Nezavisne novine - Diskusije
24. 05. 2012. 04:36 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 ... 26 27 [28]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Sukob civilizacija u BiH  (Pročitano 12934 puta)
BANIJA 79
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 9.0.1 Firefox 9.0.1

« Odgovor #405 poslato: 30. 01. 2012. 09:50 »
Podeli temuIdi gore

Prilicno je dirljivo to hriscansko bratstvo koje pocesto cujem u zadnje vrijeme i potrebe za hriscanskim bedemima i predstrazama civilizovane Evrope.
Pogotovo kada dolazi od pripadnika naroda kojeg su braca krscani u par navrata novije istorije vise pobili i protjerali nego svi okupatori u istoriji zajedno, a Evropa poslije uranijumskih bombica zauzela poznat stav.

Kako ona imati respakta prema srpskim zrtvama kada sami oni to nemaju.

Nema nikakvog bratstva između Srba i hrvata,ali ima zajedničkih interesa u bih.Borba protiv radikalnog islama,i nametnute bih tvorevine.

Pitaju me odakle si žuti, sa Banije Krajišnik sam ljuti!
Maki vas kralj
Elitni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 6.0 MS Internet Explorer 6.0

« Odgovor #406 poslato: 31. 01. 2012. 09:13 »
Podeli temuIdi gore

Prilicno je dirljivo to hriscansko bratstvo koje pocesto cujem u zadnje vrijeme i potrebe za hriscanskim bedemima i predstrazama civilizovane Evrope.
Pogotovo kada dolazi od pripadnika naroda kojeg su braca krscani u par navrata novije istorije vise pobili i protjerali nego svi okupatori u istoriji zajedno, a Evropa poslije uranijumskih bombica zauzela poznat stav.

Kako ona imati respakta prema srpskim zrtvama kada sami oni to nemaju.

Opa, jel nas mali alijic nasao razlog zasto "sa pravom" pljuvati srpske zrtve?  Sad znam

Kaj je bilo bre?
suljaga
Elitni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Chrome 16.0.912.77 Chrome 16.0.912.77

« Odgovor #407 poslato: 31. 01. 2012. 09:23 »
Podeli temuIdi gore

Nema nikakvog bratstva između Srba i hrvata,ali ima zajedničkih interesa u bih.Borba protiv radikalnog islama,i nametnute bih tvorevine.
E moj Banija kako vidim ti si jedna  velika kukavica/pičkica uvijek  na svakoj temi pozivaš Hrvate i prijetiš kako će Srbi i Hrvati protjerati/uništiti Muslimane  Joj Joj

Vrlo su mi poznati takvi kao ti i ona žvaljo  niste u stanju ništa sami preduzeti a tako bi se rado tukli al nesmijete jer se bojita pa pozivvate druge  Sad znam

Takvi u kafanama zametnu kavgu pa kad počne tuča oni pobjegnu i poslije se hvale kako su nekog namlatili  Joj Joj

Vidim ti svugdje pozivaš Hrvate jer su ti isti Hrvati natjerali strah u kosti pa sad misliš da su oni nepobjedivi i da bi uz njihovu pomoć mogo pobiti ili protjerati Muslimane  Sad znam Sad znam

Ma čovječe učini nešto sam i na pozivaj se na nekog drugog budi muško a ne ko neka udovica  Kad sam bio mlad Umro od smijeha Umro od smijeha Umro od smijeha Umro od smijeha
Dilajla
Elitni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0

« Odgovor #408 poslato: 31. 01. 2012. 09:43 »
Podeli temuIdi gore

Opa, jel nas mali alijic nasao razlog zasto "sa pravom" pljuvati srpske zrtve?  Sad znam
Alijic ti je babo,.. ako je ziv,. ako ne,.. pardon,.. brat onda.
Mislim da sam bio jasan sa svojim tumacenjem Alije u drugim temama, i koliko se ja mogu poistovjetiti sa sarajevskom politikom.

