|
Luka
|
 |
« poslato: 28. 02. 2009. 02:39 » |
Idi gore
|
Poštovani
Pošto je Forum u Beta fazi zanimalo bi nas vaše mišljenje kako da unapredimo i poboljšamo sve funkcije i mogućnosti.
Molimo Vas da odgovori budu jednostavni.
Ne svidja mi se: <upisati> To bih ispravio tako što bi:<upisati>
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 28. 02. 2009. 02:40 Admin »
|
|
Razmjena linkova: Na kontakt posaljite Vas link i on ce biti postavljen na naslovnoj strani u rubrici Prijatelji. Obavezno postavite link koji vodi ka stranici gdje je objavljen link Foruma NN. Sve vijesti na jednom mjestu
|
|
|
|
gator071
Gost
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 06. 05. 2009. 10:26 » |
Idi gore
|
nedostupno...kada sa clanka odlucim nesto prokomentriati..i idem na link, zavrsim na pocetnoj stranici...nigdje vise onog clanka sto sam ga htjeo komentriati....ako je samo forum onda ok...ali nema smisla...Nezavisne a lice kao i da bas nisu nezavisne...sto te komentare niste rijesili kao Avaz...a forum je druga prica....nek ide kako ide
|
|
|
|
|
|
penzi
Gost
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 30. 06. 2009. 12:45 » |
Idi gore
|
Poštovani
Pošto je Forum u Beta fazi zanimalo bi nas vaše mišljenje kako da unapredimo i poboljšamo sve funkcije i mogućnosti.
Molimo Vas da odgovori budu jednostavni.
Ne svidja mi se: <upisati> To bih ispravio tako što bi:<upisati>
Drug, može par stvari 1.Da li sam zalutao ovdje, jer sam redovan čitalac "OSLOBOĐENJA", a ovo pratim preko neta, naravno po mom opredeljenju za novine, anti-fašista i pobornik izgrađivanja Državnog patriotizma i priznanja BiH kao jedine domovine-otadžbine(ne moramo je svi voljeti, ali bi je morali poštovati), kratko probao čitati "Avaz" i ne leži mi njihovo desno stajalište, ali ga poštujem. Dakle , zanima me da li su "Nezavisne" na istom fonu? Državne ili lokalne novine? Hvala
|
|
|
|
|
|
Luka
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 30. 06. 2009. 08:33 » |
Idi gore
|
Onaj ko cita "Nezavisne novine" moze se uvjeriti kako su ove novine za citavu Bosnu i Hercegovinu. Teme koje dominiraju i kako se tretiraju same za sebe govore. Samo podatak o internet citanosti je dovoljan. Veca je posjeta iz Federacije BiH nego iz RS sto je razumljivo zbog broja stanovnika. Vjeruj mi, imam relevantne podatke tako da znam gdje se sta dogadja. Kod drugih takav omjer u brojkama nije.
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 30. 06. 2009. 10:15 Luka »
|
|
Razmjena linkova: Na kontakt posaljite Vas link i on ce biti postavljen na naslovnoj strani u rubrici Prijatelji. Obavezno postavite link koji vodi ka stranici gdje je objavljen link Foruma NN. Sve vijesti na jednom mjestu
|
|
|
|
penzi
Gost
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 03. 07. 2009. 03:30 » |
Idi gore
|
Drago mi je to čuti ... Imate moju podršku sretno
|
|
|
|
|
семберац
Redovni član
Van mreže
 Windows XP
Browser:
 Firefox 3.0.1
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 05. 08. 2009. 02:56 » |
Idi gore
|
Питање везано за веб издање новина Јасно је да су независне новине у веб формату само реклама да се купе оне папирне, али зар неби било лоше да се убаци мало више новости, да небуде (као што је сад) да нека новост везна за нпр. информатику стоји по седам дана, па онда се идуће седмице убаци следећа новост, онако лагано и опуштено. Укратко постоји ли у плану да се мало прошири количина информација које се објављују на вебу?
