|
|
Eleseus
Iskusni član

Van mreže
 Windows 7
Browser:
 Chrome 2.0.172.37
|
 |
« Odgovor #16 poslato: 02. 08. 2009. 01:37 » |
Idi gore
|
Ne znam koliko si puta klekn'o i nišanio u ime i za račun regija, ali nikako ti ne ide od ruke. Jesi li razmišljao da promijeniš vrijeme, pozu ili pravac?! 
Možete povlačiti linije kakve god zamislite, volj vam 5, volj vam 10, volj vam koliko god poželite, ali, naravno, crtanje linija je najveći stepen aktivnosti koji možete dostići glede uređenja, kako države BiH, tako i Republike Srpske. Pa, sada, radite kako vam volja i kako vam pamet nalaže. Dosadašnji rezultati su vam jako "opipljivi". Razočarali biste me ako ne biste nastavili istom žestinom da iscrtavate linije i dajete izjave kao što ih ti pišeš na ovom forumu. 
|
|
|
|
|
|
modricanin
|
 |
« Odgovor #17 poslato: 02. 08. 2009. 07:40 » |
Idi gore
|
Kad su nekakvi poceli preko brda i iz Milosevca , bacati granate na Modricu,
mi Modricani smo trcali u najblizi podrum i ni kraj nam pameti nisu bile te Regije,
jer se radilo o napadu na suverenu drzavu BiH i sa Istoka i Zapada, mogu ti reci
da je u mom podrumu bilo vise Srba nego ostalih i svijuh je bilo strah za djecu...
Rat je bio i proso, ko ga zeli u kuci mu bio, propali su planovi Velike Srbije ili Velike Hrvatske,
samo jos u tvojoj glavi ima mjesta za takve ideje, a ode vrijeme, sve zaostaje za normalnom civilizacijom..
|
|
|
|
|
Eleseus
Iskusni član

Van mreže
 Windows 7
Browser:
 Chrome 2.0.172.37
|
 |
« Odgovor #18 poslato: 02. 08. 2009. 10:35 » |
Idi gore
|
Kad su nekakvi poceli preko brda i iz Milosevca , bacati granate na Modricu,
mi Modricani smo trcali u najblizi podrum i ni kraj nam pameti nisu bile te Regije,
jer se radilo o napadu na suverenu drzavu BiH i sa Istoka i Zapada, mogu ti reci
da je u mom podrumu bilo vise Srba nego ostalih i svijuh je bilo strah za djecu...
Rat je bio i proso, ko ga zeli u kuci mu bio, propali su planovi Velike Srbije ili Velike Hrvatske,
samo jos u tvojoj glavi ima mjesta za takve ideje, a ode vrijeme, sve zaostaje za normalnom civilizacijom..
Da vas čovjek ne zna, skupo bi vas platio. Kada napišeš ovako nešto, čovjek bi se i mogao sažaliti, pa reći - vidi, bogte, pa ti divljaci izvršiše agresiju na jadnu, nezaštićenu BiH, pa povrh svega ti zločinci bombardovaše i svoje koji nađoše utočište i zaštitu kod dobrih Bošnjana. - Vidi, Musa, tu priču prosipaj negdje gdje ima takvih idiota da ti povjeruju.
Zašto, kako i zbog čega je počeo prethodni rat - o tome sa vama nema smisla diskutovati, nego jedino vas prozivati kako ste ispali dijabole na kraju rata, pa u današnjici, konstantno već 13 godina, prosipate sopstvene frustracije i umišljene budalaštine, tražeći neki revanšizam i teritoriju za koju ste potpisali da vam više ne pripada. - Meni to ne smeta, jer me se stvarno ne dotiče, kao niti jednog državljanin BiH/RS. Slobodno vi tako trućajte - samo naprijed. U tome vidim samo dobar prostor za zezanciju i, vjeruj mi, to ne propuštam. - Tvoji stavovi i stavovi drugih dobrih Bošnjana prosuti na ovom forumu, su toliko daleko od realnosti, a tako uvjerljivi, da su nepresušan izvor dobrog smijeha - tako da nemam srca, a da ih ne iskoristim za smijeh.  Živ ti nama bio, i, naravno, napredan ostao. 
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 02. 08. 2009. 11:55 Eleseus »
|
|
|
|
|
|
modricanin
|
 |
« Odgovor #19 poslato: 02. 08. 2009. 01:52 » |
Idi gore
|
Niko ne trazi od tebe da nekoga sazaljevas, a i sto bi, jer tvoj genetski kod je takav, da je to za tebe normalno, izlijeciti se ne moze ... 
|
|
|
|
|
Eleseus
Iskusni član

Van mreže
 Windows 7
Browser:
 Chrome 2.0.172.37
|
 |
« Odgovor #20 poslato: 02. 08. 2009. 09:31 » |
Idi gore
|
|
|
|
|
|
|
modricanin
|
 |
« Odgovor #21 poslato: 03. 08. 2009. 08:38 » |
Idi gore
|
Ma kakve regije ,to Dodik zeli, nista od toga Opstine su dovoljne...
|
|
|
|
|
семберац
Redovni član
Van mreže
 Windows XP
Browser:
 Firefox 3.0.1
|
 |
« Odgovor #22 poslato: 05. 08. 2009. 02:07 » |
Idi gore
|
Само нек цртају регије, свашта на памет падне човјеку у доколици. Можда се то једног дана изложи у галерији као примјер апстрактне умјетности
|
|
|
|
|
|