Ovdje spominjem nesto drugo,.. ja postujem srpske zrtve, konkretno ove iz WWII, pa i Oluje,.. ali cini mi se da ovi neonacionalisti sto se ufuravaju u hriscansko bratstvo sa Hrvatima to ne rade. Pa je zakljucak i logican,.. kako isto mogu ocekivati respekt prema srpskim stradanjima ako sami suruju sa fanovima najvecih ubica Srba u istoriji. Jeli potrebno da formulisem jasnije ili bi radije pobjegao od nezgodnog pitanja krkanskom prozivkom
Maki vas kralj
Elitni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #409 poslato: 31. 01. 2012. 10:22 »
Podeli temuIdi gore

Alijic ti je babo,.. ako je ziv,. ako ne,.. pardon,.. brat onda.
Mislim da sam bio jasan sa svojim tumacenjem Alije u drugim temama, i koliko se ja mogu poistovjetiti sa sarajevskom politikom.

Ovdje spominjem nesto drugo,.. ja postujem srpske zrtve, konkretno ove iz WWII, pa i Oluje,.. ali cini mi se da ovi neonacionalisti sto se ufuravaju u hriscansko bratstvo sa Hrvatima to ne rade. Pa je zakljucak i logican,.. kako isto mogu ocekivati respekt prema srpskim stradanjima ako sami suruju sa fanovima najvecih ubica Srba u istoriji. Jeli potrebno da formulisem jasnije ili bi radije pobjegao od nezgodnog pitanja krkanskom prozivkom

Jedini "babo" za kojeg znam je Fikret, ruke mu se pozlatile.  Grin

hehehe WW2 i Oluja, a ovi u BiH su sami krivi, to si nam hteo reci? Jesi lukav...

Nego konkretno, ne mlataraj ovde o najvecim ubicama Srba. Neprimereno je. A em je krkanski da jedan celi narod prozivas i generalizujes. Nisu svi Hrvati ubijali Srbe, a pre svega njihovi potomci ne snose krivicu za nedela svojih predaka. Tako ja ne mogu odgovarati za nedela nekog mog pretka a ne mozes ni ti. To ti i znas, ali nesto drugo te brine, ne samo tebe nego islamofasisticku SDA i kvazilevicarsku SDP: Ako se Srbi i Hrvati urote protiv Bosnjaka to nece biti dobro za vas. Samo toga se plasite. A bilo vam je okej 91e surovati sa Hrvatima protiv Srba. Secam se jos pred poslednje izbore kada je cini mi se Tihic kmecio da "nije dobro kada se 2 naroda urote protiv treceg" hehehee... koja ironija istorije.

Nego jel si se ikada samo na trenutak zapitao zasto niko ne zeli pod vasu vlast? Lako je reci da su svi drugi "zavedeni", "glupi" ili jos gore jednostavno "zli". Ali zapitaj se sta bi recimo Srbinu falilo u gradjanskoj BiH.

Kaj je bilo bre?
Dilajla
Elitni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0

« Odgovor #410 poslato: 08. 02. 2012. 11:08 »
Podeli temuIdi gore

Trenutno je vijest o zapadnom Mostaru koji ima struju a istocnom koji nema usljed vremenskih nepogoda i pada dalekovoda.

Tom prigodom se plasira teza o nesposobnim i zaostalim muslimanima koji teze saniraju metar snijega u jusnim krajevima negoli RS 30 cm u sjevernim.
http://www.nezavisne.com/forum/index.php?board=28.0

Savrsen primjer opsteg stereotipa ili bolje receno standarda o naprednim hriscanima u BiH koji su moderniji, civilizovaniji, organizovaniji, evropskiji, bogatiji, superiorniji, zreliji,..  naspram zaostalih, nezrelih, inferiornih, primitivnih,.. muslimana koji u uslovima opste  vremenske nepogode su smotaniji i nemogu rjesiti probleme tako efikasno kao napredni hriscani. Isto kao oni koji pisu kako putovanjem iz BL do SA kao da ulazis iz civilizovane Evrope 21 vjeka u primitivni azijski srednji vijek.

