Ej Grgi prijatelju vidi cime je obdario vas:
Tema: ONANISANJE ZBOG BOLESTI (Čitanja 1133 puta)
biscanin
3
ONANISANJE ZBOG BOLESTI
« u: August 30, 2010, 17:00:15 »
Selam alejkum braco i sestre.
Imam jedno pitanje pa bih vas molio za pomoc.
Znam po mnogim ajetima da je onanisanje zabranjeno ali ja imam malo komplikovan problem. Naime, ja sam bio na operaciji testisa i sad mi nesto nisu dobro uradili pa kad duze vremena nedobijem ejakulaciju osjecam jaku bol u testisima, Nemam zenu i jos nisam u mogucnosti da se zenim jer sam jos uvijek srednjoskolac tako da mi jedino ostaje onanisanje.
Sad, da li je meni dozvoljeno da onanišem samo da se rijesim tih bolova ili ne ?
Hvala
------------------------------------------------------------------------------------------------------
el-Bosni
650
Re: ONANISANJE ZBOG BOLESTI
« Odgovori #3 u: August 31, 2010, 10:21:10 »
Esselamu alejkum brate!
Posalji pitanje fetva-i-eminu dr. Ljevakovicu na
pitanja@rijaset.ba,
ali prije svega posjeti opet doktora i vidi moze li se to sto su zabrljali popraviti?! Da ti Allah olaksa...
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Re: ONANISANJE ZBOG BOLESTI
« Odgovori #12 u: December 19, 2010, 09:51:21 »
Navedi iz: Sabur Lee na December 19, 2010, 09:15:07
Ne znam zašto se ne sankcioniše chatanje na ovom podforumu, ali nebitno.
Ako brat ponovo navrati: ako ti je doktor rekao da trebaš, onda ti slobodno, u najmanju ruku si sahibi uzur.
ne znam ni ja zašto se sankcionište to što ti daješ odgovre kao da si neki alim- a to nisi ni izdaleka...što ne postaviš mišljenje uleme o ovom pitanju