Nezavisne novine - Diskusije
24. 05. 2012. 08:21 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Још једна великосрпска завјера на штету комшија  (Pročitano 1124 puta)
bez_respekta
Veteran foruma
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Chrome 7.0.517.44 Chrome 7.0.517.44

« poslato: 12. 01. 2011. 11:11 »
Podeli temuIdi gore

Joj Joj

http://www.24sata.info/zabava/sex-files/53145-Obdareni-muskarci-Srbi-imaju-najvece-alatke-Evropi.html

Citat
Obdareni muškarci: Srbi imaju najveće "alatke" u Evropi!

24SI - Iako je svaki treći Srbin uvjeren da mu je penis premalen, istraživanje androloga dr. Save Bojovića je pokazalo da su upravo Srbi, sa prosječnom dužinom penisa od 17 centimetara, najobdareniji u Evropi.
Kako piše Alo, prosječna dužina spolnog organa kod većine Evropljana iznos 11 do 15 centimetara, pa se Srbi zaista imaju čime pohvaliti.

Dr. Bojović koji je proveo istraživanje o dužini spolnog organa kod Srba, objavio je i knjigu na ovu temu.

On smatra da je prosjek od 17 centimetara idealan i da posebno obdareni muškarci zbog dužine svog spolnog organa tokom života imaju dosta problema.

Prevelik penis, po njegovim riječima, iako je na prvi pogled primamljiv ženama, u dugogodišnjim vezama uglavnom je izvor problema i siromašnijeg seksualnog života, jer se muškarci često žale na bolove.

Ovaj ugledni androlog ističe da je neke svoje pacijente poslao na skraćivanje penisa, jer im se događalo da za vrijeme erekcije izgube svijest.

"Mali broj muškaraca zna da im je karlica zakrivljena, a da iz njenog centra izlazi muški spolni organ. To znači da muškarac, gledajući odozgo, ne vidi trećinu svog uda. Zbog toga mnogo njih pati, jer su uvjereni da im je manji nego što jeste", kaže Bojović.

(24sata.info)

Сумњам да су овај великосрпски план смислили САНУ и Добрица Ћосић
 Dim

Ето, другови, сви ви који, нисте Срби, а имате велике алатке...ипак сте Срби  Joj Joj Joj ....

Ајд сад да видимо ко није Србин  Joj Joj Joj

{alt}

Henry Kissinger:"Until it was created in 1992, Bosnia had never been an independent state. "
Sunny day
Glavni urednik
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.6.13 Firefox 3.6.13

« Odgovor #1 poslato: 12. 01. 2011. 11:22 »
Podeli temuIdi gore

znaci mi i crnci smo jedinstveni u svijetu v^s
grgo
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #2 poslato: 12. 01. 2011. 11:28 »
Podeli temuIdi gore

Ako mu dragi Bog ne dadne pamet on mu to donaknadi sa nečim drugim  Umro od smijeha Umro od smijeha Umro od smijeha
bez_respekta
Veteran foruma
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #3 poslato: 12. 01. 2011. 11:35 »
Podeli temuIdi gore

Ako mu dragi Bog ne dadne pamet on mu to donaknadi sa nečim drugim  Umro od smijeha Umro od smijeha Umro od smijeha

Грго, шта си ти добио?  Dim

{alt}

Henry Kissinger:"Until it was created in 1992, Bosnia had never been an independent state. "
Dart Vader
Gost
« Odgovor #4 poslato: 12. 01. 2011. 05:04 »
Podeli temuIdi gore

Ej Grgi prijatelju vidi cime je obdario vas:
Tema: ONANISANJE ZBOG BOLESTI  (Čitanja 1133 puta)   
biscanin

3

ONANISANJE ZBOG BOLESTI
« u: August 30, 2010, 17:00:15 »
Selam alejkum braco i sestre.

Imam jedno pitanje pa bih vas molio za pomoc.
Znam po mnogim ajetima da je onanisanje zabranjeno ali ja imam malo komplikovan problem. Naime, ja sam bio na operaciji testisa i sad mi nesto nisu dobro uradili pa kad duze vremena nedobijem ejakulaciju osjecam jaku bol u testisima, Nemam zenu i jos nisam u mogucnosti da se zenim jer sam jos uvijek srednjoskolac tako da mi jedino ostaje onanisanje.

Sad, da li je meni dozvoljeno da onanišem samo da se rijesim tih bolova ili ne ?

Hvala
------------------------------------------------------------------------------------------------------
el-Bosni

650

Re: ONANISANJE ZBOG BOLESTI
« Odgovori #3 u: August 31, 2010, 10:21:10 »
Esselamu alejkum brate!

