Nezavisne novine - Diskusije
24. 05. 2012. 06:11 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 ... 3 4 [5]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Skinuli i pogazili zastavu BiH  (Pročitano 11179 puta)
modricanin
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0

« Odgovor #60 poslato: 30. 07. 2009. 02:51 »
Podeli temuIdi gore

Nek ti semberac objasni vezu tog  vekovnog jezika i graha Smiley Smiley Smiley
Maki vas kralj
Elitni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 6.0 MS Internet Explorer 6.0

« Odgovor #61 poslato: 30. 07. 2009. 03:13 »
Podeli temuIdi gore

Nisam Musliman, kao ni Kulin Ban, ni Kralj Tvrtko Kotromanić, kao ni prije njih naša Kraljica Teuta i da ne idem dalje, mada mi je ime Admir, a Tebi možda Stevan ili Tomislav, zajednička nam je prošlost i to na našu sreću ne možemo promjeniti, jer ne bismo sad ni imali forum da nije njih i još mnogih koji su vjerovali u budućnost ove Države, koja je pokazala uvijek zube kad je neko posegao za ovim komadom zemlje. Za koje su možemo reći sad i milioni dali živote, još od doba Ilira, pa upada Turske, pa aneksije Austro-ugarske, pa Hitlerove nacističke Njemačke, pa Milošević-Tuđman fašističke koalicije, a evo sad na vlasti imamo ponovo ljude koji ne vole ovu Državu i rade protiv nje. Meni nije bitno jel to Sulejman, Milorad ili Dragan. Jer nijedan ne voli ovu Državu, a znači pljuju po meni, Tebi i svim našim precima. A to ne dam.
A ljiljan je dokaz da smo bili i ostali i da će biti još hiljade godina. I kad nas ne bude ni ovog foruma, biće Bosna, a Boga mi i Hercegovina
S poštovanjem Admir

Admire.. nije valjda da je drzava, jedna crtica na nekoj karti vaznija od coveka? Od ljudskog zivota? Drzave su stvarali ljudi... ali ljude - njih je Bog stvorio... sto je prece Bozje delo - ili ljudsko?  Wink

Kaj je bilo bre?
modricanin
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0

« Odgovor #62 poslato: 30. 07. 2009. 07:32 »
Podeli temuIdi gore

Ljude stvorili mame i tate u krevetima, ako nisi zano ili ti jos nisu rekli da su rode blef.. Smiley Smiley Smiley Smiley
семберац
Redovni član

Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.0.1 Firefox 3.0.1

« Odgovor #63 poslato: 31. 07. 2009. 07:56 »
Podeli temuIdi gore

Nek ti semberac objasni vezu tog  vekovnog jezika i graha Smiley Smiley Smiley
Веза између тог вековног језика и пасуља је као и између босанског језика и граха
modricanin
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0

« Odgovor #64 poslato: 31. 07. 2009. 08:16 »
Podeli temuIdi gore

Semberac je sve objasnio, posto je bosanski jezik priznat, ostaje samo vekovni Semberski jezik i grah Smiley Smiley Smiley
семберац
Redovni član

Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #65 poslato: 31. 07. 2009. 08:18 »
Podeli temuIdi gore

Semberac je sve objasnio, posto je bosanski jezik priznat, ostaje samo vekovni Semberski jezik i grah Smiley Smiley Smiley
хахахаха
penzi
Gost
« Odgovor #66 poslato: 05. 08. 2009. 01:42 »
Podeli temuIdi gore

Чудно неко јеврејско име  Grin Grin Grin

Ime Admir najčešče koristi narod Kopti,koji nije u većini prihvatio Islam(Egipat).A moja tetka je na jednom putovanju davnih 60-ih u Kairu, čila to Ime i po povratku u Sarajevo, mojoj majci predložila. A bio je i prijedlog Gagarin Cheesy, jer je u to vrijeme bio jako popularan J.Gagarin
hahaha
Možda griješim, ali ime je međunarodno i ne svojatam ga.
Puno pozdrava od Internacionalnog Admira  Smiley
семберац
Redovni član

Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #67 poslato: 05. 08. 2009. 01:53 »
Podeli temuIdi gore

Ime Admir najčešče koristi narod Kopti,koji nije u većini prihvatio Islam(Egipat).A moja tetka je na jednom putovanju davnih 60-ih u Kairu, čila to Ime i po povratku u Sarajevo, mojoj majci predložila. A bio je i prijedlog Gagarin Cheesy, jer je u to vrijeme bio jako popularan J.Gagarin
hahaha
Možda griješim, ali ime je međunarodno i ne svojatam ga.
Puno pozdrava od Internacionalnog Admira  Smiley
да не идемо предалеко наведи ми пар људи са именом Адмир, а да нису муслимани и ја ћу те прихватити као интернационалног, анационалног, неутралног човјека, једноставно прототипа јединке Босанске нације  Cheesy Cheesy Cheesy
penzi
Gost
« Odgovor #68 poslato: 05. 08. 2009. 02:17 »
Podeli temuIdi gore

Admire.. nije valjda da je drzava, jedna crtica na nekoj karti vaznija od coveka? Od ljudskog zivota? Drzave su stvarali ljudi... ali ljude - njih je Bog stvorio... sto je prece Bozje delo - ili ljudsko?  Wink

Konačno
Već sam se uplašio da sam usamljen u svojoj ljudskosti i čovječnosti, jer stalno čekam pitanje, jel preće biti Musliman, Pravoslavac, Katolik ili možda Bošnjak, Srbin, Hrvat od činjenice da je čovjek dužan da bude čovjek. To nastojim biti evo već svojih 45 godina. Maki, ima još nade.
Hvala Ti. Nije niko i ništa vrijedno ljudskog života, to je moj odgovor.
Stranice: 1 ... 3 4 [5]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 22. 05. 2012. 11:58