Nezavisne novine - Diskusije
24. 05. 2012. 11:02 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Članovi Links Kontakt Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 ... 16 17 [18]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Ja (ne) volim na Forumu Nezavisnih novina  (Pročitano 44186 puta)
tazabosna
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:
MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0

« Odgovor #255 poslato: 06. 11. 2011. 10:08 »
Podeli temuIdi gore

nije ti ga prikazivalo jer je velike zapremine,preko 2 MB

i kako ti se svidja?
  A sta mislite VIIIII---SOVILJI GDJE JE BOSNA;:- U PI-KANADI ILI U RUSIJI; A KAD CETE UZETI KOFER?Huh??
Sunny day
Glavni urednik
Na mreži Na mreži

Windows 7 Windows 7
Browser:
Firefox 7.0.1 Firefox 7.0.1

« Odgovor #256 poslato: 06. 11. 2011. 12:42 »
Podeli temuIdi gore

A sta mislite VIIIII---SOVILJI GDJE JE BOSNA;:- U PI-KANADI ILI U RUSIJI; A KAD CETE UZETI KOFER?Huh??

dje si taza  druze stari...srecan ti praznik....vidim vec si se dohvatio casice Živeli
makijaveli
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Opera 9.80 Opera 9.80

« Odgovor #257 poslato: 08. 11. 2011. 06:47 »
Podeli temuIdi gore

Ajde da i ja malo pametnujem na ovoj temi. Pitanje bi sta volim a sta ne volim na NN forumu. Da vidim prvo ono sto volim, da malo nahvalim Sunny-ija kao domacina da malo poltronisem da bi obezbjedio da me pomiluje po glavi  Dobar si ti Dakle, ono sto mi se zaista dopada ovdje jeste relativno fleksibilan pristup uredjivanju foruma. Nema pretjeranih banova niti pretjeranog brisanja postova. Ja sam u dusi liberal i zaista covjeku nikad ne bi obrisao post ma sta na njemu napisao. Ako je on odvojio vrijeme da ga napise zasto ja da mu ga obrisem, radije cu i ja odvojiti vrijeme da ga osporim ako se ne slazem. Takodje ruzno je brate kad se ljudi istjeruju. Vjerujem da su ove stvari neophodne ali opet drago mi je sto su ovdje svedene na minimum. Sledeca dobra stvar jeste sto zaista na forumu postoje clanovi sa kojima se moze zdravo diskutovati o nekoj temi. Naravno bude tu upada i svakakvih sadrzaja, ali opet, pozitivno je to sto moze da se vidi recimo kako o necemu u politici razmislja prosjecan Hrvat, Bosnjak ili Srbin.

Od stvari koje se meni ne svidjaju ovdje izdvojio bih dvije, ok ostale nisu vrijedne pomena. Prva stvar jeste sveprisutna vulgarnost narocito kad krene vrijedjanje po nacionalnoj osnovi. Mislim da se ovdje bas pretjeruje. Ono, pominjanje sexualnog opstenja sa necijom mamom, tatom ili kucnim ljubimcem je bas jad boziji. Ajde razumijem da je neko imao los dan, neko mu ogrebao kola, sef ga masirao osam sati na poslu, zena mu ima PMS, sinak donio keca iz matematike, sve je to ok, svako ima zutu minutu ali brate meni se cini da ta minuta ne traje kod svih ljudi isto vrijeme. Nekima minuta traje po dva mjeseca. Jeste Ajnstajn kazao da je vrijeme relativna mjera ali ovdje bi se i on o jadu zabavio. Na zivce mi narocito ide sveprisutni strah cuvara Srpskog nacionalnog interesa da se slucajno ne dozvoli da neko od Bosnjaka ili Hrvata prepusti neku negativnu rijec iza zuba kad komentarise Srbe. Odmah nastaje euforija da se taj i taj izbacuje, da mu se na jedan post navali desetak onih okicenih najsocnijim uvredama... Zar nije bolje fino kulturno osporiti ono sto je receno ako nije tacno, ako je tacno necu ni da osporavam nista jer znam i ja da Srbi nisu sveci i da imaju mana kao stonoga nogu. Mene iskreno ne moze da ispizdi neko ko rasplete antisrpsku propagandu svojstvenu SDA jer to se lako ospori ali mi se desilo par puta da sam opomenut da odstupim od svog stava jer steti Srpstvu. E na ovo popizdim kao leptir. Na srecu, ovo se desilo samo dva puta i tad sam zaista burno reagovao i volio bih da se ne ponovi jer ce svaki put da leti perje. Ja volim da pisem sta ja hocu a kad to ne bude u skladu sa pravilima i politikom foruma neka me izbace. Zato ovdje vise po tri urednika u svakom momentu? Ne mora mene opominjati kolega koji je obicni clan foruma kao ja. To sto nisam Srbin po njegovoj mjeri, zabole me klinac, ne volim kad se neko ponasa kao da je zaduzio "srbometar" pa premjerava neciju posvecenost Srpstvu.

