Nezavisne novine - Diskusije
24. 05. 2012. 07:31 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Odg: Tko garantira da  (Pročitano 947 puta)
hrnjica
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Windows Vista Windows Vista
Browser:
MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0

« poslato: 12. 12. 2010. 09:18 »
Podeli temuIdi gore

@Hrnjice, znam da ne vrijedi, ali ću te ipak pokušati zamoliti još jedan put da ne lažeš.
Niti jedan tvoj post, bar u posljednjih 20-tak dana nije izbrisan. Zato, prestani s lažima i lažnom kuknjavom, no se koncentriraj na temu i probaj da si pružiš svoj maksimum.

Hvala ti unaprijed.

I molim te, nemoj komentirati moderaciju.
Nije tema,konsekvence mog pisanja su mi potpuno jasne al hajd da rješimo ovu vječnu dilemu pa ti briši šta ti je volja.
Na drugoj temi,onoj gdje Heli plače Prasetu da ne dobija dovoljno prostora da iznese svoje mišljenje, sam se upetljo pomalo naivno i pokušao da budem malo konstruktivan što iskreno i nije moja osobina(plod životnog iskustva),na istoj temi si Radoslave par mojih personalnih podataka koji su ti poznati iskoristio da me diskredituješ,što opet i nije mimo mojih očekivanja.Moje piskaranje i tvoje urlikanje je nestalo na toj temi a i Prasetova đezva sa kafom, i kad se malo skoncentrišeš vidjećeš da i Prase tvrdi da na OVOJ temi nije ništa izbrisano,što opet po logici kad se malo smiriš,ne znaći da na drugoj temi nije ništa brisano, a ni ja ne želim u principu da to potenciram,nejse.Ono na šta želim da ti skrenem pažnju je sljedeće:

Radoslavu moderatoru
Ispao si lažovčina zato što tvrdiš da ja lažem.

Radoslavu učesniku diskusije

I molim te da probaš shvatiti da ja ne dolazim diskutovati da bih tebi ispunjavao želje.

svako dobro   

budala i krivih drva nikada ne može nestati
radoslav
Gost
« Odgovor #1 poslato: 12. 12. 2010. 09:34 »
Podeli temuIdi gore

Nije tema,konsekvence mog pisanja su mi potpuno jasne al hajd da rješimo ovu vječnu dilemu pa ti briši šta ti je volja.
Na drugoj temi,onoj gdje Heli plače Prasetu da ne dobija dovoljno prostora da iznese svoje mišljenje, sam se upetljo pomalo naivno i pokušao da budem malo konstruktivan što iskreno i nije moja osobina(plod životnog iskustva),na istoj temi si Radoslave par mojih personalnih podataka koji su ti poznati iskoristio da me diskredituješ,što opet i nije mimo mojih očekivanja.Moje piskaranje i tvoje urlikanje je nestalo na toj temi a i Prasetova đezva sa kafom, i kad se malo skoncentrišeš vidjećeš da i Prase tvrdi da na OVOJ temi nije ništa izbrisano,što opet po logici kad se malo smiriš,ne znaći da na drugoj temi nije ništa brisano, a ni ja ne želim u principu da to potenciram,nejse.Ono na šta želim da ti skrenem pažnju je sljedeće:

Radoslavu moderatoru

Radoslavu učesniku diskusije

I molim te da probaš shvatiti da ja ne dolazim diskutovati da bih tebi ispunjavao želje.

svako dobro   

Moderator Comment Pre nego što kreneš da optužuješ nekoga da je lažov, potrudi se da malo prošetaš po forumu.Kada bi to uradio, vidio bi da NITI JEDNA TVOJA PORUKA NIJE IZBRISANA, no je samo premeštena pod adekvatnu temu, jer se nije ticala teme pod kojom si je postovo.Tebi koji tvrdiš da sam lažov, a i svima ostalima koji su možda bili skloni povjerovati ti, izvoli:http://www.nezavisne.com/forum/index.php/topic,5089.0.htmlSve tvoje proruke su tu, pa čak i @Prasetova kafa...Naravno, razlog uklanjanja svih tih tvojih porzuka koje su ko fol "izbrisane", je jednostavan. Sve su bile najobičnije trolovanje, baš kao što je i ova na koju ti odgovaram, i zato su uklonjene s tema s kojima nemaju niti jednu dodirnu točku, i premeštene u Svaštaru, gdje možeš da pišeš.... Svašta.Dakle, ovu poruku ću ti ostaviti na ovoj temi par dana da je ljudi vide i sami prosude tko je ovdje lažovčina, a tko nije.A posle i ona ide u.... Svaštaru.
hrnjica
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Windows Vista Windows Vista
Browser:
MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0

« Odgovor #2 poslato: 12. 12. 2010. 11:09 »
Podeli temuIdi gore

Pre nego što kreneš da optužuješ nekoga da je lažov, potrudi se da malo prošetaš po forumu.
Kada bi to uradio, vidio bi da NITI JEDNA TVOJA PORUKA NIJE IZBRISANA, no je samo premeštena pod adekvatnu temu, jer se nije ticala teme pod kojom si je postovo.

Tebi koji tvrdiš da sam lažov, a i svima ostalima koji su možda bili skloni povjerovati ti, izvoli:
http://www.nezavisne.com/forum/index.php/topic,5089.0.html
Sve tvoje proruke su tu, pa čak i @Prasetova kafa...

Naravno, razlog uklanjanja svih tih tvojih porzuka koje su ko fol "izbrisane", je jednostavan. Sve su bile najobičnije trolovanje, baš kao što je i ova na koju ti odgovaram, i zato su uklonjene s tema s kojima nemaju niti jednu dodirnu točku, i premeštene u Svaštaru, gdje možeš da pišeš.... Svašta.

Dakle, ovu poruku ću ti ostaviti na ovoj temi par dana da je ljudi vide i sami prosude tko je ovdje lažovčina, a tko nije.
A posle i ona ide u.... Svaštaru.

O ja to su pravila foruma koja ja nisam pročitao,de da vidim očel ovo ostat nekoliko dana.Tema je Alispahić,zaključana je na sivoj zoni
i mojih nekoliko postova je istrgnuto a i tvoje razotkrivanje samog sebe u pravom svjetlu,što je vjerovatno i razlog nestajanja istih i ponovno njihovo vaskrsenje u nekom podrumu.Bez ikakve obavjesti,upozornja ili nečeg sličnog.Moderatora i egotrippera u sebi pokušaj razdvojiti,ovaj drugi je golem lažov i krajnje negativno utiče na ovog prvog.Jeste li vi jedna persona?

budala i krivih drva nikada ne može nestati
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 22. 05. 2012. 12:25