|
radoslav
Gost
|
 |
« Odgovor #90 poslato: 18. 01. 2011. 10:30 » |
Idi gore
|
A šta bi reko za Sandžak  Au što si dosadan. Ja sam se o tome izjasnio bar stotinu puta, a ti ga sad opet vrtiš u krug, @grgo moj. Godine, izlapetis, šta li? No, hajde još jednom samo za tebe. Što se mene lično tiče, svi Bošnjaci iz "sandžaka" mogu pokrenut referendum za odvajanje. S tim što moraš imat na umu da je samo manji dio "sandžaka" u Srbiji. Veći je u Crnu Goru. A nekako mi se čini da se to Lukšiću (alias Đukanoviću) nikako ne bi dopalo. Zamisli da mu se odvoji skoro trećina i onako već povelike države... Bil tebi bilo drago, da si na Milovom mjestu, da ti se "sandžak" odvoji? Pa tko će onda glasat za DPS na sljedeće izbore?
|
|
|
|
|
|
radoslav
Gost
|
 |
« Odgovor #91 poslato: 18. 01. 2011. 10:35 » |
Idi gore
|
Ne smeta mi nezavisnost niti jedne od sest republika koje su cinile SFRJ. Cak mi ne smetta ni nezavisnost Autonomnih Pokrajina!  Opa, evo ga @vanzemaljac reterira. Odakle sad odjednom "šest republika i pokraina"? Nisi li pričo o "genocidnoj NDH"? I jel ta "genocidna NDH" prešla put od "genocidnosti" do demokracije i nezavine Republike Hrvatske? Ako može jednom, može i drugi put, jelde? Zar ti je bilo potrebno tri posta da ti proradi ta vijuga? Krečana, šta li?
|
|
|
|
|
|
vanzemaljac
|
 |
« Odgovor #92 poslato: 18. 01. 2011. 11:16 » |
Idi gore
|
Radoslave, NDH je bila do 1945-te. Od tada je Hrvatska presla put od komunizma preko neo-ustastva do socijaldemokratije. Ja smatram samo da nemam prava da odlucujem o sudbini drugih drzava osim one ciji sam drzavljanin. A i to mogu jedino kroz demokratsko izjasnjavanje.
|
NEZAVISNA SRPSKA NEMA ALTERNATORA 
|
|
|
|
radoslav
Gost
|
 |
« Odgovor #93 poslato: 18. 01. 2011. 11:25 » |
Idi gore
|
Radoslave, NDH je bila do 1945-te. Od tada je Hrvatska presla put od komunizma preko neo-ustastva do socijaldemokratije. Ja smatram samo da nemam prava da odlucujem o sudbini drugih drzava osim one ciji sam drzavljanin. A i to mogu jedino kroz demokratsko izjasnjavanje.
Dakle, ti nisi bio državljanin Jugoslavije? Il možda Hrvatska nije bila u Jugoslaviji od 1918?
|
|
|
|
|
|
vanzemaljac
|
 |
« Odgovor #94 poslato: 18. 01. 2011. 11:49 » |
Idi gore
|
Bio sam drzavljanin SFRJ, bio sam protiv njenog raspada a "pametnija" vecina je drugacije odlucila.
|
|
|
|
|
radoslav
Gost
|
 |
« Odgovor #95 poslato: 18. 01. 2011. 11:56 » |
Idi gore
|
Bio sam drzavljanin SFRJ, bio sam protiv njenog raspada a "pametnija" vecina je drugacije odlucila.
Da je bila "većina", baš i nije. U najboljem slučaju bilo je fifti-fifti. A sad u BiH je računica pak malo drugačija, recimo 60/40, što na koncu može dovest do scenarija kakav se desio i u SFRJ, bez obzira koliko je netko "protiv njenog raspada", da upotrijebim tvoje riječi.
