Nezavisne novine - Diskusije
24. 05. 2012. 07:05 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1] 2 3   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Bosnjaci vode najvaznije resore  (Pročitano 5613 puta)
Sunny day
Glavni urednik
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.0.13 Firefox 3.0.13

« poslato: 27. 08. 2009. 12:00 »
Podeli temuIdi gore

http://www.nezavisne.com/dogadjaji/vijesti/45392/Bosnjaci-vode-najvaznije-resore.html

a u bosnjackim medijima konstantno dominiraju price kako su ugrozeni,kako su pokrani..a ova informacija sa najmjerodavnijeg mjesta u BiH pokazuje suprotno.

kako bosnjaci pricaju pricu o gradjanskoj drzavi ravnopravnih naroda a celo vreme se pozivaju na nacionalni kljuc u raspodeli svega,jos jedino nisu poceli deliti vodu i vazduh po nacionalnom kljucu a u sve drugo su ga provukli.
sabotaza
Punopravni član
*
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #1 poslato: 27. 08. 2009. 04:35 »
Podeli temuIdi gore

http://www.nezavisne.com/dogadjaji/vijesti/45392/Bosnjaci-vode-najvaznije-resore.html

a u bosnjackim medijima konstantno dominiraju price kako su ugrozeni,kako su pokrani..a ova informacija sa najmjerodavnijeg mjesta u BiH pokazuje suprotno.

kako bosnjaci pricaju pricu o gradjanskoj drzavi ravnopravnih naroda a celo vreme se pozivaju na nacionalni kljuc u raspodeli svega,jos jedino nisu poceli deliti vodu i vazduh po nacionalnom kljucu a u sve drugo su ga provukli.

Jeli tebi uopstre jasno kako funkcionise raspodjela kljucnih mjesta??
Lupas gluposti izgleda iz dosade,tek onako da ti se karma popravi kofol....
Jel se usudjujes mozda neku kritiku na racun Srba i rs napisati? Naravno da ne,u ovim teskim vremenima tranzicije prema odcjepljenju treba sve homogenizirati i nikakva pitanja i sumnje postavljati.
Nemisli svojom glavom,jer te tad bas moze zaboljeti....
Sunny day
Glavni urednik
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #2 poslato: 27. 08. 2009. 05:16 »
Podeli temuIdi gore

Jeli tebi uopstre jasno kako funkcionise raspodjela kljucnih mjesta??
Lupas gluposti izgleda iz dosade,tek onako da ti se karma popravi kofol....
Jel se usudjujes mozda neku kritiku na racun Srba i rs napisati? Naravno da ne,u ovim teskim vremenima tranzicije prema odcjepljenju treba sve homogenizirati i nikakva pitanja i sumnje postavljati.
Nemisli svojom glavom,jer te tad bas moze zaboljeti....

hoces kritiku Srba i RS ,evo je;

Srbi kako vas nije stid kada ste dopustili da Bosnjaci uzmu najvaznija mjesta u drzavi te da ih uzmu u tome procentu,stvarno ste nesposobni za bilo sta!!!!

evo kritike,sada nemoj tvrditi da ne kritikujem RS i Srbe.
sabotaza
Punopravni član
*
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #3 poslato: 27. 08. 2009. 05:33 »
Podeli temuIdi gore

Ma tako je legendo....
Zmaj si!
Al cekaj malo;o kojoj drzavi ono govoris?
Sunny day
Glavni urednik
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #4 poslato: 27. 08. 2009. 05:36 »
Podeli temuIdi gore

Ma tako je legendo....
Zmaj si!
Al cekaj malo;o kojoj drzavi ono govoris?

filipini  Cool
sabotaza
Punopravni član
*
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #5 poslato: 27. 08. 2009. 05:44 »
Podeli temuIdi gore

hehhe

zatvaras oci od stvarnosti,pa i necudi kako nista nevidis.
Pregledas clanak u novinama,procitas sto ti se svidi,uklopis to nekako u svoj mentalni sklo,i na osnovu svojih trenutni osjecanja nadahnutosti otvoris nabrzinu temu na forumu i divis se sam sebi....
Zaista impresivno.
S.Sindjelich 2
Član foruma

