|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #90 poslato: 08. 02. 2011. 10:08 » |
Idi gore
|
PA onda da se svi ratni zlocinci slobodno krecu po Banjaluci, a naravno i muslici, pa i sokcici, ako dobro plate i eto ti privredne grane moj jarane!!
radi suda BiH koji je pokrenuo toliko slucajeva a nikoga nije osudio BiH mora isplatiti milionske odstete .....
|
|
|
|
|
|
tazabosna
|
 |
« Odgovor #91 poslato: 08. 02. 2011. 10:16 » |
Idi gore
|
radi suda BiH koji je pokrenuo toliko slucajeva a nikoga nije osudio BiH mora isplatiti milionske odstete .....
TO su vasi problemi, samo za mene Banjalucko pravosudje je u ofsajdu, a ovi tamo me ne interesuju. Samo zakonodavstvo u RS je kompozicija koja je previse nacionalisticki ofarbana. Ps, zapamtite gospodo, ja ne pripadam tamo, nego ovamo, a zasto vi vamo, koji ste tamo, prljate atmosferu i tamo i amo?   ??
|
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #92 poslato: 08. 02. 2011. 10:19 » |
Idi gore
|
TO su vasi problemi, samo za mene Banjalucko pravosudje je u ofsajdu, a ovi tamo me ne interesuju. Samo zakonodavstvo u RS je kompozicija koja je previse nacionalisticki ofarbana. Ps, zapamtite gospodo, ja ne pripadam tamo, nego ovamo, a zasto vi vamo, koji ste tamo, prljate atmosferu i tamo i amo?   ?? banjalucko pravosudje je resilo mnogo vise slucajeva ratnog zlocina nego sud BiH
|
|
|
|
|
|
tazabosna
|
 |
« Odgovor #93 poslato: 09. 02. 2011. 07:42 » |
Idi gore
|
banjalucko pravosudje je resilo mnogo vise slucajeva ratnog zlocina nego sud BiH
JA mislim na pravosudje, tutokompleto, evo ti novi hit i primjer;Neven Neskovic, koja realo zica ima tu, pusten da malo ode u trecu zemlju? Vidis habere, para vrti kud burgija nece!
|
|
|
|
|
|
|
|
Dart Vader
Gost
|
 |
« Odgovor #95 poslato: 09. 02. 2011. 10:05 » |
Idi gore
|
Napred Bosno,ihaaaaaaaaaaaaaaa
Nikad.
|
|
|
|
|
|
grgo
|
 |
« Odgovor #96 poslato: 09. 02. 2011. 10:13 » |
Idi gore
|
Nikad.
Već je otišla......... 
|
|
|
|
|
|
bez_respekta
|
 |
« Odgovor #97 poslato: 09. 02. 2011. 11:07 » |
Idi gore
|
This message has been deleted by free2020 as spam! bez_respekta's post count has been reduced by 1.
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 09. 02. 2011. 12:27 free2020 »
|
|
Henry Kissinger:"Until it was created in 1992, Bosnia had never been an independent state. "
|
|
|
|
Dart Vader
Gost
|
 |
« Odgovor #98 poslato: 09. 02. 2011. 12:22 » |
Idi gore
|
Vala brale Bez Respekta SVAKA TI CAST.
|
|
|
|
|
visor_sarge
Punopravni član
Van mreže
 Windows XP
Browser:
 MS Internet Explorer 8.0
|
 |
« Odgovor #99 poslato: 09. 02. 2011. 12:33 » |
Idi gore
|
Opa dvojica,
Po mom misljenju, ova dejtonska BiH je definitivno ne moguca misija. Dejton je uspio da u zivotu ostavi pacijenta medjutim evo 15 godina nakon pacijent pokazuje znakove umora i mogao bi uskoro krepucnuti ako mu se ne da vjestacko disanje. A naravno posljedica ovakvog stanja nije stvarna ne mogucnost postojanja BiH nego stalne opstrukcije iz rs-a a evo vidimo i nakon posljednjih izbora i opstrukcija od hdz-ova.... Ovo vjestacko disanje ja ocekujem od EU koja ce donjeti odluku da onako naprecac primi BiH u EU. E onda zna se tu si i radit ces kako treba u interesu svih gradjana BiH a ne samo ono sto je meni u interesu....
