Nezavisne novine - Diskusije
24. 05. 2012. 07:39 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1] 2 3   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: WARNING !!!  (Pročitano 1819 puta)
Dart Vader
Gost
« poslato: 20. 12. 2010. 07:10 »
Podeli temuIdi gore

Muslim Demographics

Muslim Demographics: The Truth

Evo zasto je apsolutna nezavisnost Republike Srpske od zivotnog znacaja za opstanak srpskog naroda!
radoslav
Gost
« Odgovor #1 poslato: 20. 12. 2010. 07:51 »
Podeli temuIdi gore

Darte, ti očito ne barataš dobro s BBC english.
zabranjen nik
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Chrome 8.0.552.224 Chrome 8.0.552.224

« Odgovor #2 poslato: 20. 12. 2010. 07:54 »
Podeli temuIdi gore

treći svjetski rat  Kafica

"Raspad BiH se davno dogodio, a na ruševinama se mora graditi održiva budućnost kroz suživot i toleranciju tri naroda kroz tri nezavisne države"
http://www.youtube.com/watch?v=58PQj6QcuxQ
Dart Vader
Gost
« Odgovor #3 poslato: 20. 12. 2010. 08:18 »
Podeli temuIdi gore

treći svjetski rat  Kafica
Nisam bas siguran da ce do toga doci zbog muslimana ali sto se njih tice mislim da ce ugrozene zemlje brzo naci nacina da redukuju njihov broj,ne brinem se toliko za njih takvu sudbinu su i zasluzili razmisljam o nama i nasoj drzavi.
tazabosna
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.6.13 Firefox 3.6.13

« Odgovor #4 poslato: 21. 12. 2010. 07:36 »
Podeli temuIdi gore

Nisam bas siguran da ce do toga doci zbog muslimana ali sto se njih tice mislim da ce ugrozene zemlje brzo naci nacina da redukuju njihov broj,ne brinem se toliko za njih takvu sudbinu su i zasluzili razmisljam o nama i nasoj drzavi.
  AKO budes i dalje izvaljivao tvoje bljuvotine treba da znas sledece: Ti ces dobiti svoju drzavu, ali moraces kao nadnicar da ides kod tih mrskih "suseda"!
Dart Vader
Gost
« Odgovor #5 poslato: 21. 12. 2010. 11:10 »
Podeli temuIdi gore

AKO budes i dalje izvaljivao tvoje bljuvotine treba da znas sledece: Ti ces dobiti svoju drzavu, ali moraces kao nadnicar da ides kod tih mrskih "suseda"!

hahahahahahahahahahhahaahahah ah.........................E sabane jedan.
Tesko da ce Tamni vilajet ikad biti jaci od Republike Srpske a ni Herceg Bosne.
Kako upravljate i nasta trosite pare to se dobro vidi:penzije,javna potrosnja,vladu imate ko da ste kinezi.
Po upravljanju ste gori cak i od Tadiceve vlasti.
Koju ti skolu imas?
hahahahaha...
tazabosna
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #6 poslato: 21. 12. 2010. 02:23 »
Podeli temuIdi gore

hahahahahahahahahahhahaahahah ah.........................E sabane jedan.
Tesko da ce Tamni vilajet ikad biti jaci od Republike Srpske a ni Herceg Bosne.
Kako upravljate i nasta trosite pare to se dobro vidi:penzije,javna potrosnja,vladu imate ko da ste kinezi.
Po upravljanju ste gori cak i od Tadiceve vlasti.
Koju ti skolu imas?
hahahahaha...
  Za moju skolu si ti u velikom zaostatku, a imas mnogo semestara koje si poceo a nisi zavrsijo ili su ti ucitelji bili polupismeni? Ja svoju penziju primam u eurovaluti a trosenje je u RS, ako sam dole, a kod tebe je malo drugacije po tvom rapertoaru mogu da pretpostavim da se negdje slepas kao sociogrebator. Imam ja takvih dosta u mojoj sredini za koje moram da se stidim i da ispravljam krive Drine za njih bez obzira kako se koji zove. Jedno imate zajednicko pa iz tih razloga mogu odmah da te prepoznam u kojem redu stojis, a to je ;grosse klappe aber hirn wie sieb. ako budes odgovorio malo kulturnije onda cu ti to prevesti. nemoj se jlutis bre covece uci malo da konverziras normalno, prodje te vreme a ti naja, uvjek u zaostatku. treba da se pobrines da nam RS ispliva na neki nivo kao normalna zajednica, tj. bez diskriminacije i vise tolerancije, a nece ni MILE zivjeti beskrajno. Ima BLuka i pametnije raje,a posebno domacem stanovnistvu je vaseg nacionalizma puna glava. Ona stara,;iz guze u glavu, jer upitanju je goli opstanak jer od nacionalizma se ne puni trbuh, tj. stomak da ti prevedem posto ti tu rijec neces da razumijes. mfg
Dart Vader
Gost
« Odgovor #7 poslato: 22. 12. 2010. 08:58 »
Podeli temuIdi gore

