veliki Cosicev drug i prijatelj,skoro si ga nadmasio.Ako bi bilo po tvom bezveznom pisanju onda nigdje vise na kugli zemaljskoj ne bi bilo ni jednog srbina a ja koliko

znam ima ih jos mnogo mnogo zivih.Hej druze,cekaj malo,PROBUDI SE!!Pa evo ljudi zive na cijeloj planeti,eno ih u Bosni,Srbiji,cijeloj Evropi,Americi,Australiji...svuda.

Ne znam sta konzumiras al' previse, Pivce Pivo ili neku "vutra" ili mozda se previse cesto druzis sa tvojim malim "hemijskim" prijateljima.Razmisli malo o zdravlju covjece.
bez_respekta
Veteran foruma
Na mreži Na mreži

« Odgovor #1 poslato: 29. 08. 2010. 04:00 »
Podeli temuIdi gore

Ti bi mogao biti veliki Cosicev drug i prijatelj,skoro si ga nadmasio.Ako bi bilo po tvom bezveznom pisanju onda nigdje vise na kugli zemaljskoj ne bi bilo ni jednog srbina a ja koliko

znam ima ih jos mnogo mnogo zivih.Hej druze,cekaj malo,PROBUDI SE!!Pa evo ljudi zive na cijeloj planeti,eno ih u Bosni,Srbiji,cijeloj Evropi,Americi,Australiji...svuda.

Ne znam sta konzumiras al' previse, Pivce Pivo ili neku "vutra" ili mozda se previse cesto druzis sa tvojim malim "hemijskim" prijateljima.Razmisli malo o zdravlju covjece.

А-ха...стандардно матриксовско лудило....има живих Срба - то је доказ да није било злочина над Србима....рецимо 700.000 Срба у Јасеновцу је занемариво пошто има још живих Срба на планети....

Занимљив резон, али већ сам ово лудило видио да се преноси с кољена на кољено међу ситнозубим фундаменталистима....има и дијагноза за то... Dim

{alt}

Henry Kissinger:"Until it was created in 1992, Bosnia had never been an independent state. "
avantgarde
Gost
« Odgovor #2 poslato: 29. 08. 2010. 04:07 »
Podeli temuIdi gore

А-ха...стандардно матриксовско лудило....има живих Срба - то је доказ да није било злочина над Србима....рецимо 700.000 Срба у Јасеновцу је занемариво пошто има још живих Срба на планети....

Занимљив резон, али већ сам ово лудило видио да се преноси с кољена на кољено међу ситнозубим фундаменталистима....има и дијагноза за то... Dim

Naravno da se desio zlocin nad Srbima i Jasenovcu,tacno,samo ona brojka od 700 000 ne stoji.Pitaj Hrvate sta kazu oni koliko je tacno?Eto nek i oni kazu svoje misljenje pa ce mo biti malo blize istini.

Za mene su sve zrtve iste.
bez_respekta
Veteran foruma
Na mreži Na mreži

« Odgovor #3 poslato: 29. 08. 2010. 08:59 »
Podeli temuIdi gore

Naravno da se desio zlocin nad Srbima i Jasenovcu,tacno,samo ona brojka od 700 000 ne stoji.

А колико стоји?

{alt}

Henry Kissinger:"Until it was created in 1992, Bosnia had never been an independent state. "
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 21. 05. 2012. 10:18