Kao prvo Spok nemoj sad mi pizdeces za korektnoscu kad si me u prvom obracanju meni nazvao idiotom. Nakon te tacke vise nema korektnosti. Ja mogu da budem izuzetno korektan i da pisem sa punim uvazavanjem sagovornika iako se ne slazemo uopste konceptualno ali ako ocekujes da me pljujes a da ja budem koretan na to zaboravi. Okliznucu te druze na najprljaviji nacin gdje mi se god ukaze prilika makar morao zbog toga robijati a ne samo istrpjeti yebeni ban. A da budem iskren ti na sve to mozes samo gledas jer cu da ti dokazem da nisi sposoban da uzvratis, sto se vise koprcas dublje cu te zakopavati.
Најмање је мени проблем ако ти нећеш да будеш коректан према мени. Да ми је стало до твоје коректности према мени, не би ти ни указивао на твој идиотлук по овом питању. Али другар, ЉУДЕ нећеш називати мајмунима, девијантима и перверзњацима а да ја то прешутим. То би ме наиме учинило саучесником у идиотлуку.
Neke stvari si izvrnuo u svojoj prici pa sam duzan prema ostalim ucesnicima da pojasnim neke sintice koje su tebi izgleda nebitne ali meni znace puno. Glavni uzrok pljuvanja po Avazu jeste to sto su pedere zastitili ljudi koji na tu temu uopste nisu obratili paznju u pocetku. Kad sam ja osudio iste onda se odjednom pojavila gomila krelaca sa pederskim zastavama na avatarima "djeticima ljudska prava da zastite jutros". E ti zastitnici ljudskih prava su samo sedmicu dana ranije trubili po svim mogucim temema na Avazu price koje mogu da stanu u par floskula. A to su "RS je genocidna tvorevina i kao takva mora nestati", "Bosna je jedinstvena drzava sa tri naroda koji zive u njoj ali Srbi moraju da ispune odredjene uslove da bi bili prihvaceni", u naletu covjekoljublja neki od njih su cak uspjeli da izuste "Nisu svi Srbi isti cak i kod njih ima ljudi iako je to jako mali procenat". E sad kad ti vidi koji je to salto mortale kad takvi ubjedjeni fasisti koji citav jedan narod proglasavaju za neljude iz cista mira krenu da stite prava pedera. Oni recimo zdusno trube da ABiH nikad nije pocinila ni jedan zlocin. U prevodu (specijalno za Spoka jer ne vjerujem da ce skontati samostalno) ovi kreteni ce da podrze svaku mraku koja ima dvije ruke i dvije noge samo ce za njih Srbi vjecito biti zvjeri.
И сад, ти као бранилац васколиког српства на Авазу, умјесто да мајмунима, стоком или перверзњацима назовеш такве муслимане који говоре српски који ваљају такве бљувотине, ти се окомио на хомосексуалце који с тим муслиманима никакве везе немају. А логика која избија из твојих флоскула гласи:муслимани који говоре српски воле педере и самим тим ти би на педере послао тенкове у инат услиманима који говоре српски

. Е па, ако ово није доказ да је Аваз дно интелигенције, али не само муслиманске него очигледно и српске, ја не знам шта јесте.
Svasta ljudima mogu da oprostim ali licemjerje nikad. To mi se gadi i to je odlika klasicnih ljigavaca. Zato sam u pricu ubacio i Hitlera i tenkove i granicu i svasta nesto. Ok, stoji da sam pretjerao, nije ljudski gaziti ih tenkovima ali da im treba dozvoliti paradu i jos je i podrzati a u isto vrijeme osuditi svakog Srbina da je fasist to ne ide zajedno. Ili si tolerantan ili nisi. Sqamo par dana ranije su proglasili kompletan Srpski narod cetnicima zbog demosntracija u Beogradu povodom hapsenja Mladica. Kako tad ne kazase "i ovo su ljudi ajde da cujemo sta imaju reci. Ma jok, sta tu ima da se prica ovo je cist dokaz da Srbi nisu ljudi, nakon toga hajde da dokazemo da su pederi ljudi.
Ама нема једна ствар са другом никакве везе, човјече! Ти ћеш као утјерати кајлу муслиманима што ћеш заговарати слање тенкова на геј-параду

