|
WalterWolf
|
 |
« Odgovor #15 poslato: 31. 08. 2010. 10:13 » |
Idi gore
|
tebi je ovo govor mrznje a nije ti govor mrznje sto tvoj vrhovni vjerski vodja optuzenog za ratne zlocine od strane RS i srbije dize u zvijezde,govor mrznje ti takodje nije sto clanovi predsjednistva BiH upotrebljavaju drzavnu aparaturu i sredstva za odbranu istog.
britanski sudovi su rekli sta misle o srbiji a ne o optuznici za ratne zlocine.
sta mislis kako bi se muslimani ponasali kada bi patrijarh srpski ili radmanovic izjavili da je srpskom narodu i RS potrebno sto vise ljudi kao sto je ratko mladic?
Ne znam da li si ikad cuo pravilo da je covjek nevin dok se ne dokaze suprotno. Zato, ratko mladic prestane da se krije i nek dokaze svoju nevinost. Ali, to je nemoguce i zato se i krije. Za razliku od Ganica (koji mi bas i nije simpatican) koji putuje svijetom.
|
|
|
|
|
|
WalterWolf
|
 |
« Odgovor #16 poslato: 31. 08. 2010. 10:14 » |
Idi gore
|
Ne znam da li si ikad cuo pravilo da je covjek nevin dok se ne dokaze suprotno. Zato, ratko mladic prestane da se krije i nek dokaze svoju nevinost. Ali, to je nemoguce i zato se i krije. Za razliku od Ganica (koji mi bas i nije simpatican) koji putuje svijetom. I zbog toga nazvati vodju bosanskih musklimana "teropristom" i "zlocinoljupcem" jeste najobicniji govor mrznja. Ali na ovom forumu toi i nije nista novo.
|
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #17 poslato: 31. 08. 2010. 10:28 » |
Idi gore
|
ti imas info da je mladic ziv? sta ako je mladic mrtav? vodja muslimana je doveo mudzadine ovde,vodja muslimana se nikada nije ogradio od vehabizma,vodja muslimana svakom prilikom provocira krscane,vodja muslimana se posle bugojna ne oglasi,vodja muslimana je najveca podrska islamskom fundamentalizmu zukorlica...vodja muslimana ceric je opasna licnost jer svoje vjersko vodjstvo koristi za sirenje islamskog fundamentalizma u srcu krscanske evrope. a zlocinoljubac je radi ovoga druzenja sa optuznenim od strane RS i srbije.....i vlastitih izjava tim povodom... a sto se tice govora mrznje; on dolazi iz sarajeva i najveci/najzesci je na balkanu a dolazi od muslimana...zbog toga je sreca sto posjedujemo RS i ne moramo zajedno zivjeti sa muslimanima jer rijeci patrijarha irineja o muslimanima i islamu su istinite,cim ih je malo vise pocinju da traze prava izmisljena prava dok krscani u islamskim zemljama imaju prava kao srbi u jasenovcu....recimo turska ,spada u evropske zemlje samo neznam kako?,tamo krscani imaju vjerska prava kao logorasi na manjaci...a da ne govorim o ostalim islamskim zemljama koje su dublje ka istoku.
|
|
|
|
|
|
WalterWolf
|
 |
« Odgovor #18 poslato: 31. 08. 2010. 10:41 » |
Idi gore
|
ti imas info da je mladic ziv? sta ako je mladic mrtav? a
Bio je dok je igrao stoni tenis u kasarni u Beogradu. vodja muslimana je doveo mudzadine ovde,vodja muslimana se nikada nije ogradio od vehabizma,vodja muslimana svakom prilikom provocira krscane,vodja muslimana se posle bugojna ne oglasi,vodja muslimana je najveca podrska islamskom fundamentalizmu zukorlica...vodja muslimana ceric je opasna licnost jer svoje vjersko vodjstvo koristi za sirenje islamskog fundamentalizma u srcu krscanske evrope.