Van mreže Van mreže

Windows 98 Windows 98
Browser:
MS Internet Explorer 6.0 MS Internet Explorer 6.0

« Odgovor #6 poslato: 27. 08. 2009. 10:09 »
Podeli temuIdi gore

Poruka koja se bazira na gore text, (osim legalne ispravke)u nikom slucaju nije protiv narodi koji zivi na teritoriju BiH.

Posle rasplet SRFJ, United Nations nisu ethnically ogranicili BiH, nit je u Daytonskom dogovoru igde stipulirano da vodeca mesta resorsa pripadju bosnjacim,Hravaima ili Srbima.

Toga radi,po svim pravilima, politicko-drzavna mestai u BiH, ne bi trebalo ethnicki deliti vec po pravdu Boga istinog...inace, u BiH ethnicki 'mir' nikad nece biti.
Pozdrav

modricanin
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0

« Odgovor #7 poslato: 28. 08. 2009. 06:32 »
Podeli temuIdi gore

A sposobnost, pa vidite da ovdje ima funcionera iz svih naroda sa osnovnom skolom, jedni imaju cak
i retardiranoga na visokoj funkciji, i oni treba da nas vode u blagostanje i to po pravdi Boga istinitog...
Nije ni cudo sto smo na dnu, niko ne da da mu ko dira njegovu propalicu Grin Grin Grin, nacionalnog balansa radi,
pa nek sve propadne...
Sunny day
Glavni urednik
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #8 poslato: 28. 08. 2009. 06:36 »
Podeli temuIdi gore

hehhe

zatvaras oci od stvarnosti,pa i necudi kako nista nevidis.
Pregledas clanak u novinama,procitas sto ti se svidi,uklopis to nekako u svoj mentalni sklo,i na osnovu svojih trenutni osjecanja nadahnutosti otvoris nabrzinu temu na forumu i divis se sam sebi....
Zaista impresivno.

naprotiv,ja gledam i vidim za razliku od vas bosnjaka,vi vidite samo do granice federacije,vidite i cujete samo ono sto vam plasira tihic i silajdzic,postoji i druga strana novcanice ali ova dvojica su vas ubedili da ne postoji te da je jedina istina ona istina koju njih dvojica plasiraju.
sabotaza
Punopravni član
*
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #9 poslato: 28. 08. 2009. 06:57 »
Podeli temuIdi gore

naprotiv,ja gledam i vidim za razliku od vas bosnjaka,vi vidite samo do granice federacije,vidite i cujete samo ono sto vam plasira tihic i silajdzic,postoji i druga strana novcanice ali ova dvojica su vas ubedili da ne postoji te da je jedina istina ona istina koju njih dvojica plasiraju.

Na pocetku gornjeg texta  vjerovatno ti je prijao jutarnji zrak,pa si usljed toga dozivjeo trenutni udar inteligencije.
Na tvoju zalost,te milieskunde nisi uspjeo do kraja realizovati kao pojavu il neki visi znak,pa ga jos vise ubrlja jado jadni...
Ako si ti podlegao narodnoj homogenizaciji,i zelis i dalje da se tvoj individualni stav iskljucivo naslanja na dnevnu politiku tvog okruzenja,onda to nije moj problem.Kontare?
Sama cinjenica da se u tvojim postovima uvijek istice MI,VI,ONI govori dovoljno o tvom profilu.Na osnovu koje cinjenice sebi dajes za pravo govoriti,il pisati ispred naroda kojem pripadas?
Barem se prisjeti nekih odredbi bontonskog ponasanja,pa sugovornika po tim principima uvjek respektuj kao ljudski faktor.
Na forumu sam iskljucivo kad imam dosadu i visak vremena,a ne da se skim prepucavam il jos bolje da nekog ucim ljepom ponasanju.Mozemo oko svega diskutovati i razgovarati,al u medjusobnom repektu.
To su ti  trebali mama i tata davno  prije jos objasniti!
lutrija
Zaslužni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.0.6 Firefox 3.0.6

