Nezavisne novine - Diskusije
24. 05. 2012. 08:25 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 47   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Avaz, dno bošnjačke inteligencije?  (Pročitano 34570 puta)
Dr. Spock
Super član
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:
Chrome 12.0.742.30 Chrome 12.0.742.30

« Odgovor #435 poslato: 24. 06. 2011. 08:25 »
Podeli temuIdi gore

Ovo su ovi tvoji domacini na kojima treba da pociva drustvo moj Spok. Izvini ako sam i tebe negdje ubacio medju ovim slikama ja te zaista ne poznajem i nemoj da mi nabijas na nos da ti otkrivam identitet.

<Quoted Image Removed>
<Quoted Image Removed>
<Quoted Image Removed>
<Quoted Image Removed>
<Quoted Image Removed>
<Quoted Image Removed>

Ја видим само људе на сликама а мајмуна не виђох ниједног, иако ми онај ко је ове слике овдје поставио да би нечију ЉУДСКОСТ довео у питање помало почиње на мајмуна да личи Mudri starac.

Live long and prosper
grgo
Legenda
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 5.0 Firefox 5.0

« Odgovor #436 poslato: 24. 06. 2011. 10:00 »
Podeli temuIdi gore

Ovo su ovi tvoji domacini na kojima treba da pociva drustvo moj Spok. Izvini ako sam i tebe negdje ubacio medju ovim slikama ja te zaista ne poznajem i nemoj da mi nabijas na nos da ti otkrivam identitet.

<Quoted Image Removed>
<Quoted Image Removed>
<Quoted Image Removed>
<Quoted Image Removed>
<Quoted Image Removed>
<Quoted Image Removed>

Nije Spock sam odlučivao  Ne Ne Ne to mu je majka priroda poklonila  Kad sam bio mlad
Tommy Gavin
Urednik
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0

« Odgovor #437 poslato: 24. 06. 2011. 11:45 »
Podeli temuIdi gore

kaže spok ljudi su u pitanju. možda i jesu fizički, ali kakvi su to ljudi to je pitanje! ako ovo na slikama nije nastranost, onda ja ne znam šta jest!

reče jedan tip, u jednoj emisiji nekada davno, kada je hršum još bio na rtrs, da on voli opštiti ljubav sa kozama i da koze vole njega. ali neki zli čike u plavim uniformama i nekim tamo ustanovama ne cijene njihovu ljubav, te ga hoće u apsanu..... a vole se, mislim čovjek (jedinka od ljudi) i koze.....

toliko o pristojnosti ljudi u pederskim paradama.

što se tiče bolesti, iako moderna medicina reče da to nisu bolesnici, već drugačija seksualna kategorija - mogu prihvatiti takvo tumačenje. neka, eto, nisu bolesnici. i ne treba ih ubijati, kažnjavati i drugim nasiljem terorisati - makijaveli u tome pretjeruje.
ali da paradiraju i dandanas zato što ih je policija u njujorku prije 40 godina ubila od batina to nikada neću prihvatiti. ne vole ni mene sve kategorije stanovništva zbog mojih stavova ili koječega, pa ne paradiram zbog toga. neka se danas pouzdaju u zaštitu te policije da ih zaštite na ulici kada u parovima izađu, ako ih neko maltretira.
neka i prašinari nešto rade, osim što proganjaju pošten svijet sa radarima i traže ko nije vezao pojas....

!
Dr. Spock
Super član
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:

« Odgovor #438 poslato: 24. 06. 2011. 01:37 »
Podeli temuIdi gore

Nije Spock sam odlučivao  Ne Ne Ne to mu je majka priroda poklonila  Kad sam bio mlad
Грго, ја тебе као хомосексуалца поштујем. Од тебе очекујем да и ти мене поштујеш иако нисам хомосексуалац . То што си ти хомосексуалац не даје ти за право да од сваког мушкарца тражиш да те кресне Prst dole.

