Interesantan pristup diskusiji. Banujes sagovornika pa mu se onda nadmeno obracas. Nesto kao kad igras video igricu naoruzan svim onim kodovima koji ti daju besmrtnost, precice za prelaz u vise svjetove i slicno. Ocito ne "bijemo bitku" istim oruzjem.
Drago mi je da tako pazis na "autorska prava", ali me cudi kako ti nije smetalo navodjenje imena onih 164 Bosnjaka iz Sarajeva, ali su ti smetala Kenjala iz Republike Srpske? I tako bih volio da mi objasnis kako Mtel moze biti vlasnik necijeg imena i prezimena.
Pod jedan, dragi moj @vanzemoljac, trebalo bi da naučiš prestati već jednom lagati.
Dovoljno si se iskompromitiro, da te veoma malo ljudi, ako ima i jednog takvog, smatra za oszbiljnog sugovornika.
A pošto znam da ćeš se odmah "upitat" gdje si ti to lago, evo navešću ti, iz obilja tvojih laži, samo najnovije primjere:
a) Sam si reko da se više nećeš pojavljivat na ovome forumu:
Sada mozes komotno banovati i ovaj nick, ionako nemam namjeru da dalje ucestvujem u diskusijama gdje se sagovornici u pomankjanju argumenata koriste (zloupotrebljavaju) moderatorskim ovlastima.
...a koliko vidim, eto tebe opet da truješ, spamuješ i troluješ.
Laž ili istina da si lagao? Naravno, istina.
b) Veliš da sam te banovo, a ja sam te uklonio samo na sedam dana da malo ohladiš glavu, te da se prisabereš i probaš se vratiti normalnoj diskusiji.
Laž ili istina da si lagao? Naravno, istina.
I na koncu, da probam da ti objasnim veoma jednostavne stvari koje tebi nikako ne mogu doć iz guzice u glavu, mada se stalno hvališ da si nekakav "intelektualac".
"Autorska prava" kako ih ti cinično nazivaš, su vlasništvo MTela - ne po osnovu nečijih imena, NO (a ovo dobro upamti), PO OSNOVI IZNOŠENJA PRIVATNIH TELEFONSKIH BROJEVA KOJI NI PO KOJEMU OSNOVU NISU TVOJE VLASNIŠTVO da možeš da ih objavljuješ kako tebi dune, no su isključivo i jedino vlasništvo korisnika i MTela ko telefonske kompanije.
Korisnici telefona nisu potpisli nikakav ugovor s tobom, no s MTelom, i budi srećan ako te netko od njih ne bude tužio.
Da li ti je sad ušlo u tu tvoju ludu glavu da si počinio krivično djelo ugrožavanja tuđe privatnosti?
Zapitaj sebe kako bi se ti osjećo da tamo neki idiot na nekom forumu postavi tvoje ime, ime tvoje djece i žene, i uz to broj vašega privatnoga telefona. Jel bi se osjećo ugodno? Kladim se da ćeš reć da bi i da bi ti bilo super svaki put kad neka budala negde na netu iznese broj tvog privatnog telefona, a svi ćemo znati da lažeš, jer je tvoj ego prenapuhan da bi ikada mogo spoznat, a kamoli priznat neku svoju grešku.
No, bez obzira na sve, želim ti ponovnu dobrodošlicu na forum uz iskrenu nadu da ćeš se ovaj put ponašati malo kulturnije i uljudnije.