Nezavisne novine - Diskusije
24. 05. 2012. 07:42 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 2 [3]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: WARNING !!!  (Pročitano 1819 puta)
tazabosna
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.6.13 Firefox 3.6.13

« Odgovor #30 poslato: 11. 01. 2011. 08:39 »
Podeli temuIdi gore

BOOOOLesnoooo

Brate nemoj tako pošto verovatno nisi  doživio sranje.
Ja sam srbin iz hrvatske mene su tukli u školi što sam srbin,brata u centru grada a policija prolazi i viče neka tuku čedu,pola i više porodice mi je izginulo.Kada sam došao u BL stari se odmah prijavio u vojsku i zaglavio na koridor,brata su zarobili muslimani na srbobranu i 2 mjeseca nismo znali gdje je (nestao u akciji)o starome ništa neznamo...... ma i da ne pričam više.
Takvih priča ima na sve 3 strane i kakav bolestan um može reći da to naša djeca moraju znati NEMORAJU barem moja ne,nikada,nikada i nikada.
A pored toga da znaš "zabranjeni nik" MUDŽAHEDINI,USTAŠE I ČETNICI su ista govna samo druga pakovanja. Izvinjavam se svima na vulgarnosti.
Ma ljudi vodite ljubav a ne rat. Zaljubljeni
P.S. ovaj božić me je musliman iz brčkog prvi nazvao i čestitao božić,čovjek je inače veliki vernik a meni na venčanju ušao u crkvu sa poštovanjem i to je nešto čemu treba decu da učimo!

SVAKA CAST, na dopisu kada bi ovakvih ljudi bilo vise, bio bi presretan. MOJ saosjecaj za porodicu, razumjem te u potpunosti. Moje rodbine je bilo u sve tri strane, pa iskreno da ti kazem, ludnica je to bila, pa jednom je vrijeme da se kaze dosta.pozdrav, javi se za rijec, jer takvi ljudi su veoma vazni za buducnost.
Zalutalo_prase
Gost
« Odgovor #31 poslato: 11. 01. 2011. 05:42 »
Podeli temuIdi gore

BOOOOLesnoooo

Brate nemoj tako pošto verovatno nisi  doživio sranje.
Ja sam srbin iz hrvatske mene su tukli u školi što sam srbin,brata u centru grada a policija prolazi i viče neka tuku čedu,pola i više porodice mi je izginulo.Kada sam došao u BL stari se odmah prijavio u vojsku i zaglavio na koridor,brata su zarobili muslimani na srbobranu i 2 mjeseca nismo znali gdje je (nestao u akciji)o starome ništa neznamo...... ma i da ne pričam više.
Takvih priča ima na sve 3 strane i kakav bolestan um može reći da to naša djeca moraju znati NEMORAJU barem moja ne,nikada,nikada i nikada.
A pored toga da znaš "zabranjeni nik" MUDŽAHEDINI,USTAŠE I ČETNICI su ista govna samo druga pakovanja. Izvinjavam se svima na vulgarnosti.
P.S. ovaj božić me je musliman iz brčkog prvi nazvao i čestitao božić,čovjek je inače veliki vernik a meni na venčanju ušao u crkvu sa poštovanjem i to je nešto čemu treba decu da učimo!

Aplauz
Senahid
Legenda
Na mreži Na mreži

Windows 7 Windows 7
Browser:
Mozilla kompatibilan Mozilla kompatibilan

« Odgovor #32 poslato: 11. 01. 2011. 05:47 »
Podeli temuIdi gore

Aplauz

Nije moguce...a ni fer..bas htjedoh identican komentar da ostavim ( Aplauz"), kad ono ti brzi "na obaracu".....

@zodra, dobrodosao na Forum NN... kafa

"
Dart Vader
Gost
« Odgovor #33 poslato: 12. 01. 2011. 05:21 »
Podeli temuIdi gore

pusti socijalnu priču  Dim
ajde da ja dodjem u tvoju kucu glumim siledziju prepisem sprat kuce na sebe i kad tvoja djeca porastu i budu jača od mene onda cu ja da glumim pacifistu i dobrotvora da budemo dobri i da se ne tučemo a proslost da zaboravimo!!!  Krsti se
pa nemoze!!!  Mudri starac
djeca moraju da znaju ko su TURCI i POTURICE !!!
ko su ustase  fasisti handzarlije!!!
djeca moraju da znaju ko je rasturio bratstvo jedinstvo , srbe u hrvatskoj proglasio nacionalnom manjinom!!!
ko je islamskom deklaracijo zelio da pokolje srbe kroz bratstvo i jedinstvo!!!
ima da znaju kako svoju djecu da nauce da se muslimanima i hrvatima nemoze vjerovat!!!
ima da znaju !!!  Vitez
ima da budu spremni za odbranu i napad , a ne kao nebrojenu puta u proslost da budu ovde za klanje ustasama i poturicama!!!
ima da znaju da ih mrze samo zato sto su srbi!!!
MORAJU to da znaju!!!
moraju...  Vitez

