|
Matovilo
|
 |
« poslato: 31. 08. 2010. 12:51 » |
Idi gore
|
ПУТИН: ЗАПАД ОБМАНУО РУСИЈУ
Руски премијер Владимир Путин оптужио је земље Запада да користе нефер политичке методе, укључујући превару и неиспуњење обећања, како би пореметили "процес обнове односа" Русије и Запада.
Инфо 15:58 | 30/08/2010
Извор: СРНА
Фото: ФОНЕТ
Путин је за "Комерсант дејли" рекао да је његов говор на Минхенској конференцији 2007. године, за који су многи западани политичари тада рекли да представља оживљавање хладног рата, и даље актуелан јер су многе западне земље нефер према Русији.
"У вријеме повлачења из источне Европе генерални секретар НАТО-а обећао је тада СССР-у да се алијанса неће ширити преко својих тадашњих граница. А гдје су сада те границе? Питао сам званичнике НАТО-а за то. Они су нас обманули на најгори могући начин", рекао је он, додајући да је сличан однос са САД.
"Таман смо се договорили да неће бити одбрамбеног штита НАТО-а у Пољској, али је одједном јављено да се тај ракетни систем одбране планира у неким другим европским земљама", истакао је Путин.
Он је додао да је говор у Минхену био користан. "Ја сам тада рекао истину. Западне земље су нам рекле једно, али су урадиле нешто друго. Они су нас насамарили на најгори могући начин", истакао је Путин.
Путин је подсјетио на случај Константина Јарошенка руског пилота ухапшеног у Либерији оптуженог за трговину дрогом и изрученог САД у мају 2010.
"Његов адвокат је тада рекао: руски држављанин у једној афричкој земљи оптужен за трговину дрогом. Какве везе са тим имају САД, како се оне уклапају? Нико не миже рећи тачно! Узели су страног држављанина и одвели га у тајности, о чему се ради?", рекао је Путин.
Путин је додао да је у том смислу све што је говорио у Минхену и данас је релевантно.
Амерички предсједник Барак Обама чини се да је искрен у својим намјерама да побољша односе - каже Путин.
"Желио бих да видим да ли ће то ствари урадити или не. Али он то жели. Мој осјећај је да је он искрен", истакао је Путин.
Ђ.В.
|
|
|
|
|
bez_respekta
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 31. 08. 2010. 06:56 » |
Idi gore
|
...све је то била цијена руске немоћи, нерада, корупције, уљуљканости у нека достигнућа, живота на старој слави итд...што, наравно, не оправдава германско-романски (те арапско-турски) традиционални нацизам, фашизам, колонизацију, инквизицију, геноциде, холокаусте и њихово иживљавање на свим економско слабијим заједницама....
Све у свему, пресрећан сам што Русија јача полако и што је научила лекцију - јер историја је показала:''Јака Русија - миран Балкан...слаба Русија - по Балкану шврљају разноразне усташе, ханџарлије, нацисти, исламисти...''
|
Henry Kissinger:"Until it was created in 1992, Bosnia had never been an independent state. "
|
|
|
|
grgo
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 31. 08. 2010. 08:23 » |
Idi gore
|
This message has been deleted by Залутало_прасе as spam! grgo's post count has been reduced by 1.
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 31. 08. 2010. 08:51 Залутало_прасе »
|
|
|
|
|
|
miskotes
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 31. 08. 2010. 08:51 » |
Idi gore
|
Osumljičen za ratne zločine. Hvala bogu da ga srpski dušmani ne znaju gde je. Mladića nikad nisam voleo, a neka je živ i zdrav.
Zapad ne poštuje ništa, nikakve dogovore, rezolucije. Treba se samo sjetitikad je oboren U2 avion koliko je laži i negiranja bilo. Malo o oružju u Iraku, rezoluciji 1244. imunitet za karadžića i mnogo što šta. Sa zapadom nema pregovora niti dogovora. Zima ide a rusija ima plin, neka se malo SaHrajlije sada zamisle eto zime za 2 meseca. Plina više nema umanitarno ako se griješ plati.
|
Nezavisna Srpska!!! Il si, znaš već šta!
|
|
|
|
Matovilo
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 01. 09. 2010. 03:04 » |
Idi gore
|
...све је то била цијена руске немоћи, нерада, корупције, уљуљканости у нека достигнућа, живота на старој слави итд...што, наравно, не оправдава германско-романски (те арапско-турски) традиционални нацизам, фашизам, колонизацију, инквизицију, геноциде, холокаусте и њихово иживљавање на свим економско слабијим заједницама....
Све у свему, пресрећан сам што Русија јача полако и што је научила лекцију - јер историја је показала:''Јака Русија - миран Балкан...слаба Русија - по Балкану шврљају разноразне усташе, ханџарлије, нацисти, исламисти...''
