Nezavisne novine - Diskusije
24. 05. 2012. 10:27 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Srbijanci vraćaju dug Vladi RS  (Pročitano 1045 puta)
Sunny day
Glavni urednik
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.0.14 Firefox 3.0.14

« poslato: 26. 09. 2009. 07:50 »
Podeli temuIdi gore

http://www.nezavisne.com/ekonomija/vijesti/46558/Srbijanci-vracaju-dug-Vladi-RS.html

Citat
Aneksom ugovora konzorcijum kompanija "Zekstra grupa" i "Delta Real Estate" obavezuje se da Vladi, odnosno Ministarstvu trgovine i turizma RS, vrati pozajmicu u dvije jednake tranše od po 247.594,75 KM, prvu najkasnije do kraja ove, a drugu do kraja januara 2010. godine. Konzorcijum "Zekstra-Delta" kupio je većinski paket akcija "Boske" za tri miliona evra, a Vlada je finansirala najurgentnije potrebe radnika tog preduzeća kojima firma duguje više od 25 plata.

vlada finansira firmu koja moze kupiti istu tu vladu zajedno sa zgradom Cheesy

koja sam ja budala uzimam kredite za firmu od komercijalnih banaka po KS od 10.7%  umesto da odem i podignem kod vlade beskamatni kredit,platim godisnje par stotina hiljada PDV-a a ta me vlada jos uzima i na druge nacine a  moje   para pozajmljuje kriminalcima koji su uz posredstvo vlasti preuzeli na sumnjiv nacin gomile drzavnih firmi.

hajmo sada pogadjati,koliko ucesce u zekstra grupi  ima dodik,odgovore u procentima molim.

sabotaza
Punopravni član
*
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.0.14 Firefox 3.0.14

« Odgovor #1 poslato: 26. 09. 2009. 05:44 »
Podeli temuIdi gore

http://www.nezavisne.com/ekonomija/vijesti/46558/Srbijanci-vracaju-dug-Vladi-RS.html

vlada finansira firmu koja moze kupiti istu tu vladu zajedno sa zgradom Cheesy

koja sam ja budala uzimam kredite za firmu od komercijalnih banaka po KS od 10.7%  umesto da odem i podignem kod vlade beskamatni kredit,platim godisnje par stotina hiljada PDV-a a ta me vlada jos uzima i na druge nacine a  moje   para pozajmljuje kriminalcima koji su uz posredstvo vlasti preuzeli na sumnjiv nacin gomile drzavnih firmi.

hajmo sada pogadjati,koliko ucesce u zekstra grupi  ima dodik,odgovore u procentima molim.

Ama, otkud ti ta ideja da dodik ima procente u nekim profitabilnim firmama ?
Covjek je vecinski akcionar Cheesy,sve legalno do jaja Cool......e sad samo fali misko da kaze onako u svom stilu,kako je rs superiorniji entitet na putu do svoje nezavisnosti Cheesy Cheesy

koraqq
Gost
« Odgovor #2 poslato: 26. 09. 2009. 08:04 »
Podeli temuIdi gore

Čoveče ne budi lud i ne nasjedaj. Zar stvarno misliš da Dodik ima neke %?
miskotes
Veteran foruma
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 6.0 MS Internet Explorer 6.0

« Odgovor #3 poslato: 28. 09. 2009. 07:41 »
Podeli temuIdi gore

Ima dokaze sipa, hehehe.
Ako ih i nema fabrikovaće izveštaje, i naći lažne svedoke.

Nezavisna Srpska!!!
Il si, znaš već šta!
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 15. 05. 2012. 07:40