Live long and prosper
Dr. Spock
Super član
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:

« Odgovor #439 poslato: 24. 06. 2011. 01:59 »
Podeli temuIdi gore

kaže spok ljudi su u pitanju. možda i jesu fizički, ali kakvi su to ljudi to je pitanje!
Нити кољу, нити убијају, нити туку, а што се осталог криминала тиче сигурно не предњаче испред хетеросексуалца. Поред тога, то су храбри ЉУДИ: знајући каквих све ограничених типова има међу доминантном хетеросексуалном популацијом и каква им погибељ пријети од манијака какав је овај Макијавели, они изађу пред људе.

Citat
ako ovo na slikama nije nastranost, onda ja ne znam šta jest!
То је ексцентричност. Мржња према ЉУДИМА који су другачији је настраност.

Citat
reče jedan tip, u jednoj emisiji nekada davno, kada je hršum još bio na rtrs, da on voli opštiti ljubav sa kozama i da koze vole njega. ali neki zli čike u plavim uniformama i nekim tamo ustanovama ne cijene njihovu ljubav, te ga hoće u apsanu..... a vole se, mislim čovjek (jedinka od ljudi) i koze.....

toliko o pristojnosti ljudi u pederskim paradama.

За разлику од тог човјека који општи са животињама, код хомосексуалаца се ради о двоје ЉУДИ који својом вољом одлучују како ће једно другом приступити у сексуалном погледу. Друга ствар, хомосексуалци не пропагирају ни содомију па да ти браниш животиње ни педофилију па да ти браниш дјецу него слободу избора и слободу да буду оно што јесу и да буду прихваћени такви какви јесу . И то треба да се поштује.

Citat
što se tiče bolesti, iako moderna medicina reče da to nisu bolesnici, već drugačija seksualna kategorija - mogu prihvatiti takvo tumačenje. neka, eto, nisu bolesnici. i ne treba ih ubijati, kažnjavati i drugim nasiljem terorisati - makijaveli u tome pretjeruje.
ali da paradiraju i dandanas zato što ih je policija u njujorku prije 40 godina ubila od batina to nikada neću prihvatiti.
Sokiran
Никоме неће нашкодити да му се сваке године понови до каквог зла може одвести ограниченост људског ума (или неограниченост људске глупости, како хоћеш). А они ће престати парадирати оног тренутка кад их свако буде видио као ЉУДЕ.

Citat
ne vole ni mene sve kategorije stanovništva zbog mojih stavova ili koječega, pa ne paradiram zbog toga.
Не можеш ти аргументовати нечију погрешност парадирања чињеницом да ти не парадираш: то је ствар твог избора и ништа више.

Live long and prosper
Tommy Gavin
Urednik
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #440 poslato: 24. 06. 2011. 02:53 »
Podeli temuIdi gore

tja, kako ti kažeš....

!
makijaveli
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Opera 9.80 Opera 9.80

« Odgovor #441 poslato: 24. 06. 2011. 07:23 »
Podeli temuIdi gore

Kao prvo Spok nemoj sad mi pizdeces za korektnoscu kad si me u prvom obracanju meni nazvao idiotom. Nakon te tacke vise nema korektnosti. Ja mogu da budem izuzetno korektan i da pisem sa punim uvazavanjem sagovornika iako se ne slazemo uopste konceptualno ali ako ocekujes da me pljujes a da ja budem koretan na to zaboravi. Okliznucu te druze na najprljaviji nacin gdje mi se god ukaze prilika makar morao zbog toga robijati a ne samo istrpjeti yebeni ban. A da budem iskren ti na sve to mozes samo gledas jer cu da ti dokazem da nisi sposoban da uzvratis, sto se vise koprcas dublje cu te zakopavati.