A imas li ti dokaz da ih je on doveo jer je on reis postao 1993 godine a do tada su mudzahidi vec dosli. A ostalo nista sto si napisao ga ne cini teroristom. Uz to iznosis i neistine kad je u pitanju reisov odnos prema onom sto se desilo u Bugojnu http://www.neznase.ba/vijesti/bih/1388-reis-ceric-u-bugojnu-imamo-jos-onih-koji-bi-mogli-pociniti-ovakvo-nesto-odgovorni-trebaju-dati-ostavke.html. Jasno i glasno on to naziva gnusnim i bezumnim cinom terorizma. Ima li neki takav primjer kod nekog svestenika SPC-a. Ne kazem da nema ali.... a zlocinoljubac je radi ovoga druzenja sa optuznenim od strane RS i srbije.....i vlastitih izjava tim povodom...
OPTUZENIM ali ne i osudjenim. Ali djaba ja to tebi pricam.
|
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #19 poslato: 31. 08. 2010. 10:55 » |
Idi gore
|
kakva su krscanska prava u "evropskoj" turskoj,par novijih primjera a o ostalim islamskim zemljama je i suvisno govoriti;
|
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #20 poslato: 31. 08. 2010. 10:59 » |
Idi gore
|
kada je reis osudio bugojno,koliko dana posle kritika neosudjivanja sa njegove strane?  i mladic,karadzic...su optuzeni ali nikome od srpskih politickih i vjerskih vlasti ne pada na pamet da ih naziva herojima te govori da je zemlji potrebno jos takvih karadzica i mladica... to bi bila ocita povokacija prema drugim narodima ali muslimani ne haju za druge narode ,oni su im smetnja u postvarivanju etnicki ciste drzave...koju priziva ceric 
|
|
|
|
|
|
WalterWolf
|
 |
« Odgovor #21 poslato: 31. 08. 2010. 11:00 » |
Idi gore
|
Niti pricam o Turskoj niti me Turska interesuje. Samo kazem, i nemam namjeru vise o tome polemizirati, da zvanje reisa Cerica (koji mi takodje nije posebno simpatican ali je ipak vodja bosanskih muslimana) teroristom i zlocinoljupcem je sramota i za forum i za Nezavisne novine. Ako se ne slazes, to je ok.
|
|
|
|
|
|
WalterWolf
|
 |
« Odgovor #22 poslato: 31. 08. 2010. 11:01 » |
Idi gore
|
kada je reis osudio bugojno,koliko dana posle kritika neosudjivanja sa njegove strane?  i Imas datum pa pogledaj
|
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #23 poslato: 31. 08. 2010. 11:10 » |
Idi gore
|
Niti pricam o Turskoj niti me Turska interesuje. Samo kazem, i nemam namjeru vise o tome polemizirati, da zvanje reisa Cerica (koji mi takodje nije posebno simpatican ali je ipak vodja bosanskih muslimana) teroristom i zlocinoljupcem je sramota i za forum i za Nezavisne novine. Ako se ne slazes, to je ok.
forum je mjesto za iznosenje slobodnih stavova i razmisljanja a sramota nije na nasoj strani vec na cericevoj i muslimanskoj ciji je vjerski vodja...kada moj vjerski vodja bude svakodnevno iznosi ovakve radikalne-sovinisticke stavove ja cu ga javno popljuvati. ako zelis mogu ti ovde iznjeti sve dosadasnje cericeve sramotne izjave koje sluze samo za raspirivanje mrznje muslimana prema srbima i hrvatima...cericeva islamsko-fundamentalisticka retorika obiluje njima.
|
|
|
|
|
|
|
|
bez_respekta
|
 |
« Odgovor #25 poslato: 31. 08. 2010. 11:45 » |
Idi gore
|
Bio je dok je igrao stoni tenis u kasarni u Beogradu. Био је и кад се родио... A imas li ti dokaz da ih je on doveo jer je on reis postao 1993 godine a do tada su mudzahidi vec dosli. Да ли је довољно реисово јавно и експлицитно признање у фебруару 1999. у емисији Телеринг код Мате Ђаковића , да је он довео муџахедине у ''босну''? И онда је то поновио у марту 1999. исто на ОБН-у....
|
Henry Kissinger:"Until it was created in 1992, Bosnia had never been an independent state. "
|
|
|
|
WalterWolf
|
 |
« Odgovor #26 poslato: 31. 08. 2010. 01:22 » |
Idi gore
|
...kada moj vjerski vodja bude svakodnevno iznosi ovakve radikalne-sovinisticke stavove ja cu ga javno popljuvati.