« Odgovor #10 poslato: 28. 08. 2009. 07:51 »
Podeli temuIdi gore

Mislim da bi neko treba objaviti imena i prezimana svih funkcionirea u BIh pa da se vidi ko laze i kleveće. 
sabotaza
Punopravni član
*
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #11 poslato: 28. 08. 2009. 08:05 »
Podeli temuIdi gore

Po meni je tragedija da mi diskutujemo kako se koji rukovodioc il direktor zove imenom i prezimenom,a da se pritom niko neupita;hej daj da vidimo rezultate u tvom mandatu?
Biraju se podobni,a ne pametni i profesionalni.
Al bitno je da je "moj",nema veze sto je  i kriminalan,al je "moj".....eh,boze dragi
1978
Iskusni član
**
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 2.0.0.11 Firefox 2.0.0.11

« Odgovor #12 poslato: 28. 08. 2009. 08:16 »
Podeli temuIdi gore

Po meni je tragedija da mi diskutujemo kako se koji rukovodioc il direktor zove imenom i prezimenom,a da se pritom niko neupita;hej daj da vidimo rezultate u tvom mandatu?
Biraju se podobni,a ne pametni i profesionalni.
Al bitno je da je "moj",nema veze sto je  i kriminalan,al je "moj".....eh,boze dragi

Nije to baš tako naivno. Savjet Ministara je prije 4-5 mjeseci usvojio informaciju o zastupljenosti konstitutivnih naroda u organima vlasti. Iz te informacije je jasno vidljivo da su Srbi zakinuti, Bošnjaci malo manje a da su Hrvati u uslovno rečeno u povlaštenom položaju priliko izbora na čelne pozicije. Nije to ništa ozbiljno ili pretjerano, radi se o malim procentima.

Par mjeseci nakon te informacije, nakon uredno sprovedenih konkursnih procedura, Bošnjaci dižu svoj glas i tvrde da su upravo oni najviše zakinuti. Dobar dio javnosti čak i pruguta tu njihovu bezočnu laž i dolazimo u potpuno nepotrebnu konstruisanu konfliktnu situaciju. Jedini cilj takve akcije i te situacije jeste stvaranje konfuzije i krize sa ciljem da se strani tutori dodatno zadrže u našoj zemlji i da se obezbjedi daljnji nastavak stranog intervencionizma u BiH. Bošnjaci stvaraju krizu i nadaju se nekom novom Dejtonu.

Sa ovakvom politikom udaljavamo se od međusobnog povjerenja i uvažavanja, udaljavamo se od kompromisa i dogovora, udaljavamo se od evropskih integracija, udaljavamo se od jedinog zajedničkog cilja/interesa koji nas drži u jednoj državi.

Sunny day
Glavni urednik
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #13 poslato: 28. 08. 2009. 09:26 »
Podeli temuIdi gore

Na pocetku gornjeg texta  vjerovatno ti je prijao jutarnji zrak,pa si usljed toga dozivjeo trenutni udar inteligencije.
Na tvoju zalost,te milieskunde nisi uspjeo do kraja realizovati kao pojavu il neki visi znak,pa ga jos vise ubrlja jado jadni...
Ako si ti podlegao narodnoj homogenizaciji,i zelis i dalje da se tvoj individualni stav iskljucivo naslanja na dnevnu politiku tvog okruzenja,onda to nije moj problem.Kontare?
Sama cinjenica da se u tvojim postovima uvijek istice MI,VI,ONI govori dovoljno o tvom profilu.Na osnovu koje cinjenice sebi dajes za pravo govoriti,il pisati ispred naroda kojem pripadas?
Barem se prisjeti nekih odredbi bontonskog ponasanja,pa sugovornika po tim principima uvjek respektuj kao ljudski faktor.
Na forumu sam iskljucivo kad imam dosadu i visak vremena,a ne da se skim prepucavam il jos bolje da nekog ucim ljepom ponasanju.Mozemo oko svega diskutovati i razgovarati,al u medjusobnom repektu.
To su ti  trebali mama i tata davno  prije jos objasniti!

