Nezavisne novine - Diskusije
24. 05. 2012. 11:01 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 18   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Ja (ne) volim na Forumu Nezavisnih novina  (Pročitano 44186 puta)
Luka
Administrator
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.5.2 Firefox 3.5.2

« Odgovor #15 poslato: 15. 08. 2009. 11:22 »
Podeli temuIdi gore

Da bi ste promjenili smileys potreb je da odete na svoj profil

Profil -> Podešavanja izgleda

I u poplju Trenutna postavka smajlija promjenite set. Kao primjer posjavice vam se jedan od  Smiley

Nakon izbora da bi sve ostalo kako ste odabrali potrebno je da snimite promjene Izmeni profil

{alt}
« Poslednja izmena: 15. 08. 2009. 11:34 Luka »

Razmjena linkova: Na kontakt posaljite Vas link i on ce biti postavljen na naslovnoj strani u rubrici Prijatelji. Obavezno postavite link koji vodi ka stranici gdje je objavljen link Foruma NN.
Sve vijesti na jednom mjestu
Sunny day
Glavni urednik
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.0.13 Firefox 3.0.13

« Odgovor #16 poslato: 15. 08. 2009. 12:57 »
Podeli temuIdi gore

posto si nam ispunio zelju evo novi zadatak Cool

pitanje broj 1.

dali postoji mogucnost da se na forum ubaci hodajuci text sa udarnim naslovima clanaka na NN i kada kliknem na naslov automatski budem prebacen na taj clanak.(taj text bi postavio umesto onog  "Vesti: U slučaju da ne dobijete email za aktiviranje nalog napišite molbu preko KONTAKTA na forumu")

pitanje broj 2.

zasto NN nemaju kao neki drugi mediji (recimo Blic ili Dnevni avaz) online vesti i dali postoji plan da iste uvedu?

Luka
Administrator
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.5.2 Firefox 3.5.2

« Odgovor #17 poslato: 15. 08. 2009. 05:26 »
Podeli temuIdi gore

pitanje broj 1.

dali postoji mogucnost da se na forum ubaci hodajuci text sa udarnim naslovima clanaka na NN i kada kliknem na naslov automatski budem prebacen na taj clanak.(taj text bi postavio umesto onog  "Vesti: U slučaju da ne dobijete email za aktiviranje nalog napišite molbu preko KONTAKTA na forumu")

Na ovo pitanje moci cu dati odgovor kad sagledam tehnicke mogucnosti. Mada sad mogu obecati da ce se ta opcija uzeti u razmatranje.

pitanje broj 2.

zasto NN nemaju kao neki drugi mediji (recimo Blic ili Dnevni avaz) online vesti i dali postoji plan da iste uvedu?

Na online vijestima se radi. Postoji spremnost i odlucnost da se unapredi internet izdanje. Mozda je i jedan od uzroka zasto se forum ne unapredjuje zato sto ljudi koji rade na svemu tome su usmerene ka unapredjenju samog sajta...

Da li smatrate da bi sugestije clanova foruma, oko buduceg izgleda internet izdanja NN, mogle da unaprijede sam finalni proizvod koji bi tako bio okrenut ka citaocima.

Ono na sto bi ste svi Vi mogli utjecati je dizajn, sadrzaj i servisi. Sta smatrate da bi ste voljeli vidjeti na ovim stranicama.

Ono na sta ne mozete utjecati je uredjivacka politika, tu su novinari i urednici nezavisni. Pa ipak vi mozete svojim citanjem ili ne citanjem posredno utjecati na sadrzaj i formu clanaka.

Razmjena linkova: Na kontakt posaljite Vas link i on ce biti postavljen na naslovnoj strani u rubrici Prijatelji. Obavezno postavite link koji vodi ka stranici gdje je objavljen link Foruma NN.
Sunny day
Glavni urednik
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.0.14 Firefox 3.0.14

« Odgovor #18 poslato: 16. 09. 2009. 07:47 »
Podeli temuIdi gore

nebi bilo lose da se ubaci i podforum istorija/historija/povijest da malo diskutujemo i na te teme .
Luka
Administrator
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.5.3 Firefox 3.5.3

« Odgovor #19 poslato: 16. 09. 2009. 09:42 »
Podeli temuIdi gore

Prjedlog je stavljen na razmatranje.

Predstoje izmjene pa ce mo vidjeti.

Predlazite sta bi ste jos htjeli da dodamo..

Sunny day
Glavni urednik
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.0.14 Firefox 3.0.14

« Odgovor #20 poslato: 17. 09. 2009. 08:19 »
Podeli temuIdi gore

osim PDF-a istorije jos; mediji(u kome bi bile sve vrste medija,pisanih,elektronskih..),knjizevnost-kultura-pozoriste (sve kao jedan PDF),cafe bar(mesto za druzenje forumasa i ostali spam),duhovnost-filozofija,priroda-turizam (pdf za promociju turisticki potencijala BiH sa fotografijama,video zapisima...),zdravlje i savjeti (zdravlje,preporuke,fitnes,body bilding...)

ovo su samo neke od mojih preporuka
Luka
Administrator
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:

« Odgovor #21 poslato: 17. 09. 2009. 08:57 »
Podeli temuIdi gore

Osim predlozenog planirano je da se uvrsti jos Politika, Zivot, a poseban odjeljak bi bio Nauka i tehnologija.
Ovo je dio onogo sto se planira.

strelok
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows Vista Windows Vista
Browser:

« Odgovor #22 poslato: 27. 09. 2009. 01:57 »
Podeli temuIdi gore

Što su Biseri zaključani 8)još uvjek?