Za moju skolu si ti u velikom zaostatku, a imas mnogo semestara koje si poceo a nisi zavrsijo ili su ti ucitelji bili polupismeni? Ja svoju penziju primam u eurovaluti a trosenje je u RS, ako sam dole, a kod tebe je malo drugacije po tvom rapertoaru mogu da pretpostavim da se negdje slepas kao sociogrebator. Imam ja takvih dosta u mojoj sredini za koje moram da se stidim i da ispravljam krive Drine za njih bez obzira kako se koji zove. Jedno imate zajednicko pa iz tih razloga mogu odmah da te prepoznam u kojem redu stojis, a to je ;grosse klappe aber hirn wie sieb. ako budes odgovorio malo kulturnije onda cu ti to prevesti. nemoj se jlutis bre covece uci malo da konverziras normalno, prodje te vreme a ti naja, uvjek u zaostatku. treba da se pobrines da nam RS ispliva na neki nivo kao normalna zajednica, tj. bez diskriminacije i vise tolerancije, a nece ni MILE zivjeti beskrajno. Ima BLuka i pametnije raje,a posebno domacem stanovnistvu je vaseg nacionalizma puna glava. Ona stara,;iz guze u glavu, jer upitanju je goli opstanak jer od nacionalizma se ne puni trbuh, tj. stomak da ti prevedem posto ti tu rijec neces da razumijes. mfg

Mozda nebi bilo lose da posetis neku od agencija za promet nekretnina na vreme jer vec vidim da ti vreme ne ide na ruku.Inace po tvom pisanju vidim da si isto kao i Grgo"mjesao"malter"cjeli zivot u Njemackoj".
hahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahaha....... Joj Joj Joj
grgo
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #8 poslato: 22. 12. 2010. 09:25 »
Podeli temuIdi gore

Mozda nebi bilo lose da posetis neku od agencija za promet nekretnina na vreme jer vec vidim da ti vreme ne ide na ruku.Inace po tvom pisanju vidim da si isto kao i Grgo"mjesao"malter"cjeli zivot u Njemackoj".
Potrudi se ti da dočekaš starost kao grgo i da imaš sretnu djecu koji nisi zadojeni nacionalizmom/fašizmom i nemoj se ogledati na tvog ćaću koji te učio da mrziš sve što se ne krsti sa tri prsta  Sad znam

tazabosna
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #9 poslato: 22. 12. 2010. 10:07 »
Podeli temuIdi gore

Jeli mislis kao ti lapaloma u Bosanskoj Dubici, a ti u Beogradu lizes cipele nekoj crnoofarbanoj kompaniji sa ukusom mucke. Nemoj ti da se brines za moju proslost, jer ja sam dosao pismeniji u BRD nego sto si ti sada. Ja nemam potrebe za tim agencijama, jer mi je Beograd i Srbija na ruci vise nego tebi, posto mi je zena rodjena Beogradjanka. Nemoj molimte da ti pukne zuc kada si me naveo da ti to objelodanim.Treba ti da se za sebe brines, jer ja sam dobro informisan koliko vas cjene u Beogradu. Ovo isto da ti kazem kakva definicija je za vas lizace cizama koje su djelomicno umazane krvlju neduznog naroda sa svih strana, a ne samo jednog. Uprljali ste obraz pravim Srbima, kao falsifikati istih. ps. malter mjesati ili takve poslove raditi je casan cin, samo kod mene si se malo zajebal, jer ja sam ti Titov pionir koji sam sa malo drugacijom zivotnom istorijom.Uostalom ako imas love mgao bi ti da kupis od mene pa da budes u carsiji, jer ja nemam ionako potrebe za tim posto i u Srbiji imam neke imovine. Onda bi bio u B.LUCI i mozes da prodajes spice ili kestene posto je moja poznata klijentela isla iz Dubice na Kozaru po kestenje. Vidim da pises sa nekog PC koji nema kvakice, da nisi u exsilu, mozda u Teheranu? Ah ja posto si u Bos.Dubici kazi mi kako izgleda ono selo Dudakovo rodno??
bez_respekta
Veteran foruma
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Chrome 7.0.517.44 Chrome 7.0.517.44

« Odgovor #10 poslato: 22. 12. 2010. 11:10 »
Podeli temuIdi gore

Jeli mislis kao ti lapaloma u Bosanskoj Dubici

Немо' се љутиш, бивши земљаче и сународниче - али укинут је тај ријечни епитет  Dim

Сад је мноооого љепша Дубица - Козарска Дубица ....баш фино  Srpski smajli

{alt}

Henry Kissinger:"Until it was created in 1992, Bosnia had never been an independent state. "
tazabosna
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #11 poslato: 22. 12. 2010. 05:55 »
Podeli temuIdi gore