Druga stvar koja mi se ne svidja jeste malo pretjerana opterecenost ljudi politikom. Kad se pogledaju ostale teme one zaista stagniraju. Nekad se pitam dali moje kolege znaju i o cemu drugom da raspravljaju sem o politici? Zive li jos kakav zivot sem sto tapkaju kad ce izaci novo izdanje novina ujutro da vide sta je izjavio ovaj ili onaj. Teraj im klinac, neka izjavljuju sta hoce, to im je posao. Bilo bi lijepo da malo popricamo i o nekim drugim stvarima. Ne cini zivot samo politika i navijanje za svoj tabor. Nekad ce se i ova kriza rjesiti, ni jedna nije trajala dok je sunca i mjeseca pa o cemu cemo onda razgovarati? Zivoti teku a u njima se nesto i desava. Koleginica @milady muva momka, mozda Free2020 kupuje kola, mozda se Tomica zeni, mozda Sunny drzi dijetu, a Suljaga traga za djelom za ferari pa ne zna gdje da ih nadje. Opazio sam da ljudi ne raspravljaju o stvarima o kojima se obicno raspravlja u realnom zivotu nego se svi trude da nasavjetuju Putina i Obamu sta da urade. Mozda bi bilo mnogo bolje da se malo opusti atmosfera da ljudi malo pricaju kao ljudi. Vjerujem da bi bilo svima prijatnije.

Nije mi namjera da ovim postom uticem na uredjivacku politiku forumu, ne daj boze to nikad nisam radio ni na jednom forumu, ja sam samo gost ovdje a znam kako se gost ponasa, takodje nije mi namjera da bilo kom od kolega solim pamet sta i kako da pisu, nisam bas toliko nepristojan. Jednostavno tema je bila tu i neko se zayebao da me pita sta mislim a ja uvjek kazem sta mislim. Mislim upravo ovo sta sam gore naveo. Mozda nekom lici na lupanje, mozda se neko ne slozi ali to je to.

Niče:
Poslednji hrišćanin je umro na krstu.
Tommy Gavin
Urednik
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0

« Odgovor #258 poslato: 08. 11. 2011. 08:42 »
Podeli temuIdi gore

Druga stvar koja mi se ne svidja jeste malo pretjerana opterecenost ljudi politikom. Kad se pogledaju ostale teme one zaista stagniraju. Nekad se pitam dali moje kolege znaju i o cemu drugom da raspravljaju sem o politici? Zive li jos kakav zivot sem sto tapkaju kad ce izaci novo izdanje novina ujutro da vide sta je izjavio ovaj ili onaj. Teraj im klinac, neka izjavljuju sta hoce, to im je posao. Bilo bi lijepo da malo popricamo i o nekim drugim stvarima. Ne cini zivot samo politika i navijanje za svoj tabor. Nekad ce se i ova kriza rjesiti, ni jedna nije trajala dok je sunca i mjeseca pa o cemu cemo onda razgovarati? Zivoti teku a u njima se nesto i desava. Koleginica @milady muva momka, mozda Free2020 kupuje kola, mozda se Tomica zeni, mozda Sunny drzi dijetu, a Suljaga traga za djelom za ferari pa ne zna gdje da ih nadje. Opazio sam da ljudi ne raspravljaju o stvarima o kojima se obicno raspravlja u realnom zivotu nego se svi trude da nasavjetuju Putina i Obamu sta da urade. Mozda bi bilo mnogo bolje da se malo opusti atmosfera da ljudi malo pricaju kao ljudi. Vjerujem da bi bilo svima prijatnije.

prvo da ti kažem da sam se oženio, hvala na pitanju, ima evo više od tri godine.

a onda tu su razne teme - nakrcao sam sport sa toliko različitih tema - ali su najčešći "razgledi" tih tema - slabo ko tu šta komentariše. da ne govorim o ostalim temama mekšeg sadržaja - toliko bitnog za svakodnevno bitisanje.

u svakom slučaju, neka piše ko šta hoće.... slabo se tu šta može promijeniti.

