|
Sunny day
|
 |
« poslato: 30. 08. 2010. 06:15 » |
Idi gore
|
e tito sto nas za.eba 1972/74.... 
|
|
|
|
|
|
grgo
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 30. 08. 2010. 07:36 » |
Idi gore
|
This message has been deleted by Залутало_прасе as spam! grgo's post count has been reduced by 1.
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 30. 08. 2010. 07:40 Залутало_прасе »
|
|
|
|
|
|
WalterWolf
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 31. 08. 2010. 07:53 » |
Idi gore
|
Ja ne znam da li ste vi uopste svjesni sta sve pisete ali ovo postaje nenormalno. Ovakav govor mrznje na forumu dnevnih novina (bilo kojih) je nevjerovatan. Hajd sto se ucesnici u forumu tako ponasaju ali kad urednici to rade onda stvari postaju zabrinjavajuce. Da li je to nastavak Dodikove politike zavadjanja (a ja vjerujem da jeste) ili samo mrznja nekih ljudi ovdje prema drugom i drugacijem. Ako je u pitanju prvo (instrumentalizacija foruma) onda treba o tome dobro razmisliti, kakve to posljedice moze proizvesti. Ovdje se vodja bosanskih muslimana zove "teroristom" i "zlocinoljubcem". Da se tako napise o Irineju (onom koji kaze da muslimani dizu glave kad ih ima puno, sto je valjda veliki grijeh hodati dignute a ne pognute glave) vjerovatno bi se svi digli na noge a ja bih dobio neki zuti ili crveni karton, bio bih proglasen mrziteljem Srba i ratnim huskacem. Ali reis se moze vrijedjati. Bosnjaci se mogu vrijedjati. Dakle da skratim. Ganic nije nigdje osudjen ni za kakav zlocin, podignuta je optuznica (a britanski sudovi su rekli sta o tome misle i o srbijanskom pravosudju) ali nigdje covjek nije optuzen. Postajete smijesni. Nemojte nasjedati na Dodikove gluposti da cete vrijedjanjem drugih biti i centimetar blize cilju. Hocete uciniti ovu zemlju ruznijom za zivot kao sto je Dodik vec ucinio. Ali da biste postigli svoj cilj, treba puno, puno vise.
|
|
|
|
|
|
grgo
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 31. 08. 2010. 08:02 » |
Idi gore
|
Ja ne znam da li ste vi uopste svjesni sta sve pisete ali ovo postaje nenormalno. Ovakav govor mrznje na forumu dnevnih novina (bilo kojih) je nevjerovatan. Hajd sto se ucesnici u forumu tako ponasaju ali kad urednici to rade onda stvari postaju zabrinjavajuce. Da li je to nastavak Dodikove politike zavadjanja (a ja vjerujem da jeste) ili samo mrznja nekih ljudi ovdje prema drugom i drugacijem. Ako je u pitanju prvo (instrumentalizacija foruma) onda treba o tome dobro razmisliti, kakve to posljedice moze proizvesti. Ovdje se vodja bosanskih muslimana zove "teroristom" i "zlocinoljubcem". Da se tako napise o Irineju (onom koji kaze da muslimani dizu glave kad ih ima puno, sto je valjda veliki grijeh hodati dignute a ne pognute glave) vjerovatno bi se svi digli na noge a ja bih dobio neki zuti ili crveni karton, bio bih proglasen mrziteljem Srba i ratnim huskacem. Ali reis se moze vrijedjati. Bosnjaci se mogu vrijedjati. Dakle da skratim. Ganic nije nigdje osudjen ni za kakav zlocin, podignuta je optuznica (a britanski sudovi su rekli sta o tome misle i o srbijanskom pravosudju) ali nigdje covjek nije optuzen. Postajete smijesni. Nemojte nasjedati na Dodikove gluposti da cete vrijedjanjem drugih biti i centimetar blize cilju. Hocete uciniti ovu zemlju ruznijom za zivot kao sto je Dodik vec ucinio. Ali da biste postigli svoj cilj, treba puno, puno vise.
Mislim da će i ovaj post bito obrisan jer nisi potvrdio (kao ni ja)da je Cerić i Ganić zločinci
|
|
|
|
|
|
miskotes
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 31. 08. 2010. 08:04 » |
Idi gore
|
Kako bi muslimanski mediji reagovali kad bi irinej primio Batka ? Nije ni staljin a ni tito bili osu]eni ali su bili ylotvori i ylo;inci.
O britanskim sudovima i svedocima se može svašta pisati. Pogledaj svedoke i samo će se kasti, da ne spominjem muslimansku gungulu i trošenje zajedničkih para na branjenje krvavog akademika i lažnog ostali. Mržnja je ono što je cerić rekao i što muslimani ponavljaju to kao mantru. Nije dodik rekao da treba više takvih ljudi kao krvavi akademik, a ima cerić mnogo što šta što se politički i medijski eksponirao kao i njegove laže po svetu. Ako ono što je rekao cerić nije vređanje Srpskog nacionalnog korpusa šta jest. U percepciji matrixa zločinci su heroji. Ovu zemlju su dovoljno ružnom i nesigornom učinili instant cerićeve vehabije, a o ekonomiji neću da pričam nema umanitarne i tamni vilajet je u kolapsu.
