Nezavisne novine - Diskusije
24. 05. 2012. 06:58 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Mesić: Da je Tuđman živ, bio bi u Haagu jer Milošević nije sam dijelio BiH  (Pročitano 600 puta)
Heli
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Windows Vista Windows Vista
Browser:
MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0

« poslato: 29. 11. 2010. 02:03 »
Podeli temuIdi gore

TitleBox
Mesić: Da je Tuđman živ, bio bi u Haagu jer Milošević nije sam dijelio BiH

{alt}

"Da je Tuđman ostao živ, svakako da bi trebalo da završi u Haagu. Nije mogao Milošević sam sa sobom podijeliti Bosnu i Hercegovinu. Tuđman je bio impresioniran Slobodanom Miloševićem i njegovim uspjesima u osvajanju prostora", rekao je bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić u razgovoru za srpski Press,a prenosi Index.

Zanimljivo je i način na koji je Mesić ocijenio svog nasljednika na mjestu predsjednika Hrvatske Ivu Josipovića posebno nakon posjete srpskog kolege Borisa Tadića.

"Ovo je samo nastavak procesa. Na ovom prostoru mnogi misle da je historija počela od njih. I Tadić i Josipović vjerovatno to misle. Ali pohvaljujem Tadićevu posjetu Vukovaru. Kao predsjednik, nisam posjetio Paulin Dvor, ali sam učinio sve da se uhvate krivci za Paulin Dvor", rekao je Mesić podsjetivši kako se jasno izvinio svima kojima je nanijeto zlo zloupotrebom hrvatskog imena.

"Našao sam se na čelu države čiji su pripadnici učinili strašne zločine u ustaškim uniformama. I ja sam se za te zločine izvinio", pojasnio je Mesić koji je još jednom morao objašnjavati svoj govor iz Australije kada je rekao da je Hrvatska pobijedila 1941. i 1945. godine. Naime, naglasio je kako se HDZ tada značajno finansirao od emigracije.

"Kao antifašist na tom skupu, gdje je pretežno bila ustaška emigracija, uspio sam pronaći način da im kažem da je Hrvatska pobijedila 1945. godine, a da ih ne naljutim", objasnio je Mesić koji je na opasku novinara da je "prodao ideologiju zbog novca" rekao da je samo pokušao objasniti da HDZ nije stranka kontinuiteta sa NDH.

Mesić kaže kako je bio šokiran kada je u srpskim medijima pročitao da ga je maćeha Srpkinja kao malog krstila u pravoslavnoj crkvi.

"Meni su majka i otac bili katolici i krstili su me u katoličkoj crkvi, a mogu da vam reći, ni to nije bilo mojom voljom", rekao je Mesić.

http://www.nezavisne.com/forum/index.php?action=post;board=2.0

(24sata.info
bez_respekta
Veteran foruma
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:
Chrome 7.0.503.0 Chrome 7.0.503.0

« Odgovor #1 poslato: 29. 11. 2010. 02:19 »
Podeli temuIdi gore

Како подијелити нулу? И што би неко био у затвору због дијељења фекалне нуле? Због тог се не иде у затвор....

А Милошевић је умро као невин човјек послије 5-6 година мучења и немоћи фашистичког суда у хагу да било шта докаже Милошевићу....а Туђман би већ могао бити осуђен (као и што је требало бити) због отпочињања рата , по сопственом признању (као и ајатолах Алија уосталом)...тако да дијељење фекалне творевине само иде у ријетко позитивне ствари у каријерама ове двојице....

Нестанак НАТО-Бу-Ху је неминовност која ће обрадовати све нормалне људе на овој планети  Mudri starac

{alt}

Henry Kissinger:"Until it was created in 1992, Bosnia had never been an independent state. "
Tommy Gavin
Urednik
Na mreži Na mreži

Windows 7 Windows 7
Browser:
Firefox 3.6.12 Firefox 3.6.12

« Odgovor #2 poslato: 29. 11. 2010. 02:47 »
Podeli temuIdi gore

ne treba se uzbuđivati zbog toga što se neki forumaši pale na izjave "uglednog" precjednika mesića, kao i na "multietnićku" reketašku sdp. to su njima životni uzori....

!
julija
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:
MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0

« Odgovor #3 poslato: 29. 11. 2010. 10:25 »
Podeli temuIdi gore

Pavelić je umro na slobodi, što ne bi i Tuđman.
Ažurni su bili samo kada je Srbe trebalo optužiti, hvatati i ubijati.
Heli
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Browser:

« Odgovor #4 poslato: 30. 11. 2010. 12:27 »
Podeli temuIdi gore

Ne znam zato tolika zavjera protiv Srba.Zasto ih hvataju po Juznoj Americi, Spaniji.Zasto tamo bjeze, od koga se kriju itd.Ako nisi pocinio zlocine, sjedi kod kuce i ne brini ako si kriv, trazi utociste. Mozda je najbolje bilo pobjeci u Kanadu.Tamo si siguran za sva vremena.Ne znam kako se toga nisu dojeti?

kafa  kafa
Tommy Gavin
Urednik
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #5 poslato: 30. 11. 2010. 10:11 »
Podeli temuIdi gore

mali, ja bi dvije pive, ajde skokni do prodavnice...

!
Heli
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Browser:

« Odgovor #6 poslato: 01. 12. 2010. 01:28 »
Podeli temuIdi gore

Ja nikad nisam bio niciji slugan.Za dobre prijatelje, mogiu uraditi sve a za takve kao ti, nista izuzev prezentiranja vaspitno-obrazovnih sadrzaja.Ti sam zakljuci zasto?
 kafa  kafa
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 19. 05. 2012. 06:05