Nezavisne novine - Diskusije
24. 05. 2012. 08:21 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1] 2 3 ... 47   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Avaz, dno bošnjačke inteligencije?  (Pročitano 34570 puta)
Brijac
Gost
« poslato: 21. 09. 2009. 04:06 »
Podeli temuIdi gore

E sada bi ja zelio da izjasnim nesto o Avazu.. Prvo sto se tice, forum im je kita, a ako si Srbin ili Hrvat.. onda je brate kiturina.. Znaci jos gore.. Evo apelujem nekome od vas da oproba napisati temu jeli familija Izetbegovic(Alija) Srpskog porjekla? Haha zabranit ce je za tri sekunde a mozda cak i poslati prijavu Incku.. Haha ludo..

Sada bi neki od vas mozda pomislili da sam ja Srbin ili Hrvat.. Nisam.. Ja sam Bosanski musliman.. Zasto ja vake osudujece rijeci govorim..? Zato sto zivim na zapadu i znam kako trebaju prave novine da se pisu.. I objektivno, profesionalno i mozda po koji trn eticno i moralno.. Ja mislim da ovi faktori, poput Avaza, reisa Cerica i ostali "dobri i ineteligentnji" Bosnjaka, mi cemo izgubiti Bosnu.. Izgubit cemo tihu bitku koja djeluje poslije Deytona..

Mene licno zabrinjava Avaz zato sto je ipak najtirazni Bosnjacki list i ipak ima ogroman utjecaj na Bosnjacki zivot.. Sto se tice objektivnost, dosta je da NEOSUDENOG covjeka zovu krvnikom.. Karadzic je veoma poznat po svojim djelima, ali NIJE osuden nego jos uvijek samo optuzen.. Kako se on moze zvati krvnik dok ga sud nije osudio? Absurdno! A da negovorim kako mjenja kako prve pise za SBiH pa SDA(Uglavnom za Bakira)..

Gledajuci profesionalnost.. Haha jeli iko od vas ljetos cito onaj 5000 primjerak Avaza.. Nakav jubileji ili nesto sta ja znam.. Ipak tu je bilo pisano o gospdinu Radoncicu,(osnovitelja Avaza).. Haha sta su pricali o njemu.. kako je dobar novinar.. Profesionalan ama bas van svi smisli.. Kakva BUDALA sam sebe uvelicava preko svoji novina.. Ja kad sam procito to, i shvatio da moj rodjeni narod(vecina njih) zele ove novine.. Ozbiljno sam razmisljo da odem da promijenim ime i prezime i da ubuduce budem Sved..

A sto se vjecne hajke na Selimovice.. Ono bas neznam.. Jeli ikada RIJEC ijedne napiso pozitivno o Selimovicima? Makar nesto? Ocigledno da ima spor sa Selimovicima I koristi novine da bi ih na taj nacin ofarbo kao nesto zlo za Bosnjacku javnost..

Sramno.. Mene svaki put boli srce kada vidim budalestinu I najprije Bosnjacku budalestinu jer ipak je to moj narod..

Sada nemoj te misliti da su nezavisne novine savrsene.. Ako zelite dacu primjeraka gdje NN imaju vrlo zavisne stavove… Ali postujem Vas i ako moderatori zele izjavit cu moj stav o NN..

Veliki pozdrav svima i Bajram Serif Mubarek Olsun vjernicima..
« Poslednja izmena: 21. 09. 2009. 04:18 Brijac »
modricanin
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0

« Odgovor #1 poslato: 21. 09. 2009. 05:09 »
Podeli temuIdi gore

Otkud to da su novine pokazatelj inteligencije neke nacije ,
hoces reci da je Glas Srpski vrhunac Srpske inteligencije ili vec pomenuti AVAZ dno,
promasio si bogami sve.. Cheesy Cheesy
strelok
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows Vista Windows Vista
Browser:
Firefox 3.5.3 Firefox 3.5.3

« Odgovor #2 poslato: 21. 09. 2009. 05:16 »
Podeli temuIdi gore

E sada bi ja zelio da izjasnim nesto o Avazu.. Prvo sto se tice, forum im je kita, a ako si Srbin ili Hrvat.. onda je brate kiturina..  

{alt}

Citat
Haha ..

Citat
Haha ludo..

