Nezavisne novine - Diskusije
24. 05. 2012. 06:17 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1] 2 3 ... 8   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Ja, Vanzemaljac, pripadnik francuskoga naroda...  (Pročitano 4968 puta)
vanzemaljac_bis
Gost
« poslato: 07. 11. 2010. 12:43 »
Podeli temuIdi gore

Radoslave, stvarno nisi mogao naci gluplji izgovor za banovanje od ovoga. Kazem izgovor jer je ocito da te "zuljam" duze vrijeme. Nisam ti ja kriv sto nisi u stanju da odbranis svoje teze.
Nego, odmah spremi tuzbu protiv Mtela jer su oni jos gori od mene. Neces vjerovati, objavili su "privatne podatke" svih osoba koje posjeduju telefon i koje se nisu izjasnile protiv objavljivanja njihovih imena, adrese i broja telefona u necemu sto se zove telefonski imenik.

Sada mozes komotno banovati i ovaj nick, ionako nemam namjeru da dalje ucestvujem u diskusijama gdje se sagovornici u pomankjanju argumenata koriste (zloupotrebljavaju) moderatorskim ovlastima.
bez_respekta
Veteran foruma
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.6.12 Firefox 3.6.12

« Odgovor #1 poslato: 07. 11. 2010. 04:03 »
Podeli temuIdi gore

Шта се дешава с Ванразумцем??

Није узео пилуле? Или је помијешао плаве и црвене?? ... Dim

{alt}

Henry Kissinger:"Until it was created in 1992, Bosnia had never been an independent state. "
free2020
Stariji urednik
Na mreži Na mreži

Mac OS X 10.4 Mac OS X 10.4
Browser:
Firefox 3.6.10 Firefox 3.6.10

« Odgovor #2 poslato: 07. 11. 2010. 04:17 »
Podeli temuIdi gore

Шта се дешава с Ванразумцем??

Није узео пилуле? Или је помијешао плаве и црвене?? ... Dim

Da ga nije spuc'o klimaks? Umro od smijeha Umro od smijeha Umro od smijeha

”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло,
сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
radoslav
Gost
« Odgovor #3 poslato: 07. 11. 2010. 04:43 »
Podeli temuIdi gore

Moderator Comment Vanzemaljac, momački istrpi zabranu od sedam dana. Zbilja si je zaslužio neprimjerenim - ne komentarima - no ponašanjem.Objasnio sam ti i zašto.Nema razloga da se kloniraš.
radoslav
Gost
« Odgovor #4 poslato: 08. 11. 2010. 01:41 »
Podeli temuIdi gore

Radoslave, stvarno nisi mogao naci gluplji izgovor za banovanje od ovoga. Kazem izgovor jer je ocito da te "zuljam" duze vrijeme. Nisam ti ja kriv sto nisi u stanju da odbranis svoje teze.
Nego, odmah spremi tuzbu protiv Mtela jer su oni jos gori od mene. Neces vjerovati, objavili su "privatne podatke" svih osoba koje posjeduju telefon i koje se nisu izjasnile protiv objavljivanja njihovih imena, adrese i broja telefona u necemu sto se zove telefonski imenik.

Sada mozes komotno banovati i ovaj nick, ionako nemam namjeru da dalje ucestvujem u diskusijama gdje se sagovornici u pomankjanju argumenata koriste (zloupotrebljavaju) moderatorskim ovlastima.

Tvoja samonapuhanost je toliko ogromna da postaje goteskno smiješna.
Porediš sebe s MTelom. To što su oni objavili jest njihovo vlasništvo, i svatko ko te podatke iznosti javno, van njihovog imenika, čini protuzakonito djelo. No pošto ti sebe smatraš najautoritetom iznad sviju, naravno da tebi takva jednostavna činjenica ne može doprijeti iz guzice u glavu. Ipak, to je tvoj problem, te si slobodan nostiti se s njim.
U tvoju ogavnu motivaciju s kojom si inače učinio to protuzakonito djelo neću niti ulaziti.

Inače, ti niti si imo, niti imaš, niti ćeš ikada imat bilo kakav argument glede bilo čega.
Tvoji postovi i "argumenti" se svode na lažno propagiranje nekakve lažne kvazi-socijaldemokratije s kojom nemaš niti jednu dodirnu točku, niti znaš što je to uopće.
Sve ostalo je samo šuplja priča koja ne služi ničemu.
A tvoja nemoć se na koncu i ogleda u tome što tvoj iznimno prenapuhani ego nije u stanju istrpit niti sedmodnevno udaljavanje s foruma zbog protuzakonitog djela objavljivanja tuđih ličnih podataka čiji vlasnik ti nisi.