Neke stvari si izvrnuo u svojoj prici pa sam duzan prema ostalim ucesnicima da pojasnim neke sintice koje su tebi izgleda nebitne ali meni znace puno. Glavni uzrok pljuvanja po Avazu jeste to sto su pedere zastitili ljudi koji na tu temu uopste nisu obratili paznju u pocetku. Kad sam ja osudio iste onda se odjednom pojavila gomila krelaca sa pederskim zastavama na avatarima "djeticima ljudska prava da zastite jutros". E ti zastitnici ljudskih prava su samo sedmicu dana ranije trubili po svim mogucim temema na Avazu price koje mogu da stanu u par floskula. A to su "RS je genocidna tvorevina i kao takva mora nestati", "Bosna je jedinstvena drzava sa tri naroda koji zive u njoj ali Srbi moraju da ispune odredjene uslove da bi bili prihvaceni", u naletu covjekoljublja neki od njih su cak uspjeli da izuste "Nisu svi Srbi isti cak i kod njih ima ljudi iako je to jako mali procenat". E sad kad ti vidi koji je to salto mortale kad takvi ubjedjeni fasisti koji citav jedan narod proglasavaju za neljude iz cista mira krenu da stite prava pedera. Oni recimo zdusno trube da ABiH nikad nije pocinila ni jedan zlocin. U prevodu (specijalno za Spoka jer ne vjerujem da ce skontati samostalno) ovi kreteni ce da podrze svaku mraku koja ima dvije ruke i dvije noge samo ce za njih Srbi vjecito biti zvjeri.

Svasta ljudima mogu da oprostim ali licemjerje nikad. To mi se gadi i to je odlika klasicnih ljigavaca. Zato sam u pricu ubacio i Hitlera i tenkove i granicu i svasta nesto. Ok, stoji da sam pretjerao, nije ljudski gaziti ih tenkovima ali da im treba dozvoliti paradu i jos je i podrzati a u isto vrijeme osuditi svakog Srbina da je fasist to ne ide zajedno. Ili si tolerantan ili nisi. Sqamo par dana ranije su proglasili kompletan Srpski narod cetnicima zbog demosntracija u Beogradu povodom hapsenja Mladica. Kako tad ne kazase "i ovo su ljudi ajde da cujemo sta imaju reci. Ma jok, sta tu ima da se prica ovo je cist dokaz da Srbi nisu ljudi, nakon toga hajde da dokazemo da su pederi ljudi.

Sto se tice licno tebe mislim da si umisljeni intelektualac koji od samog sebe krije broj procitanih knjiga od koroca do korica. Obicno ti ulicni intelektualci u svom opusu kao zadnju knjigu imaju "Dozivljaje macka Tose" a da bi imali o cemu da pricaju i da sole pamet ostalima (sto im predstavlja narocito zadovoljstvo) odu malo do Isidore Bjelice ili Mire Adanje Polak po misljenje jer one dvije babe, koje su aman lijecene od ninfomanije, nista drugo ne rade nego kupe svo svjetsko smece i proglasavaju ga kod nas kao tekovinu svjetske civilizacije za kojom mi kao kasnimo. Tu se vjecito raspravlja sa najvecim srpskim umovima tipa Jelene Karleuse i Cece Raznjatovic. Umjeren covjek kaze da je to pomodarstvo, napacena djeca komunizma jednom dobila otvorena vrata u svijet pa podivljala, ja nisam umjeren u svojim stavovim i ja to napljujem svaki put. Ja znam sta jesam i zabole me klinac sto to ljigavcima ne odgovara. 

Tudju inteligenciju uvjek procjenjujem jer mi je narocito zadovoljstvo da pricam sa inteligentnim osobama. Tad covjek mora da ukljuci sve motore da drzi korak a to je narocit izazov. Takve ljude prepoznajem jako lako, pametan covjek ima svoj licni sud, ne prepisuje ga i obicno kaze nesto kad dobro razmisli i to uvjek podupre logikom. Polumozgasi samo prepisu od Isidore Bjelice stav i onda ga se drze jer je "opste prihvacen" pa racunaju da ce ga tako lakse zastiti. Glupost ne moze da zastiti ni Ajnstajn a kamo li mi obicni smrtnici. Zato je prva mjera da sam sebi razlozis sta je glupo a sta pametno. Ti to ne radis zato sam te odmah svrstao u kategoriju "tankih". Jednostavno ne mislis sta pricas. Robujes floskulama. Meni kazes da imam shvatanja iz srednjeg vjeka i kao dokaz mi podvaljujes mrznju prema pederima. Tu si odmah kazao da ti je "Skandal" jedino stivo koje uzimas u ruke. Zalazes se za legalizaciju marihuane, podrzavas pedere sve zato jer je to cool. Yebe se tebi sto ce necije djete ni krivo ni duzno da zastrani zbog izopacenih drustvenih normi. To je pretezak zadatak za analizu, valja razmisliti a ti to ne volis. Bitno je da si ti u trendu ko sisa djecu, od svog velikog ja cak ni njih ne vidis. Za mene si obicni nepismeni seljak koji se slomi da pokaze pamet, a kolika ti je pamet ja cu da ti pokazem nista se ne sekiraj. Nije mi problem da ti osporim sve do genetskog koda.

