PoBogu čovječe, znaš koliko mene boli briga za Radončića

i nebuloze koje možeš naći u Avazu,političke obračune u Avazu, i bogzna šta još...Meni je bitno da fercera forum i da je bljuvanja što manje.Uopšte me ne interesuje ničija nacionalna priča, ugroženost, kukanje, istina i laž,drugi forumi i njihovo uređivanje.
Da mi je profesionalni zadatak da uređujem dio papirnog avaza, tada bih razmišljao kako ukloniti nebuloze i senzacije pijačnog tipa za dokoni narod.
Ne precjenjuj novine i ne potcjenjuj čitaoce.
Ja lično uradim sljedeće: uzmem heftaricu i zaheftam prvih nekoliko stranica , te one zadnje gdje su smrtovnice, oglasi i tv program.
Te besmislene političko financijske borbe na prvim stranama me ne interesuju jer nemam vremena za bavljenje tako prizemnim stvarima.
Ako ti baš neko ide na živce, pošalji mu e-mail jer je većina novinara dostupna-ili telefonom ili mailom, najčešće obadvoje.
Čitaj ono što ti treba, osnovne informacije, kad radi saobraćaj, gdje se nešto dešava, obavještenja institucija itd itd..
Da si čitao forum znao bi da ja uopšte ne radim za dnevni list Avaz već administriram forum što mi je uži fah i sasvim dodatni posao.
Niti ja mogu obrazovati korisnike, niti ih mogu natjerati da pišu i ponašaju se na način kako to svima odgovara.Svako odgovara za svoje ponašanje jer su svi odrasli ljudi.Ko ima slabe živce, po mom mišljenju, ne treba da troši vrijeme na forumima, jer u afektu čovjek svašta kaže, i često se stiče ružna slika o nekome.
Forum je pogrešno mjesto za procjenu nečijeg karaktera i stvarnog mišljenja jer je većina ljudi koji pišu na forumu sasvim ok .Ljudima je puna kapa, imaju komplekse,probleme..svašta tu ima...i dobro i loše...
Najbolje je ipak razgovarati direktno uz kafu ili piće, i ni svi interneti svijeta to ne mogu promjeniti. :)O novinama da i ne pričam.
i da zaključim naš mali razgovor:
Ni tvoja kritika na Avaz kao novinu me ne dotiče.Može li još jasnije....BAŠ ME BRIGA ŠTA AVAZ PIŠE,KO PIŠE i KAKVE GLUPOSTI LUPA

.
Dakle, to što ti misliš o MENI na osnovu AVAZA me ne interesuje niti prihvatam kritiku za nešto što me se ne tiče.Ja takve kritike govorim isključivo u lice novinarima kad mi je to potrebno.
Toliko, i ostani mi zdrav i veseo.
doviđenja.