Nezavisne novine - Diskusije
24. 05. 2012. 04:19 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 2 3 [4]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: mr. Ibrahim Đedović - kandidat za člana Predsjedništva BiH  (Pročitano 4296 puta)
Pro_BiH
Mlađi član

Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:
Firefox 3.6.10 Firefox 3.6.10

« Odgovor #45 poslato: 29. 09. 2010. 12:16 »
Podeli temuIdi gore

Jeste li gledali sinoc debatu na BHT1?
Haris i Radončić se nisu pojavili  Prst dole
Izetbegović totalno ne pripremljen. Samo priča gluposti i nema konkretnog plana ili ponude. Vraća se uvijek na rat i kako je on iskopao tunel.  Aplauz
Nije znao za odgovor na zadnje pitanje, koliko ima stalnih članica u vijecu sigurnosti, izgubio se covjek. Onda kad je voditelj rekao, pa ima 5, onda on kaže pa eto da ja sad ne ponavljam kad ste vi rekli.
Đedović je na sva pitanja odgovorio na najbolji mogući način i na zadnje pitanje ''Od kad je Švedska članica vijeća sigurnosti'' samo se je nasmijao i rekao Švedska nije u vijecu sigurnosti Cheesy
miskotes
Veteran foruma
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.6 Firefox 3.6

« Odgovor #46 poslato: 29. 09. 2010. 12:22 »
Podeli temuIdi gore

Citat
i kako je on iskopao tunel.
On ga nije kopao.
Jedan od kopača je bio moj poznanik branko.

A ništa me ne čudi neznanje naših političara.

Nezavisna Srpska!!!
Il si, znaš već šta!
grgo
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #47 poslato: 29. 09. 2010. 12:53 »
Podeli temuIdi gore

This message has been deleted by Залутало_прасе as spam!
grgo's post count has been reduced by 1.
« Poslednja izmena: 29. 09. 2010. 12:54 Залутало_прасе »
Pro_BiH
Mlađi član

Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:

« Odgovor #48 poslato: 29. 09. 2010. 01:28 »
Podeli temuIdi gore

This message has been deleted by Залутало_прасе as spam!
grgo's post count has been reduced by 1.

Grgo ša to pišeš kad se briše  Prst dole
Daj koju pametnu, pokoji argument, činjenicu...
Heli
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Windows Vista Windows Vista
Browser:
MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0

« Odgovor #49 poslato: 29. 09. 2010. 03:04 »
Podeli temuIdi gore

Tvoj komentar "zabranjen nik" vise govori o tebi nego o meni.Pitas kako izgledam, lijepo, visok 181 cm, malo prosijed, uvijek uredno obrijan i obucen, sa izrazenim manirima kulturnog ponasanja, ne druzi se sa primitivcima, nego sa ozbiljnim ljudima.Drzi do sebe i svoje porodice i svojih prijatelja.Pomaze svakome kome pomoc treba.Ne voli propagandne price ni u politici i istoriji, istjeran iz svog grada, opljackan do gole koze ali danas opet hvala dragom Bogu ima sve sto je nekad imao. Zasto? Pa zato sto nokoga nisam oljackao, nikog nisam ubio, nikom nisam prijetio.
zabranjen nik
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.0.10 Firefox 3.0.10

« Odgovor #50 poslato: 29. 09. 2010. 04:12 »
Podeli temuIdi gore

Grgo ša to pišeš kad se briše  Prst dole
Daj koju pametnu, pokoji argument, činjenicu...

Joj grgo je naucio da to moze da se kaze na avazovom forumu  Joj

moram biti iskren da nisam gledao Ibrahima Dedovica , ali po komentarima ovde ja mu zelim da uspije i da  napokon otpocne dijalog izmedju RS i federacije , a da se glupe fraze od pre 15-20 godina prestanu izgovarati jer samo pogledom na buducnost istu mozemo graditi.