|
|
|
|
|
|
Helem
Gost
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 05. 08. 2009. 04:49 » |
Idi gore
|
Citam Nezavisne iz BL preko interneta i zadovoljan sam vrstom teksta, i stiva koje se nudi odnosno na uredjivacku politiku, u tekstovima su zastupljeni novinari i clanci u nacionalnom smislu. Nezavisne novine imaju osebujnost koju druga glasila u BiH nemaju. Shodno tome, Forum,u prvom dojmu nakon pregleda tema, nije takav. Smatram postojanje Foruma Nezavisnih novina izuzetno potrebnim i znacajnim za nas, odsutne s banjaluckog podrucja, tako i za one koji zive tu i predlazem vecu kompetenciju i odabir profiliranih urednika sposobnih da odrze forum na razini Nezavisnih novina.
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 05. 08. 2009. 04:57 Helem »
|
|
|
|
|
sistem
Redovni član
Van mreže
 Windows XP
Browser:
 Opera 9.62
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 12. 08. 2009. 09:35 » |
Idi gore
|
Мене занима зашто на овом форуму не постоји могућност да стављамо аватаре по слободном нахођењу, умјесто што је остављена могућност да се изабере између понуђених слика неколико глумаца или музичара? Било би добро да се то ријеши.
|
|
|
|
|
|
Luka
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 12. 08. 2009. 11:40 » |
Idi gore
|
Za sad će ostati ovako, mada postoji mogućnost da ubacimo još koji paket sa naše strane kako bi obogatili ponudu. Predložite iz kojih oblasti ili tema bi bilo zanimljivo da se postavi. Da li treba još smješka ili je ovo dovoljno.
|
|
|
|
|
Sunny day
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 13. 08. 2009. 08:59 » |
Idi gore
|
Za sad će ostati ovako, mada postoji mogućnost da ubacimo još koji paket sa naše strane kako bi obogatili ponudu. Predložite iz kojih oblasti ili tema bi bilo zanimljivo da se postavi. Da li treba još smješka ili je ovo dovoljno.
jos smileya pls.  a sto se tice avatara ;koja zastava iz regiona(BiH,SRB,CRO...),neki predmet,znak.... nebi bilo lose da kada zelim komentirati neki novi clanak ne moram kopirati sdresu stranice,kucati naslov i otvarati novu temu vec kao na nekim portalima,recimo index.hr,kliknem na komentar ispod clanaka i on mi automatski otvara novu temu na forumu sa naslovom toga clanka.
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 13. 08. 2009. 03:29 Sunny day »
|
|
|
|
|
|
Luka
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 13. 08. 2009. 08:44 » |
Idi gore
|
Prihvaceno i radicemo na nekim od spomenutih unapredjenja....
|
|
|
|
sistem
Redovni član
Van mreže
 Windows XP
Browser:
 Opera 9.62
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 14. 08. 2009. 01:44 » |
Idi gore
|
Што се тиче аватара, обавезно убаците више аватара. Сад не могу да предложим неко рјешење око тих аватара јер не знам какав је став администратора о аватарима одређеног карактера. Наиме, претпостављам да се оваквим рјешењем настојало избјећи одређене аватаре(нпр. политички, национални, вјерски и слично), мада ја лично не видим проблем ни у тим аватарима. Обично је на форумима остављена слобода форумашима око избора аватара с тим да су побројани одређени изузеци у правилима форума. Људи обично постављају у аватаре слике које им нешто значе, овако је то најчешће немогуће па људи остављају празан простор.
Друго, било би добро да се повећа број "смајлија".
Треће, можда би било добро да се промјени боја оквира код цитираног текста(нпр. нека свијетло жута нијанса, мада се, вјерујем, могу испитати и друге опције- вјероватно имате могућност да одмах провјерите како би то изгледало) и да величина слова у цитираној поруци буде иста као и код поруке(сада умањује величину слова).
Свиђа ми се што, за разлику од неких других форума, постоји више опција и могућности приликом креирања поруке.
|
|
|
|
|
|
Luka
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 14. 08. 2009. 07:46 » |
Idi gore
|
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 15. 08. 2009. 12:21 Luka »
|
|
|
|
|
sistem
Redovni član
Van mreže
 Windows XP
Browser:
 Opera 9.62
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 15. 08. 2009. 09:47 » |