Nemam sta da dodam rekao si sve sto bi i ja rekao.Tako govori nacionalno osvescen Srbin.
Sunny day
Glavni urednik
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.6.13 Firefox 3.6.13

« Odgovor #34 poslato: 12. 01. 2011. 08:40 »
Podeli temuIdi gore

Nemam sta da dodam rekao si sve sto bi i ja rekao.Tako govori nacionalno osvescen Srbin.

Cheesy
zabranjen nik
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Chrome 8.0.552.224 Chrome 8.0.552.224

« Odgovor #35 poslato: 12. 01. 2011. 04:19 »
Podeli temuIdi gore

ovi ostali (naravno srbi) se osvjeste kada ustase vec zauzmu brda oko sela , a oni ih oslovljavaju sa onom narodnom  Srpski smajli "ljudi smo zar ne"
e pa ljudi smo kada su srbi donji , na koljenima , pred kamom , pod okupacijom...
i tako vjekovima  Srpski smajli
jedna lasta ne čini proljece  Srpski smajli
ili sto sam upratio dobar klip na ovom forumu koji kaze : ĆERAĆEMO SE MI JOS  Vitez

"Raspad BiH se davno dogodio, a na ruševinama se mora graditi održiva budućnost kroz suživot i toleranciju tri naroda kroz tri nezavisne države"
http://www.youtube.com/watch?v=58PQj6QcuxQ
di pietre
Iskusni član
**
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:
MS Internet Explorer 9.0 MS Internet Explorer 9.0

« Odgovor #36 poslato: 31. 01. 2011. 07:27 »
Podeli temuIdi gore

reci to bradonjama što vježbaju gađanje na vlašiću

vjerski fundamentalizam = netrpeljivost i rat !!!
Senahid
Legenda
Na mreži Na mreži

Windows 7 Windows 7
Browser:
Chrome 8.0.552.237 Chrome 8.0.552.237

« Odgovor #37 poslato: 31. 01. 2011. 07:46 »
Podeli temuIdi gore

pusti socijalnu priču  Dim
ajde da ja dodjem u tvoju kucu glumim siledziju prepisem sprat kuce na sebe i kad tvoja djeca porastu i budu jača od mene onda cu ja da glumim pacifistu i dobrotvora da budemo dobri i da se ne tučemo a proslost da zaboravimo!!!  Krsti se
pa nemoze!!!  Mudri starac
djeca moraju da znaju ko su TURCI i POTURICE !!!
ko su ustase  fasisti handzarlije!!!
djeca moraju da znaju ko je rasturio bratstvo jedinstvo , srbe u hrvatskoj proglasio nacionalnom manjinom!!!
ko je islamskom deklaracijo zelio da pokolje srbe kroz bratstvo i jedinstvo!!!
ima da znaju kako svoju djecu da nauce da se muslimanima i hrvatima nemoze vjerovat!!!
ima da znaju !!!  Vitez
ima da budu spremni za odbranu i napad , a ne kao nebrojenu puta u proslost da budu ovde za klanje ustasama i poturicama!!!
ima da znaju da ih mrze samo zato sto su srbi!!!
MORAJU to da znaju!!!
moraju...  Vitez

Snaga 3 ZLOCKA.

"
zabranjen nik
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Safari 5.0.2 Safari 5.0.2

« Odgovor #38 poslato: 31. 01. 2011. 07:56 »
Podeli temuIdi gore

reci to bradonjama što vježbaju gađanje na vlašiću
@sehnaide  Dim

"Raspad BiH se davno dogodio, a na ruševinama se mora graditi održiva budućnost kroz suživot i toleranciju tri naroda kroz tri nezavisne države"
http://www.youtube.com/watch?v=58PQj6QcuxQ
Senahid
Legenda
Na mreži Na mreži

Windows 7 Windows 7
Browser:
Mozilla kompatibilan Mozilla kompatibilan

« Odgovor #39 poslato: 31. 01. 2011. 08:34 »
Podeli temuIdi gore

@sehnaide  Dim

Molim?

"
Stranice: 1 2 [3]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 18. 05. 2012. 04:12