!
makijaveli
Ugledni član
Van mreže Van mreže

Windows XP Windows XP
Browser:
Opera 9.80 Opera 9.80

« Odgovor #259 poslato: 08. 11. 2011. 09:10 »
Podeli temuIdi gore

Izvini Tomice sto sam te okarakterisao kao slobodnog strijelca, ogrijesih se. Nisam ni mislio da krpim primjedbe urednistvu, daleko od toga, vi radite svoj posao. Ovo je bila vise opaska namjenjena clanstvu. Ne moze se tu mnogo sta uciniti jer ne mozes ljudima naredjivati sta i kako da pisu niti bi tako nesto bilo u redu. Ovo je cisto moje zapazanje jer nije mi jasno da ljudi nemaju druge interese, druge probleme i druge teme sem vjecitog branjenja nacionalnog interesa.

Niče:
Poslednji hrišćanin je umro na krstu.
Bosanski Srbin
Gost
« Odgovor #260 poslato: 08. 11. 2011. 11:37 »
Podeli temuIdi gore

Zamolio bih urednike da rade svoj posao i da obezbijede postovanje pravila foruma, a posebno ovog:

Citat
1. Poštujte druge članove, čak i kad su njihovi stavovi dijametralno različiti od Vaših. Bez vređanja, psovanja, malicioznih i dvosmislenih komentara, kao i uvreda na nacionalnoj i bilo kojoj drugoj osnovi.
strelok
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:

« Odgovor #261 poslato: 21. 11. 2011. 12:37 »
Podeli temuIdi gore

prvo da ti kažem da sam se oženio, hvala na pitanju, ima evo više od tri godine.

a onda tu su razne teme - nakrcao sam sport sa toliko različitih tema - ali su najčešći "razgledi" tih tema - slabo ko tu šta komentariše. da ne govorim o ostalim temama mekšeg sadržaja - toliko bitnog za svakodnevno bitisanje.

u svakom slučaju, neka piše ko šta hoće.... slabo se tu šta može promijeniti.

Eh, sad ti je najljepše doba života Smiley...

Te teme možeš aktivirati samo ako ih vodiš i "organizuješ" priču na njima, jer po defaultu ovi naši forumu imaju malo diskutanata, puno čitača, i nema kritične mase nizašta osim za beskonačne prepirke na chatt principu. Ali, ne možeš to sam čak ni da radiš Lukin posao i da ti neko plaća..

Ima zanimljivih načina moderiranja, po uzoru na žive emisije i radio(sjećam se nekih stvari iz perida 1994- 1999, kada sam honorarisao u tom poslu), ali to ću ti poslati na pp.

Usput, zahvaljujem se na iskazanoj korektnosti i poštovanju.

"..у задње вријеме сам роб идеологије чистих рачуна.", Др.Спок
strelok
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:

« Odgovor #262 poslato: 21. 11. 2011. 12:38 »
Podeli temuIdi gore

Ovo je cisto moje zapazanje jer nije mi jasno da ljudi nemaju druge interese, druge probleme i druge teme sem vjecitog branjenja nacionalnog interesa.

Može čovjek umrijeti u neshvatanju toga, a tu se slažem s tobom u potpunosti i bezrezervno.

strelok
Elitni član
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:
Firefox 8.0.1 Firefox 8.0.1

« Odgovor #263 poslato: 28. 11. 2011. 04:24 »
Podeli temuIdi gore

Pitanje za kolegu admina:

Ko rješava prijavljene postove? crveni admini, ili bilo ko iz tima modova po principu "ko prvi vidi" kada se uloguje u mod-statusu?

Pitam zato što ne želim da gubim vrijeme na to ako je vas 5 na istom poslu. Imam ,tako da kažem, stručne razloge za pitanje, pa ako se svaki "urednik" može upetljati u prijave koje su inače jako važan instrument- poslaću linkove Sunny day-u jer mi je lakše komunicirati sa jednim čovjekom, nego bespotrebno trošiti vrijeme.

