BOOOOLesnoooo
Brate nemoj tako pošto verovatno nisi doživio sranje.
Ja sam srbin iz hrvatske mene su tukli u školi što sam srbin,brata u centru grada a policija prolazi i viče neka tuku čedu,pola i više porodice mi je izginulo.Kada sam došao u BL stari se odmah prijavio u vojsku i zaglavio na koridor,brata su zarobili muslimani na srbobranu i 2 mjeseca nismo znali gdje je (nestao u akciji)o starome ništa neznamo...... ma i da ne pričam više.
Takvih priča ima na sve 3 strane i kakav bolestan um može reći da to naša djeca moraju znati NEMORAJU barem moja ne,nikada,nikada i nikada.
A pored toga da znaš "zabranjeni nik" MUDŽAHEDINI,USTAŠE I ČETNICI su ista govna samo druga pakovanja. Izvinjavam se svima na vulgarnosti.
Ma ljudi vodite ljubav a ne rat.

P.S. ovaj božić me je musliman iz brčkog prvi nazvao i čestitao božić,čovjek je inače veliki vernik a meni na venčanju ušao u crkvu sa poštovanjem i to je nešto čemu treba decu da učimo!
SVAKA CAST, na dopisu kada bi ovakvih ljudi bilo vise, bio bi presretan. MOJ saosjecaj za porodicu, razumjem te u potpunosti. Moje rodbine je bilo u sve tri strane, pa iskreno da ti kazem, ludnica je to bila, pa jednom je vrijeme da se kaze dosta.pozdrav, javi se za rijec, jer takvi ljudi su veoma vazni za buducnost.