Nezavisne novine - Diskusije
24. 05. 2012. 07:39 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 2 [3] 4 5 ... 18   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Ustavne promjene u RS  (Pročitano 6267 puta)
zambak
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Windows Vista Windows Vista
Browser:
MS Internet Explorer 9.0 MS Internet Explorer 9.0

« Odgovor #30 poslato: 22. 12. 2010. 02:21 »
Podeli temuIdi gore

Ja kad dolazim iz vana na ulazu u Bih  pise Bosna i Hercegovina,a kad udjem malo dublje u grad(ako je u rs) onda pise dobrodosli u rs.Tako da su tvoji dozivljaji bez nekog efekta.Posto vidim da si vjerovatno iz Banije,boga pitaj gdje si se skrasio  i za tebe se moze reci da ti nemas domovinu.Vas je krivuosti pomEo sa olujom,i sad se onako malo lijecis sa tim imenom rs,pa si eto sav hapy.Ja kad udjem u Bih i kad prelazim iz fedracije u rs, jednostavno ne vidim da sam negdje drugdje nego u Bih.Osim tih natpisa nista se drugo nije promjenilo.Isto kao kad ti predjes iz Baden Vitenberga u Vastfaliju u Njemackoj.Vidis da pise bavarska npr i poslije se nista ne mjenja.Tako da kad budem morao pasos pokazati onda mozes da povecas dozivljaje.Ovako se samo izludjujes
BANIJA 79
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.6.13 Firefox 3.6.13

« Odgovor #31 poslato: 22. 12. 2010. 02:26 »
Podeli temuIdi gore

Ja kad dolazim iz vana na ulazu u Bih  pise Bosna i Hercegovina,a kad udjem malo dublje u grad(ako je u rs) onda pise dobrodosli u rs.Tako da su tvoji dozivljaji bez nekog efekta.Posto vidim da si vjerovatno iz Banije,boga pitaj gdje si se skrasio  i za tebe se moze reci da ti nemas domovinu.Vas je krivuosti pomEo sa olujom,i sad se onako malo lijecis sa tim imenom rs,pa si eto sav hapy.Ja kad udjem u Bih i kad prelazim iz fedracije u rs, jednostavno ne vidim da sam negdje drugdje nego u Bih.Osim tih natpisa nista se drugo nije promjenilo.Isto kao kad ti predjes iz Baden Vitenberga u Vastfaliju u Njemackoj.Vidis da pise bavarska npr i poslije se nista ne mjenja.Tako da kad budem morao pasos pokazati onda mozes da povecas dozivljaje.Ovako se samo izludjujes

Ma ne izluđujem se ja,već ti  Wink
Dobro ti vidiš srpske zastave,ćirilične natpise i svjestan si da nisi u bih nego u RS  Grin

Pitaju me odakle si žuti, sa Banije Krajišnik sam ljuti!
WalterWolf
Veteran foruma
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0

« Odgovor #32 poslato: 22. 12. 2010. 02:48 »
Podeli temuIdi gore

Ma ne izluđujem se ja,već ti  Wink
Dobro ti vidiš srpske zastave,ćirilične natpise i svjestan si da nisi u bih nego u RS  Grin
Srpska zastava i cirilica su dio BiH. Kao sto je i RS dio BiH. Ako ne vjerujes, onda izvadi pasos RS-a.
Zalutalo_prase
Gost
« Odgovor #33 poslato: 22. 12. 2010. 02:50 »
Podeli temuIdi gore

Srpska zastava i cirilica su dio BiH. Kao sto je i RS dio BiH. Ako ne vjerujes, onda izvadi pasos RS-a.

Kako su deo BiH kada "vaša" deca ne znaju ćirilicu?
WalterWolf
Veteran foruma
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0

« Odgovor #34 poslato: 22. 12. 2010. 03:58 »
Podeli temuIdi gore

Tako sto su Srbi dio BiH. Pa samim tim i njihovo pismo, iako je zaista uvrnuto i nepotrebno u 21 vijeku.
Zalutalo_prase
Gost
« Odgovor #35 poslato: 22. 12. 2010. 04:10 »
Podeli temuIdi gore

Tako sto su Srbi dio BiH. Pa samim tim i njihovo pismo, iako je zaista uvrnuto i nepotrebno u 21 vijeku.

Toliko o tebi i suživotu...
bez_respekta
Veteran foruma
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:
Chrome 7.0.503.0 Chrome 7.0.503.0

« Odgovor #36 poslato: 22. 12. 2010. 05:16 »
Podeli temuIdi gore

Уврнуто и непотребно у 21. вијеку?
 Joj Joj Joj Joj Joj

''Господе, где ли их проналазе? ''

п.с. - била је некад тема ''Бисери''  Joj

{alt}

Henry Kissinger:"Until it was created in 1992, Bosnia had never been an independent state. "
Zalutalo_prase
Gost
« Odgovor #37 poslato: 22. 12. 2010. 05:18 »
Podeli temuIdi gore

Уврнуто и непотребно у 21. вијеку?
 Joj Joj Joj Joj Joj

''Господе, где ли их проналазе? ''

п.с. - била је некад тема ''Бисери''  Joj

Misliš na temu "Top glupost foruma": http://www.nezavisne.com/forum/index.php/topic,838.0.html
Tommy Gavin
Urednik
Na mreži Na mreži

Windows 7 Windows 7
Browser:

« Odgovor #38 poslato: 22. 12. 2010. 07:26 »
Podeli temuIdi gore

Joj pasoš republike srpske, zastava rs u un... nikad oni skontat da biti država nisu tamoneki postavljeni objekti, no stvarna vlast na terenu! samo bih zamolio sve naše drage goste iz bih da dođu u bl, pd, ng, do, md, ša, bn, zv, višegrad, srpsko sarajevo, trebinje, gacko, bileću.... i prošetaju se u majicama njihove fudbalske reprezentacije ili drugim ljiljanskim obilježjem na ulici i utvrde da li su u bih ili ipak u rs!

a pasoš? pasoš srbije sija upravo u mojim rukama i himna bože pravde kad ga malo nakreneš na svjetlosti.... i zastava? srpska crvenoplavobijela trobojka sa dvoglavim orlom u sred njujorka...