Niče:
Poslednji hrišćanin je umro na krstu.
strelok
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:
Firefox 4.0.1 Firefox 4.0.1

« Odgovor #442 poslato: 24. 06. 2011. 08:11 »
Podeli temuIdi gore

Спок, Вајпер77,Макијавели..

Ваистину, да ми је неко рекао да ће овај Вулкански дипломата(који говори српским језиком, а није муслиман) Grin написати до у длаку идентична размишљања као мој  сморотични пријатељ и колега Viper77 , не бих повјеровао. Заиста интересантно, и мени лично јако поучно, са обзиром да се ради о нечему што прелази торовске границе ,а и то је доказ да у свакој заједници овог типа има људи који слободоумно и зрело анализирају, не обзирући се на шаблоне Cool2....

Одлично и за чисту десетку!

Тема је јако посјећена на обадва форума, и као и овдје, на Авазу се дискусија учврстила између 3-4 човјека непоправљиво супротстављених ставова, уз мање или више варница. Но ипак је речено доста тога занимљивога...

Оно што је лоше у свему је коментарисање на пречац и нагло реаговање кроз властите предрасуде-а имамо их сви. Људи који подржавају овај начин јавног дјеловања грађана хомосексуалаца и они који су огорчено против- са једнаким отровом ударају једни на друге, па се , да цитирам "онога ко јесте Србин и говори српски" (а случајно је дошао са Вулкана): "Пљас, пљас,пљас! пљуште етикете!"...

А што би рекли "ничије масло није за Рамазана", или "Ко није згријешио, нека баци први камен.."

На крају, друже Макијавели, не знам што се пренемажеш више: Мислим да сам банану скинуо прекјучер, јер не прихватам да на таквој теми неко искусан уопште
треба добити бан...ниси од јучер, јел' тако?

"..у задње вријеме сам роб идеологије чистих рачуна.", Др.Спок
makijaveli
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Opera 9.80 Opera 9.80

« Odgovor #443 poslato: 24. 06. 2011. 09:23 »
Podeli temuIdi gore

Cekam dok i ovdje popasem bananu. Malo etiketiram ove slobodumne i zrele i cekam da dopizdim nikom ko kontrolise dogme na kom pise ban. Ne vidim neku razliku, bar ne po pitanju gore navedenog spora, izmedju NN foruma i Avaza. Ok, postoji do duse onaj detalj da na avazu nazesce stite prava pedera ljudi koji za proteste u Bg kazu "neka se malti stoka kad ih vec niko ne tuce". Slobodumnici sa NN su bar nekad kazali nesto pozitivno za recimo Bosnjake dok ovi Avazovi za Srbe to nikad ne kazu. To bi ipak bilo previse slobodumno treba biti posten i realan. Kazacemo sve najbolje peskire koji se krevelje na pederskim paradama iliti filozofski gledaju u daljinu ali ne daj boze da kazemo sta za pozitivno za ljutog neprijatelja. To se ne moze. Neka me, ne smeta mi ni ovdje. I ovdje imam sa kim ratujem kad mi bude dosadno, evo Spok mi se odmah nakacio, nadam se da cu uspjeti da iznerviram bar jos dvojicu pa da postane interesantno.

