Nezavisne novine - Diskusije
24. 05. 2012. 08:19 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 2 [3]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: "Da li građanin Cerić Mustafa podržava Republiku Srpsku?"  (Pročitano 4089 puta)
pravda
Redovni član

Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:
Chrome 3.0.195.38 Chrome 3.0.195.38

« Odgovor #30 poslato: 10. 01. 2010. 09:20 »
Podeli temuIdi gore

Republiku Srpsku ne treba podrzavati niti ef.Ceric niti doticni''strelok'' Ona je zvanicno priznata a nju ce podrzavati i cuvati narod te iste Republike. Nego ja bih prije formulirao pitanje-Da li gradj.Ceric podrzava Hrvatsku Rep. Herceg Bosnu koja je. po svim procjenama svjetskih analizatora neminovna u toku ove godine.Niti bosnijacki pol.vrh a niti efen. Ceric nisu imali sluha za dojucerasnje federalne saveznike pa stoga ne cudi hrvatski vapaj za izlazak iz okova,neslobode,netolerancije,ponizavanja...
Matovilo
Počasni član
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.0.17 Firefox 3.0.17

« Odgovor #31 poslato: 11. 01. 2010. 03:48 »
Podeli temuIdi gore

"Da li građanin Cerić Mustafa podržava Republiku Srpsku?"

Pitanje je zaista besmisleno,debilno pa i humoristicno. Roll Eyes

Kao kada bi danas zivoga cikicu penzionera Adolfa Hitlera pitali:
Da li vi gradjanine Adolfe Hitleru podrzavate drzavu Izrael???

Kako god je Hitler odlucio i delomicno ostvario genocidni naum istrebljenja Yevreja i Germaniju da bi je ucinio 100% etnicku cistu bez Yevreja tako slicno su i Cericevi muslimani vec po ko zna koji put a zadnji put 1992 su isto kao i Hico nameravali Srbe istrebiti a tzv."avnoj" grunt BiH da postane islamija.Ideal tih zlo-zamisli kako bi bila BiH islamija je 98% muslimani a max 2% ostatak Hriscani (katolici/yevreji) da muslimanima sluze kao ukras pred svetom da glume multi-kulti . Cheesy

Ceric je samo onaj muslim prvak koji malkice vise kaze nego se usude reci ostali muslim prvaci a svi skupa misle i sanjaju isto ono sto je i Hitler planirao i delomicno ostvario s Yevrejima.

Inace secam se odmah prvih meseci posle otezanja papaka Alije I.Ceric se hvalio d aje on sada taj koji ce nastaviti Alijin put .Taj put znamo koji je bio.

Tako misle i Silajdzija(hodza)Tihic(maticar)i onaj sto glumi socijaldemokratu ....i svi redom do zadnjega muslim prvaka i do zadnjega obicnoga muslimana.

Inace u drugu ruku sto se tice humora jako cenim Cerica  Grin

Naime iskreno mu se zahvaljujem na ovim recima od pre par godina:
- Ovako kad vas vidim, ne mogu da prepoznam koji je Bošnjak, a koji Turčin, jer svi ste isti kao da vas je jedna majka rodila. Ovdje moramo biti jedno, ne možemo dvoje i zato predlažem da svi mi ovdje budemo Turci. Nas ovdje zovu Turcima, mi vičemo da nismo i sve što više vičemo da nismo, oni sve više viču da jesmo. I mi jesmo Turci, po našem povijesnom sjećanju, povijesnom određenju, identitetu islama koji su nam Turci donijeli. Ali mi smo i Bošnjaci - kazao je jučer prof. dr. Cerić.

{alt}
Mirso
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 6.0 MS Internet Explorer 6.0

« Odgovor #32 poslato: 11. 01. 2010. 03:39 »
Podeli temuIdi gore

Gos.Reis Mustafa Ef.Ceric postiva rs isto koliko vladika Kacavenda i dodo priznaju Bosnu i Hercegovinu.
Stranice: 1 2 [3]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 16. 05. 2012. 05:12