Citat
Sada bi neki od vas mozda pomislili da sam ja Srbin ili Hrvat.. Nisam..

Citat
Absurdno! A da negovorim kako mjenja kako prve pise za SBiH pa SDA(Uglavnom za Bakira)..

Citat
.. Haha ..

Citat
Nakav jubileji ili nesto sta ja znam.. Haha sta su pricali o njemu..

Citat
Ozbiljno sam razmisljo da odem da promijenim ime i prezime i da ubuduce budem Sved..

Citat
Sramno.. Mene svaki put boli srce kada vidim budalestinu I najprije Bosnjacku budalestinu jer ipak je to moj narod..

Citat
Ali postujem Vas i ako moderatori zele izjavit cu moj stav o NN..

{alt}

Ma najjači si!!Odoh ovo kopirati na avaz da družina iz cvjećare zna kakvi su mamlazi{alt}

Kralju,legendo,padišahu....samo mlavi sunce im radončićevsko-miškovićevsko-balijsko-džamahirijsku...gdje je Miško sad?

A koje su to kritike na račun NN?  De ,da kolega L. čuje šta mu je raditi za vaskoliko forumsko stado...

"..у задње вријеме сам роб идеологије чистих рачуна.", Др.Спок
Šefket Ramadani
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #3 poslato: 21. 09. 2009. 05:36 »
Podeli temuIdi gore

Brijaču, legenda si. Samo nastavi dizati posjećenost avazovom portalu i forumu. Wink (tebi u čast sam sam ubacio smješka "namigovanja".)

Zašto? Da mu j.... mater - "zašto"

{alt}
Brijac
Gost
« Odgovor #4 poslato: 21. 09. 2009. 06:06 »
Podeli temuIdi gore

Slusajte momci.. Nisam ja spomeno nikakvog Miskovica i deseto.. Fino vam kazem da me ozbiljno zabrinjava Avaz.. Ja razumijem vas dvojicu koji ste placeni da pravite reklamu za Avaz.. Mozda ti Egi zivis u Americi i radis idealno.. Postujem..

Sada evo vi meni fino objasnite kakvu neistinu sam ja izjavio?

Jel se vodi hajka na Selimovice? Evo reci mi ijednu korektnu i pozitivnu stvar sto ste napisali o njima ikada? Mene boli hargija i za Selimovice i za sve njih.. A bogme me zaboli srce kada vidim budalestinju s Bosnjacke strane.. Ja mislim da svi Bosnjaci kao narod, tako i intelektualci zasluzuju bolje..

Jeli mozda Dnevni Avaz nadlezan ICTY tribunala i vec osudio Karadzica? Po cemu je Radoncic dobar, profesionalan i objektivan novinar?(Dobar novinar u smislu da djeli dobro novine)..

Molim vas eto vi meni objasnite kako su moji primjerci pogresni i ja cu vam cestitat..
« Poslednja izmena: 21. 09. 2009. 06:14 Brijac »
Brijac
Gost
« Odgovor #5 poslato: 21. 09. 2009. 06:13 »
Podeli temuIdi gore

Za Modricanin.. Ako npr poredis Dnevni Avaz sa nekim novinama zapada, vidis brzo koliko je to sranje od novina da odma reagujes.. Da Avaz prodaje jedno 500 primjeraka dnevno, mozda nema neke reflekcije na intelektualnost kolektivnog Bosnjackog naroda.. A nazalost, Dnevni Avaz prodaje mnogo vise od toga sto po meni ne znaci da je Dnevni Avaz i na ikakav nacin dobre novine, nego vec da je vecina Bosnjaka nisi dovoljno intelektualni i civilizovani..

Isto tako da je Fokus glavne novine Srba, imo bi isti stav o Sprskom narodu.. I na kraju krajeva ne zanima me Srpski narod.. Zanima me moj, Bosansko muslimanski narod..

Pozdrav
Brijac
Gost
« Odgovor #6 poslato: 21. 09. 2009. 06:34 »
Podeli temuIdi gore

Selimovićima ni razaman nije svet
Selimovići su u Fojnici otvarali trgovinu "Merkur", povodom čega je oko podneva priređena i roštiljijada...
19.09.2009. 22:26
Hilmo i Mujo Selimović razljutili su u petak mnoge građane Fojnice, posebno muslimane koji su posteći ispraćali posljednje dane ramazana. Tog dana, naime, Selimovići su u Fojnici otvarali trgovinu "Merkur", povodom čega je oko podneva priređena i roštiljijada.

