Ne znam sto odradjenim Sajtadzijama smeta moja diskusija sa administratorom, pa on je postavio temu i ako ja kazem da je providno i da je skroz prozirno ovo njegovo nezavisno,demokrarsko javljanje po nalogu diktatora nepismenog tate Dode sta vi imate sa tim, pustite covjeka da sam vodi diskusiju!
Nek dokaze suprotno zdravim argumentima i ono sto Dodik i Plejada njegovih primitivaca kaze danas to se odmah kao tema namece vec veceras u svim medijima koji su pod njegovom direktnom kontrolom, vama ako odgovara i ako treba takav covjek dzaba vam ga mene takvi tipovi uopste ne interesuju i ne intrigiraju cak sta vise i Dodik i Radmanovic i Tihic i Silajdzic su obicni mufljozi za koje je smijesno i pomisliti glasati a ludo je bii njihov sljedbanik jer jedine koristi koju mozes ti sto ovo citas da imas je samo puko siromastvo i neznanje covjeka kojemu mozak sluzi ni za sta.
A sta ja tome sad mogu BiH je medjunarodno priznata drzava,multietnicka i srpska i hrvatska i muslimanska a kada sve to skupis u dvije rijeci onda bude drzava Bosanaca i Hercegovaca!
To vasem tati Dodi i njegovim Satelitima smeta a takvu pometnju u narodu koriste bjelosvjetski lopovi poput Tihica,Silajdzica i Lagumdzije,to mi pravi pravcati 100posto bosanci i hercegovci i te kako vidimo a vi nacionalno religiozno pogresno ofarbani tipovi kao ovce sami sebi jedete zivce i trgate i ono malo ludskog pozitivnog tkiva sto cini covjeka pozitivnim optimisticnim pametnim za rasudjvanje ljudskim bicem.
nisam vise u zabludi,znaci avaz,ftv,oslobodjenje....su pod dodikovom kontrolom jer je tamo svaka druga vijest o dodiku dok je na nezavisnim,glasu srpske,RTRS-u tek svaka peta vijest.

otidji odmah na avaz i provjeri koliko vijesti objavljenih pre par sati su direktno o dodiku a koliko indirektno pa sam zakljuci