Nezavisne novine - Diskusije
24. 05. 2012. 07:00 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1] 2   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Što sam ja, forumaš Hrnjica?  (Pročitano 1849 puta)
Zalutalo_prase
Gost
« poslato: 01. 12. 2010. 11:58 »
Podeli temuIdi gore

A kad neću?Nije valjda da je i za tebe konstruktivnost klimanje glavom.Mađionočarske trikove koristim kad želim da isprovociram sugovornika i skoro svaki put mi uspije.Kako da se odreknem te tako uspješne metode,obično u takvom stanju ljudi nesvjesno iznesu svoje pravo mišljenje kao npr.tvoj kolega Radoslav,a to je po meni opet jedina zdrava osnova da sa nekim možeš voditi diskusiju na paritetnoj osnovi.
A možeš li malo koncizniji biti u formulaciji sviju vas i podršci,sa pojedinima na ovom forumu ne želim da djelim ni galaksiju.
Gradaciju na ovoj osnovi ne bih objašnjavao javno.

Nismo se najbolje razumeli. Grin Ti si spominjao "mađioničarske trikove" kada su ti neki postovi uklanjani sa foruma. Eto, zato sam ja spomenuo da toga neće biti ako si konstruktivan. Smiley

A ja sam mišljenja da bi Bosnu i Hercegovinu daleko lakše bilo podjeliti da srpske teritorijalne aspiracije nisu preglomazne.Ovako njihov izbor svaki put postaju političari koji im u kračem vremenskom roku obečavaju osamostaljenje,a što po ko zna koji put uvjerava Bošnjake
da su trebljeni zbog teritorije.I krug je ponovo zatvoren,ja opet moram čitati kliše o unitarizaciji a da ni za jedno ni za drugo nema realne alternative.Zbog toga drugovi čuvajte dejton ko zjenicu oka svoga,i otklonite diskriminatorske uredbe i zakone na entitetskom nivou ako ste i za to sposobni.
jebote Prase pa ti pravo stimulativno djeluješ na mene.Viđu ovo gore, skroz na skroz korektno,đe ta podrška?

Pa to što te podržavam da pišeš na forumu, ne znači da se u svemu moram slagati s tobom. Wink
Dart Vader
Gost
« Odgovor #1 poslato: 01. 12. 2010. 12:05 »
Podeli temuIdi gore

Doobro..
hrnjica
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Windows Vista Windows Vista
Browser:
MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0

« Odgovor #2 poslato: 01. 12. 2010. 12:21 »
Podeli temuIdi gore

Nismo se najbolje razumeli. Grin Ti si spominjao "mađioničarske trikove" kada su ti neki postovi uklanjani sa foruma. Eto, zato sam ja spomenuo da toga neće biti ako si konstruktivan. Smiley

Pa to što te podržavam da pišeš na forumu, ne znači da se u svemu moram slagati s tobom. Wink

ma ti si bio solidaran sa svojim kolegama moderatorima,ispravnija formulacija.Hebi ga vazda je bilo da dva loša ubiše Miloša,a bio sam ubjeđen da je tvoj kolega to radio.Znači da nisu svi imitatori Hudinija,za koje sam mislio.
Imaš li ih u arhivi,baš me interesuje da li sam evoluirao u prethodnom razdoblju?

Baš mi je drago što si decidan u tvojoj podršci da ne bi bilo pogršnih tumačenja,vremena su konfuzna......

budala i krivih drva nikada ne može nestati
Zalutalo_prase
Gost
« Odgovor #3 poslato: 01. 12. 2010. 12:25 »
Podeli temuIdi gore

ma ti si bio solidaran sa svojim kolegama moderatorima,ispravnija formulacija.Hebi ga vazda je bilo da dva loša ubiše Miloša,a bio sam ubjeđen da je tvoj kolega to radio.Znači da nisu svi imitatori Hudinija,za koje sam mislio.
Imaš li ih u arhivi,baš me interesuje da li sam evoluirao u prethodnom razdoblju?

Baš mi je drago što si decidan u tvojoj podršci da ne bi bilo pogršnih tumačenja,vremena su konfuzna......

O Hrnjice... mi se danas baš nešto ne razumemo... izgleda još nisi popio jutarnju kafu...

Vrlo retko brišem poruke forumaša, a i ako to radim obično ih proglasim spamom... da li sam to uradio i sa nekom tvojom porukom, moguće da jesam ali ko bi to sada istraživao...
hrnjica
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Browser:

« Odgovor #4 poslato: 01. 12. 2010. 12:41 »
Podeli temuIdi gore

O Hrnjice... mi se danas baš nešto ne razumemo... izgleda još nisi popio jutarnju kafu...

Vrlo retko brišem poruke forumaša, a i ako to radim obično ih proglasim spamom... da li sam to uradio i sa nekom tvojom porukom, moguće da jesam ali ko bi to sada istraživao...

Ma jesam vala i dvi,ma ne treba ništa istraživati al mi ponekad dođe muka kad se sjetim kolko sam vremena ponekad potrošio da nešto istipkam a pojedini moderatori to samo tako skinu iz ličnih frustracija,bez upozorenja,bez objašnjenja, čisto iz subjektivnih razloga.
Nemoj praviti takve eskapade i Hrnjke će piskarati kad ima vremena.
A sad što bi reko Heli  kafa

Zalutalo_prase
Gost
« Odgovor #5 poslato: 01. 12. 2010. 12:49 »
Podeli temuIdi gore

Ma jesam vala i dvi,ma ne treba ništa istraživati al mi ponekad dođe muka kad se sjetim kolko sam vremena ponekad potrošio da nešto istipkam a pojedini moderatori to samo tako skinu iz ličnih frustracija,bez upozorenja,bez objašnjenja, čisto iz subjektivnih razloga.