Niče:
Dr. Spock
Super član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Chrome 12.0.742.100 Chrome 12.0.742.100

« Odgovor #444 poslato: 24. 06. 2011. 10:26 »
Podeli temuIdi gore

Kao prvo Spok nemoj sad mi pizdeces za korektnoscu kad si me u prvom obracanju meni nazvao idiotom. Nakon te tacke vise nema korektnosti. Ja mogu da budem izuzetno korektan i da pisem sa punim uvazavanjem sagovornika iako se ne slazemo uopste konceptualno ali ako ocekujes da me pljujes a da ja budem koretan na to zaboravi. Okliznucu te druze na najprljaviji nacin gdje mi se god ukaze prilika makar morao zbog toga robijati a ne samo istrpjeti yebeni ban. A da budem iskren ti na sve to mozes samo gledas jer cu da ti dokazem da nisi sposoban da uzvratis, sto se vise koprcas dublje cu te zakopavati.
Најмање је мени проблем ако ти нећеш да будеш коректан према мени. Да ми је стало до твоје коректности према мени, не би ти ни указивао на твој идиотлук по овом питању. Али другар, ЉУДЕ нећеш називати мајмунима, девијантима и перверзњацима а да ја то прешутим. То би ме наиме учинило саучесником у идиотлуку.

Citat
Neke stvari si izvrnuo u svojoj prici pa sam duzan prema ostalim ucesnicima da pojasnim neke sintice koje su tebi izgleda nebitne ali meni znace puno. Glavni uzrok pljuvanja po Avazu jeste to sto su pedere zastitili ljudi koji na tu temu uopste nisu obratili paznju u pocetku. Kad sam ja osudio iste onda se odjednom pojavila gomila krelaca sa pederskim zastavama na avatarima "djeticima ljudska prava da zastite jutros". E ti zastitnici ljudskih prava su samo sedmicu dana ranije trubili po svim mogucim temema na Avazu price koje mogu da stanu u par floskula. A to su "RS je genocidna tvorevina i kao takva mora nestati", "Bosna je jedinstvena drzava sa tri naroda koji zive u njoj ali Srbi moraju da ispune odredjene uslove da bi bili prihvaceni", u naletu covjekoljublja neki od njih su cak uspjeli da izuste "Nisu svi Srbi isti cak i kod njih ima ljudi iako je to jako mali procenat". E sad kad ti vidi koji je to salto mortale kad takvi ubjedjeni fasisti koji citav jedan narod proglasavaju za neljude iz cista mira krenu da stite prava pedera. Oni recimo zdusno trube da ABiH nikad nije pocinila ni jedan zlocin. U prevodu (specijalno za Spoka jer ne vjerujem da ce skontati samostalno) ovi kreteni ce da podrze svaku mraku koja ima dvije ruke i dvije noge samo ce za njih Srbi vjecito biti zvjeri.
И сад, ти као бранилац васколиког српства на Авазу, умјесто да мајмунима, стоком или перверзњацима назовеш такве муслимане који говоре српски који ваљају такве бљувотине, ти се окомио на хомосексуалце који с тим муслиманима никакве везе немају. А логика која избија из твојих флоскула гласи:муслимани који говоре српски воле педере и самим тим ти би на педере послао тенкове у инат  услиманима који говоре српски Sad znam. Е па, ако ово није доказ да је Аваз дно интелигенције, али не само муслиманске него очигледно и српске, ја не знам шта јесте.
Citat
Svasta ljudima mogu da oprostim ali licemjerje nikad. To mi se gadi i to je odlika klasicnih ljigavaca. Zato sam u pricu ubacio i Hitlera i tenkove i granicu i svasta nesto. Ok, stoji da sam pretjerao, nije ljudski gaziti ih tenkovima ali da im treba dozvoliti paradu i jos je i podrzati a u isto vrijeme osuditi svakog Srbina da je fasist to ne ide zajedno. Ili si tolerantan ili nisi. Sqamo par dana ranije su proglasili kompletan Srpski narod cetnicima zbog demosntracija u Beogradu povodom hapsenja Mladica. Kako tad ne kazase "i ovo su ljudi ajde da cujemo sta imaju reci. Ma jok, sta tu ima da se prica ovo je cist dokaz da Srbi nisu ljudi, nakon toga hajde da dokazemo da su pederi ljudi.
Ама нема једна ствар са другом никакве везе, човјече! Ти ћеш као утјерати кајлу муслиманима што ћеш заговарати слање тенкова на геј-параду Sokiran? Не мислиш ли ти да је то помало јадно?