I na koncu, čisto da ti bude jasno... Lično nemam nikakav problem s tobom (mada bi godilo tvom egu da imam, jelde?). Da ga imam, odavno bi ti bio banovan odavde.
Naprotiv, ti imaš velikih problema s argumentima koji ti se podastiru a na koje ne možeš odgovorit čak niti spinovanjima i trolovanjima.
I upravo iz tog razloga i bježiš odavde.
No to je tvoja lična stvar, te radi kako ti ego nalaže.
S moje strane imaš veliki pozdrav i ljepe želje i za tebe i za tvoju familiju.
hajka
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows Vista Windows Vista
Browser:
Chrome 7.0.517.44 Chrome 7.0.517.44

« Odgovor #5 poslato: 11. 11. 2010. 12:10 »
Podeli temuIdi gore

Da ga nije spuc'o klimaks? Umro od smijeha Umro od smijeha Umro od smijeha

Citat: Zalutalo_prase 22. 05. 2010. 08:08
Vanzemo,

meni je iz nekog teško objašnjivog razloga stalo do tvog učešća na forumu, a lično sam uklonio mnogo postova koje su bili uvredljivi za tebe. Problem je u tome što si juče započeo pravu lavinu sa onom pričom da je tema postala "septička jama". Ja nikako ne želim da te banujem. Naprotiv, želim da ti sasvim slobodno iznosiš svoje mišljenje. Poenta je da vređanje žrtava rata, pa makar oni bili i Srbi, jednostavno ne mogu da dozvolim. Vređanje drugih forumaša, koje je prisutno čak i u poruci iznad, postala je već tvoja praksa. To izaziva novu lavinu uvreda, pa sve tako u krug... Uništava se svaka tema i ide se u off-topic.

Ne shvatam zašto sve ovo radiš? Iskreno sam mislio da si civilizovana, razumna i inteligentna osoba. Zašto se konstantno trudiš da tu sliku promeniš?
[/color]
Hajka:
Strpljrnja i tolerancije za doticnog, molicu lijepo.! Klimaks je ipak prilicno ozbiljno stanje poremecaja dotadasnjeg, recimo normalnog i svakodnevnog ponasamja, bilo koje osobe zahvacene prirodnim procesom prelaskom u neku drugu(stariju) biolosku realnost.?
Proci ce to, strpljenje je neophodno. U medjuvremenu( mislim dok to stanje klimaksa bude prevazidjeno) RS ce postati nezavisna
2020, nije vise problem klimaka, koji je ipak prolazan i hebiga nekako normalan, pa prema tome i shvatljiv???
Cini mi se zapravo,da je sada stvarni problem,,,,Vanzemaljac_bis

Hebote vanzemo priznaje svoj intimni bis.Huh?
Zalutalo_prase
Gost
« Odgovor #6 poslato: 11. 11. 2010. 12:13 »
Podeli temuIdi gore

Hajka, baš si ovo dobro izvuk'o iz "arhive"...

Aplauz
vanzemaljac
Elitni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #7 poslato: 13. 11. 2010. 12:33 »
Podeli temuIdi gore

Interesantan pristup diskusiji. Banujes sagovornika pa mu se onda nadmeno obracas. Nesto kao kad igras video igricu naoruzan svim onim kodovima koji ti daju besmrtnost, precice za prelaz u vise svjetove i slicno. Ocito ne "bijemo bitku" istim oruzjem.
Drago mi je da tako pazis na "autorska prava", ali me cudi kako ti nije smetalo navodjenje imena onih 164 Bosnjaka iz Sarajeva, ali su ti smetala Kenjala iz Republike Srpske? I tako bih volio da mi objasnis kako Mtel moze biti vlasnik necijeg imena i prezimena.

NEZAVISNA SRPSKA NEMA ALTERNATORA {alt}
radoslav
Gost
« Odgovor #8 poslato: 13. 11. 2010. 04:20 »
Podeli temuIdi gore

Interesantan pristup diskusiji. Banujes sagovornika pa mu se onda nadmeno obracas. Nesto kao kad igras video igricu naoruzan svim onim kodovima koji ti daju besmrtnost, precice za prelaz u vise svjetove i slicno. Ocito ne "bijemo bitku" istim oruzjem.
Drago mi je da tako pazis na "autorska prava", ali me cudi kako ti nije smetalo navodjenje imena onih 164 Bosnjaka iz Sarajeva, ali su ti smetala Kenjala iz Republike Srpske? I tako bih volio da mi objasnis kako Mtel moze biti vlasnik necijeg imena i prezimena.