Tvoj vjerski vodja je vec iznio takve stavove zbog kojih se kasnije javnio i izvinuo ali ga ti nisi popljuvao. Niti ces ikada. Niti si popljuvao one koji su ubijali po Strebrenici. Niti ces ikada. Ali to ne mijenja cinjenice. Negirati cinjenicu ne znaci promijeniti je. Bez obzira sta vam Dodik govorio. Cinjenice ostaju cinjenice, presude ostaju presude. Bez obzira sta o tome mislio neki provinscijski politicar koji sa dokopao vladinog aviona. A sto se tice iznosenja slobodnih stavova to ne znaci i blacenje ljudi. Ali to je tvoj stil. I bruka je apsolutno na tvojoj strani.
|
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #27 poslato: 31. 08. 2010. 03:23 » |
Idi gore
|
Tvoj vjerski vodja je vec iznio takve stavove zbog kojih se kasnije javnio i izvinuo ali ga ti nisi popljuvao. Niti ces ikada. Niti si popljuvao one koji su ubijali po Strebrenici. Niti ces ikada. Ali to ne mijenja cinjenice. Negirati cinjenicu ne znaci promijeniti je. Bez obzira sta vam Dodik govorio. Cinjenice ostaju cinjenice, presude ostaju presude. Bez obzira sta o tome mislio neki provinscijski politicar koji sa dokopao vladinog aviona. A sto se tice iznosenja slobodnih stavova to ne znaci i blacenje ljudi. Ali to je tvoj stil. I bruka je apsolutno na tvojoj strani.
neke njegove izjave;
|
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #28 poslato: 31. 08. 2010. 03:44 » |
Idi gore
|
|
|
|
|
|
|
zambak
|
 |
« Odgovor #29 poslato: 31. 08. 2010. 06:08 » |
Idi gore
|
Pokusaji izjednacavanja svega onoga sto se desavalo u agresiji na Bih je i dalje na sceni u reziji poltike koju predvodi ultranacioanlist i laktaski kabadahija dodik.Tesko ili nikako ne ide pa se izmisljaju ratni zlocini na strani Bosnjaka. i u ovu laznu optuznicu protiv Ganica a koju je podiglo Srbijansko tuzilastvo je djelo Dodikove politicke stranke.On je upetljo Srbiajnsko tuzilastvo u ovu farsu i na kraju su svi politicki i pravni subjekti u Srbiji rekli da je ovo jos jedan shamar Srbiji i njenom pravosudju.Jer Ganic je po tim istim tackama navodne optuznice vec oslobodjen u Hagi i nista novo Srbijansko pravosudje nije dosatvilo Britanskom tuzilastvu.Znaci ni po jednoj tacki optuznice Ganic nije ucestvovao niti naredjivao ubijanje pripadnika jna u Dobrovoljackoj ulici u Sarajevu.I kad je Ganic oslobodjen u Londonu i kad je glavni sudija rekao da je to sve politicki motivisano i da je ova optuznica cista farsa Srbijanska javnost i politicke stranke u opoziciji su optuzile vladu i tuzilastvo iTadica zbog jos jednog politickog i pravnog samara Srbiji,a u koju je osmislio Dodik.Danas citam da je opet neko tuzilastvo iz B.luke navodno predalo nove dokaze sudu u Istocnom Sarajevu a koji se ticu dogadjaja u Dobrovoljackoj.Znaci Dodik ne odustaje od namjere da se u Bih svaki dan dizu tenzije i da provocira mir u Bih a i u regionu.Jer on je protiv uspostavljanja dobri ekonomski i politicki odnosa izmedju Srbije Turske i Bih mer se to protivi njegovoj pustoj zelji a to je disolucija Bih i secesija rs.Vidim i ovdje uvjek ista guslanja o navodnoj ,,svetskoj zaveri,,protiv srba.Srbi su pocinili najveca i najmonstruoznija zvjerstva i genocid u eu poslije 2 svj rata.I na kraju to neko tuzilastvo u istocnom sarajevu nije relevantno za lica koja su osumnjicena za ratne zlocine,nego samo sud Bih.Tako da mogu jedino da guslaju pjevaju i da stave prst u uho.
|
|
|
|
|
|