Bio sam prisiljen iz više razloga, ali ne namjeravam više vjeruj mi.Tvoja očekivanja nisu odrednica za nečije pisanje, sorry Luka, ali ako nisi iznenađen nisi ni imao pozitivan stav u početku.Ušao sam u ovo prisiljen nenormalnim spamovanjem na matičnim forumima.Ukratko, ded meč bez kraja.Zdrav razum nekad tu ne daje efekta i to je sasvim normalno za pojedine teme koje su "meso" za frustrirane likove koji pišu isto na svim forumima.To je sve i druge pozadine nema.
Pa bogec te tvoj, eto mlatiš haman istu praznu slamu na svim forumima a meni je za vjerovati. Te ti si iznad svega, te ti si nedodirljiv, te ti si k'o fol cool. Bil' te grom opalio kad bi vodio iole smislenu normalnu komunikaciju sa ljudima koji te i ne vrijedjaju baš previše? Lijepo je biti Sarajlija ali ti ga baš pretjeruješ.
Nisam sklon linču kao što insinuiraš(jer me ne poznaješ da bi mi mogao prišiti tu etiketu).Isto tako nisam sklon ni pranju mozga koje određuje da je kriv samo onaj kome to kaže sudija.Vjerujem svojim očima, materijalima, razgovorima i iskustvu zadnjih 17 godina, i nisam sklon floskulama bez razloga.Ne želim radi političke korektnosti da prodajem obraz kao profesor Muhamed Filipović ili Sanja Vlaisavljević.
Naravno! Bilo koji Bošnjak koji imalo odstupa od Alijinog štanc kalupa po tebi je prodana duša prodana obraza. Imam dojam da sam sebe prilično ograničavaš.
Ako pročitaš bar dva teksta koja sam napisao vidjećeš da ne potpadam pod ono što ti se čini.Suviše sam star za takve greške.
Nisi, ako se mene pita.
Osim toga bezveze si citirao dio u kojem parodiram Karadžićeve muke, kao eto ja ga sudim po kratkom postupku.Ma , da prostiš, zaboli me za bivšeg sarajevskog neuropsihijatra, guslarskog mitomana, i warlorda ratne banana republike koji je, na stranu sva priča, toliko bizaran lik da bi i Pajtonovci o njemu serijal mogli da naprave.I sad ti meni prebacuješ da ga, jadnika, ja kao nešto sudim.Ne treba njemu ljudski sud ni moja riječ.
To vole oni što bljuju po komentarima na portalima, ja ne.
Niko ne valja osim Alije. Shvatili smo poruku.
Znamo i ja i ti da posjećenost foruma najviše ovisi o ovim"špageta" temama i smorovima koji na njima vise.Ne volim ih ni ja, ali jebi ga kolega, ne možeš ih ni ukidati ako se drastično ne krše pravila, pa zbog traju unedogled.Flejmanje ili ne, svako voli taj Džeri Springer fol, koliko god se to meni ili tebi gadilo kao moderatorima.
Glede drugih tema, naravno da ću pokušati, zbogradi moje notorne ljubavi ka forumima.Uostalom, zato je i pokrenut svaki dobar forum.
Hvala na kritici.
Moram te i pohvaliti: prvi post bez riječi "trol".