Citat
Sto se tice licno tebe mislim da si umisljeni intelektualac koji od samog sebe krije broj procitanih knjiga od koroca do korica. Obicno ti ulicni intelektualci u svom opusu kao zadnju knjigu imaju "Dozivljaje macka Tose" a da bi imali o cemu da pricaju i da sole pamet ostalima (sto im predstavlja narocito zadovoljstvo) odu malo do Isidore Bjelice ili Mire Adanje Polak po misljenje jer one dvije babe, koje su aman lijecene od ninfomanije, nista drugo ne rade nego kupe svo svjetsko smece i proglasavaju ga kod nas kao tekovinu svjetske civilizacije za kojom mi kao kasnimo. Tu se vjecito raspravlja sa najvecim srpskim umovima tipa Jelene Karleuse i Cece Raznjatovic. Umjeren covjek kaze da je to pomodarstvo, napacena djeca komunizma jednom dobila otvorena vrata u svijet pa podivljala, ja nisam umjeren u svojim stavovim i ja to napljujem svaki put. Ja znam sta jesam i zabole me klinac sto to ljigavcima ne odgovara. 
И шта би ја сад требао? Теби доказивати колико сам књига прочитао Umro od smijeha? Теби који ЉУДЕ називаш мајмунима, девијантима и перверзњацима јер су другачији од тебе Sokiran? Па да ти кажем, друже мој: о књигама ћу расправљати с неким који одаје дојам да их је читао. На основу досада изнесеног, ти се у ту категорију не уклапаш ни под разно Ne Ne Ne Ne Ne Ne.

Citat
Tudju inteligenciju uvjek procjenjujem jer mi je narocito zadovoljstvo da pricam sa inteligentnim osobama. Tad covjek mora da ukljuci sve motore da drzi korak a to je narocit izazov. Takve ljude prepoznajem jako lako, pametan covjek ima svoj licni sud, ne prepisuje ga i obicno kaze nesto kad dobro razmisli i to uvjek podupre logikom. Polumozgasi samo prepisu od Isidore Bjelice stav i onda ga se drze jer je "opste prihvacen" pa racunaju da ce ga tako lakse zastiti. Glupost ne moze da zastiti ni Ajnstajn a kamo li mi obicni smrtnici. Zato je prva mjera da sam sebi razlozis sta je glupo a sta pametno. Ti to ne radis zato sam te odmah svrstao u kategoriju "tankih". Jednostavno ne mislis sta pricas. Robujes floskulama. Meni kazes da imam shvatanja iz srednjeg vjeka i kao dokaz mi podvaljujes mrznju prema pederima. Tu si odmah kazao da ti je "Skandal" jedino stivo koje uzimas u ruke. Zalazes se za legalizaciju marihuane, podrzavas pedere sve zato jer je to cool.
Подржавам ЉУДЕ који се боре за своје право да буду прихваћени као ЉУДИ а не као мајмуни, перверзњаци и девијанти зато што се некоме ограничена ума не уклапају у концепцију по неком само њима знаном параметру. О човјечности је говорио Његош, човјечност је суштина светосавља и човјечност или хуманизам је суштина конвенције о људским правима. И у праву си: то је стварно cool. Нема ништа више cool него бити човјек а шта ли теби смета да то будеш, ђаво ће га знати.

Citat
Yebe se tebi sto ce necije djete ni krivo ni duzno da zastrani zbog izopacenih drustvenih normi. To je pretezak zadatak za analizu, valja razmisliti a ti to ne volis. Bitno je da si ti u trendu ko sisa djecu, od svog velikog ja cak ni njih ne vidis. Za mene si obicni nepismeni seljak koji se slomi da pokaze pamet, a kolika ti je pamet ja cu da ti pokazem nista se ne sekiraj. Nije mi problem da ti osporim sve do genetskog koda.
Једини разлог због којег дјеца "застране" ( ако се о застрањивању може уиопште и говорити) је тај што су дјеца огледало родитеља. Често се догађа да дјеца ураде управо оно што знају да родитељи највише мрзе да би им указали на њихову ограниченост и ригидност у ставовима и размишљању. Разлози хомосексуалности могу бити свакакви, од генетске равнотеже до радозналости. Али ако твоје дијете крене путем хомосексуалности једино из радозналости а не зато што је томе склоно, узрок томе ћеш бити једино ти а никако геј-парада. Твоја дјеца ће тражити у хомосексуалној релацији оно што нису имали у фамилији чија си ти глава Mudri starac.

