|
free2020
|
 |
« poslato: 29. 12. 2010. 10:50 » |
Idi gore
|
Teroristi su počeli da biraju lake mete... Novinari su svugdje u svijetu na meti kritičara, ali ovo je moglo biti zaista strašno.
|
”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло, сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
|
|
|
|
Paša
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 29. 12. 2010. 10:59 » |
Idi gore
|
Naravno da sam protiv svakog vrsta nasilja a naravno i protiv terorrizma. Al nekad se pitam i nije mi jasno,ako su te novine vec jednom objavile karikaturu Muhameda a.s. i vidjeli te burne proteste vecine muslimana,zasto opet takve stvari rade. Sta hoce da postignu sa time? I zasto im je taj lik Muhameda a.s. toliko bitan za objaviti?
|
|
|
|
|
|
free2020
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 29. 12. 2010. 11:09 » |
Idi gore
|
Naravno da sam protiv svakog vrsta nasilja a naravno i protiv terorrizma. Al nekad se pitam i nije mi jasno,ako su te novine vec jednom objavile karikaturu Muhameda a.s. i vidjeli te burne proteste vecine muslimana,zasto opet takve stvari rade. Sta hoce da postignu sa time? I zasto im je taj lik Muhameda a.s. toliko bitan za objaviti?
Terorizam je i zastrašivanje. Ponosan su oni narod. Samo hoće da pokažu da se ne plaše.
|
”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло, сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
|
|
|
|
Senahid
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 30. 12. 2010. 02:24 » |
Idi gore
|
Za terorizam nema opravdanja. Konkretno u slucaju Danske i objavljivanja karikatura, tesko biti pametan. Osudjem nasilje nakon prvog i drugog objavljivanja. Samo, zbilja drugi put nije bilo potrebe. Kao sto rece free2020, pokazuju da se ne boje. Ali se vrlo lako moze medju muslimanima shvatiti kao provokacija. Pogotovo drugi put, jer nije sluzilo nicemu. Evo, svjedoci smo problema sa kojima se susrece katolicka crkva zbog velikog broja prijava o zlostavljanju djece od strane svestenstva. I naravno, uslijedile su brojne reakcije protiv tog zla i onih koji to cinili ili pokrivali ih. I hvala sto su to stavili na velika zvona. Kao i teroriste. Ali zbog terorista se prave karikature Muhameda a.s sa bombom na glavi, u tijelu psa. Sve valjda u cilju da se on indirektno okrivi, jer kao eto, to su njegovi sljedbenici
Nikada (i neka nije) nije izasla kariktura Pape u tom kontekstu. Zamislite reakciju na karikaturu u kojoj Papa drzi djecaka u krilu i miluje ga po kosi?
Ali meni je drago sto toga nije bilo. Sloboda stampe mora postojati, ali se ne bi trebala zloupotrebljavati.
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 30. 12. 2010. 02:31 Senahid »
|
|
"
|
|
|
|
Dart Vader
Gost
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 24. 01. 2011. 03:30 » |
Idi gore
|
 [img][http://2.bp.blogspot.com/_WO3mvkl3XO8/S86sDWek9YI/AAAAAAAAFpY/D9f2HT-eCpM/s1600/pedophile2.png/img]
|
|
|
|
|
|
Dart Vader
Gost
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 24. 01. 2011. 03:32 » |
Idi gore
|
|
|
|
|
|
|
Dart Vader
Gost
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 24. 01. 2011. 03:34 » |
Idi gore
|
|
|
|
|
|
|
Dart Vader
Gost
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 24. 01. 2011. 03:35 » |
Idi gore
|
Za ovo cu nekog da tuzim. 
|
|
|
|
|
|
Senahid
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 24. 01. 2011. 03:35 » |
Idi gore
|
Gdje je objavljena ova karikatura? Trenutno sam na forumu sluzeci se telefonom pa mi je malo teze slijediti linkove....
|
"
|
|
|
|
|
|
Obi-Wan Kenobi
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 24. 01. 2011. 03:41 » |
Idi gore
|
|
strelok 06:48 Šalje privatnu poruku. Matovilo 06:50 Čita svoje privatne poruke.
|
|
|
|
Dart Vader
Gost
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 24. 01. 2011. 04:11 » |
Idi gore
|
Gdje je objavljena ova karikatura? Trenutno sam na forumu sluzeci se telefonom pa mi je malo teze slijediti linkove....
Ma kucao sam na gugl slike na engleskom papa and pedophilia i izasle su razne slike pape nekoliko karikarura Muhameda valjda(vrlo neukusnih) i ove papine. Valjda tim karikaturama se pokusava mobilisati javnost da osudi negativne stvari unutar religijskih krugova.E sad to kod muslimana zbog kulturoloskih razlika dovodi do kontra efekta.
|
|
|
|
|
|
Senahid
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 24. 01. 2011. 04:19 » |
Idi gore
|
Hvala ti na odgovoru Dart. Sto se tice razlicite reakcije muslimana, Papi niko nije "prisio" da je on to naredjivao i sobom radio, dok to kod Muhameda nije bio slucaj.
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 24. 01. 2011. 04:32 Senahid »
|
|
"
|
|
|
|
Dart Vader
Gost
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 24. 01. 2011. 12:46 » |
Idi gore
|
Senahide,ne budi naivan druze.
|
|
|
|
|
|
Senahid
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 24. 01. 2011. 05:04 » |
Idi gore
|
Glup youtube video u kome se ismijava Isus, ne znam kakve ovo veze ima....Neka budala koja hoce da mu youtube video bude "posjecen".
|
"
|
|
|
|