Ostalo može na pp , po potrebi,a svrha je jedna nova ideja vezana za forume uopšte..

Hvala...

Senahid
Legenda
Na mreži Na mreži

Windows 7 Windows 7
Browser:
Chrome 15.0.874.121 Chrome 15.0.874.121

« Odgovor #264 poslato: 28. 11. 2011. 06:06 »
Podeli temuIdi gore

Pitanje za kolegu admina:

Ko rješava prijavljene postove? crveni admini, ili bilo ko iz tima modova po principu "ko prvi vidi" kada se uloguje u mod-statusu?

Pitam zato što ne želim da gubim vrijeme na to ako je vas 5 na istom poslu. Imam ,tako da kažem, stručne razloge za pitanje, pa ako se svaki "urednik" može upetljati u prijave koje su inače jako važan instrument- poslaću linkove Sunny day-u jer mi je lakše komunicirati sa jednim čovjekom, nego bespotrebno trošiti vrijeme.

Ostalo može na pp , po potrebi,a svrha je jedna nova ideja vezana za forume uopšte..

Hvala...

"Crveni" to rjesavaju. Mi ostali ne dobijamo prijave. Smiley

"
Dr. Spock
Super član
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:
Chrome 15.0.874.120 Chrome 15.0.874.120

« Odgovor #265 poslato: 30. 11. 2011. 09:04 »
Podeli temuIdi gore

Једно техничко питање: има пар Андроид апликација којима се могу пратити форуми као што су Taptalk или Forumrunner. Из неког разлога ми не успјева да пронађем форум Независних.

Има ли какав лаган начин да се то уради?

Live long and prosper
Sunny day
Glavni urednik
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 5.0 Firefox 5.0

« Odgovor #266 poslato: 30. 11. 2011. 09:39 »
Podeli temuIdi gore

"Crveni" to rjesavaju. Mi ostali ne dobijamo prijave. Smiley

eto sada si "crveni" pa resi strelokove boljke Grin
Sunny day
Glavni urednik
Na mreži Na mreži

Windows XP Windows XP
Browser:
Firefox 5.0 Firefox 5.0

« Odgovor #267 poslato: 30. 11. 2011. 09:40 »
Podeli temuIdi gore

Једно техничко питање: има пар Андроид апликација којима се могу пратити форуми као што су Taptalk или Forumrunner. Из неког разлога ми не успјева да пронађем форум Независних.

Има ли какав лаган начин да се то уради?

obrati se luki na PP,on je glavni za tehnicka pitanja foruma
Senahid
Legenda
Na mreži Na mreži

Windows 7 Windows 7
Browser:
Chrome 15.0.874.121 Chrome 15.0.874.121

« Odgovor #268 poslato: 30. 11. 2011. 08:40 »
Podeli temuIdi gore

eto sada si "crveni" pa resi strelokove boljke Grin

Ne znam za prosle prijave. Odsada cu ih primati. Smiley

"
brodjanka
Punopravni član
*
Van mreže Van mreže

Windows 7 Windows 7
Browser:
Firefox 9.0 Firefox 9.0

« Odgovor #269 poslato: 20. 05. 2012. 11:37 »
Podeli temuIdi gore

Ja volim da pisem sta ja hocu a kad to ne bude u skladu sa pravilima i politikom foruma neka me izbace. Zato ovdje vise po tri urednika u svakom momentu? Ne mora mene opominjati kolega koji je  xy foruma . To sto nisam Srbin po njegovoj mjeri, zabole me klinac, ne volim kad se neko ponasa kao da je zaduzio "srbometar" pa premjerava neciju posvecenost Srpstvu.

Na ovom forumu imam svog "andjela čuvara"....... samo eto  praćenje foruma i bavljenje internetom kod mene je s vremena na vrijeme...... onako uz kavicu i cigaretu............ ja živim život u stvarnom svijetu.....i ne podnosim osobe koje nemaju kriterije............... Banovan a da si na ignor listi jesi........................

Stranice: 1 ... 16 17 [18]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Nezavisne novine | Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines | Sitemap

Google visited last this page danas u 12:04