Zna Rusija/Rusi patrioti veoma dobro s kakvima imaju posla zato Bacuske imaju one silne batine s kojima mogu uvek spremno da zlotvore docekaju i smlave ih ko fasirano meso. Ovo sto Putin izjavljuje vise je za svetsku javnost da zna KO i STA je Satanisticka Amerika i njeni sateliti poput najvernijih engleza i slicnih hulja poput njih.
|
|
|
|
bojan
Redovni član
Van mreže
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 01. 09. 2010. 07:15 » |
Idi gore
|
e vas dvojica miskotes i motovilo ste bas cudna sorta, pricate da zapad nista ne valja, propada i sl, a ovamo toliko vremena i energije potrosite i na zapadu i oko zapada. ja smatram da napr. pušenje ne valja, a nigdje to nisam niti pomenuo. bice da vi zapravo ovim pricama samo rastjerujte strah, kao kad covjek ide kroz sumu tokom noci pa pjeva da rastjera strah
|
|
|
|
|
|
miskotes
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 01. 09. 2010. 07:30 » |
Idi gore
|
Samo da te informišem, ja jednostavno straha nemam. Koji dogovor je zapad poštovao ? O enbargu na naoružavanje, o obuci muslimanske vojske ? O nepristrasnosti, ili ti bombardovanju položaja VRS ? O rezoluciji 1244 ? O stopiranju akcija VRS, kad su fundaćke snage poražene ? O dogovoru sa karadžićem ?
Ja lično nisam za ulazak u EU, a i nećemo ni ući dok god je terorista koji bujaju pod zaštitom muslimanskog establišmenta. Šta je zapad ovde ispoštovao i njihovi predstavnici. Možda dejtonski sporazum, koji više ne liči na onaj dokument. Zapad je licemeran sad su se natovarili srbima na leđa, i to će proći.
Kad je prevario moćnu rusiju šta mi srbi imamo očekivati. Samo laži, podvale ništa dobro.
|
|
|
|
bojan
Redovni član
Van mreže
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 01. 09. 2010. 08:05 » |
Idi gore
|
Samo da te informišem, ja jednostavno straha nemam. Koji dogovor je zapad poštovao ? O enbargu na naoružavanje, o obuci muslimanske vojske ? O nepristrasnosti, ili ti bombardovanju položaja VRS ? O rezoluciji 1244 ? O stopiranju akcija VRS, kad su fundaćke snage poražene ? O dogovoru sa karadžićem ?
Ja lično nisam za ulazak u EU, a i nećemo ni ući dok god je terorista koji bujaju pod zaštitom muslimanskog establišmenta. Šta je zapad ovde ispoštovao i njihovi predstavnici. Možda dejtonski sporazum, koji više ne liči na onaj dokument. Zapad je licemeran sad su se natovarili srbima na leđa, i to će proći.
Kad je prevario moćnu rusiju šta mi srbi imamo očekivati. Samo laži, podvale ništa dobro. ma ti brate mili ne kuzis stvari. EU je trebalo da rasturi SFRJ i u tome su uz pomoć Milosevica i uspjeli. ne trebamo mi EU nego oni nama. ili da budem jos precizniji, daj da mi uvedemo ovdje EU standarde , i nikada mi ne moramo biti dio EU, sasvim cemo lijepo zivjeti, vljda ti EU standradi trebaju biti primjenjeni zbog nas. a terorizam i sl., nije Hag osnovan zbog muslimana nego srba-pravoslavaca, dakle biće da je teza obratna
|
|
|
|
|
|
miskotes
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 01. 09. 2010. 08:20 » |
Idi gore
|
Kužim ja dobro itekako. Problem je tvoja percepcija. Prvu tezu koju zastupaš je netačna: EU je trebalo da rasturi SFRJ i u tome su uz pomoć Milosevica i uspjeli Jedini se milošević zalagao za opstanak iste. Nije milošević pozvao ustašku emigraciju i da ne dužim po tom pitanju. ne trebamo mi EU nego oni nama. Uopšte EU nije potrebna ovom prostoru. Ništa dobro nisu doneli. da budem jos precizniji, daj da mi uvedemo ovdje EU standarde Ovo je već konkretnije, koje standarde? Za žirante u bankama, za insistiranje na uništavanju velikih kompleksa. Koje standarde, HASSAP koji je glupost i ne funkcioniše jer bio sam na više seminara. A matovilo može naći koliko se je ljudi umrlo mada se koristio gore pomenuti standard u Kanadi. O ISO 9000 i dalja, ISO 14000 i dalje, ISO 21000 i nadalje je samo uzimanje novca ovcama jer se standardi morajuobnavljati svake 3 godine a kajmak kupe zapadne firme koje su zadužene za izdavanje sertifikata. ije Hag osnovan zbog muslimana nego srba-pravoslavaca, dakle biće da je teza obratna Djelimično tačna konstatacija, hag je osnovan da bi se prikrila nedela zapada u rasturanju SFRJ duplim aršinima, i opravdanosti naoružavanja muslimana i bombardovanja neposlušnih Srba. Ogromnoj pristrasnosti zapadnjaka, i falsifikovanju podataka i svega što se dešavalo. SAmo da opravdaju svoja nedela zato je i formiran a da te upoznam pravila vrede samo za prostor bivše SFRJ i Ruandu. Zar nije to siptomatično.
|
|
|
|
|
bez_respekta
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 01. 09. 2010. 08:31 » |
Idi gore
|
ma ti brate mili ne kuzis stvari.
