|
Heli
|
 |
« poslato: 22. 01. 2011. 01:22 » |
Idi gore
|
|
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 22. 01. 2011. 10:06 » |
Idi gore
|
ni meni nebi bilo zao da je srbija imala par nukelarnih bojevih glava pa poslala ka italiji,engleskoj i svim ostalim mjestima iz kojeg su dolazili avioni i napadali srbiju,jer srbija nije napala evropske zemlje i ameriku vec suprotno...znaci u svaki grad koji ima nato bazu po jedan nuklearni projektil,da im se nadje 
|
|
|
|
|
|
Senahid
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 22. 01. 2011. 10:26 » |
Idi gore
|
Pa bila bi novost da je rekao da mu je zao....ovako nista sto svi vec ne znaju.
|
"
|
|
|
|
Manitu_
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 22. 01. 2011. 02:50 » |
Idi gore
|
ni meni nebi bilo zao da je srbija imala par nukelarnih bojevih glava pa poslala ka italiji,engleskoj i svim ostalim mjestima iz kojeg su dolazili avioni i napadali srbiju,jer srbija nije napala evropske zemlje i ameriku vec suprotno...znaci u svaki grad koji ima nato bazu po jedan nuklearni projektil,da im se nadje  Ajd Britanija,ali Aviano u Italiji je blizu,nebi valjalo 
|
|
|
|
|
|
Alex
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 22. 01. 2011. 02:58 » |
Idi gore
|
Bitanga obična, njimu i njemu sličnima je rat, razaranje i smrt običan biznis plan 
|
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 22. 01. 2011. 03:19 » |
Idi gore
|
Ajd Britanija,ali Aviano u Italiji je blizu,nebi valjalo  da samo znas kako bi salata i ostalo povrce rodilo,paprike bi imale po 10 kg a paradajz bi bio veci od lubenice,svinje bi imale 6 prsuta 
|
|
|
|
|
|
Senahid
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 25. 01. 2011. 05:20 » |
Idi gore
|
da samo znas kako bi salata i ostalo povrce rodilo,paprike bi imale po 10 kg a paradajz bi bio veci od lubenice,svinje bi imale 6 prsuta  A i djeca bila ko "zmaj".......
|
"
|
|
|
|
padobranac
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 31. 01. 2011. 11:46 » |
Idi gore
|
ni meni nebi bilo zao da je srbija imala par nukelarnih bojevih glava pa poslala ka italiji,engleskoj i svim ostalim mjestima iz kojeg su dolazili avioni i napadali srbiju,jer srbija nije napala evropske zemlje i ameriku vec suprotno...znaci u svaki grad koji ima nato bazu po jedan nuklearni projektil,da im se nadje  nemoj tako, bog ih vec polako kaznjava. U engleskoj u zadnjih par godina medju najbrojnijim imenima muskih beba je ime koje nije bas englesko "Muhamed".
|
|
|
|
|
|
Zmaj
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 31. 01. 2011. 12:43 » |
Idi gore
|
nemoj tako, bog ih vec polako kaznjava. U engleskoj u zadnjih par godina medju najbrojnijim imenima muskih beba je ime koje nije bas englesko "Muhamed".
To je vjerovatno zbog Muhamed Alija 
|
|
|
|
|
|
Senahid
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 01. 02. 2011. 02:36 » |
Idi gore
|
nemoj tako, bog ih vec polako kaznjava. U engleskoj u zadnjih par godina medju najbrojnijim imenima muskih beba je ime koje nije bas englesko "Muhamed".
Pa nema tu nesto narocito cudno. Imaju prilican broj muslimana. A medju muslimanima to je najcesce ime ( cak je i najbrojnije ime na svijetu iz istog razloga).
|
"
|
|
|
|
hajka
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 01. 02. 2011. 12:17 » |
Idi gore
|
Pa bila bi novost da je rekao da mu je zao....ovako nista sto svi vec ne znaju.
[/color] Nekad( ne tako davno), neko napisa ponesto o nedostatku kicmenih prsljenova??? Hebiga, nekako se sjetih toga ,pa reko da pomognem tom, ili tamo nekim ojadjenim?,,,, pa evo: "Glucosamine 1000,,joint formula,,, Definitivno nije potreban lijecnicki pregled, tj. nema potrebe ici i placati a i vrijeme traciti kod dr. Dovoljno je otici u bilo koju farma,,,,,,,,( hebiga apoteku),reci, tj. objasniti farmac.,he,,he,,dakle posteno objasniti doticnoj(strucno-obrazovanoj), ne struco obrezanoj osobi, problem nedovoljne potpore kicmenom stu?u(hebote B ili P)  (hebote i ja se multietni unapredjujem i razvijam)  Elem Vi malo stariji joint formula(glucosamine) zaista radi..
|
|
|
|
|
|
Senahid
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 01. 02. 2011. 07:25 » |
Idi gore
|
[/color] Nekad( ne tako davno), neko napisa ponesto o nedostatku kicmenih prsljenova??? Hebiga, nekako se sjetih toga ,pa reko da pomognem tom, ili tamo nekim ojadjenim?,,,, pa evo: "Glucosamine 1000,,joint formula,,, Definitivno nije potreban lijecnicki pregled, tj. nema potrebe ici i placati a i vrijeme traciti kod dr. Dovoljno je otici u bilo koju farma,,,,,,,,( hebiga apoteku),reci, tj. objasniti farmac.,he,,he,,dakle posteno objasniti doticnoj(strucno-obrazovanoj), ne struco obrezanoj osobi, problem nedovoljne potpore kicmenom stu?u(hebote B ili P)  (hebote i ja se multietni unapredjujem i razvijam)  Elem Vi malo stariji joint formula(glucosamine) zaista radi.. Jos samo da budes malo precizniji hajka, pa da ne moramo misliti na koga ili sta mislis 
|
"
|
|
|
|
padobranac
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 02. 02. 2011. 12:02 » |
Idi gore
|
Pa nema tu nesto narocito cudno. Imaju prilican broj muslimana. A medju muslimanima to je najcesce ime ( cak je i najbrojnije ime na svijetu iz istog razloga).
pogledaj odakle su roditelji.  (nemoj zaboraviti da je pakistan pocetna tacka globalnog dzihada)
|
|
|
|
|
|
hajka
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 02. 02. 2011. 12:29 » |
Idi gore
|
Jos samo da budes malo precizniji hajka, pa da ne moramo misliti na koga ili sta mislis 
[/b] Mislim na sve 50+(naravno iskljucujem tebe, jer hebiga tebi to nije potrebno?) Sta mislim?  ?,,, hebiga procitaj pazljivo ,,pa onda konsultuj nekog(vjerujem mnogi tvoji poznanici vrlo dobro znaju "sta mislim"??),a ako nisam u pravu(mislim na tvoje poznanike),,,,onda hebiga pravac prva "apoteka",,jel ti mozda poznat ovaj ne bas ' Dojch..' termin..  Tamo (mislim u toj "apoteci"), spomeni, pitaj za ono iz mog prethodnog posta,,,pa ces dobiti sve odgovore?    ?? p.s. kliknuto "pregledaj',,,pregledano,,, znaci klikni posalji.......... uradjeno
|
|
|
|
|
|