Posalji pitanje fetva-i-eminu dr. Ljevakovicu na pitanja@rijaset.ba,
ali prije svega posjeti opet doktora i vidi moze li se to sto su zabrljali popraviti?! Da ti Allah   olaksa...
------------------------------------------------------------------------------------------------------

« Odgovori #12 u: December 19, 2010, 09:51:21 »
Navedi iz: Sabur Lee na December 19, 2010, 09:15:07
Ne znam zašto se ne sankcioniše chatanje na ovom podforumu, ali nebitno.
Ako brat ponovo navrati: ako ti je doktor rekao da trebaš, onda ti slobodno, u najmanju ruku si sahibi uzur.

ne znam ni ja zašto se sankcionište to što ti daješ odgovre kao da si neki alim- a to nisi ni izdaleka...što ne postaviš mišljenje uleme o ovom pitanju
 Sad znam Sad znam Sad znam Umro od smijeha Umro od smijeha Umro od smijeha Umro od smijeha Joj Joj Joj Umro od smijeha Umro od smijeha Umro od smijeha
free2020
Stariji urednik
Na mreži Na mreži

Mac OS X 10.4 Mac OS X 10.4
Browser:
Firefox 3.6.10 Firefox 3.6.10

« Odgovor #5 poslato: 12. 01. 2011. 05:14 »
Podeli temuIdi gore

Ej Grgi prijatelju vidi cime je obdario vas:
Tema: ONANISANJE ZBOG BOLESTI  (Čitanja 1133 puta)   
biscanin

3

ONANISANJE ZBOG BOLESTI
« u: August 30, 2010, 17:00:15 »
Selam alejkum braco i sestre.

Imam jedno pitanje pa bih vas molio za pomoc.
Znam po mnogim ajetima da je onanisanje zabranjeno ali ja imam malo komplikovan problem. Naime, ja sam bio na operaciji testisa i sad mi nesto nisu dobro uradili pa kad duze vremena nedobijem ejakulaciju osjecam jaku bol u testisima, Nemam zenu i jos nisam u mogucnosti da se zenim jer sam jos uvijek srednjoskolac tako da mi jedino ostaje onanisanje.

Sad, da li je meni dozvoljeno da onanišem samo da se rijesim tih bolova ili ne ?

Hvala
el-Bosni

650

« Odgovori #3 u: August 31, 2010, 10:21:10 »
Esselamu alejkum brate!

Posalji pitanje fetva-i-eminu dr. Ljevakovicu na pitanja@rijaset.ba,
ali prije svega posjeti opet doktora i vidi moze li se to sto su zabrljali popraviti?! Da ti Allah   olaksa...

« Odgovori #12 u: December 19, 2010, 09:51:21 »
Navedi iz: Sabur Lee na December 19, 2010, 09:15:07
Ne znam zašto se ne sankcioniše chatanje na ovom podforumu, ali nebitno.
Ako brat ponovo navrati: ako ti je doktor rekao da trebaš, onda ti slobodno, u najmanju ruku si sahibi uzur.

ne znam ni ja zašto se sankcionište to što ti daješ odgovre kao da si neki alim- a to nisi ni izdaleka...što ne postaviš mišljenje uleme o ovom pitanju
 Sad znam Sad znam Sad znam Umro od smijeha Umro od smijeha Umro od smijeha Umro od smijeha Joj Joj Joj Umro od smijeha Umro od smijeha Umro od smijeha

Cheesy Cheesy Cheesy
Ne bi me iznanadilo da se u FBiH uvede zakonska odredba o "protivpravnom bacanju budale u nesvjest"
 Cheesy Cheesy Cheesy

”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло,
сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
grgo
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #6 poslato: 12. 01. 2011. 09:02 »
Podeli temuIdi gore

Грго, шта си ти добио?  Dim
Meni dragi Allah podario pamet a tebi ono drugo  Joj Joj Umro od smijeha Umro od smijeha Umro od smijeha
grgo
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #7 poslato: 12. 01. 2011. 09:07 »
Podeli temuIdi gore

Meni dragi Allah podario pamet a tebi ono drugo  Joj Joj Umro od smijeha Umro od smijeha Umro od smijeha
Braca bez Gaca - Niko nema sto srbin imade
bez_respekta
Veteran foruma
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #8 poslato: 13. 01. 2011. 10:45 »
Podeli temuIdi gore

Јеби га, Гргане, мешчини да си ти добио и памет, али и ово друго, само не с праве стране  Joj Joj Joj но, бар су ти због тога очи велике  Huh?  Joj Joj

{alt}

Dart Vader
Gost
« Odgovor #9 poslato: 16. 01. 2011. 06:13 »
Podeli temuIdi gore

Јеби га, Гргане, мешчини да си ти добио и памет, али и ово друго, само не с праве стране  Joj Joj Joj но, бар су ти због тога очи велике  Huh?  Joj Joj

ohohohohohohohohohohohohohoho hahahahahahahahahahahahahahah aha....Jadni nas Grgo,vole one zle Svabe takve stvari,opet jos imaju i pare a Grgic nas ko i svaki drugi auslender za pare bi svasta radio. Sex
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 21. 05. 2012. 10:41