strelok jel ti poznat ComboFix
mene je spasio par puta jer mi se dešavalo da mi se komp toliko "zarazi" da mu NIŠTA ne može pomoći
baš neki dan pojavila mi se obavijest da ima 15 virusa, ali, naravno, viruse nisam imala, nego je ta sama obavijest bila virus
nudilo mi je da skeniram komp i kad bih kliknula na to ko fol skenira za minut i pojavi se opcija "obriši" pa kad kliknem na obriši ponudi mi da kupim antivirus

naravno, znala sam o čemu je riječ, ali je problem bio što nisam mogla ništa AMA BAŠ NIŠTA da pokrenem. ni msn, ni net, ni my documents, ni antivirus.
upalila sam komp u safe modu i skenirala antivirusom, al ništa nije pomoglo
tek kad sam u safe modu skenirala combofixom sve mi se vratilo na staro
poslije mi rekoše da bi mi tu pomogao i Malwarebytes, pa sam i njega skinula, zlu ne trebalo

znači eto, moja preporuka je combofix, rješava mi sve što drugi programi ne mogu. čak se šuška po kuloarima da može da sredi i čak norisa
Neke varijante toga sto si imala blokiraju i Malwarebytes, pa ti ni on ne moze pomoci, narocito ako ti je blokiran i Task Manager i regedit, sto se obicno desava. Tada je najbrzi put do rjesenja Combofix. Obicnim smrtnicima nista drugo ne moze pomoci.