Live long and prosper
Dr. Spock
Super član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Chrome 12.0.742.100 Chrome 12.0.742.100

« Odgovor #445 poslato: 24. 06. 2011. 10:27 »
Podeli temuIdi gore

Cekam dok i ovdje popasem bananu.

Која патетика, боже ме сачувај Prst dole.

Live long and prosper
makijaveli
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Opera 9.80 Opera 9.80

« Odgovor #446 poslato: 25. 06. 2011. 01:24 »
Podeli temuIdi gore

Nece se moja djeca naci ga pederskim fiestama jer tata im fino objasni da je neprirodno da djete ima dvojicu tata ili dvije mame, djavo ce ga znati sta su ovi mutanti. A ti svojim klincima objasni kako je to cool pa jos ih za rucicu prosetaj sa onom bagrom ako ti se tako dopada. Ja ti kazem da to treba ukinuti pod hitno pa makar nikad ne usli ni u kakvu EU. Danas svaki idiot prodaje svasta pod firmom ljudskih sloboda i napali takve plitkomozgase kao ti da ih podrze. Podrzavas pedere, podrzavas legalizaciju marihuane, bas me interesuje sta sve jos podrzavas od naprednih i korisnih stvari za covjecanstvo? Na sve to nadjes da ciriras Njegosa jer je on napisao najtanju knjigu od svih lektira koje smo morali da citamo. Koja blijeda subkultura boze dragi. Pa sta zamisljas druze, da si u trendu, da si moderan mladi covjek, da si cool. Ti si jadan bio bezmozgas i ti bi guzicom na sporet sjeo da ti Jelena Karleusa tako preporuci.

Sjecas se one stoke Beogradske koja je nekako 1995. lansirala modni hit da se obuku farmerke i gornji dio trenerke koji se ugura u farmerke. Ja nista ruznije u zivotu nisam vidio. Svi klinci odreda pojurili da kupe original trenerke i da ih naguraju u pantalone da bi bili cool. Djeca podlijezu uticaju toliko valjda mozes cak i ti da skontas. Mnogi od tih klinaca su znali da je to sto rade odraz neukusa i ruznoce ali ako to ne urade ispadaju iz drustva i budu mlakonje. Kasnije se ispostavilo da je taj "modni trend" lansirao ni manje ni vise nego visestruki ubica, mafijas i psihopata kog je policija umlatila mislim u 20-toj godini. Ista pojava je sad recimo u USA gdje crnci svi od reda nose siroke pantalone koje im padaju ispod zadnjice tako dok idu ulicom vidis im bokserice u kompletu. I hodaju tako majmuni zabole ih klinac. Oni su cool.

Nije sve dobro sto dolazi sa zapada moj Spok. Najlakse je gledati svijet crno/bjelo, najlakse ali nije najpametnije jer ne odgovara realnom stanju stvari. Najlakse je reci da je sve sa zapada dobro a sve nase je zalosno. Nije bas tako. Svaki slucaj je prica za sebe i pametan covjek o svemu razmisli. To je ona operacija koju ti jako tesko usvajas. Razmislis jadan, mucnes lobanjom pa vidis sta moze dovesti do cega pa onda kazes nesto. Ti si negdje cuo da su svi ljudi LJUDI pa se uhvatio toga kao pijan plota. Kao ti volis sve ljude ovog svijeta bez obzira kakav je ko. Pa eto ja ne volim. Ja za svakog dobro premjerim sta je i kakav je pa ga onda prihvatim ili odbacim. Ovo smece sto nosa suknjice je ljudsko dno i otpad. Ako hoce to da budu neka budu ali nikad necu odobriti reklamiranje razvrata po ulici. Po meni je manje zlo da ljudi uhvate na djelu mladi par koji se sexa u sred crkve nego sto ovi mamlazi setaju ulicom i reklamiraju razvrat. Ovi prvi bi bili krivi samo sto ne postuju religijske objekte a ovi drugi su krivi sto svoju nastranost pokusavaju popularizovati.

