Nezavisne novine - Diskusije
24. 05. 2012. 06:40 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Krediti koji podkopavaju stabilizaciju na Balkan...?  (Pročitano 1357 puta)
S.Sindjelich 2
Član foruma

Van mreže Van mreže

Windows 98 Windows 98
Browser:
MS Internet Explorer 6.0 MS Internet Explorer 6.0

« poslato: 10. 08. 2009. 04:06 »
Podeli temuIdi gore

Kad se 1918 prvi svetsiki rat zavrsio niko nije trazio ratnu penziju nego su na njivu ralicom i motikom sa zasukanim rukavima sijali useve, snjim su i zumu docekivali a danas(kako u Srbiju tako i druge republike bivse Juge)cekaju da zimu docekivaju sa bogatom placom a ne pitaju odakle ce ta plata doci.

Gospodin je dobro naveo o zloupotrbu uzamljenog kredita, ali se nije setio da im kredit odobrava bas onaj koji je srusio Jugoslaviju, na taj nacin Zapad postaje kako bogatiji tako i mocniji na tom delu Balkana, Koji koriste taj kredit uvak ce biti na njihovu stranu, jer, (kako nas narod kaze)ruka ruku mije...narod ce sve to pozlatiti...nema vise,uzdaj se use i u svoje...!
« Poslednja izmena: 11. 08. 2009. 02:47 S.Sindjelich 2 »
Savrsenstvo Triangela
Gost
« Odgovor #1 poslato: 10. 08. 2009. 06:40 »
Podeli temuIdi gore

E moj prijatelju kasno je za novog Antu Markovica,nema gotovo je!
Govori,Nacija,Hegemonija,Istorija Ugrozenosti,Oruzana Sila,Marketinska reklama "Vozd je Stigao"!
E to  ti je odgovor kratak i jasn sto sad grcas i lagno umires pod plastom pritiska kredita i visokih renti trulog kapitalizma u odori cistog profita bez milosti!
U sto danas vjerujes prijatelju?Huh?
 Sigurno ne u isto u sto si vjerovao davne daleke i lijepe 1987 godine!!!!
Boro Corba napisa jednom stih "kako je lepo biti glup"u pesmi koju je ispisao u JNA U Doboju davne cini mi se 1984 godine ako se sjecas prijatelju dragi te godine ,godine ,Olimpijade i mladalackih snova o bezbriznoj buducnosti u tada nam zajednickoj domovini!
Nisu oni(zapad) toliko pametni koliko stih pesme Bore Corbe govori o istinitosti verovanja u sopstvenu velicinu i nedodirivost u gordosti istorije ugrozenosti vozda koji je stigao.

S.Sindjelich 2
Član foruma

Van mreže Van mreže

Windows 98 Windows 98
Browser:
MS Internet Explorer 6.0 MS Internet Explorer 6.0

« Odgovor #2 poslato: 10. 08. 2009. 09:12 »
Podeli temuIdi gore

E moj prijatelju kasno je za novog Antu Markovica,nema gotovo je!
Govori,Nacija,Hegemonija,Istorija Ugrozenosti,Oruzana Sila,Marketinska reklama "Vozd je Stigao"!
E to  ti je odgovor kratak i jasn sto sad grcas i lagno umires pod plastom pritiska kredita i visokih renti trulog kapitalizma u odori cistog profita bez milosti!
U sto danas vjerujes prijatelju?Huh?
 Sigurno ne u isto u sto si vjerovao davne daleke i lijepe 1987 godine!!!!
Boro Corba napisa jednom stih "kako je lepo biti glup"u pesmi koju je ispisao u JNA U Doboju davne cini mi se 1984 godine ako se sjecas prijatelju dragi te godine ,godine ,Olimpijade i mladalackih snova o bezbriznoj buducnosti u tada nam zajednickoj domovini!
Nisu oni(zapad) toliko pametni koliko stih pesme Bore Corbe govori o istinitosti verovanja u sopstvenu velicinu i nedodirivost u gordosti istorije ugrozenosti vozda koji je stigao.

...ako se narod ne probudi od nesvesnicu J.B.ToTo i danasnji lopovluk velikih sila:Balkan ce pretvore u Haiti, a usta ja verijem,nedaj boze da vam se dogodi...nego mozes li malo jasnije osvetliti Tvoj postojeci komentar?
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 19. 05. 2012. 03:37