EU je trebalo da rasturi SFRJ i u tome su uz pomoć Milosevica i uspjeli.
Интензитет идиотизма поста: 1 ШОБА ....честитам
|
Henry Kissinger:"Until it was created in 1992, Bosnia had never been an independent state. "
|
|
|
bojan
Redovni član
Van mreže
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 01. 09. 2010. 01:54 » |
Idi gore
|
pa da krenemo redom Kužim ja dobro itekako. Problem je tvoja percepcija.
Prvu tezu koju zastupaš je netačna:Jedini se milošević zalagao za opstanak iste. Nije milošević pozvao ustašku emigraciju i da ne dužim po tom pitanju. kako nije pozvao, bolje je njih sloba mobilisao nego bilo ko drugi. o arkanu i db drugom prilikom Uopšte EU nije potrebna ovom prostoru. Ništa dobro nisu doneli. Ovo je već konkretnije, koje standarde? Za žirante u bankama, za insistiranje na uništavanju velikih kompleksa. Koje standarde, HASSAP koji je glupost i ne funkcioniše jer bio sam na više seminara. A matovilo može naći koliko se je ljudi umrlo mada se koristio gore pomenuti standard u Kanadi. O ISO 9000 i dalja, ISO 14000 i dalje, ISO 21000 i nadalje je samo uzimanje novca ovcama jer se standardi morajuobnavljati svake 3 godine a kajmak kupe zapadne firme koje su zadužene za izdavanje sertifikata. pa standarde u obrazovanju, nauci, ekologiji, turizmu, privredi, pravosuđu, policiji, ljud.pravima i sl. privredni komplexi, pa da upravo i imaju kod ti standardi, oni ne bi niti bili ukinuti. žiranti su nuznost, dok god nas narod ne prima platu preko racuna, nego "na ruke" seminare ne bih komentarisao, jer najveci dio njih je sada samo uzimanje para na kotizacijama, nazalost, Djelimično tačna konstatacija, hag je osnovan da bi se prikrila nedela zapada u rasturanju SFRJ duplim aršinima, i opravdanosti naoružavanja muslimana i bombardovanja neposlušnih Srba. Ogromnoj pristrasnosti zapadnjaka, i falsifikovanju podataka i svega što se dešavalo. SAmo da opravdaju svoja nedela zato je i formiran a da te upoznam pravila vrede samo za prostor bivše SFRJ i Ruandu. Zar nije to siptomatično. pa srbi su bili najbolji igrac zapada u rastakanju sfrj
|
|
|
|
|
bojan
Redovni član
Van mreže
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 01. 09. 2010. 01:55 » |
Idi gore
|
Интензитет идиотизма поста: 1 ШОБА ....честитам prijatelju, zar ne vidis da tebe svi igorisu
|
|
|
|
|
|
Zalutalo_prase
Gost
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 01. 09. 2010. 02:18 » |
Idi gore
|
Ovaj "bojan" mnogo liči na našeg starog znanca Lutriju. 
|
|
|
|
|
|
miskotes
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 01. 09. 2010. 03:46 » |
Idi gore
|
Mobilisao je njih bnd i cia. Malo o kampovima ustaša u australiji. O puštanju ubice ambasadora rolovića koji skonča u hercegovačkom kršu. Arkan je bio samo odgovor na paragu i silne ustaške formacije. Kriminalci nađu sebe uvek.
Ljudskim pravima to znaju francuski romi. Pa više se ne može pohvaliti nekakvom privredom. Ekologija je posebna priča i šarena laža za neupućeno stanovništvo. Prvo zagadim pa onda sređujem, smešna priča. Za nauku tj NIS , moram skinuti kapu. Jbg kad imaš preko 50000000 stanovnika nije problem ulagati u NIS ali i tu država malo daje.
Igrači zapada i vatikana su bili oni koji bijahu na strani sila osovine. Tako je i krenulo priznanje iz tih zemalja prvo.
|
|
|
|
|
bez_respekta
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 01. 09. 2010. 06:06 » |
Idi gore
|
pa srbi su bili najbolji igrac zapada u rastakanju sfrj
Интензитет идиотизма овог поста: 1 Шоба  Матрикс је моћан 
|
|
|
|
|