Šta je bilo bilo je! Ko radi taj i greši. Nadam se da se bar sa ovim slažeš.

kafa
Dart Vader
Gost
« Odgovor #6 poslato: 01. 12. 2010. 01:40 »
Podeli temuIdi gore

This message has been deleted by Senahid as spam!
Dart Vader's post count has been reduced by 1.
« Poslednja izmena: 27. 01. 2011. 05:30 Senahid »
radoslav
Gost
« Odgovor #7 poslato: 01. 12. 2010. 01:49 »
Podeli temuIdi gore

Ne laži, @Hrnjice moj...
Ako ti je neka poruka obrisana, obrisano ih je jako malo imajući u vidu sve tvoje laži i bezobrazluci kojima si nastupao na ovom forumu.

I plaho prestani da kukaš, jaučeš, zapomažeš i da se stalono nešto žališ.

Ako ti je teško tipkati, nitko te ne tjera da tipkaš.

Slobodno moš poslat svoje "narodne umotvorine" i uvrede koje nitko na forumu ne razime, pa ponekad čak ni ti, svojim nadnaravnim psihokinetičkim mislima. Siguran sam da će se pojaviti negdje, jer tebe ima svuda.
Tako ćeš si uštedeti tvoje dragoceno vrijeme na tipkanju.

Cjenim da ćeš onda imat više vremena za belu, jelde?
Dart Vader
Gost
« Odgovor #8 poslato: 01. 12. 2010. 01:54 »
Podeli temuIdi gore

This message has been deleted by Senahid as spam!
Dart Vader's post count has been reduced by 1.
« Poslednja izmena: 27. 01. 2011. 05:30 Senahid »
hrnjica
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Browser:

« Odgovor #9 poslato: 01. 12. 2010. 02:22 »
Podeli temuIdi gore

Slobodno moš poslat svoje "narodne umotvorine" i uvrede koje nitko na forumu ne razime, pa ponekad čak ni ti, svojim nadnaravnim psihokinetičkim mislima. Siguran sam da će se pojaviti negdje, jer tebe ima svuda.
Tako ćeš si uštedeti tvoje dragoceno vrijeme na tipkanju.

Ma ja sam već tu,kraj tebe.Nije potrebno da se pojavljujem,ja sam tvoja savjest ili bolje rečeno onaj njen realni djeličak.

Citat
Ne laži, @Hrnjice moj...
Ako ti je neka poruka obrisana, obrisano ih je jako malo imajući u vidu sve tvoje laži i bezobrazluci kojima si nastupao na ovom forumu.

Čisto informativno ja sam član i drugih foruma,ciklično,zavisno od stepena interesantnosti trošim na pojedinim manje ili više vremena.To što se ti osječaš prozvanim samo dokazuje da nisi nevinašce kojim se želiš prikazati.I na drugim forumima se je mogla desiti Hudini akcija al ti vjerovatno na takvo nešto nisi ni pomislio.
Ostalo neću komentarisati ja sam poodavno izašao iz puberteta.

Zalutalo_prase
Gost
« Odgovor #10 poslato: 01. 12. 2010. 02:25 »
Podeli temuIdi gore

Za sve, da se malo spuste tenzije...

{alt}
Paša
Elitni član
Na mreži Na mreži

Windows 7 Windows 7
Browser:
Firefox 3.6.12 Firefox 3.6.12

« Odgovor #11 poslato: 01. 12. 2010. 02:27 »
Podeli temuIdi gore

Za sve, da se malo spuste tenzije...

<Quoted Image Removed>

Ova je sa Carsije tita mi!! Grin Grin   Nego kad je ta kfa? Wink
radoslav
Gost
« Odgovor #12 poslato: 01. 12. 2010. 02:58 »
Podeli temuIdi gore

Ma ja sam već tu,kraj tebe.Nije potrebno da se pojavljujem,ja sam tvoja savjest ili bolje rečeno onaj njen realni djeličak.

Ostalo neću komentarisati ja sam poodavno izašao iz puberteta.

Jedino što ti moš biti meni @Hrnjice moj, jest dosadni čibuljak na mojoj stražnjici.
Još malo pa ću te dati iscjediti.

A ko dokazani pubertetlija i sam znaš kako to izgleda, jelde?

Ajde, idi kokni još pokoju, pa prestani širit laži oko sebe i kreni tipkati nešta suvislo i normalno.
Naravno, samo pod uslovom da ti to ne oduzima tvoje predragoceno vrijeme.
« Poslednja izmena: 01. 12. 2010. 03:17 Radoslav »
Zalutalo_prase
Gost
« Odgovor #13 poslato: 01. 12. 2010. 03:22 »
Podeli temuIdi gore

Ova je sa Carsije tita mi!! Grin Grin   Nego kad je ta kfa? Wink

Biće i prava... samo da još malo padnu tenzije...
Dart Vader
Gost
« Odgovor #14 poslato: 01. 12. 2010. 03:59 »
Podeli temuIdi gore

Biće i prava... samo da još malo padnu tenzije...

Kad Republika Srpska postane u potpunosti nezavisna,mogao bih cak i ja da se odvezem sa par forumasa da popijem Red Bull i dupli Jack,pod uslovom da se u Federaciji toci alkohol.

Mada sumnjam oni su ukinuli cak i Pepu Prase.
Pepa Prase Kupovina
Stranice: [1] 2   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 22. 05. 2012. 12:57