Negodovanje brojnih Fojničana izazvalo je to što ova gozba nije održana poslije iftara ili nakon što prođe Bajram.

O ovome je nakon džuma-namaza u svojoj hutbi džematlijama govorio i glavni imam Medžlisa Islamske zajednice Fojnica Mensur ef. Pašalić, osuđujući ovakvu ceremoniju otvaranja kojom je iskazano nepoštovanje prema muslimanskom svetom mjesecu.

Otvaranju trgovine nije prisustvovao niko iz lokalne vlasti.

Autor: H. Ču.
E sada Egi i Strelok.. Da vas ja upitam vas licni stav o ovome.. Haha KADA je Fojnice bili Islamska Fojnica da bi jedna NE-muslimanska prodavnica (Merkur je hrvatski) pratila zalazak sunca.. Ja kad sam zadnji put pogledo, Bosna nije Islamska republika.. Ali eto ako hocu sta da otvorim ubuducem u Bosni, prvo cu pogledati vaktiju.. Ili to mozda samo obuhvata Selimovice? Haha i joj bas mi je krivo zasto Srbi i hrvati ne zele sa nama.. Nikako nemogu da ih razumijem..

Ovo je jedan od vise primjera kako je Avaz i profesionalan i (joj boli me reci) objektivan.. Sada vi meni se jos vise keslite.. Molim vas..  Samo se smijte a drzava i muslimanski narod propada..

I jos jedna stvar.. Zaboli me hargija za Selimovice ali ovo je samo jedan primjer.. Doci ce vise dok jos malo baklave pojedem.. Cheesy
« Poslednja izmena: 21. 09. 2009. 06:41 Brijac »
Šefket Ramadani
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #7 poslato: 21. 09. 2009. 06:45 »
Podeli temuIdi gore

Slusajte momci.. Nisam ja spomeno nikakvog Miskovica i deseto.. Fino vam kazem da me ozbiljno zabrinjava Avaz.. Ja razumijem vas dvojicu koji ste placeni da pravite reklamu za Avaz.. Mozda ti Egi zivis u Americi i radis idealno.. Postujem..
Eto, uzmimo da je neko plaćen da reklamira avaz. To bih donekle i razumio. Ali ono što ti ne razumiješ je da ova i slične teme samo dižu posjećenost avazu ili čak i prodaju. Dakle, postiže se kontra-efekat.

Citat
Sada evo vi meni fino objasnite kakvu neistinu sam ja izjavio?

Jel se vodi hajka na Selimovice? Evo reci mi ijednu korektnu i pozitivnu stvar sto ste napisali o njima ikada? Mene boli hargija i za Selimovice i za sve njih.. A bogme me zaboli srce kada vidim budalestinju s Bosnjacke strane.. Ja mislim da svi Bosnjaci kao narod, tako i intelektualci zasluzuju bolje..
Kako god avaz piše protiv Selimovića tako i oslobođenje piše protiv Radončića. Ako već kritikuješ avaz, kritikuj i druge. Ako te "zaboli srce" za "braćom" Bošnjacima, boli li te srce kada mnogobrojne srpski nastrojene novine pišu protiv te iste braće ili je za tebe veći razlog za srkletioznost "neobjektivnost" bratskih tih medija?

Citat
Jeli mozda Dnevni Avaz nadlezan ICTY tribunala i vec osudio Karadzica?
Je li ti više žao "braće" ili Karadžića? Kako to da nijednom nisi spomenuo Abdića?

Pa nije moguće da su Bošnjaci neprijateljski raspoloženi prema jadnom Radovanu dok je se on ni kriv ni dužan godinama igrao žmirke iza brade Dabićeve... Niko ne zna zašto. Valjda mu bilo zabavno. Pa Bošnjaci bi prema tebi više trebali vjerovati jednom mentalnom bolesniku nego svojim očima, grobnicama, etničkom čišćenju itd, itd.... Šta je sa Hitlerom? Je li i on krvnik ili je se pametno izvukao? Je li Milošević krvnik ili će i to zauvijek ostati misterija obavijena velom krvi?

Citat
Molim vas eto vi meni objasnite kako su moji primjerci pogresni i ja cu vam cestitat..
Hajde...

