|
Gazda
Gost
|
 |
« Odgovor #15 poslato: 08. 07. 2009. 05:57 » |
Idi gore
|
kakav je ovo forum...nitko nikoga ne kritikuje...sve super... SIPA vec danima ispitujue po BL a nezavisne nista...kako da se sve dogadja negdje drugo...
Dodika i ostale optuzuju vec danima a Nezavisne opet nista...hahaha....bas se pitam zasto
Pa ko bi dole u onom ciganluku ista pokrenuo protiv Mile? Sace cika mile dovesti Baju Malog Knindzu u Banjaluku tako se u vasoj kulturi oprasta politicki kriminal.
|
|
|
|
|
|
gator071
Gost
|
 |
« Odgovor #16 poslato: 10. 07. 2009. 10:44 » |
Idi gore
|
ne vices stoka austrijska sada kada su prebacili pare...ni marke ja nama pomoci nebi dao...i oduzeo bi nam i ove pasose...nije za nas europa i svijet...balkan je nas plafon...
|
|
|
|
|
|
sefica
Gost
|
 |
« Odgovor #17 poslato: 14. 07. 2009. 05:53 » |
Idi gore
|
ne daj se Mile stoki austrijskoj. Slavice ce pokolenja, vladaces decenijama. Zivio!
haahahahhahaahaahaahaahaha jeste hocete ga slavit, a i on ce vas, on milioner a vi fukare hahaahahaahahaahah, good job Mile!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
gator071
Gost
|
 |
« Odgovor #18 poslato: 14. 07. 2009. 09:29 » |
Idi gore
|
Sto se nizu moji dani kao biseri A-a-a-a kao biseri Jer na kraju puta moga stojis samo ti A-a-a-a stojis samo ti
Pusti neka srce govori Pusti nek se dusa odmori
Iznad tesnja zora svice Ljubav nasa vjecna bice Iznad tesnja sunce sija Radujem se suncu i ja
Dovesce u nasu avliju Suzivot i demokratiju
Iznad tesnja zora svice Dobro doso predsjednice Iznad tesnja sunce sija Radujem se tebi i ja
|
|
|
|
|
edmondcas
Iskusni član

Van mreže
 Windows XP
Browser:
 Firefox 3.5.3
|
 |
« Odgovor #19 poslato: 20. 10. 2009. 02:11 » |
Idi gore
|
Dakle, ti Modricanine treba svako jutro i vece da se molis za Dodikovo zdravlje i da od Alaha trazis da kazni sve koji ga pokusavaju optuziti izmisljenim pricama o kriminalu. Medju prvima ce se naci Georgijan, americki siledzija iz Brckog i njegovi podrepasi koji mu svakog dana ponose lazne prijave protiv Premijera Srpske. Dodik je svakako garancija da ce i BIH biti bolja drzava dok god je on na celu Vlade RS (a tek ako bude izabran za predsjednika RS?).
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 21. 10. 2009. 01:07 Luka »
|
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #20 poslato: 20. 10. 2009. 02:48 » |
Idi gore
|
a zamisli da ga jos izaberu za predsednika drzave 
|
|
|
|
|
|
WalterWolf
|
 |
« Odgovor #21 poslato: 20. 10. 2009. 03:14 » |
Idi gore
|
Iskrene cestitke za Dodikov nastup. Mislim da je nakon ovih "pregovora" koji su izgleda definitivno propali, nas rastanak se blizi. Cestitke. Izdrzimo jos malo.
|
|
|
|
|
|
modricanin
|
 |
« Odgovor #22 poslato: 20. 10. 2009. 03:51 » |
Idi gore
|
Dakle, ti Modricanine treba svako jutro i vece da se molis za Dodikovo zdravlje i da od Alaha trazis da kazni sve koji ga pokusavaju optuziti izmisljenim pricama o kriminalu. Medju prvima ce se naci Georgijan, americki siledzija iz Brckog i njegovi podrepasi koji mu svakog dana ponose lazne prijave protiv Premijera Srpske. Dodik je svakako garancija da ce i BIH biti bolja drzava dok god je on na celu Vlade RS (a tek ako bude izabran za predsjednika RS?).
Nemam ja sta da se brinem, i ja sam kao i Dodik sebi obezbijedio stan u inostranstvu, zlu ne trebalo, ali ja nisam rukovodalac i ja ne govorim u ime naroda pa bjezanija, ja se sam brinem za sebe i ne trebaju mi pare od drzave , vidi izvjestaj Komisije za Reviziju RS... 
|
|
|
|
|
|
miskotes
|
 |
« Odgovor #23 poslato: 20. 10. 2009. 04:19 » |
Idi gore
|
Nisam upucen, ali ja nemam stan nego u RS, u proslom ratu sam ga branio i odbranio. Ja necu nigde ici!
|
Nezavisna Srpska!!! Il si, znaš već šta!
|
|
|
edmondcas
Iskusni član