? Не мислиш ли ти да је то помало јадно?
Sto se tice licno tebe mislim da si umisljeni intelektualac koji od samog sebe krije broj procitanih knjiga od koroca do korica. Obicno ti ulicni intelektualci u svom opusu kao zadnju knjigu imaju "Dozivljaje macka Tose" a da bi imali o cemu da pricaju i da sole pamet ostalima (sto im predstavlja narocito zadovoljstvo) odu malo do Isidore Bjelice ili Mire Adanje Polak po misljenje jer one dvije babe, koje su aman lijecene od ninfomanije, nista drugo ne rade nego kupe svo svjetsko smece i proglasavaju ga kod nas kao tekovinu svjetske civilizacije za kojom mi kao kasnimo. Tu se vjecito raspravlja sa najvecim srpskim umovima tipa Jelene Karleuse i Cece Raznjatovic. Umjeren covjek kaze da je to pomodarstvo, napacena djeca komunizma jednom dobila otvorena vrata u svijet pa podivljala, ja nisam umjeren u svojim stavovim i ja to napljujem svaki put. Ja znam sta jesam i zabole me klinac sto to ljigavcima ne odgovara.
И шта би ја сад требао? Теби доказивати колико сам књига прочитао

? Теби који ЉУДЕ називаш мајмунима, девијантима и перверзњацима јер су другачији од тебе

? Па да ти кажем, друже мој: о књигама ћу расправљати с неким који одаје дојам да их је читао. На основу досада изнесеног, ти се у ту категорију не уклапаш ни под разно

.
Tudju inteligenciju uvjek procjenjujem jer mi je narocito zadovoljstvo da pricam sa inteligentnim osobama. Tad covjek mora da ukljuci sve motore da drzi korak a to je narocit izazov. Takve ljude prepoznajem jako lako, pametan covjek ima svoj licni sud, ne prepisuje ga i obicno kaze nesto kad dobro razmisli i to uvjek podupre logikom. Polumozgasi samo prepisu od Isidore Bjelice stav i onda ga se drze jer je "opste prihvacen" pa racunaju da ce ga tako lakse zastiti. Glupost ne moze da zastiti ni Ajnstajn a kamo li mi obicni smrtnici. Zato je prva mjera da sam sebi razlozis sta je glupo a sta pametno. Ti to ne radis zato sam te odmah svrstao u kategoriju "tankih". Jednostavno ne mislis sta pricas. Robujes floskulama. Meni kazes da imam shvatanja iz srednjeg vjeka i kao dokaz mi podvaljujes mrznju prema pederima. Tu si odmah kazao da ti je "Skandal" jedino stivo koje uzimas u ruke. Zalazes se za legalizaciju marihuane, podrzavas pedere sve zato jer je to cool.
Подржавам ЉУДЕ који се боре за своје право да буду прихваћени као ЉУДИ а не као мајмуни, перверзњаци и девијанти зато што се некоме ограничена ума не уклапају у концепцију по неком само њима знаном параметру. О човјечности је говорио Његош, човјечност је суштина светосавља и човјечност или хуманизам је суштина конвенције о људским правима. И у праву си: то је стварно cool. Нема ништа више cool него бити човјек а шта ли теби смета да то будеш, ђаво ће га знати.
Yebe se tebi sto ce necije djete ni krivo ni duzno da zastrani zbog izopacenih drustvenih normi. To je pretezak zadatak za analizu, valja razmisliti a ti to ne volis. Bitno je da si ti u trendu ko sisa djecu, od svog velikog ja cak ni njih ne vidis. Za mene si obicni nepismeni seljak koji se slomi da pokaze pamet, a kolika ti je pamet ja cu da ti pokazem nista se ne sekiraj. Nije mi problem da ti osporim sve do genetskog koda.
Једини разлог због којег дјеца "застране" ( ако се о застрањивању може уиопште и говорити) је тај што су дјеца огледало родитеља. Често се догађа да дјеца ураде управо оно што знају да родитељи највише мрзе да би им указали на њихову ограниченост и ригидност у ставовима и размишљању. Разлози хомосексуалности могу бити свакакви, од генетске равнотеже до радозналости. Али ако твоје дијете крене путем хомосексуалности једино из радозналости а не зато што је томе склоно, узрок томе ћеш бити једино ти а никако геј-парада. Твоја дјеца ће тражити у хомосексуалној релацији оно што нису имали у фамилији чија си ти глава

.