"..у задње вријеме сам роб идеологије чистих рачуна.", Др.Спок
akomozeovo
Turista

Van mreže Van mreže

Linux Linux
Browser:
Opera 9.80 Opera 9.80

« Odgovor #23 poslato: 10. 10. 2009. 08:23 »
Podeli temuIdi gore

Predlazite sta bi ste jos htjeli da dodamo..

Avatari iz kućne radinosti, vlastite proizvodnje.

Da se mogu okačiti ili tu na server, ili linkovati sa
nekog sajta gdje se inače drže sličice (ImageShack recimo).

Samo negdje okačiš propisanu širinu, visinu, format (jpg, png, gif...)
Eleseus
Iskusni član
**
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:
Chrome 3.0.195.25 Chrome 3.0.195.25

« Odgovor #24 poslato: 10. 10. 2009. 09:14 »
Podeli temuIdi gore

Ne svidja mi se: samo napred, gurajte Smiley
Bosanski Srbin
Gost
« Odgovor #25 poslato: 11. 10. 2009. 06:12 »
Podeli temuIdi gore

Volim slobodu govora!
Luka legendo, cista desetka!

A sada prijedlog, ali ne adminu nego clanovima:

Molim vas, uzdrzite se od medjusobnih prepucavanja i vrijedjanja.
To ni cemu ne vodi osim sopstvenoj devaluaciji.
Ja kad vidim da se na temi clanovi obracaju jedni drugima i to uvrjedljivim tonom, tu temu vise i ne posjecujem, a i uzdrzavam se od komentara na istu.
Ako kanite napisati nesto sto bi moglo biti uvrjedljivo za druge, pazljivo to slozite i pripremite argumentaciju (kao recimo moje protestvovanje samom imenu bosnjacke nacije jer isto ostalima negira jednako pravo na ovu zemlju).

Mi na ovom forumu trenutno imamo nesto sto je jedinstven slucaj u BiH - medjuetnicku komunikaciju!
I to bez posredovanja bilo koga sa strane!!!
Bilo bi stvarno do kraja razocaravajuce da ova klica iz koje bi mogao rasti istinski i trajni mir na ovim prostorima, propadne zbog nepromisljenosti par usijanih glava.

Razgovaramo, kao ljudi, svjesni svojih razlicitosti.
Po prvi put u istoriji!
Boombarder
Gost
« Odgovor #26 poslato: 07. 11. 2009. 11:45 »
Podeli temuIdi gore

1. SMF - odlicno rjesenje...

2. Tek sam danas vidio da forum postoji... ne znam koliko vec postoji, al' mi se cini da malo ljudi zna za njega... i da malo ljudi ga posjecuje... a Nezanisne imaju veliki potencijal  da ovaj forum uspije... treba malo poraditi na njegovoj promociji...

3. Dobra stvar je sto nakon svakog texta ima opcija "postavi skoj koment na forumu"

4. Ne bi bilo lose dodati stavku "FORUM" u glavnom meniju na sajtu

U svakom slucaju... sve pohvale...

EDIT: Vrijeme na forumu je +1h tako da bi nama svima (iz RS) bilo tacno vrijeme moramo da u podesavanjima staviti na -1! Pa... mogli ste vi to prilagoditi Smiley
« Poslednja izmena: 08. 11. 2009. 12:20 Boombarder »
Dado
Gost
« Odgovor #27 poslato: 17. 12. 2009. 07:00 »
Podeli temuIdi gore

Je li mi moze neko objasniti sta znaci ovo "karma -1/+1" i slicno sto se pojavljuje na profilima korisnika.  Unaprijed hvala
Sunny day
Glavni urednik
Na mreži Na mreži

Windows 7 Windows 7
Browser:
Firefox 3.6b4 Firefox 3.6b4

« Odgovor #28 poslato: 17. 12. 2009. 07:30 »
Podeli temuIdi gore

Je li mi moze neko objasniti sta znaci ovo "karma -1/+1" i slicno sto se pojavljuje na profilima korisnika.  Unaprijed hvala

to znaci da svakog korisnika (osim samog sebe ) mozes pohvaliti ili osamariti  za neki komentar...ispod imas applaud ili smite u zavisnosti sta zelis Wink
boro975
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 3.0.16 Firefox 3.0.16

« Odgovor #29 poslato: 18. 12. 2009. 05:17 »
Podeli temuIdi gore

Je li mi moze neko objasniti sta znaci ovo "karma -1/+1" i slicno sto se pojavljuje na profilima korisnika.  Unaprijed hvala

Da te ne zbunjuje, opcije za pohvalu ili kudjenje su se meni pojavile nakon 100 postova, vjerujem da je to (bilo) pravilo, sto znaci da ih ti jos ne vidis, jer pise da imas 66 postova.
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 18   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page 23. 05. 2012. 01:13