Немо' се љутиш, бивши земљаче и сународниче - али укинут је тај ријечни епитет  Dim

Сад је мноооого љепша Дубица - Козарска Дубица ....баш фино  Srpski smajli

Malo si se zajedan-ect. ja sam ostao ono sto sam bio. Etnicko ciscenje nije uspjelo, a sto se tice imena po mojoj je ostalo kao sto je za vreme JUGE bilo, a vi guslajte kako volite. Kako se zvao pravoslavni Hadjija iz Skender Vakufa, cuveni covjek bio?? po tvom Karaplanina.PS: odakle potice to KARA. Mislim da ste opet ugrozeni za jos 100 god.?
Tommy Gavin
Urednik
Na mreži Na mreži

Windows 7 Windows 7
Browser:

« Odgovor #12 poslato: 22. 12. 2010. 07:09 »
Podeli temuIdi gore

Malo si se zajedan-ect. ja sam ostao ono sto sam bio. Etnicko ciscenje nije uspjelo, a sto se tice imena po mojoj je ostalo kao sto je za vreme JUGE bilo, a vi guslajte kako volite. Kako se zvao pravoslavni Hadjija iz Skender Vakufa, cuveni covjek bio?? po tvom Karaplanina.PS: odakle potice to KARA. Mislim da ste opet ugrozeni za jos 100 god.?

šta hoćeš reći? da u srpskom jeziku ima turcizama? čestitamo kolumbo, hvala što si nas srbe prosvijetlio. a da je dubica kozarska - jeste. ti je možeš zvati kako hoćeš. i za mene će uvijek biti srpsko sarajevo, nikad onaj drugi, geografski, pridjev....

a da ti je toliko stalo do juge, ne bi na referendumu glasao za odvajanje od nje, nego bi se za nju borio do poslednje kapi krvi....

!
Dart Vader
Gost
« Odgovor #13 poslato: 22. 12. 2010. 11:17 »
Podeli temuIdi gore

Jeli mislis kao ti lapaloma u Bosanskoj Dubici, a ti u Beogradu lizes cipele nekoj crnoofarbanoj kompaniji sa ukusom mucke. Nemoj ti da se brines za moju proslost, jer ja sam dosao pismeniji u BRD nego sto si ti sada. Ja nemam potrebe za tim agencijama, jer mi je Beograd i Srbija na ruci vise nego tebi, posto mi je zena rodjena Beogradjanka. Nemoj molimte da ti pukne zuc kada si me naveo da ti to objelodanim.Treba ti da se za sebe brines, jer ja sam dobro informisan koliko vas cjene u Beogradu. Ovo isto da ti kazem kakva definicija je za vas lizace cizama koje su djelomicno umazane krvlju neduznog naroda sa svih strana, a ne samo jednog. Uprljali ste obraz pravim Srbima, kao falsifikati istih. ps. malter mjesati ili takve poslove raditi je casan cin, samo kod mene si se malo zajebal, jer ja sam ti Titov pionir koji sam sa malo drugacijom zivotnom istorijom.Uostalom ako imas love mgao bi ti da kupis od mene pa da budes u carsiji, jer ja nemam ionako potrebe za tim posto i u Srbiji imam neke imovine. Onda bi bio u B.LUCI i mozes da prodajes spice ili kestene posto je moja poznata klijentela isla iz Dubice na Kozaru po kestenje. Vidim da pises sa nekog PC koji nema kvakice, da nisi u exsilu, mozda u Teheranu? Ah ja posto si u Bos.Dubici kazi mi kako izgleda ono selo Dudakovo rodno??

Ja tebi opet rekoh,vidi na vreme to za nekretnine,jer ja znam ono sto ti ne znas.Nemoj da bude da te nisam prijateljski savetovao.Imas fore 2 godine.
Dart Vader
Gost
« Odgovor #14 poslato: 22. 12. 2010. 11:55 »
Podeli temuIdi gore

Potrudi se ti da dočekaš starost kao grgo i da imaš sretnu djecu koji nisi zadojeni nacionalizmom/fašizmom i nemoj se ogledati na tvog ćaću koji te učio da mrziš sve što se ne krsti sa tri prsta  Sad znam

Grgo ti opet lazes ko po starom dobrom muslimanskom obicaju.
"Niko ne laze tako veliko ko Turcin."
Decu treba na vreme nauciti ko su im smrtni neprijatelji,pokazati im kakva zverstva su te zivotinje radile nad srpskim narodom,da znaju svoju istoriju,ko su im prijatelji a ko im zlo misli.
Lep pozdrav iz nezavisne Republike Srpske.
Nadji neki plac tamo kod tebe za Tazabosancica bicete komsije.
hehehehehehehehehehehehehehe. ....................... Srpski smajli
Stranice: [1] 2 3   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 18. 05. 2012. 02:25