!
grgo
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #39 poslato: 22. 12. 2010. 08:54 »
Podeli temuIdi gore

Joj pasoš republike srpske, zastava rs u un... nikad oni skontat da biti država nisu tamoneki postavljeni objekti, no stvarna vlast na terenu! samo bih zamolio sve naše drage goste iz bih da dođu u bl, pd, ng, do, md, ša, bn, zv, višegrad, srpsko sarajevo, trebinje, gacko, bileću.... i prošetaju se u majicama njihove fudbalske reprezentacije ili drugim ljiljanskim obilježjem na ulici i utvrde da li su u bih ili ipak u rs!

a pasoš? pasoš srbije sija upravo u mojim rukama i himna bože pravde kad ga malo nakreneš na svjetlosti.... i zastava? srpska crvenoplavobijela trobojka sa dvoglavim orlom u sred njujorka...
Dal se to ponosiš sa primitivizmom  Pitam se

A jesi li se zapitao:ima li takva budala da to učini  Pitam se Sad znam
radoslav
Gost
« Odgovor #40 poslato: 22. 12. 2010. 09:17 »
Podeli temuIdi gore

Kostrukcija je nakaradna.
Ako je hoćeš tako postavljat, neminovno ćeš morat izvući i zaključak da je dio BiH i to da u njoj nije bilo agresije, te da se odigro građanski rat.
Potpuno sam uvjeren da ima veoma mali broj Bošnjaka koji će te (pa čak ako i "progutaju" teoriju da je ćirilica dio BiH) podržat u toj konstrukciji.

I sve to nas vraća na raspravu koju smo imali prije više od godine.
Čija će se historija učit u nekim eventualnim budućim zajednićkim školama? Bošnjačka, hrvatska ili srpska.
A ako bi se trebalo napravit neka "zajednička", onda je pitanje tko će je napravit? Stranci koji ove naše prostore poznaju samo teoretski? Me Malcolm? Teško da će minimum jedan narod da pristane ne tu varijantu. Možda će on ko protutežu tražit da historiju piše neki Ruski akademik? Tko to zna.

I na koncu... Da bi ćirilca bila zbilja a ne samo deklarativno, dio BiH, onda nju moraju naučit i Bošnjaci i Hrvati.
A žele li je oni naučiti?
Ne znam, ali sam prilično skeptičan.
« Poslednja izmena: 23. 12. 2010. 09:14 Radoslav »
BANIJA 79
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #41 poslato: 22. 12. 2010. 11:37 »
Podeli temuIdi gore

Vidiš ja sam mišljenja da je tzv bih sasvim nepotrebna u 21 vijeku.A sve što je nepotrebno treba da nestane i da se mijenja.

Pitaju me odakle si žuti, sa Banije Krajišnik sam ljuti!
visor_sarge
Punopravni član
*
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0

« Odgovor #42 poslato: 23. 12. 2010. 08:21 »
Podeli temuIdi gore

Opa dvojica,  Živeli

"Kako su deo BiH kada "vaša" deca ne znaju ćirilicu?"
Pitanje nije na mjestu tj. autor nije upoznat sa programom školskog obrazovanja u FBiH. Naime u trećem razredu devetogoišnjeg nastavnog programa i to u prvom polugodištu uči se ćirilica!

Što se tice gdje se nalazi FBiH ili RS, takodje mislim da je neupitno, dejtonske tvorevine se nalaze u BiH. Priča izlizana obzirom da ni jedna ni druga nemaju svoje pasose i tema je neiscrpna obzirom da se ne uvazava stvarno stanje.
E sad moze li se u rs-u doci sa ljiljanima ili ne drugo je pitanje a i moze se reci sto da neko dolazi sa ljiljanima u rs. Nema potrebe ako neko ima potrebu da ide sa ljiljanima pa nek ide, nek se seta, zasto pridavati toliko znacenje.

LP

grgo
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #43 poslato: 23. 12. 2010. 09:05 »
Podeli temuIdi gore

Al zato znaju arapski što vaša ne znaju  Joj Joj Umro od smijeha Umro od smijeha Umro od smijeha
bez_respekta
Veteran foruma
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Chrome 7.0.517.44 Chrome 7.0.517.44

« Odgovor #44 poslato: 23. 12. 2010. 09:24 »
Podeli temuIdi gore

I na koncu... Da bi ćirilca bila zbilja a ne samo deklarativno, dio BiH, onda nju moraju naučit i Bošnjaci i Hrvati.
A žele li je oni učiti?
Ne znam, ali sam prilično skeptičan.

Најбољи одговор ћеш наћи у емисији Црта (БХТ прије седмицу или двије) - професорица са Факултета политичких наука у б.и. Сарајеву је дала тест својим ПОСТДИПЛОМЦИМА...тест се састојао од писања и читања једноставних реченица - јако велики број ПОСТДИПЛОМАЦА није задовољио...а онда је сниматељска екипа ћирилицом написала на папир:''Ја знам читати и писати ћирилицу'' и питали су студенте да прочитају - резултат: потпуно у складу муслиманске декларативне мултиетниЋности...катастрофа...

{alt}

Henry Kissinger:"Until it was created in 1992, Bosnia had never been an independent state. "
Stranice: 1 2 [3] 4 5 ... 18   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 18. 05. 2012. 03:07