Pod jedan, dragi moj @vanzemoljac, trebalo bi da naučiš prestati već jednom lagati.
Dovoljno si se iskompromitiro, da te veoma malo ljudi, ako ima i jednog takvog, smatra za oszbiljnog sugovornika.
A pošto znam da ćeš se odmah "upitat" gdje si ti to lago, evo navešću ti, iz obilja tvojih laži, samo najnovije primjere:

a) Sam si reko da se više nećeš pojavljivat na ovome forumu:
...a koliko vidim, eto tebe opet da truješ, spamuješ i troluješ.
Laž ili istina da si lagao? Naravno, istina.

b) Veliš da sam te banovo, a ja sam te uklonio samo na sedam dana da malo ohladiš glavu, te da se prisabereš i probaš se vratiti normalnoj diskusiji.
Moderator Comment Vanzemaljac, momački istrpi zabranu od sedam dana. Zbilja si je zaslužio neprimjerenim - ne komentarima - no ponašanjem.Objasnio sam ti i zašto.Nema razloga da se kloniraš.
Laž ili istina da si lagao? Naravno, istina.

I na koncu, da probam da ti objasnim veoma jednostavne stvari koje tebi nikako ne mogu doć iz guzice u glavu, mada se stalno hvališ da si nekakav "intelektualac".
"Autorska prava" kako ih ti cinično nazivaš, su vlasništvo MTela - ne po osnovu nečijih imena, NO (a ovo dobro upamti), PO OSNOVI IZNOŠENJA PRIVATNIH TELEFONSKIH BROJEVA KOJI NI PO KOJEMU OSNOVU NISU TVOJE VLASNIŠTVO da možeš da ih objavljuješ kako tebi dune, no su isključivo i jedino vlasništvo korisnika i MTela ko telefonske kompanije.
Korisnici telefona nisu potpisli nikakav ugovor s tobom, no s MTelom, i budi srećan ako te netko od njih ne bude tužio.
Da li ti je sad ušlo u tu tvoju ludu glavu da si počinio krivično djelo ugrožavanja tuđe privatnosti?

Zapitaj sebe kako bi se ti osjećo da tamo neki idiot na nekom forumu postavi tvoje ime, ime tvoje djece i žene, i uz to broj vašega privatnoga telefona. Jel bi se osjećo ugodno? Kladim se da ćeš reć da bi i da bi ti bilo super svaki put kad neka budala negde na netu iznese broj tvog privatnog telefona, a svi ćemo znati da lažeš, jer je tvoj ego prenapuhan da bi ikada mogo spoznat, a kamoli priznat neku svoju grešku.

No, bez obzira na sve, želim ti ponovnu dobrodošlicu na forum uz iskrenu nadu da ćeš se ovaj put ponašati malo kulturnije i uljudnije.
vanzemaljac
Elitni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #9 poslato: 13. 11. 2010. 06:55 »
Podeli temuIdi gore

Radoslave, moj problem je sto si ti ovdje i igrac i sudija, pa ti se ne mogu obratiti a da ne komentarisem moderatorsko djelovanje. A tvoj problem nisam ja sa kojim se mozda ne slazes ali te bar ja necu tretirati "debilnim ustasoidnim habzburg konjusarom i pavelickim koljacem" kao sto Matovilo casti kompletan hrvatski narod, nego cu ti pokusati odgovoriti argumentirano. Doduse, to je nekad suvise argumenirano. Moram priznati da je tesko podnijeti da ti neko pokaze da nemoguce protjerati 120 tisuca Hrvata iz Tuzle kad ih je bilo svega 20.000 po popisu 1991-e, teko je podnijeti da na teritoriju dva Kantona sa bosnjackom vecinom zivi barem dva puta vise nego u RS sa kojom Covic ima odlicne odnose. Tesko je opet svariti da je Bosnjak i bosnjacko prezime a meni je tesko opet to dokazati a da ne iznesem konkretne primjere itd. Takodjer je tesko pricati o razmjeni teritorija na sajtu gdje te oni cije ideje kao podrzavas odmah demantuju i sl.
I meni je tesko vas citati kako besumice pisete o jednoj te istoj stvari, vasim snovima o nestanku Bosne i Hercegovine, ali sta ces. Niti vam mogu promijeniti misljenje, niti vas mogu banovati.
Ja sam dosao na ovaj Forum sa SC-a, kad mi je primitivizam i sovinizam koji tamo vlada dosadio. Dosao sam ovdje i stoga sto su mi Nezavisne novine jedan od prioritetnih izvora informisanja o situaciji u BiH. Zato mi smeta da vidim da ovaj forum posjecuju u stvari iste osobe kao i taj SC te da njegov sadrzaj stvarno nema nikakve veze sa uredjivackom politikom Nezavisnih novina. Ne vidim kako je moguce da na forumu novina koje su za BiH prilike prilicno objektivne djeluju iskljucivo nosioci radikalne nacionalisticke ideje. Dakle, nesto ovdje ne fercera kako bi trebalo da fercera. 

