"Da li građanin Cerić Mustafa podržava Republiku Srpsku?"
Pitanje je zaista besmisleno,debilno pa i humoristicno.

Kao kada bi danas zivoga cikicu penzionera Adolfa Hitlera pitali:
Da li vi gradjanine Adolfe Hitleru podrzavate drzavu Izrael???
Kako god je Hitler odlucio i delomicno ostvario genocidni naum istrebljenja Yevreja i Germaniju da bi je ucinio 100% etnicku cistu bez Yevreja tako slicno su i Cericevi muslimani vec po ko zna koji put a zadnji put 1992 su isto kao i Hico nameravali Srbe istrebiti a tzv."avnoj" grunt BiH da postane islamija.Ideal tih zlo-zamisli kako bi bila BiH islamija je 98% muslimani a max 2% ostatak Hriscani (katolici/yevreji) da muslimanima sluze kao ukras pred svetom da glume multi-kulti .

Ceric je samo onaj muslim prvak koji malkice vise kaze nego se usude reci ostali muslim prvaci a svi skupa misle i sanjaju isto ono sto je i Hitler planirao i delomicno ostvario s Yevrejima.
Inace secam se odmah prvih meseci posle otezanja papaka Alije I.Ceric se hvalio d aje on sada taj koji ce nastaviti Alijin put .Taj put znamo koji je bio.
Tako misle i Silajdzija(hodza)Tihic(maticar)i onaj sto glumi socijaldemokratu ....i svi redom do zadnjega muslim prvaka i do zadnjega obicnoga muslimana.
Inace u drugu ruku sto se tice humora jako cenim Cerica
Naime iskreno mu se zahvaljujem na ovim recima od pre par godina:
- Ovako kad vas vidim, ne mogu da prepoznam koji je Bošnjak, a koji Turčin, jer svi ste isti kao da vas je jedna majka rodila. Ovdje moramo biti jedno, ne možemo dvoje i zato predlažem da svi mi ovdje budemo Turci. Nas ovdje zovu Turcima, mi vičemo da nismo i sve što više vičemo da nismo, oni sve više viču da jesmo. I mi jesmo Turci, po našem povijesnom sjećanju, povijesnom određenju, identitetu islama koji su nam Turci donijeli. Ali mi smo i Bošnjaci - kazao je jučer prof. dr. Cerić.