|
|
|
|
|
|
Matovilo
|
 |
« Odgovor #96 poslato: 19. 01. 2011. 07:21 » |
Idi gore
|
Radoslave, moj problem je sto si ti ovdje i igrac i sudija, pa ti se ne mogu obratiti a da ne komentarisem moderatorsko djelovanje. A tvoj problem nisam ja sa kojim se mozda ne slazes ali te bar ja necu tretirati "debilnim ustasoidnim habzburg konjusarom i pavelickim koljacem" kao sto Matovilo casti kompletan hrvatski narod, nego cu ti pokusati odgovoriti argumentirano. Doduse, to je nekad suvise argumenirano. Moram priznati da je tesko podnijeti da ti neko pokaze da nemoguce protjerati 120 tisuca Hrvata iz Tuzle kad ih je bilo svega 20.000 po popisu 1991-e, teko je podnijeti da na teritoriju dva Kantona sa bosnjackom vecinom zivi barem dva puta vise nego u RS sa kojom Covic ima odlicne odnose. Tesko je opet svariti da je Bosnjak i bosnjacko prezime a meni je tesko opet to dokazati a da ne iznesem konkretne primjere itd. Takodjer je tesko pricati o razmjeni teritorija na sajtu gdje te oni cije ideje kao podrzavas odmah demantuju i sl. I meni je tesko vas citati kako besumice pisete o jednoj te istoj stvari, vasim snovima o nestanku Bosne i Hercegovine, ali sta ces. Niti vam mogu promijeniti misljenje, niti vas mogu banovati. Ja sam dosao na ovaj Forum sa SC-a, kad mi je primitivizam i sovinizam koji tamo vlada dosadio. Dosao sam ovdje i stoga sto su mi Nezavisne novine jedan od prioritetnih izvora informisanja o situaciji u BiH. Zato mi smeta da vidim da ovaj forum posjecuju u stvari iste osobe kao i taj SC te da njegov sadrzaj stvarno nema nikakve veze sa uredjivackom politikom Nezavisnih novina. Ne vidim kako je moguce da na forumu novina koje su za BiH prilike prilicno objektivne djeluju iskljucivo nosioci radikalne nacionalisticke ideje. Dakle, nesto ovdje ne fercera kako bi trebalo da fercera.
Citat: Ja sam dosao na ovaj Forum sa SC-a, kad mi je primitivizam i sovinizam koji tamo vlada dosadio. Ne lazi matora lazovcino .  JA sam svedok da nije bilo tako na SC vec si pobegao s podforuma SC Banja luka gde si totalu-dibidus izgubio na argumentima u sudaru s diskutantom pseudonima "Radojica-Bosanac" a i s mojom malenkoscu nisi se bas lepo proveo.NA SC BL podforum imali smo isti status jerbo je urednik/ca bila zaista fer. I tamo na SC i ovde vidim isto tvoju prepoznatljivu kakofoniju i tamo i amo si postao sprdnja a tako puno godina imas matora salabajzercino.
|
|
|
|
|
|
|
vanzemaljac
|
 |
« Odgovor #98 poslato: 19. 01. 2011. 11:39 » |
Idi gore
|
I kaze Matovilo da sam i sa njim tesko izlazio na kraj u raspravama. Polupismena osoba ciji je krajnji intelektualni domet kopiranje tekstova, starija od mene bar petnaest godina a oslovljava me matorom budalom. E, al' smo se ohrabrili sa tri cetiri moderatora iza ledja. Trofazna fotokopirnice, ja sa tobom nemam sta diskutovati jer ti nemas sta da kazes. A posto smo obojica matori, mogli bi se lijepo sastati negdje u glavnom gradu RS pa da ti cika vanzemaljac malo kosti razmrda. Ono, velim da ti muslibalijska noga zagazi gdje nikad gazila nije
|
|
|
|
|
|
|
Zalutalo_prase
Gost
|
 |
« Odgovor #100 poslato: 19. 01. 2011. 12:57 » |
Idi gore
|
Ma kakvu fizičku silu... Ima jedna stara-dobra izreka: Pas koji laje ne ujeda. 
|
|
|
|
|
|
vanzemaljac
|
 |
« Odgovor #101 poslato: 19. 01. 2011. 01:10 » |
Idi gore
|
Ama, to ja njemu samo malo tepam. Odmah se javise dva zastitnika. Nema sta, samo sloga Srbina spasava.
|
|
|
|
|
Zalutalo_prase
Gost
|
 |
« Odgovor #102 poslato: 19. 01. 2011. 01:13 » |
Idi gore
|
Nema sta, samo sloga Srbina spasava.
|
|
|
|
|
|
free2020
|
 |
« Odgovor #103 poslato: 19. 01. 2011. 01:41 » |
Idi gore
|
Ama, to ja njemu samo malo tepam. Odmah se javise dva zastitnika. Nema sta, samo sloga Srbina spasava.
Позивати старијег човјека на физички обрачун је доказ твог херојства и чојства. Ако ће ти то причинити неко задовољство јавићу ти се када следећи пут навратим у Париз...
|
”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло, сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
|
|
|
|
bez_respekta
|
 |
« Odgovor #104 poslato: 19. 01. 2011. 01:45 » |
Idi gore
|
Ако ће ти то причинити неко задовољство јавићу ти се када следећи пут навратим у Париз...
 ...само проблем је кад мораш свиње дирати голим рукама - мораш у њихову каљужу да уђеш  ...а то није вриједно људског труда... 
|
Henry Kissinger:"Until it was created in 1992, Bosnia had never been an independent state. "
|
|
|
|