Van mreže
 Windows XP
Browser:
 Firefox 3.5.3
|
 |
« Odgovor #24 poslato: 20. 10. 2009. 08:23 » |
Idi gore
|
Iskrene cestitke za Dodikov nastup. Mislim da je nakon ovih "pregovora" koji su izgleda definitivno propali, nas rastanak se blizi. Cestitke. Izdrzimo jos malo.
Vjerujem da mnogi u Bosni potajno misle kao vi i cestitaju Dodiku sto je jednom rekao - dosta protektorata, zelimo sami da rjesavamo svoje probleme. Nisu nam potrebni visoki predstavnici koji primaju plate vece od predsjednika USA (valjda je to najbogatija zemlja- za bogate, a americki siromasi su kao i bosanski), dosta nam je stranih sudija i tuzilaca - kao da je onaj Slovenac bolji od ovih u BIH? Vidite, mnogi su danas mislili da Dodik nece biti u Beogradu, a on je sjedio odmah do Tadica. Pa, valjda i to nesto govori?
|
|
|
|
|
|
Nebojsa Seric Shoba
|
 |
« Odgovor #25 poslato: 21. 10. 2009. 03:32 » |
Idi gore
|
svaka zemlja u kojoj jedan covjek sve odlucuje je osudjena na propast.
|
"Na Italiju mi računamo kao na susjednu državu." - Milan Martić, 20. jun 1994.
|
|
|
edmondcas
Iskusni član

Van mreže
 Windows XP
Browser:
 Firefox 3.5.3
|
 |
« Odgovor #26 poslato: 21. 10. 2009. 04:40 » |
Idi gore
|
svaka zemlja u kojoj jedan covjek sve odlucuje je osudjena na propast.
Ta stvari pogresno razumijes, 99% gradjana je uz Dodika. Dakle, kada su ga izabrali i kada je njegova stranka velikom vecinom pobijedila na svim nivoima vlasti u RS i BIH, trebalo bi da bude i tebi znak da ga svi podrzavaju. Kod tebe u Federaciji posto si ti "bosanski" Srbin, ili clan novoizmisljene "nacije" bosnjak ti nista ne odlucujes, mozes samo poltronski da slijedis Silajdzica i one koji ni u svom entitetu ne mogu upravljati bez pomoci stranaca. Slusam jutros Silajdzicevu izjavu u kojoj za "Glas Amerike" kaze kako je sastanak u Butmiru organizovan upravo zbog toga sto nije postovan Dejtonski sporazum, a on svaki put kada mora da pomene RS, kipti od mrznje. Da se do sada nisu mijenjale odredbe Dejtonskog sporazuma, ne bi ni bilo nikakve krize u BIH, jer su "komesari" iz EU rekli da za pristupanje ovoj asocijaciji nije uslov izmena Dejtonskog sporazuma. To znaju i mnogi u BIH, pa zato i jedan forumas sa Avazovog foruma sa gorcinom kaze da njegov priatelj koji se slikao sa Klintonom u Sarajevu, drzi tu fotografiju na vratima WC. Amerika je vas prijatelj do poslednjeg "bosnjaka" isto kao sto Bajden govori o Srbima.
Zato je Dodik apsolutno u pravu i treba da ispravi greske koje je radi ostanka na vlasti pravio SDS
|
|
|
|
|
edmondcas
Iskusni član

Van mreže
 Windows XP
Browser:
 Firefox 3.5.3
|
 |
« Odgovor #27 poslato: 21. 10. 2009. 04:58 » |
Idi gore
|
Za sada ne vidim rukovodioca koji ima veci demokratski i politicki kapacitet da vodi RS. Kamo srece i da vodi BIH - on bi je vrlo brzo odveo tamo gdje treba i sigurno je da bi u takvoj decentralizovanoj drzavi svima bio bolji zivot. 
|
|
|
|
|
edmondcas
Iskusni član

Van mreže
 Windows XP
Browser:
 Firefox 3.5.3
|
 |
« Odgovor #28 poslato: 21. 10. 2009. 05:23 » |
Idi gore
|
a zamisli da ga jos izaberu za predsednika drzave  Jesu li "nevjerne Tome" vidjele do koga je juce sjedio Dodik u Beogradu?
|
|
|
|
|
1978
Iskusni član

Van mreže
 Windows XP
Browser:
 Firefox 2.0.0.11
|
 |
« Odgovor #29 poslato: 21. 10. 2009. 06:50 » |
Idi gore
|
Na stranu to što je on sinoć sjedio u prvom redu (bilo je i na Dnevniku,  baš tim riječima - naš premijer sjedi u prvom redu), na stranu to što je visok i što su žene lude za njim - ali taj naš Dodo je jedna neotesana seljačina - zato ga i volimo. Interesuje me hoće li mu onaj bivši Idol Šaper raditi sljedeću kampanju. Hoće li i naš Dodo krenuti sa mahanjem rukama, baš kao mali Boris?
|
|
|
|
|
|