radoslav
Gost
« Odgovor #10 poslato: 13. 11. 2010. 09:42 »
Podeli temuIdi gore

Radoslave, moj problem je sto si ti ovdje i igrac i sudija, pa ti se ne mogu obratiti a da ne komentarisem moderatorsko djelovanje....

Moderator Comment @Vanzemaljac, ovo ti je posljednja poruka koja ide u off topic, a koju ću ti istolerirati.Svaka druga poruka u kojoj imaš "ja, moje, meni, ja sam, moj problem, ja hoću, ja neću...", i sve ostalo vezano za tebe k'o personu, a ne za diskusiju, možeš slobodno postavljat na temi: http://www.nezavisne.com/forum/index.php/topic,4766.0.html, naravno uz vođenje računa o tome kako se obraćaš drugim učesnicima (dakle, bez psovki i vrijeđanja kojima si s vremena na vrijeme sklon, te iznošenja tuđih ličnih podataka). Sve drugo što nema veze s temom na kojoj se javljaš, brisati ću bez pardona.I molim te, ako želiš komentarisati moderaciju, to slobodno učini na temi koja je otvorena posebno za tebe, a ne ovdje. Znam da si kulturan čovjek i da ćeš uvažiti moju zamolbu.
vanzemaljac
Elitni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #11 poslato: 13. 11. 2010. 11:48 »
Podeli temuIdi gore

Radoslave, mozes pokusati da zabranis svome caci da koristi prvo lice jednine. Ja iznosim svoje misljenje u diskusiji, tako da moram koristiti ja mislim, ja zelim, ja ... Mislim dakle postojim, rece Vanzemaljac i nestade ga sa foruma Nezavisnih ... bas k'o onaj Huso iz vica.
I da ne zaboravim i psovke kojima sam sklon - mozes se tako prepotentan jebati i ti i ovaj forum koji te drzi za moderatora.
This is the end, my dear old friend. 

vanzemaljac
Elitni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #12 poslato: 13. 11. 2010. 11:49 »
Podeli temuIdi gore

PS : Prasac, pozuri se da "uslikas" i ovaj dokazni materijal dok nije nestao.

radoslav
Gost
« Odgovor #13 poslato: 14. 11. 2010. 05:02 »
Podeli temuIdi gore

Radoslave, mozes pokusati da zabranis svome caci da koristi prvo lice jednine. Ja iznosim svoje misljenje u diskusiji, tako da moram koristiti ja mislim, ja zelim, ja ... Mislim dakle postojim, rece Vanzemaljac i nestade ga sa foruma Nezavisnih ... bas k'o onaj Huso iz vica.
I da ne zaboravim i psovke kojima sam sklon - mozes se tako prepotentan jebati i ti i ovaj forum koji te drzi za moderatora.
This is the end, my dear old friend.  

Veću prostačinu i nekulturnijeg čovjeka od tebe ja nisam vidio niti na jednom forumu do sada.
Nekultura i prostakluk nema nikakve veze s vaspitanjem.
To je nešta što je duboko usađeno u čovjeku i čega se isti ne može nikako otarasit, ma koliko god se trudio da pozira ko neki "tolerantan tip".
A vjerojatno malo i Pariz utiče na to, jelde?
« Poslednja izmena: 14. 11. 2010. 05:14 Radoslav »
Zalutalo_prase
Gost
« Odgovor #14 poslato: 14. 11. 2010. 06:36 »
Podeli temuIdi gore

PS : Prasac, pozuri se da "uslikas" i ovaj dokazni materijal dok nije nestao.

{alt}
Stranice: [1] 2 3 ... 8   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 21. 05. 2012. 10:17