Racunajuci da ima takvih nedoraslih krelaca ko ti ja moram da branim drustvo u cjelini, sta cu kad nema ko pametniji. Pored toga na Avazu mi nije bio cilj da stitim Srpstvo i da smjestam kajle muslimanima. Ne mrzim ja muslimane jadan, ja ne podnosim one Bosnjake koje mrze kompletno Srpstvo, taj sloj ljudi mi se gadi. Pisao jer volim da pisem, raspravljao sam se jer volim debatu. Ima tamo pametnih muslimana nisu svi kreteni, to nigdje nisam napisao. Negirao sam budale koji recimo mrze kompletan Srpski rod, za njih je Stefan Nemanja cetnik. Sa ovom aferom sa pederima Avaz je "dotakao dno zivota", pokazali su crno na bjelo da zaista teze da postanu rasadnjik medjunacionalne mrznje a to neces mi vjerovati nisu bili, bar ne 100%. I oni su kao ti, jednobrazni i ne misle. Vidjeli negdje na TV-u da tako treba pa se raspisali a jos im pala kasika u med jer su Hrvati napali pedere, isto su uradili i Srbi i Rusi, koji penal da se pljuje. I ti mucenik vidio na TV-u da pederi imaju svoja prava pa graknuo da ih zastitis. Ok, samo ti njih stiti. Za tebe je to visa matematika, nisi ti u satnju da iskombinujes preko dva logicka prelaza. Fali ti radne memorije ili procesor zaglavi na vecem opterecenju. Nisi ti kriv, i ti si covjek, do duse nisi neki ali eto, da sad ne bude da sam totalni nacist.

Niče:
tazabosna
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:
MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0

« Odgovor #447 poslato: 25. 06. 2011. 05:11 »
Podeli temuIdi gore

Турска ријеч, исто као и пушка, која је нашла своје заслужено мјесто у српском језику. Описује специфичан осјећај који ријеч "задовољство" недовољно покрива. Ћеиф је наиме нека комбинација задовољства и ината.

Хвала на питању, иначе....
   EJ jesi mi se bas ti nasao,sa bosanskim-srbskim, da objasnis i ubrljas;  NE lupaj i ne stavljaj surlu, tamo gdje ti nije mjesto! CEJF= UZIVANJE, neces valjda i to da mi preinjacujes, a Merak je isto nesto BASKA! Ps. kako ti ono;VI muslimani,koji govorite srbski,to vazi za tebe, jer si ti u sustini;HALALSRBIN! bog stari.
Tommy Gavin
Urednik
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #448 poslato: 25. 06. 2011. 10:36 »
Podeli temuIdi gore

mene stvarno zanima, doktore, da li ti vjeruješ u to što pišeš? pa jebate, gdje su to pederi bili napadnuti u pojedinačnim slučajevima ili na mjestima gdje oni zalaze? napadnuta je parada zato što jeste izraz devijantnosti i što je a priori ukazatelj na slavljenje seksualnosti i to homo! pa nije valjda da je njima neko onemogućio posao u javnoj službi ili privatnoj finansijskoj instituciji (kao meni, npr. iako me nisu pitali za seksualnost).

ti likovi paradiraju svojim pederlucima samo da bi, eto, potvrdili da je svjetski trend paradirati, a ne da bi kako ti, tako ti i kolega po mišljenju viper, govore da ostvare svoja prava na miran život. trendovi su popularni u srba, ako nije meni za vjerovati, pitajte jk!

u trenutku gdje se pljačke, ubistva, premlaćivanja,.... dešavaju zbog 5 eura, mrkog pogleda ili navijanja za strani klub,.... dešavaju svakodnevno, neko još misli da će potencijalno prebijanje (koje se još nije desilo) pederskog para predstavljati udar na najosnovnija ljudska prava - taj je u teškoj buni, što rekoše moji drugari (virtuelni, naravno) iz atheist rap-a....

!
strelok
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:
Firefox 4.0.1 Firefox 4.0.1

« Odgovor #449 poslato: 25. 06. 2011. 11:43 »
Podeli temuIdi gore

Tommy, još kad bi raja shvatila koliko je samo teško vrijeme...

"..у задње вријеме сам роб идеологије чистих рачуна.", Др.Спок
Stranice: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 47   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 22. 05. 2012. 07:56