NAPRED Ibroooooooo  Rakijica  Kolo  Živeli

"Raspad BiH se davno dogodio, a na ruševinama se mora graditi održiva budućnost kroz suživot i toleranciju tri naroda kroz tri nezavisne države"
http://www.youtube.com/watch?v=58PQj6QcuxQ
Heli
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Browser:

« Odgovor #51 poslato: 29. 09. 2010. 04:30 »
Podeli temuIdi gore

Svakako, dijalog izmedju Federacije i RS mora da pocene ali taj dijalog podrazumijeva jedan realisticki prisup problemima.Ne moze biti dijaloga ako jedna strana diktira uslove i trazi od druge da prihvati njene stavove.Takvu politiku dijaloga zastupa gospodin Dodik, Radmonovi i grupa oko njih.Ta politika moze se sazeti u jednu recenicu. Ili ovako kako mi zelimo ili nikako.

Sto se tice Ibrahima i njemu samom je jasno da on nema nikakve sanse cak i da svi u Velikoj Kladusi glasaju za njega.U drugim gradovima FBiH on nema pristalica izuzev pojedinaca.

Iskreno receno, politicari koji nam se nude u FBiH i RS nisu ljudi dijaloga, nisu ljudi spremni da rade za dobro naroda , nego iskljucivo za svoj dzep.Narodu prodaju  iluzije a nacionalno obojeni iluzije dozivljavaju kao stvarnost.
Pro_BiH
Mlađi član

Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:

« Odgovor #52 poslato: 30. 09. 2010. 01:07 »
Podeli temuIdi gore

Čuveni inovator iz Bihaća i vlasnik  više od 50 patenata, Hajrudin Ferizović iznenadio je i zaprepastio sve graðane Unsko-sanskog kantona obznanivši da je prešao u DNZ stranku iako je poznato da je bio meðu osnivačima SDA, te  je kao izumitelj zaslužan za čvrstu odbranu Bihaća i Petog korpusa.

- Nedavno me je njemačka vlada odlikovala viteškim priznanjem zbog mojeg izuma, a general Dudaković za sve izume u ratu nije me promaknuo ni u čin kaplara- kaže Ferizović.

- Nikad ne bih mogao s SBB koju ja zovem strankom Firaona, a u Kuranu je zapisano da je Firaon rekao Hamanu da mu gradi tornjeve, da se popne na nebo jer on misli da je Musaov Bog laž očita- govori Ferizović.-Potrebna je vremenska distanca da stvari postanu jasne, tako je bilo sa Cazinskom bunom, a tako je i sa autonomijom koja je bila peti pokušaj da se unište Krajišnici. U to vrijeme sam dikretno učestvovao u pokušajima da se pregovorima spriječi sukob, ali smatram da je odluka o tom ratu donesena u Sarajevu mnogo ranije nego što smo saznali- ispričao je Ferizović.

Na pitanje kako kao duboko religiozan čovjek, doživljava fetvu koja je u ratu proglašena za područje Krajine, Ferizović sa žaljenjem ističe da je to najveća greška islamske zajednice i njenih političkih nalogodavaoca.-U Kur anu jasno piše da nema opravdanja da musliman ubije muslimana, to će pred Bogom svako odgovarati za svoj dio, a ja sad kroz stranku ću pokušavati pomiriti dvije skupine muslimana, kada mi to u ratu nije dozvoljeno- kazao je Ferizović.

On smatra, budući da je prošlo 15 godina od rata, da je sada došlo za to vrijeme.
Heli
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Browser:

« Odgovor #53 poslato: 30. 09. 2010. 09:24 »
Podeli temuIdi gore

Izbori su za koji dan.Poslije izbora mozemo govoriti malo konkretnije o svakom kakdidatu pa i o Ibrahimu i njegivim saradnicima Arkanu Legiji i drugima.Da li su mu ova dva tipa plus ili minus u politickoj karijeri???
Heli
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Browser:

« Odgovor #54 poslato: 05. 10. 2010. 12:16 »
Podeli temuIdi gore

Bravo Ibrahima, narod nije zaboravio tebe i tvioje drustvo, Arakna, Legiju i druge. kafa
Stranice: 1 2 3 [4]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 18. 05. 2012. 05:27