Nezavisne novine - Diskusije
24. 05. 2012. 10:44 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 76   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Milorad Dodik  (Pročitano 76626 puta)
Gazda
Gost
« Odgovor #15 poslato: 08. 07. 2009. 05:57 »
Podeli temuIdi gore

kakav je ovo forum...nitko nikoga ne kritikuje...sve super...
SIPA vec danima ispitujue po BL a nezavisne nista...kako da se sve dogadja negdje drugo...

Dodika i ostale optuzuju vec danima a Nezavisne opet nista...hahaha....bas se pitam zasto

Pa ko bi dole u onom ciganluku ista pokrenuo protiv Mile? Sace cika mile dovesti Baju Malog Knindzu u Banjaluku tako se u vasoj kulturi oprasta politicki kriminal.
gator071
Gost
« Odgovor #16 poslato: 10. 07. 2009. 10:44 »
Podeli temuIdi gore

ne vices stoka austrijska sada kada su prebacili pare...ni marke ja nama pomoci nebi dao...i oduzeo bi nam i ove pasose...nije za nas europa i svijet...balkan je nas plafon...
sefica
Gost
« Odgovor #17 poslato: 14. 07. 2009. 05:53 »
Podeli temuIdi gore

ne daj se Mile stoki austrijskoj. Slavice ce pokolenja, vladaces decenijama. Zivio!
haahahahhahaahaahaahaahaha jeste hocete ga slavit, a i on ce vas, on milioner a vi fukare hahaahahaahahaahah, good job Mile!!!!!!!!
gator071
Gost
« Odgovor #18 poslato: 14. 07. 2009. 09:29 »
Podeli temuIdi gore

Sto se nizu moji dani kao biseri
A-a-a-a kao biseri
Jer na kraju puta moga stojis samo ti
A-a-a-a stojis samo ti

Pusti neka srce govori
Pusti nek se dusa odmori

Iznad tesnja zora svice
Ljubav nasa vjecna bice
Iznad tesnja sunce sija
Radujem se suncu i ja

Dovesce u nasu avliju
Suzivot i demokratiju

Iznad tesnja zora svice
Dobro doso predsjednice
Iznad tesnja sunce sija
Radujem se tebi i ja
edmondcas
Iskusni član
**
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.5.3 Firefox 3.5.3

« Odgovor #19 poslato: 20. 10. 2009. 02:11 »
Podeli temuIdi gore

Dakle, ti Modricanine treba svako jutro i vece da se molis za Dodikovo zdravlje i da od Alaha trazis da kazni sve koji ga pokusavaju optuziti izmisljenim pricama o kriminalu. Medju prvima ce se naci Georgijan, americki siledzija iz Brckog i njegovi podrepasi koji mu svakog dana ponose lazne prijave protiv Premijera Srpske. Dodik je svakako garancija da ce i BIH biti bolja drzava dok god je on na celu Vlade RS (a tek ako bude izabran za predsjednika RS?).
« Poslednja izmena: 21. 10. 2009. 01:07 Luka »
Sunny day
Glavni urednik
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #20 poslato: 20. 10. 2009. 02:48 »
Podeli temuIdi gore

a zamisli da ga jos izaberu za predsednika drzave Cool
WalterWolf
Veteran foruma
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 6.0 MS Internet Explorer 6.0

« Odgovor #21 poslato: 20. 10. 2009. 03:14 »
Podeli temuIdi gore

Iskrene cestitke za Dodikov nastup. Mislim da je nakon ovih "pregovora" koji su izgleda definitivno propali, nas rastanak se blizi. Cestitke. Izdrzimo jos malo.
modricanin
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0

« Odgovor #22 poslato: 20. 10. 2009. 03:51 »
Podeli temuIdi gore

Dakle, ti Modricanine treba svako jutro i vece da se molis za Dodikovo zdravlje i da od Alaha trazis da kazni sve koji ga pokusavaju optuziti izmisljenim pricama o kriminalu. Medju prvima ce se naci Georgijan, americki siledzija iz Brckog i njegovi podrepasi koji mu svakog dana ponose lazne prijave protiv Premijera Srpske. Dodik je svakako garancija da ce i BIH biti bolja drzava dok god je on na celu Vlade RS (a tek ako bude izabran za predsjednika RS?).

Nemam ja sta da se brinem, i ja sam kao i Dodik sebi obezbijedio stan u inostranstvu, zlu ne trebalo,
ali ja nisam rukovodalac i ja ne govorim u ime naroda pa bjezanija, ja se sam brinem za sebe i ne trebaju mi pare od drzave , vidi izvjestaj Komisije za Reviziju RS... Cool
miskotes
Veteran foruma
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #23 poslato: 20. 10. 2009. 04:19 »
Podeli temuIdi gore

Nisam upucen, ali ja nemam stan nego u RS, u proslom ratu sam ga branio i odbranio.
Ja necu nigde ici!

