ti si prvi srbin koji prizna da je dobio rat, i jeste ga dobili zato sto je bosnjake vodio srbin. sto to javno ne
kazes? nece ti kruna s glave past. kad mozete onako hrabro svoje isporucivat u hag reci i da je alija bio srbin
nego ja mislio da sam na ovom forumu u rs, da ne moram biti tamo nogom pa da bi osjetio srpsku "lezernost i
za.ebanciju", kad kaze on "bre ....", kad ono isto ko u sluzbenom sarajevu, sve nekako usiljeno i na silu,
neprirodno, ko da se tek upoznajemo, a ja odrasto sa srbima i tadicem. onom tadicu vidis na licu "lezernost i
za.ebanciju" sto je fakat srpsko obiljezje.
ovdje sam shvatio da postoje srbi i pred-srbi. sta ces, razvoj.
nego, valjo vam alija srbin pravo, jelde?
jesil cuo za grafit, pred sami rat, na sarajevskoj posti "alija srbine", to je i tv snimala?
sta je , kvarim ti koncepciju?
bosnjaci i jesu srbi tako da ti ta tvoja konstatacija da je samo alija srbin nema veze sa realnoscu a i sam alija je izjavio na osnivackoj skupstini SDS-a da su se njegovi roditelji kao i preci izjasnjavali kao srbi islamske veroispovesti a sada to sto ti tvrdis danas da jesi ,to je tvoja licna stvar jer svako ima pravo da se izjasnjava kako god zeli pa cak i kao marsovac