toliko si proziran da ti evo odgovaram samo iz zabave a ne vise radi ozbiljne rasprave.

Slobodni kada se obracas odraslim ljudima kao sto je vecina na ovom forumu, nije dovoljno izmisljati cinjenice i prekrajati historiju kako ti pase, samo da bi dobio argumente za svoja zlodjela. Smisljas gluposti i govoris lazi i uopce te ne brine da li ti iko vjeruje. 90% nas nesrba zna da prekrajas i muljas kako ti pase samo da bi opravdao teritorijalne i osvajacke pretenzije tvoje strane. Takodjer uvjeren sam 90% nas nesrba zna da je sustina i uzrok nasih ratova na Balkanu srpska hegemonisticka politika i osvajanje tudjeg uz istovremeno protjerivanje domicilnog stanovnistva (Crnogorci 1918, Bosnjaci, Albanci, Hrvati). Iz toga proizlazi i da 90% nas nesrba zna da je politicki sa Srbima najbolje razgovarati sa puskom na ramenu jer tu nikakvi drugi argumenti ne vaze. Nije valjda da su i Crnogorci i Albanci i Bosnjaci i Hrvati i Slovenci u krivu a samo je Srbija u pravu ali je eto niko ne voli, svi pobjegose glavnom bez obzira.
Evo jedna od tvojih tipicnih gluposti u koje si se davno zapetljao i naravno petljas i dalje bezbrizno. Kazes prije Oluje sprovedena kompletna evakuacija vojske a previdjas da je u Oluji zarobljeno 20.000 vasih vojnika. Pa kako to 'burazeru'

je li ovih 20.000 zalutalo ili im je kasnio autobus. Nikako da shvatis da je odrzavati lazi vrlo tezak posao i svako malo upadas u kontradiktornosti, jer nemas dovoljno kapaciteta. Puno je lakse govoriti istinu jer je kratka i jednostavna.
Ali ima i to dobrih strana, iako sam na pocetku mislio da je ozbiljniji medij, ovaj forum postaje sve vise zabavan

Za to treba zahvaliti ovakvim likovima kao sto si ti, nije to malo
Nebitni, pricas gluposti. Kakvo osvajanje tudjeg, imas li primera? Pa mi smo imali svoju drzavu. A vi?