Nezavisne novine - Diskusije
11. 02. 2012. 10:29 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Promovisana knjiga Dodik čuvar Srpske  (Pročitano 1066 puta)
Sunny day
Glavni urednik
Na mreži Na mreži

« poslato: 01. 09. 2010. 07:47 »
Podeli temuIdi gore

TitleBoxBANJALUKA - Knjiga pod nazivom "Dodik čuvar Srpske" autora Milana Ljepojevića promovisana je u ponedjeljak naveče u Kulturnom centru Banski dvor u Banjaluci.

U knjizi su iznesene kritike koje su od 1. januara 2006. do 31. marta 2010. godine na račun premijera RS Milorada Dodika izrekli predstavnici međunarodne zajednice, bošnjački političari i opozicija.

Nenad Suzić, recenzent knjige, istakao je da je knjiga pisana specifičnim jezikom, jezikom vremena i događaja.

"Kada pogledate naslov, očekujete apologetiku, ali kada pogledate sadržaj knjige, onda ćete vidjeti da su u njoj iznesene samo činjenice. To je nešto što zapravo treba svima nama na Balkanu", rekao je Suzić.

Filip Turčinović, koji se kao i Suzić potpisuje kao recenzent promovisane knjige, naveo je da je rad Milana Ljepojevića veoma značajan jer "pokreće brojne teme koje imaju veliki značaj i koje opterećuju život u RS".

"Raduje me što se Ljepojević u svom radu rukovodi istančanim etičkim modelom, koji uvijek naglašava ono što je plemenito i dobro. Znamo da politika ne može biti sasvim plemenita, ali ona ne može ni bez etike", naglasio je Turčinović.

Autor knjige "Dodik čuvar Srpske" Milan Ljepojević rekao je da je, pišući ovu knjigu, želio da izdvoji sve kritike iznesene na račun Milorada Dodika.

"Shvatio sam da su udari na Milorada Dodika udari na RS, jer se svi napadi fokusiraju na njega i vraćaju mu se drugačije nego kada su u pitanju drugi pozicioni i opozicioni političari", objasnio je Ljepojević.

http://www.nezavisne.com/dogadjaji/vijesti/67072/Promovisana-knjiga-Dodik-cuvar-Srpske.html

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vriiiistiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm m aaaaaaaaaaaaa {alt}
miskotes
Veteran foruma
Na mreži Na mreži

« Odgovor #1 poslato: 01. 09. 2010. 07:50 »
Podeli temuIdi gore

Hehehehehehhehehehehehehehe !!!

Nezavisna Srpska!!!
Il si, znaš već šta!
Tommy Gavin
Urednik
Na mreži Na mreži

« Odgovor #2 poslato: 01. 09. 2010. 07:53 »
Podeli temuIdi gore

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vriiiistiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm m aaaaaaaaaaaaa <Quoted Image Removed>
bez_respekta
Veteran foruma
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 01. 09. 2010. 09:22 »
Podeli temuIdi gore

Је ко Љепојевић??  Joj

{alt}

Henry Kissinger:"Until it was created in 1992, Bosnia had never been an independent state. "
Dilajla
Elitni član
Na mreži Na mreži

« Odgovor #4 poslato: 03. 09. 2010. 07:35 »
Podeli temuIdi gore

Citat
"Shvatio sam da su udari na Milorada Dodika udari na RS"

U ovom izvodu je poenta svega i dovoljno da se zapocne posebna tema o tome. Jer to je danas na neki nacin tako.
Samo neznam dali se Dodik vjesto nametnuo kao zastitnik srpskih interesa pa je tako na neki nacin imun na kritike,..

ili ga je sam narod tako napravio iz potrebe da se ima vodja i personifikacija nacionalnih interesa.

Sunny day
Glavni urednik
Na mreži Na mreži

« Odgovor #5 poslato: 03. 09. 2010. 11:50 »
Podeli temuIdi gore

U ovom izvodu je poenta svega i dovoljno da se zapocne posebna tema o tome. Jer to je danas na neki nacin tako.
Samo neznam dali se Dodik vjesto nametnuo kao zastitnik srpskih interesa pa je tako na neki nacin imun na kritike,..

ili ga je sam narod tako napravio iz potrebe da se ima vodja i personifikacija nacionalnih interesa.

ti si ljubomoran sto napisase knjigu o dodiku kao cuvaru a ne tebi  v^s

zamisli knjigu ; "Haris cuvar Srpske"

bio bi to bestseler,svi bi mislili da se radi o harisu siljadzicu a ne tebi  Joj
WalterWolf
Veteran foruma
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: 03. 09. 2010. 02:49 »
Podeli temuIdi gore

A kad se predivdja da ce se poceti sa stafetom u cast Dodikovog rodjendana. A komotno bi se i neki grad u RS-u trebao zvati Dodikovo. A Karadzic, Mladic i ostali ima da se roknu. Oni po zatvorima, u bjekstvu itd, cetiri godine se tukli a sav kajmak pokupi, ni kriv ni duzan, Dodik.
Sunny day
Glavni urednik
Na mreži Na mreži

« Odgovor #7 poslato: 03. 09. 2010. 03:37 »
Podeli temuIdi gore

A kad se predivdja da ce se poceti sa stafetom u cast Dodikovog rodjendana. A komotno bi se i neki grad u RS-u trebao zvati Dodikovo. A Karadzic, Mladic i ostali ima da se roknu. Oni po zatvorima, u bjekstvu itd, cetiri godine se tukli a sav kajmak pokupi, ni kriv ni duzan, Dodik.

pa trebalo bio se neko selo prozvati dodikovo jer postoje sela koja on pretvori u urbana mjesta ,dade im znacaj i finansije dok od nekih preratnih urbanih mjesta napravi ruralna....njegov moto je uvijek bio ;"ako ne glasate za mene ,vas cu novac dati drugome." v^s
Matovilo
Počasni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: 03. 09. 2010. 04:08 »
Podeli temuIdi gore

pa trebalo bio se neko selo prozvati dodikovo jer postoje sela koja on pretvori u urbana mjesta ,dade im znacaj i finansije dok od nekih preratnih urbanih mjesta napravi ruralna....njegov moto je uvijek bio ;"ako ne glasate za mene ,vas cu novac dati drugome." v^s

Dodo je CAR

Neka nam pozivi i RS osamostali pa da ga zanavek vekova slavimo i svecem proglasimo.AMIN
 Nezavisna Srpska trubaci

{alt}
gradacac76
Stariji član
Na mreži Na mreži

« Odgovor #9 poslato: 03. 09. 2010. 05:58 »
Podeli temuIdi gore

[/quote a sta mislis na ovaj moto  za koga god da glasate vama ce biti isto glasajte za mene neka meni bude bolje
vanzemaljac
Elitni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: 04. 09. 2010. 01:09 »
Podeli temuIdi gore

Uskoro u osnovnim skolama natjecanje "Miletovim stazama revolucije".

NEZAVISNA SRPSKA NEMA ALTERNATORA {alt}
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page danas u 09:26