Nezavisna Srpska!!!
Il si, znaš već šta!
edmondcas
Iskusni član
**
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #24 poslato: 20. 10. 2009. 08:23 »
Podeli temuIdi gore

Iskrene cestitke za Dodikov nastup. Mislim da je nakon ovih "pregovora" koji su izgleda definitivno propali, nas rastanak se blizi. Cestitke. Izdrzimo jos malo.

Vjerujem da mnogi u Bosni potajno misle kao vi i cestitaju Dodiku sto je jednom rekao - dosta protektorata, zelimo sami da rjesavamo svoje probleme. Nisu nam potrebni visoki predstavnici koji primaju plate vece od predsjednika USA (valjda je to najbogatija zemlja- za bogate, a americki siromasi su kao i bosanski), dosta nam je stranih sudija i tuzilaca - kao da je onaj Slovenac bolji od ovih u BIH? Vidite, mnogi su danas mislili da Dodik nece biti u Beogradu, a on je sjedio odmah do Tadica. Pa, valjda i to nesto govori?
Nebojsa Seric Shoba
Stariji član
Van mreže Van mreže

Mac OS X 10.4 Mac OS X 10.4
Browser:
Firefox 3.0.14 Firefox 3.0.14

« Odgovor #25 poslato: 21. 10. 2009. 03:32 »
Podeli temuIdi gore

svaka zemlja u kojoj jedan covjek sve odlucuje je osudjena na propast.

"Na Italiju mi računamo kao na susjednu državu." - Milan Martić, 20. jun 1994.
edmondcas
Iskusni član
**
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #26 poslato: 21. 10. 2009. 04:40 »
Podeli temuIdi gore

svaka zemlja u kojoj jedan covjek sve odlucuje je osudjena na propast.

Ta stvari pogresno razumijes, 99% gradjana je uz Dodika. Dakle, kada su ga izabrali i kada je njegova stranka velikom vecinom pobijedila na svim nivoima vlasti u RS i BIH, trebalo bi da bude i tebi znak da ga svi podrzavaju.

Kod tebe u Federaciji posto si ti "bosanski" Srbin, ili clan novoizmisljene "nacije" bosnjak ti nista ne odlucujes, mozes samo poltronski da slijedis Silajdzica i one koji ni u svom entitetu ne mogu upravljati bez pomoci stranaca.

Slusam jutros Silajdzicevu izjavu u kojoj za "Glas Amerike" kaze kako je sastanak u Butmiru organizovan upravo zbog toga sto nije postovan Dejtonski sporazum, a on svaki put kada mora da pomene RS,  kipti od mrznje. Da se do sada nisu mijenjale odredbe Dejtonskog sporazuma, ne bi ni bilo nikakve krize u BIH, jer su "komesari" iz EU rekli da za pristupanje ovoj asocijaciji nije uslov izmena Dejtonskog sporazuma. To znaju i mnogi u BIH, pa zato i jedan forumas sa Avazovog foruma sa gorcinom kaze da njegov priatelj koji se slikao sa Klintonom u Sarajevu, drzi tu fotografiju na vratima WC. Amerika je vas prijatelj do poslednjeg "bosnjaka" isto kao sto Bajden govori o Srbima.

Zato je Dodik apsolutno u pravu i treba da ispravi greske koje je radi ostanka na vlasti pravio SDS
edmondcas
Iskusni član
**
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #27 poslato: 21. 10. 2009. 04:58 »
Podeli temuIdi gore

Za sada ne vidim rukovodioca koji ima veci demokratski i politicki kapacitet da vodi RS. Kamo srece i da vodi BIH - on bi je vrlo brzo odveo tamo gdje treba i sigurno je da bi u takvoj decentralizovanoj drzavi svima bio bolji zivot. Cheesy
edmondcas
Iskusni član
**
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #28 poslato: 21. 10. 2009. 05:23 »
Podeli temuIdi gore

a zamisli da ga jos izaberu za predsednika drzave Cool

Jesu li "nevjerne Tome" vidjele do koga je juce sjedio Dodik u Beogradu?
1978
Iskusni član
**
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 2.0.0.11 Firefox 2.0.0.11

« Odgovor #29 poslato: 21. 10. 2009. 06:50 »
Podeli temuIdi gore

Na stranu to što je on sinoć sjedio u prvom redu (bilo je i na Dnevniku,  Huh? baš tim riječima - naš premijer sjedi u prvom redu), na stranu to što je visok i što su žene lude za njim - ali taj naš Dodo je jedna neotesana seljačina - zato ga i volimo.

Interesuje me hoće li mu onaj bivši Idol Šaper raditi sljedeću kampanju. Hoće li i naš Dodo krenuti sa mahanjem rukama, baš kao mali Boris?
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 76   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 08. 05. 2012. 07:12