Necemo sad o kolicinama snijega tu i tamo, kako je u mnogim opstinama u RS, koliko je mrtvih po Evropi,..

Nase razlike i sukobi su odavno iz sfere politickog presle u stereotipne i civilizacijske.  Razlozi antagonizma prema Bosnjacima i drzavi BiH, zajednickom zivotu u okviru drzave sve su manje opravdavaju politickim razlikama kao krivicama za protekli rat, danasnji hegemonizam ili separatizam,..
stvarni razlozi su sve vise stereotipni,.. odnosno nema suzivota sa zaostalim, primitivnim, neradnicima i parazitima, azijatima, kulturno, gentski i civilizacijski inferiornima.
Maki vas kralj
Elitni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #411 poslato: 08. 02. 2012. 12:54 »
Podeli temuIdi gore

Trenutno je vijest o zapadnom Mostaru koji ima struju a istocnom koji nema usljed vremenskih nepogoda i pada dalekovoda.

Tom prigodom se plasira teza o nesposobnim i zaostalim muslimanima koji teze saniraju metar snijega u jusnim krajevima negoli RS 30 cm u sjevernim.
http://www.nezavisne.com/forum/index.php?board=28.0

Savrsen primjer opsteg stereotipa ili bolje receno standarda o naprednim hriscanima u BiH koji su moderniji, civilizovaniji, organizovaniji, evropskiji, bogatiji, superiorniji, zreliji,..  naspram zaostalih, nezrelih, inferiornih, primitivnih,.. muslimana koji u uslovima opste  vremenske nepogode su smotaniji i nemogu rjesiti probleme tako efikasno kao napredni hriscani. Isto kao oni koji pisu kako putovanjem iz BL do SA kao da ulazis iz civilizovane Evrope 21 vjeka u primitivni azijski srednji vijek.

Necemo sad o kolicinama snijega tu i tamo, kako je u mnogim opstinama u RS, koliko je mrtvih po Evropi,..

Nase razlike i sukobi su odavno iz sfere politickog presle u stereotipne i civilizacijske.  Razlozi antagonizma prema Bosnjacima i drzavi BiH, zajednickom zivotu u okviru drzave sve su manje opravdavaju politickim razlikama kao krivicama za protekli rat, danasnji hegemonizam ili separatizam,..
stvarni razlozi su sve vise stereotipni,.. odnosno nema suzivota sa zaostalim, primitivnim, neradnicima i parazitima, azijatima, kulturno, gentski i civilizacijski inferiornima.

Aplauz Umro od smijeha Umro od smijeha

P.S.: Ja bih rekao da je obrnuto, tvoje ubedjenje da ste superiorni i pravedni i uvek u pravu izazva smeh kod drugih naroda u BiH.

Kaj je bilo bre?
BANIJA 79
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 10.0 Firefox 10.0

« Odgovor #412 poslato: 08. 02. 2012. 10:11 »
Podeli temuIdi gore

Aplauz Umro od smijeha Umro od smijeha

P.S.: Ja bih rekao da je obrnuto, tvoje ubedjenje da ste superiorni i pravedni i uvek u pravu izazva smeh kod drugih naroda u BiH.

Mujage iznenadio snijeg u februaru. Joj

Pitaju me odakle si žuti, sa Banije Krajišnik sam ljuti!
Maki vas kralj
Elitni član
Na mreži Na mreži

Windows 7 Windows 7
Browser:
Firefox 10.0 Firefox 10.0

« Odgovor #413 poslato: 08. 02. 2012. 11:55 »
Podeli temuIdi gore

Mujage iznenadio snijeg u februaru. Joj

Jbg...  Blago njima... poput dece svaki dan svet okriju ponovo... v^s

Kaj je bilo bre?
Stranice: 1 ... 26 27 [28]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 18. 05. 2012. 05:28