naravno,od 1991 .kada ste pljunuli na yugoslaviju posto ste hteli svoju exkluzivnu drzavu gde bi bili dominatni postojite za srpski narod samo kao ONI,a zasto ovo kazem ispred srpskog naroda,kazem zato sto sam licno ovu drzavu stvarao od trebinja do bihaca(mislim na RS),znam kako srpski narod razmislja ,cak mogu reci da razmislja mnogo radikalnije nego ja,vi nema sta da trazite sa nama ili od nas,imate svoj geto,radite u njemu sta god zelite a RS je exkluzivitet srpskog naroda ,pustite prazne price sto stoje u ustavu i konstitutivnosti naroda,toalet papir svasta trpi , isto tako federacija je exkluzivitet bosnjaka i mi srbi ne ulazimo u to.

ovo smo mi srbi -------------------------------------------ovo ste vi bosnjaci

znaci samo preko ove crte koja nas deli mozemo razgovarati u medjusobnom respektu sve ostalo je iluzija jer u jednoj kuci ne mogu postojati dva ognjista a u bosni imamo cak tri,zato i puca po savovima.
sabotaza
Punopravni član
*
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #14 poslato: 28. 08. 2009. 09:48 »
Podeli temuIdi gore

naravno,od 1991 .kada ste pljunuli na yugoslaviju posto ste hteli svoju exkluzivnu drzavu gde bi bili dominatni postojite za srpski narod samo kao ONI,a zasto ovo kazem ispred srpskog naroda,kazem zato sto sam licno ovu drzavu stvarao od trebinja do bihaca(mislim na RS),znam kako srpski narod razmislja ,cak mogu reci da razmislja mnogo radikalnije nego ja,vi nema sta da trazite sa nama ili od nas,imate svoj geto,radite u njemu sta god zelite a RS je exkluzivitet srpskog naroda ,pustite prazne price sto stoje u ustavu i konstitutivnosti naroda,toalet papir svasta trpi , isto tako federacija je exkluzivitet bosnjaka i mi srbi ne ulazimo u to.

ovo smo mi srbi -------------------------------------------ovo ste vi bosnjaci

znaci samo preko ove crte koja nas deli mozemo razgovarati u medjusobnom respektu sve ostalo je iluzija

jer u jednoj kuci ne mogu postojati dva ognjista a u bosni imamo cak tri,zato i puca po savovima.

Znas sta je meni u svemu tome pozetivno.
Sto me tvoj primitivluk,neobrazovanost i zatucanost,uopste ne remete ravnotezi  mog zivota.Takvih ima na sve strane i jos da ti kazem.Nepada mi napamet da stobom razgovaram na tom jadnom nivou kojeg ti imas.
Sva sreca pa negeneralisem,jer mi iskustvo u svakodnevnom komuniciranju govori da pukotine u slicnim glavama ne oslikavaju sliku kakvu ti zastupas.
Najveci uspjeh u tvom zivotu je bio izgleda ovajh jebeni rat,ti jos uvjek zivis u porodicnoj kuci roditelja il djeda,u svom zivotu vjerovatno nisi ni dvije cigle vlastitim radom postavio.A teritorija za koju si se navodno borio,je i moja isto kao i tvoja.
Kad vec tipkas takva sranja,skini to heklanje sa monitora mozda ti se vidik prosiri....
Stranice: [1] 2 3   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 15. 05. 2012. 12:38