Nezavisne novine - Diskusije
24. 05. 2012. 06:36 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Na današnji dan oslobođen je Vukovar!  (Pročitano 2144 puta)
Zalutalo_prase
Gost
« poslato: 18. 11. 2010. 06:02 »
Podeli temuIdi gore

{alt} {alt} {alt}

Na današnji dan, pre 19 godina, JNA i pripadnici srpske TO oslobodili su Vukovar posle 87 dana žestokih borbi...

Neka je večna slava i hvala svim našim poginulim vojnicima ali i srpskim civilima čiji je stradanje počelo i pre zvaničnog početka rata u ovom gradu!

Slava im!

Nino Brajovic razgovara 1991 sa "oslobodiocima" Vukovara

Nino Brajovic u "oslobodjenom" Vukovaru 1991

Interview_with_major_Veselin_ Sljivancanin_Vukovar_1991
Tommy Gavin
Urednik
Na mreži Na mreži

Windows 7 Windows 7
Browser:
Firefox 3.6.12 Firefox 3.6.12

« Odgovor #1 poslato: 18. 11. 2010. 06:59 »
Podeli temuIdi gore

na žalost sloboda nije potrajala. zbog viših ciljeva, čitaj love, nismo održali srpske teritorije u jugoslaviji. milošević i tajkuni su smatrali da je bolje opljačkati sve i na brzinu steći bogatstvo. ući će u istoriju kao najgori srpski predsjednik, uz vladara poput uroša nejakog i kraljeva aleksandara obrenovića i karađorđevića 2.

!
Zalutalo_prase
Gost
« Odgovor #2 poslato: 18. 11. 2010. 07:03 »
Podeli temuIdi gore

na žalost sloboda nije potrajala. zbog viših ciljeva, čitaj love, nismo održali srpske teritorije u jugoslaviji. milošević i tajkuni su smatrali da je bolje opljačkati sve i na brzinu steći bogatstvo. ući će u istoriju kao najgori srpski predsjednik, uz vladara poput uroša nejakog i kraljeva aleksandara obrenovića i karađorđevića 2.

Slažem se... ali moje misli su u ovom trenutku usmerene ka poginulim srpskim vojnicima čiju žrtvu ne smemo da zaboravimo, a ne ka trećerazrednim političarima bez vizije za budućnost...

Tim vojnicima je ova tema i posvećena... i naravno, već spomenutima civilima...
free2020
Stariji urednik
Na mreži Na mreži

Mac OS X 10.4 Mac OS X 10.4
Browser:
Firefox 3.6.10 Firefox 3.6.10

« Odgovor #3 poslato: 20. 11. 2010. 02:16 »
Podeli temuIdi gore

Slava im

”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло,
сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
nebitno
Super član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0

« Odgovor #4 poslato: 19. 02. 2011. 08:44 »
Podeli temuIdi gore

Na današnji dan, pre 19 godina, JNA i pripadnici srpske TO oslobodili su Vukovar posle 87 dana žestokih borbi...

Neka je večna slava i hvala svim našim poginulim vojnicima ali i srpskim civilima čiji je stradanje počelo i pre zvaničnog početka rata u ovom gradu!

Slava im!

drago mi je da se iznose ovako otvoreni stavovi. Oni nam pomazu da nemamo nikakvih nedoumicama o namjerama druge strane. Nazivati sravnjivanje tudjeg civilnog grada sa zemljom i likvidaciju ranjenika iz bolnice 'oslobadjanjem' ide uz bok izjavi da je 'Jasenovac ' bio ustvari oslobodjenje

Neka ovakvih teksotva, bas mi je drago
Sunny day
Glavni urednik
Na mreži Na mreži