{alt}
Šefket Ramadani
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #8 poslato: 21. 09. 2009. 06:55 »
Podeli temuIdi gore

E sada Egi i Strelok.. Da vas ja upitam vas licni stav o ovome.. Haha KADA je Fojnice bili Islamska Fojnica da bi jedna NE-muslimanska prodavnica (Merkur je hrvatski) pratila zalazak sunca.. Ja kad sam zadnji put pogledo, Bosna nije Islamska republika.. Ali eto ako hocu sta da otvorim ubuducem u Bosni, prvo cu pogledati vaktiju.. Ili to mozda samo obuhvata Selimovice? Haha i joj bas mi je krivo zasto Srbi i hrvati ne zele sa nama.. Nikako nemogu da ih razumijem..

Ovo je jedan od vise primjera kako je Avaz i profesionalan i (joj boli me reci) objektivan.. Sada vi meni se jos vise keslite.. Molim vas..  Samo se smijte a drzava i muslimanski narod propada..

I jos jedna stvar.. Zaboli me hargija za Selimovice ali ovo je samo jedan primjer.. Doci ce vise dok jos malo baklave pojedem.. Cheesy

Zašto grad ili gradić mora biti "islamski" da bi se poznate ličnosti morale sustezati od vrijeđanja većine građana dotičnog mjesta?
Ako dosta ljudi posti, ne bi li bilo fer i korektno od bilo koga, a kamoli viđenijih ljudi da se susdrže od javnih gozbi na kojim sa širi miris hrane i tako postačima otežava post (da ne kažem braći po vjeri)
Naravno da BiH nije islamska niti to iko od nas hoće (što god govorili internet provokatori), ali nije ni RS pravoslavni entitet pa je pola Januara neradno. Smeta li ti muslimanima i uzimaju li oni to kao povod da istaknu RS kao ekstremno-pravoslavnu nastrojenu?
Vidim ja da ti razumiješ Srbe a "nikako ne možeš razumjeti svoju braću". Stoga sam i dobio zaključak da si ili Abdićevac ili Srbin koji se predstavlja kao Bošnjak. Druge nema.
« Poslednja izmena: 21. 09. 2009. 07:10 egi »

{alt}
strelok
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows Vista Windows Vista
Browser:

« Odgovor #9 poslato: 21. 09. 2009. 07:04 »
Podeli temuIdi gore

PoBogu čovječe, znaš koliko mene boli briga za Radončića Grin Grin Grin i nebuloze koje možeš naći u Avazu,političke obračune u Avazu, i bogzna šta još...Meni je bitno da fercera forum i da je bljuvanja što manje.Uopšte me ne interesuje ničija nacionalna priča, ugroženost, kukanje, istina i laž,drugi forumi i njihovo uređivanje.

Da mi je profesionalni zadatak da uređujem dio papirnog avaza, tada bih razmišljao kako ukloniti nebuloze i senzacije pijačnog tipa za dokoni narod.
Ne precjenjuj novine i ne potcjenjuj čitaoce.

Ja lično uradim sljedeće: uzmem heftaricu i zaheftam prvih nekoliko stranica , te one zadnje gdje su smrtovnice, oglasi i tv program.

Te besmislene političko financijske borbe na prvim stranama me ne interesuju jer nemam  vremena za bavljenje tako prizemnim stvarima.

Ako ti baš neko ide na živce, pošalji mu e-mail jer je većina novinara dostupna-ili telefonom ili mailom, najčešće obadvoje.

Čitaj ono što ti treba, osnovne informacije, kad radi saobraćaj, gdje se nešto dešava, obavještenja institucija itd itd..

Da si čitao forum znao bi da ja uopšte ne radim za dnevni list Avaz već administriram forum što mi je uži fah i sasvim dodatni posao.

Niti ja mogu obrazovati korisnike, niti ih mogu natjerati da pišu i ponašaju se na način kako to svima odgovara.Svako odgovara za svoje ponašanje jer su svi odrasli ljudi.Ko ima slabe živce, po mom mišljenju, ne treba da troši vrijeme na forumima, jer u afektu čovjek svašta kaže, i često se stiče ružna slika o nekome.