Tako da po meni ovo je jedan od nacina moguce BiH!!!
|
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #100 poslato: 09. 02. 2011. 12:42 » |
Idi gore
|
Opa dvojica,
Po mom misljenju, ova dejtonska BiH je definitivno ne moguca misija. Dejton je uspio da u zivotu ostavi pacijenta medjutim evo 15 godina nakon pacijent pokazuje znakove umora i mogao bi uskoro krepucnuti ako mu se ne da vjestacko disanje. A naravno posljedica ovakvog stanja nije stvarna ne mogucnost postojanja BiH nego stalne opstrukcije iz rs-a a evo vidimo i nakon posljednjih izbora i opstrukcija od hdz-ova.... Ovo vjestacko disanje ja ocekujem od EU koja ce donjeti odluku da onako naprecac primi BiH u EU. E onda zna se tu si i radit ces kako treba u interesu svih gradjana BiH a ne samo ono sto je meni u interesu....
Tako da po meni ovo je jedan od nacina moguce BiH!!!
svi u BiH opstruisu osim muslimana aka bosnjaka 
|
|
|
|
|
|
free2020
|
 |
« Odgovor #101 poslato: 09. 02. 2011. 01:18 » |
Idi gore
|
This message has been deleted by free2020 as spam! bez_respekta's post count has been reduced by 1.
|
”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло, сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
|
|
|
|
free2020
|
 |
« Odgovor #102 poslato: 09. 02. 2011. 01:28 » |
Idi gore
|
Opa dvojica,
Po mom misljenju, ova dejtonska BiH je definitivno ne moguca misija. Dejton je uspio da u zivotu ostavi pacijenta medjutim evo 15 godina nakon pacijent pokazuje znakove umora i mogao bi uskoro krepucnuti ako mu se ne da vjestacko disanje. A naravno posljedica ovakvog stanja nije stvarna ne mogucnost postojanja BiH nego stalne opstrukcije iz rs-a a evo vidimo i nakon posljednjih izbora i opstrukcija od hdz-ova....
Koje naočare ti koristiš? Hajde taj model i nama preporuči pa da se i nama mozak odmori...  Handersenove bajke ne postoje ni na drugom spratu nijedne biblioteke... Ni u potkrovlju... Šta im sve neće pasti na pamet... Opajice...
|
”Највећи српски грех, онај из кога касније поизилази све зло, сва страва и ужас наше историје и свакодневнице, јесте нестрпљење”
|
|
|
visor_sarge
Punopravni član
Van mreže
 Windows XP
Browser:
 MS Internet Explorer 8.0
|
 |
« Odgovor #103 poslato: 09. 02. 2011. 02:42 » |
Idi gore
|
Opa dvojica, free nazalost naocale ti nesmijem preporuciti jer bi za tebe bile bolne za nositi, jer svaka istina boli..... a za bajkice, ne znam, to je moje vidjenje a svasta je moguce u ovom danasnjem svijetu, isto kosto je nekad bilo bajka nezavisno i samostalno Kosovo...... a eto postade stvarnost, i naravno da imas ove naocale mogao bi to vidjeti, ovako.....
|
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #104 poslato: 09. 02. 2011. 02:46 » |
Idi gore
|
Opa dvojica, free nazalost naocale ti nesmijem preporuciti jer bi za tebe bile bolne za nositi, jer svaka istina boli..... a za bajkice, ne znam, to je moje vidjenje a svasta je moguce u ovom danasnjem svijetu, isto kosto je nekad bilo bajka nezavisno i samostalno Kosovo...... a eto postade stvarnost, i naravno da imas ove naocale mogao bi to vidjeti, ovako..... koliko je kosovo nezavisno govori cinjenica da ga nijedna medjunarodna institucija nije priznala niti ce....da njim upravljaju UN,evropa...a amerikanci su u po njega izgradili ogromnu bazu,cak se ti siptari odricu kosovskog drzavljanstva da dobiju srpski pasos...cak ga ni BiH nije priznala niti ce ikada  mnogo vecu samostalnost unutar BiH ima RS nego sto kosovo ima samostalnost u svijetu 
|
|
|
|
|
|