Ylatkica poynati ekonomski mag i zloupotrebljivač svega šro se može yloupotrebiti, hare fundamtalista eksponencijalni i pričaš o dodikovim glupostima, mala maca je on za fundamentalističku kliku na vlasti u tamnom vilajetu.
|
Nezavisna Srpska!!! Il si, znaš već šta!
|
|
|
|
miskotes
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 31. 08. 2010. 08:05 » |
Idi gore
|
Mislim da će i ovaj post bito obrisan jer nisi potvrdio (kao ni ja)da je Cerić i Ganić zločinci
Ma nismo na muslimanskim mas medijima gde istina ne postoji.
|
|
|
|
|
WalterWolf
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 31. 08. 2010. 08:19 » |
Idi gore
|
Ma nismo na muslimanskim mas medijima
To se jako dobro vidi. Ali ipak bi trebali malo uciti
|
|
|
|
|
|
miskotes
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 31. 08. 2010. 08:26 » |
Idi gore
|
Slažem se da trebamo od muslimanskih medija učiti. Propaganda koji plasiraju se uvukla u svaki deo sive mase sledbenika matrixa. Sledbenici matrixa veruju da je saHrajevo još uvek multietnićko , jer ima Srbijanskih muslimana iz Raške, ima saudijaca, jordanaca i mnoge bliskoistočne bagre. Komšije ste što potamanili što otjerali a mediji govore kako je saHrajevo multietnićki raj. Ne vraća se imovina ni građanima ni SPC ali OHR kaže da je multietnićko saHrajevo predvodnik demokratije. Sprdačina je i izjava kako je u bugojnu izolovan incident neodgovornog pojedinca, a RS se bavi terorizmom. Carevi ste, gebels bi što se tiče propagande, u multienićkom i ekonomskom raju nebi imao ni malu maturu.
|
|
|
|
|
|
|
Zalutalo_prase
Gost
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 31. 08. 2010. 08:35 » |
Idi gore
|
Ceriću se zamjeri što se susreo sa nekim koga samo Srbija optužuje a drugima ne zamjeri što se sastajao sa haškim optuženicima  <Quoted Image Removed> Pa tada ni Mladić ni Karadžić nisu bili optuženi za bilo šta. 
|
|
|
|
|
|
grgo
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 31. 08. 2010. 08:40 » |
Idi gore
|
Pa tada ni Mladić ni Karadžić nisu bili optuženi za bilo šta.  Da al tad su činili ratne zločine! A gdje je to Ganić optužen ? Srbiji ? kad bi se Srbiju pitalo svi borci ABiH bi bili proglašeni za ratne zločince jer nisu dozvolili okupaciju BiH 
|
|
|
|
|
|
Zalutalo_prase
Gost
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 31. 08. 2010. 08:40 » |
Idi gore
|
Ja nikako ne shvatam da li ti nemaš dovoljno prostora da napišeš šta misliš ili u čemu je problem? Iako sam već napisao da o Batku neću reći nijednu ružnu reč mislim da je Miškovo poređenje odlično - zamisli da Patrijarh srpski Irinej primi Batka ili da Boris Tadić traži da ga obiđe u pritvoru? Znači nije reč o tome da se forum radikalizuje - radikalizuju se prilike a "vi" iz Sarajeva se ponašate sve gore i gore i svaki dan pišate po srpskim žrtvama (izvinjavam se svima na ovom rečniku). I šta sad hoćeš ja nikako ne shvatam? Ispade da su se Srbi sami pobili - niko nije kriv. Ma nemoj.
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 31. 08. 2010. 08:44 Залутало_прасе »
|
|
|
|
|
|
Zalutalo_prase
Gost
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 31. 08. 2010. 08:43 » |
Idi gore
|
Da al tad su činili ratne zločine! A gdje je to Ganić optužen ? Srbiji ? kad bi se Srbiju pitalo svi borci ABiH bi bili proglašeni za ratne zločince jer nisu dozvolili okupaciju BiH  Koje zločine? De ne izmišljaj. Državljanin Srbije optužen za ratne zločine nad drugim državljanima Srbije i šta tebe iz Cazina boli dupe za jednog Sandžu odgovornog za smrt hiljade i hiljade Srba ali i Hrvata. Što se tiče okupacije sami ste se okupirali - ubijali svoj narod, zatim Srbe a na kraju i Hrvate. Malo je reći za to da je ratni zločin.
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 31. 08. 2010. 09:05 Залутало_прасе »
|
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 31. 08. 2010. 09:05 » |
Idi gore
|
tebi je ovo govor mrznje a nije ti govor mrznje sto tvoj vrhovni vjerski vodja optuzenog za ratne zlocine od strane RS i srbije dize u zvijezde,govor mrznje ti takodje nije sto clanovi predsjednistva BiH upotrebljavaju drzavnu aparaturu i sredstva za odbranu istog. britanski sudovi su rekli sta misle o srbiji a ne o optuznici za ratne zlocine. sta mislis kako bi se muslimani ponasali kada bi patrijarh srpski ili radmanovic izjavili da je srpskom narodu i RS potrebno sto vise ljudi kao sto je ratko mladic?
|
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 31. 08. 2010. 09:08 » |
Idi gore
|
Ceriću se zamjeri što se susreo sa nekim koga samo Srbija optužuje a drugima ne zamjeri što se sastajao sa haškim optuženicima  <Quoted Image Removed> kada je ovo slikano a kada su dignute haske optuznice? daj vremena....ili kod muslimana vreme tece unazad..
|
|
|
|
|
|