Forum je pogrešno mjesto za procjenu nečijeg karaktera i stvarnog mišljenja jer je većina ljudi koji pišu na forumu sasvim ok .Ljudima je puna kapa, imaju komplekse,probleme..svašta tu ima...i dobro i loše...

Najbolje je ipak razgovarati direktno uz kafu ili piće, i ni svi interneti svijeta to ne mogu promjeniti. :)O novinama da i ne pričam.

i da zaključim naš mali razgovor:

Ni tvoja kritika na Avaz kao novinu me ne dotiče.Može li još jasnije....BAŠ ME BRIGA ŠTA AVAZ PIŠE,KO PIŠE i KAKVE GLUPOSTI LUPA Grin.

Dakle, to što ti misliš o MENI na osnovu AVAZA me ne interesuje niti prihvatam kritiku za nešto što me se ne tiče.Ja takve kritike govorim isključivo u lice novinarima kad mi je to potrebno.

Toliko, i ostani mi zdrav i veseo.

doviđenja.
« Poslednja izmena: 21. 09. 2009. 07:08 strelok »

"..у задње вријеме сам роб идеологије чистих рачуна.", Др.Спок
Brijac
Gost
« Odgovor #10 poslato: 21. 09. 2009. 07:21 »
Podeli temuIdi gore

Egi.. Ja ne pisem o politici i sta je sta.. Mene boli srce i ja patim najprije za Bosnom a i za mojoj muslimanskoj braci u njoj..

Haha pa sav publicitet je dobar publicitet.. Znam ja to.. Ja ne kazem da treba ukinuti Avaz.. Kazem da je Avaz crna mrlja nas bosanski muslimana jer zato sto se toliko prodaju te novine. To govori vise o nama nego o novinama.. ipak su to komercijalne novine a ne idealne.. A to sto kazem za vas dvojicu je zato sto vi pisete za Avaz.. Znaci nevjerujem da ce te pricati lose o svom poslodavcu.. Jel tako?

Ja nisam reko za Oslobodenje.. Briga me za njih.. Jeli Oslobodenje najtiraznji BH-list?  

To u vezi Karadzica je samo jedan primjer... Ja kao privatna osoba bi najradije tog covjeka zavezao izmedju dva konja pa velikim prutem konje po guzi.. Ali kao eto  ”objektivne” i ”profesionalne” novine, kako mogu oni zvati nevinog covjeka krvnik.. Valjda je praksa u pravu da je covjek nevin dok se ne dokaze suprotno.. Hmm..

Sto se tice Srpski media.. Znaci vi na Avazu se ugledate na Srpske mediije? Valjda je cilj dostici najveci potencijal kroz profesionalnost i objektivnost i na taj nacin dobiti jos kupaca?

Haha a to u vezi Fojnice.. Valjda sam shvatas koliki je to idiotizam.. Bosna je sekularna zemlja gdje religija nema veze sa komercijalom (Ako je komercijala pod drzavnim zakonima).. Umjesto kao ”objektivne” i ”profesionalne” novine da Avaz tako napise, oni su napisali drugacije.. (Da su Izetbegovici tako napisali, nebi se uopste nista pisalo ali haj)..

Valjda razumijes u cemu je spor? Spor je u tome sto nazalost medju muslimanskim narodom jos uvijek vlada veliki nacionalizam.. Ja razumijem da ja Avaz tako subjektivno piso jednu decenije nakon rata.. Ali sada nema smisla.. Umjesto da iskoristi svoj polozaj i da se malo okrene Bosanskom narodu umjesto muslimanskom i da napravi boljitak za sve gradjane BiH, oni jasu konja zvanog ”Bosnjacki nazionalizam”..

I evo da ti cestitam.. Podrzavas i pomazes novinama koje su ”prva violina” Bosansko muslimanskog naroda a po kvalitet im van svih standarda.. Veliki aplauz za tebe Egi..(Aplauz)

« Poslednja izmena: 21. 09. 2009. 07:26 Brijac »
Brijac
Gost
« Odgovor #11 poslato: 21. 09. 2009. 07:25 »
Podeli temuIdi gore

Strelok.. Izvinjavam se.. mislio sam da ti je stav kakav jeste zate sto ti je Avaz poslodavac.. vec kad nije tako, znam od sada da su svi tvoji stavovi od srca..Cheesy
Šefket Ramadani
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Opera 9.80 Opera 9.80

« Odgovor #12 poslato: 21. 09. 2009. 09:06 »
Podeli temuIdi gore

Haha a to u vezi Fojnice.. Valjda sam shvatas koliki je to idiotizam.. Bosna je sekularna zemlja gdje religija nema veze sa komercijalom (Ako je komercijala pod drzavnim zakonima).. Umjesto kao ”objektivne” i ”profesionalne” novine da Avaz tako napise, oni su napisali drugacije.. (Da su Izetbegovici tako napisali, nebi se uopste nista pisalo ali haj)..

