Prigorac ne radi se uopće o Radi Leskovcu,jer je dotični tuplji od svake turpije.
Radi se o novinarki sa TV-nove (provincijska ustaška lokalna TV iz Kutine).I sad ona postavlja pitanje Leskovcu oće li se "isprićat" za dignuta tri prsta,i za zločine počinjene nad hrvatima u Vukovaru !
Ja bi je na Radinom mijestu bez jebiga priupito,a kad se koji hrvat izvinio Srbima za Jasenovac,do dana današnjeg baš niko !
Isto bi je tako priupito šta misli ona jel dizanje desne ruke u zrak,i izvikivanje parole "za dom spremni" vrijeđa nacionalna osjećanja Srba ? Šta ona misli,sviđa li joj se to ?
Pa bi je priupito također je li se spremna ona izvinit za protjerivanje više od 400 000 Srba iz Krajine i hrvatske od 91-95 i kad će se koji hrvat više za to izvinit ?
Al gdje bi jedan Rade Leskovac znao 3 pitanja sasvim jednostavna postavit,seljačina političarska

Pa ako čemo i Stipica i još SDP na vlasti prije njega su se ispričali za Jasenovac u ime Hrvata.
Mislim da bi bilo malo čudno da se idemo ispričavat posebno Romima, Srbima, Židovima, partizanima etc., svako ko je nastrado je nevina žrtva neovisno o nacionalnosti.
Za HDZ ne znam jel ikad uputio s Franjom ikakvu ispriku ali Francek je bio partizan i stvarno nije imo niš sa Jasenovcem, mogo je jedino tam zaglavit.
Kaj ječudno kad se pita vođu "krajine" dal če se ispričat za zločine nad Hrvatima u Vukovaru?
Ili je Ovčara po tebi opravdana?
Osobno takav bi izgubio domovnicu i pravo na državljanstvo kaj se mene tiče, ali eto tolko mu je mrska hrvatska da je ipak prihvatio oprost i osto tu.
Ja sam legalist pa iako ga ne volim ima pravo tu živit.
Nemamo se mi kaj ispričavat Srbima, oni koji nisu prihvatili RH su se pobunili i kad su izgubili rat odlučili su (neki privremeno, neki stalno) izbječ.
To je uvijek tak u ratu.
Jel bi se Srbi kaj ispričavali Hrvatima za Vukovar da su pobjedili, ne bi. Pa ne budimo onda licemjerni.
Ja sam se spreman ispričat samo onim Srbima koji se ispričaju za našu Posavinu i kaj su nas protjerali iz "krajine" na početku rata, te Bošnjacima za istočnu Bosnu.
Sve je u reciprocitetu.
A inače srpski političari u RH su foteljaši jednako kao i naši pa te spike o srpskim interesima objesi mačku o rep.
Oni sami se sjete Srba svake 4. godine, pa zakaj da se onda ja brinem o njima svaki dan.
Nije to do nacije več mentaliteta da su birači ovce i da smo tu mi zbog njih i njihovih povlastica, a ne oni tu za nas.
I sad očekuješ da če oni nekaj napravit za povratak?
Neče, imaju oni vikendice sebi gradit i djeci pozicije osigurat, i to je to.