Windows 7 Windows 7
Browser:
Firefox 3.6.13 Firefox 3.6.13

« Odgovor #5 poslato: 19. 02. 2011. 08:46 »
Podeli temuIdi gore

drago mi je da se iznose ovako otvoreni stavovi. Oni nam pomazu da nemamo nikakvih nedoumicama o namjerama druge strane. Nazivati sravnjivanje tudjeg civilnog grada sa zemljom i likvidaciju ranjenika iz bolnice 'oslobadjanjem' ide uz bok izjavi da je 'Jasenovac ' bio ustvari oslobodjenje

slaviti stvaranje hrvatske drzave i dan pobjede proterivanjem stotina hiljada srba jasno pokazuje nastavak onog na cemu su hrvati stali 1945...takodje
Zalutalo_prase
Gost
« Odgovor #6 poslato: 19. 02. 2011. 08:49 »
Podeli temuIdi gore

Kako izgleda bilo koji grad u kome su se tri meseca vodile borbe? Kako je izgledao Grozni, kako izgleda Faludža? A da ne pričamo sada o tome kako su izgledala srpska mesta u Krajini posle "Oluje" kada su nakon borbi "hrvatski heroji" uništavali srpsku imovinu. Nego da ne idemo u off-topic...

Ako imaš šta napisati o poginulima u Vukovaru, bez obzira sa koje strane, izvoli... ovo je jedna memorijalna tema... U suprotnom...
nebitno
Super član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0

« Odgovor #7 poslato: 19. 02. 2011. 08:57 »
Podeli temuIdi gore

This message has been deleted by Залутало_прасе as spam!
nebitno's post count has been reduced by 1.

Global Moderator Comment Sasvim pristojno ti je objašnjena svrha ove teme, pa se ti malo potrudi ako želiš da diskutuješ u istoj...Da budem do kraja jasan, sve off-topic poruke na ovoj temi ću sa velikim zadovoljstvom ukloniti.
« Poslednja izmena: 19. 02. 2011. 09:00 Залутало_прасе »
Dart Vader
Gost
« Odgovor #8 poslato: 19. 02. 2011. 09:01 »
Podeli temuIdi gore

Neka im je vecna slava i hvala.
MaxFlu
Zaslužni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0

« Odgovor #9 poslato: 28. 04. 2011. 08:29 »
Podeli temuIdi gore

A onda zbrono kmeče zbog Oluje..  Roll Eyes

c,c,c...
Залутало_прасе
Veteran foruma
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:
Chrome 15.0.874.120 Chrome 15.0.874.120

« Odgovor #10 poslato: 18. 11. 2011. 06:59 »
Podeli temuIdi gore

Neka je laka crna zemlja stradalima u Vukovaru i okolini...

{alt}

{alt}
Zeljo_furesta
Elitni član
Van mreže Van mreže

Linux Linux
Browser:
Firefox 2.0.0.14 Firefox 2.0.0.14

« Odgovor #11 poslato: 18. 11. 2011. 11:54 »
Podeli temuIdi gore

Citat
Nazivati sravnjivanje tudjeg civilnog grada sa zemljom i likvidaciju ranjenika iz bolnice 'oslobadjanjem' ide uz bok izjavi da je 'Jasenovac ' bio ustvari oslobodjenje

i sada se cudis Nebitni sto te prati epitet U  Udri pa jesi li ti blesav ili se pravis blesav ili stvarno toliko mrzis da ne
mozes neke stvari razluciti od silne mrznje prema Srbima.
U Jasenovcu su ubijani ljudi zamo zato sto su bili druge vjere, nisu nosili uniforma i nisu nosili oruzje te pucali po
legitimnoj priznatoj Vojsci. To su samo neke cinjenice a mogli bi jos toga nabrojati ali mislim da je i ovo suvisno
jer neko ko mrzi toliko duboko tesko da ce mu i ovo uci u glavu  Sad znam
Mozes li mozda i Jadovno ili Pribilovce ili jos bolje pokolju u Glini ..............usporediti i staviti znak jednakosti Nebitn.
Ti stvarno polako ali sigurno prelazis i Suljagu-Mujagu u glupim izjavama da mi se  Bljak Bljak
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 21. 05. 2012. 01:14