Sa tvojim zadnjim postom se djelimično slažem i neću da ga seciram i da se zavlačimo u daljnju raspravu oko sitnih detalja. Jedino još da dam svoj odgovor na ovaj zadnji citat. Niko, koliko sam ja primjetio, iz redakcije avaza nije zatražio da se Selimovići zakonski kazne niti za onakav njihov čin postoji zakonska sankcija. Oni su prije ukazali na (ne)moral i nepoštovanje subjekata prema postačima koji žive ili se nalaze u tom mjestu. Da je BiH, kako ti kažeš, "islamska država" ili da za takav nebulozan naziv postoji bilo kakva osnova, ovi likovi bi se kaznili i onda bi ti imao razloga da dižeš frku.
Ovako je došao do izražaja dio ustava koji se bavi slobodom govora tj. informisanja i novinari iz avaza su iskoristili ovu privilegiju da ukažu na takođe zakonit, ali uvredljiv potez Selimovića koji se održao tog dana na tom mjestu.
Znači, oba poteza su dio demokratskog poretka i načina života, funkcionisanja, izvještavanja itd. koji se upražnjavaju u većini modernih i civilizovanih društava. Javno pitanje koje si ti postavio tj. zašto je ko i kako napisao je takođe tvoje demokratsko pravo osigurano trenutnim ustavom.
No sikiriki.... Wink

Vidiš, ja zaista ne branim avaz. Kako kolega reče, mi svi imamo svoje vlastito mišljenje i pošto učestvujemo u raspravi kako na avazovom forumu tako i na nekim drugim, naše mišljenje je samo naše - ne avazovo, ili ne daj Bože njegov zvaničan stav. Ja sam ti dao svoje viđenje situacije i rata između medija tako da nema potrebe za stalnim dopunama tipa "avaz ovo ili ono".

{alt}
Brijac
Gost
« Odgovor #13 poslato: 21. 09. 2009. 09:31 »
Podeli temuIdi gore

Ja bi reko da se ti slazes sa mnom i u vezi Fojnice ali nedas mi zadnju rijec koje bi znacilo da sam upravo.. To postujem i volim diskusiju..  A bas taj primjer je bistar ko suza..

Ne razumijes ti o cemu se radi.. Naravno da mjestani Fojnice imaju pravo da se bune o cemu oni god zele.. Imas ti jevreja u Izraelu koji haman naprave revoluciju u vezi parkinga gdje se auta parkiraju nedeljom.. Shvatas?

Nego radi se o principu..  Radonciceva privatna hajka na Selimovice traje duze vremena.. Itu nije nista sporno.. Ali kad u toj hajci koristi novine koje se citaju od mozda milion ljudi dnevno, onda je to veliki spor i problem.. Koristi se svaka trunka gdje Selimovici pogrijese, cak ako bi Himlo bacio zvaku pored kante za smece, Avaz bi doveo covjeka da se buni u vezi toga.. U ovom slucaju su iskoristili jadne vjernike koji neznaju bolje i nekom citaocu iz Hrvatske ispadne da se bas tako ljudi bune i pogresna se slika salje susjedu.. Objasnio mi je Strelok u vezi vas dvojice i izvino sam se.. Sada znam da je svaki stav vas licni..

I sto se tice Selimovica i ja ih nevolim.. Ali ipak pisem posteno i civilizovano o njima.. To je zapad i demokratija..
miskotes
Veteran foruma
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 6.0 MS Internet Explorer 6.0

« Odgovor #14 poslato: 22. 09. 2009. 07:46 »
Podeli temuIdi gore

Nisam upoznat u među muslimanske odnose  Wink .
Držaću se po strani.

Nezavisna Srpska!!!
Il si, znaš već šta!
Stranice: [1] 2 3 ... 47   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 18. 05. 2012. 05:34